Irriterad

Arbetsdagen har gått fort då jag har varit på olika ställen på jobbet. Kul och tiden går fort men oj vad slut i huvudet man blir. 
 
Handlade på vägen hem och självscanning är ju en underbar uppfinning när det funkar! Höll på i ca 5 min med att försöka scanna 1 produkt och den vägrade läsa av streckkoden. Kände hur frustration och irritationen började växa sammtidigt som magen började kurra. 
 
En perfekt kombination eller inte men tillslut lyckades jag. Hem kom jag och mat i magen fick både sambon och jag. Vi försökte skruva ihop trädgårdsbordet men det gick sådär, sambon ska låna hem en gängtapp i morrn. 
 
Åkte till gymmet förut för att få ur mig irritationen/frustrationen jag kände. Tränade bröst och armar tills de känndes som spagetti. Cyklade sen 6 min på spinningcykeln inna jag gav upp, var för okoncentrera för att fortsätta. 
 
Nu är jag hemma och har precis mumsat i mig hallonkesella med färska jordgubbar till. Känner mig fortfarande irriterad så det blir till att gå och lägga sig snart. Tur i oturen att både sambon och jag känner oss likadana i humöret.

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0