Lutar mig tillbaks

Dagen har varit lugn men ändå rätt så produktiv då jag har hunnit med allt jag hade inpanerat samt slöa i soffan.
 
Ringde och ändrade så sambons pondus tidning kommer till rätt adress sen och så fixade jag äntligen det sista med balkongen. Nu är det bara en kruka med jord som skall tömmas men det det är ju lätt gjort.
 
Har dammsugit i och bakom soffan, kan säga att det var inte en dag försent då dammråttorna nästan attackerade mig. Haha nä riktigt så illa var det inte men nästan.
 
Nu är lunch och middagslådan fixade och jobbväskan packad inför morgondagens 24 timmars pass. Så nu kan jag luta mig tillbaka i soffan och bara va.
 
I morrn kommer bli mitt sista kvälls/nattpass och även sista helgpasset. Det känns konstigt men samtidigt skönt att veta att jag inte kommer sova själv eller jobba några fler helger. Har bara 3 arbetspass kvar sen som är dagspass och om 2 veckor kommer jag att jobba måndag till fredag på nya jobbet.
 
 
 
 

Ditt ord
Postat av: malin

guu vad skönt med vardag & dagtidsjobb.. ett riktigt jobb som jag brukar säga ^^ glad för din skull :) hoppas långa passet samt helgens jobb går bra :) själv jobbar jag fram tills på tisdag nu :)

2013-09-19 @ 19:52:17
URL: http://rockabillyfitness.blogspot.se/
Postat av: Emma

Taaack. Det skulle va himla gött faktiskt! Då kan jag jobba extra där jag jobbar nu typ.

2013-09-19 @ 21:22:14
URL: http://eembla.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0