Snart helg som jag längtar

Gympasset i går då jag körde armar och bröst det känns idag. Mina triceps är sjukt möra i dag men jag gillart. Har hängt på gymmet nu i morse som vanligt.
 
I dag vart det ett mag och ryggpass, får se hur pass möra de musklerna är i morrn. Rundade av det hela med med att cykla lite.
 
Frukosten ligger i magen, duschen ska strax besöka sen har jag inget speciellt inplanerat för denna torsdag. Ja om man inte räknar med den obligatoriska disken.
 
Snart helg och jag längtar som bara den. Kör ett arbetspass i morrn kväll/natt och sen när jag går av på lördag morgon så blir det hem och slöa en stund. Sen ska vi handla lite gott kött att grilla för att sen bege oss till laxå för att umgås med våra fina vänner. 
 
Får hoppas vädret är med oss i helgen så man kan sitta ute och äta samt busa med barnen. Har ni några speciella planer för helgen som kommer?
/M
 
 
 

Ditt ord
Postat av: malin

vad skönt :D kom nyss därifrån med o ska snart dra igång storstädandet! inte alltför pigg på det just nu när solen skiner.. fast en del av det är ju redan avklarat :) vad mysigt med grillning i sällskap av fina vänner :) längtar tills CCW så vi ses igen! tänk att det snart gått ett år! synd man inte bor närmre egentligen..

2013-05-16 @ 10:18:43
URL: http://formenmotettrikareliv.blogspot.se/
Postat av: Art By Tina - Konst & Fashion

Låter som det blir en grejt helg!

2013-05-16 @ 11:42:30
URL: http://trueborn.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0