Musik krig

Efter frukost/lunchen så kastade jag i det sista med färg i håret. Började nämligen mitt lilla hårprojekt i går med att avfärga det svarta håret med B4 color som bara ska ta bort det färgade pigmenten. Man bleker alltså inte håret utan den tar bara bort de färgade frägpigmenten man har i håret.
 
Resultatet var helt okej, vart ljus koppar röd brun aktig färg som inte alls så hemsk ut. I dag så slängde jag i en röd hårfärg i håret, provade en röd färg från garnier olia. Så nu är håret mörk vinrött och jag trivs riktigt bra i det.
 
Tanken är att det ska bli lite klarare röd färg men det lär det nog bli när man får tvätta håret några gånger och sen vara ute i solen. Men men andra ord så är man rödhårig igen :)
 
Annars så har jag varit hemma hos mina föräldrar. Mamma och jag har planerat det sisat inför ullareds resan på tisdag, ska bli super skoj :)
 
Hunnit skicka iväg att papper till a-kassan så nu hoppas jag de blir nöjda och glad samt att allt flyter på. För tillfället så har jag lite musik krig med nya grannen.
 
Tycker inte speceillt bra om henens musik smak speciellt inte när jag ofrivilligt måste lyssna på skiten då hon i fråga spelar så jävla högt så man kan höra det in till vår lägenhet från hennes. Men vände basen och har nu kört igång lite ultima thule på skaplig nivå. Ska dra ner ljudnivån om någon minut och se om piken har uppfattats.
/M
 

Ditt ord
Postat av: MartinaOlsson

sv; härligt! samma här :)

2013-03-16 @ 15:30:09
URL: http://martinaolsson.myshowroom.se
Postat av: bexollila.

fin bild :D

2013-03-16 @ 15:47:35
URL: http://nattstad.se/bexollila
Postat av: Louise

jätte fin blogg kika härna in på min blogg:)

2013-03-16 @ 16:11:37
URL: http://yohio3love.bloggo.nu
Postat av: Malin

åh vad kul det närmar sig nu :D något speciellt du vet att du ska köpa? :) jätte snyggt med håret<3 du passar helt klart bäst i rött även om du är vacker i alla färger man sett dig ha på bild osv :) gör ni någonting speciellt en kväll som denna? kram

2013-03-16 @ 19:48:59
URL: http://formenmotettrikareliv.blogspot.se/
Postat av: basebollivet.blogg.se

Svar: Ooooh... jag har inget sånt att komma med. Han får mat av lagets kock. Jag får fixa min egen frukost. OCH disk ;)

2013-03-16 @ 23:25:32
URL: http://basebollivet.blogg.se/
Postat av: Petra

så fin

2013-03-17 @ 10:34:00
URL: http://nattstad.se/petrakeo
Postat av: elinor

super snyggt! :)

2013-03-17 @ 17:50:40
URL: http://rockabillyrules.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0