Sova nu?

Vilken fin dag det har varit, solen har varit framme större delen utav dagen. Det är ju så mkt roligare att jobba då än när det är grå trist ute. 
 
Visst hade man helst velat varit ledig när solen var framme men det är bara att hoppas att helgen kan bli lika fin som denna dag. 
 
Denna arbetsdag bjöd på div olika lagningar samt undersökningar. Vi fick även en genomgång utav alla munnhällsoprodukter vi har att sälja på kliniken så som olika tandkrämer, tandtråd och mkt mer.
 
Passade på att köpa med mig en flaska flux hem att ha på toaletten på övervåningen då den flaskan vi redan har står på toan där nere. Jag borstar sällan mina tänder på den toan så tänke att det är lika bra att ha en flaska på "min" toalett. 
 
Ska försöka hålla mig vaken tills arga snickaren börjar samt hålla ut till kl 22 innan det är dags att krya ner i sängen. Men jag måste erkänna är så där jävla trött så jag lätt skulle kunna tänka mig att gå och lägga mig redan nu. Det är dock lite i det tidgaste laget för då är väl risken stor att jag vaknar mitt i natt och inte kan somna om. 
 
Tror jag ska börja käka mina D-vitaminer igen och se ifall de kan få än att bli lite piggare. 
 
 
 

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0