Fin besök

Söndag och helgen en snart över men vi har haft en jätte bra dag. Hade fin besök av våra underbara vänner från laxå. Fick en jätte fin blomma av de samt en flaska julmust :)
 
 
 
Efter huse syn och en fika så åkte vi hem till madde, charlie och chrille för att kolla in deras hus. Jätte fin hus som kommer bli super mysigt när de får sätta sin prägel på det.
 
Åkte iväg till barken och käkade allesamamns innan vi sen tog en sväng in på ica maxi. Skildes åt på parkeringen men vi kommer ses snart igen. Då blir det att gå huse syn hemma hos angelica och andreas i deras ny byggda hus i kumla.
 

Väl hemma vart det att fixa lite tvätt sen raffsade sambon och jag ihop alla löv på tomten, fy fan vad löv det var. Träffade på ena granntanten som tyckte det var så roligt att det flyttat ut lite yngre personer till landsbyggden :)
 
Ska strax fixa lite käk sen blir det att slöa resten av kvällen. Ska försöka komma på vad jag ska köpa i julklapp samt födelsedagspresent till sambon samt vad jag själv önskar mig i julklapp.
 
 
 

Ditt ord
Postat av: Hot Rod Hellcats

Tack så mycket, låter toppen! :)

2013-10-20 @ 22:22:03
URL: http://hotroddhellcats.blogg.se
Postat av: Malin

Jaaa visst är de?! hoppas de sitter bra när de kommer hem också :) Tack för dina värmande ord.. det är lätt att man inte tänker på dess närhet alla gånger men jag hoppas verkligen mamma är här hos mig. det är fortfarande svårt att förstå att hon verkligen är borta på riktigt.. inte för en månad eller två utan resten av mitt liv lär jag vara utan henne :( jag kan tänka mig att det vart en hel del löv på gården ^^ det är väl en av de värsta sakerna så här års! trevligt att grannen kom ut och pratade också. är det bostadsområde där ni bor typ eller bara få hus? ser verkligen jätte mysigt ut! och att era vänner också köpt hus :P brukar väl vara så oftast att gör en så kommer resten efter ^^

2013-10-21 @ 09:01:45
URL: http://fitnessmalley.blogspot.se/
Postat av: || mannen som kan prata om hundar ||

Ja, nog är det många löv allt! Vanligtvis brukar jag bara klippa ner allt med gräsklipparen, men i år får jag räfsa! :/

Sv: Fjant hälsar och tackar!!

2013-10-21 @ 12:05:35
URL: http://www.henrikolsson.eu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0