Kort arbetsdag

Jobbade kort dag i dag och det var verkligen en soft dag. Hade en patient på morgonen sen hade vi möte fram till lunch då jag slutade. 
 
Käkade thaibuffe till lunch innan det vart handling, köpte farsdag present till både min far och gubbens far. Väl hemma vart det att slöa i soffan med en skvallerblaska. 
 
Sambon kom hem tidigare från jobbet :) svängde ihop en lasagne med sallad till middag. Ikväll blir det bio, ska titta på andra thor filmen. 
 
Det enda minuset i dag är att jag börjar få en vagel i nedre franskanten precis vid tårkanalen, det är banne mig inte kul. Hoppas den försvinner fort.
 
 
 

Ditt ord
Postat av: Angelica

Mums det såg gott ut. Lasagne är gott men jag har svårt att få till en god beschamellsås till.
Har du tips??

Ha en mysig bio kväll!

Svar: Nä utan jag brukar följa receptet i kokboken där det är 7 dl mjölk, 4 msk vetemjöl och 2 msk smör. Rör ut mjölet med lite mjölk och häll allt i en kastrull och koka upp. Låt koka 5 min ha sen i 2 dl riven ost. Smaka av med salt, tror man kan ha i riven muskotnöt ifall man vill.
Maddiie

2013-11-07 @ 19:22:02
URL: http://mittanglabarn.blogg.se
Postat av: Malin

ska bli spännande att smaka dom :) mums, vad smarrigt med thaibuffé.. vaglar är ruskigt obehagliga tycker jag.. hoppas ni gillar filmen, tyckte den var grym! :D

Svar: filmen var kanon bra :)
Maddiie

Postat av: nickolina

men va mumsigt de sag ut!! :))

2013-11-08 @ 07:41:05
URL: http://nickolinanyfiken.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0