Sunny day

Solen skiner och det ser ut att kunna bli en riktigt fin dag i dag :) I går käkade vi middag ute i sköldinge, det blev grillade hemma gjorda hamburgare. Till efterrätt vart det äppelpaj med marsansås mumms, vi åt så vi nästan rullade fram.
 
Vi började denna lediga lördag med ett gympass i vanlig ordning. Körde lite mage, bröst och armar innan vi gav oss för dagen. När vi kom hem förut så skrev vi ihop en matlista för de närmast 4 veckorna så ikväll ska vi roa oss med att åka och storhandla.
 
Men innan dess så ska jag försöka hinna med en fika med min kusin och så ska vi ut till forssjö för lite födelsedagsfirande. Så jag hoppas verkligen vädret är med oss i dag så vi kan vara ute och fira theo.
 
Har ni något roligt inplanerat för i dag, eller kommer ni ta dagen som den kommer?
/M
 

Ditt ord
Postat av: malin

härligt att vara uppe tidigt :) vaknade också tidigt o såg att solen sken så jag passade på knata ut.. idag har vi inga planer so far! låter som om du/ni får en toppen dag med full rulle iallafall.. ledig denna helg? :) vart riktigt sugen på äppelpaj nu ^^ hahaha!

2013-05-25 @ 10:30:32
URL: http://formenmotettrikareliv.blogspot.se/
Postat av: malin

haha det förstår jag ;) skulle jag också gjort! åh jaa men dagpass är ju bra men... jag är ledig vad jag vet tills nästa vecka om de bokar in mig iaf :) blir väl kanske inringd på måndag eller åtminstone inbokad de andra dagarna :) är de någon väns barn eller släkting som fyller år? :) jag gissar på att det är ett barn iallafall ^^ haha

2013-05-25 @ 10:52:28
URL: http://formenmotettrikareliv.blogspot.se/
Postat av: Sanna

Jäklar vad sugen jag blev på äppelpaj nu då ;-)

2013-05-26 @ 21:21:47
URL: http://makeupmylack.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0