Påsken

I går när när klockan slog 15:00 stämplade jag ut från jobbet och påskledigheten började. Min påsk har hittills varit lugnt och det kommer den fortsätta vara. 
 
Började dagen med ett bra benpass på gymmet, ökade vikter på lite maskiner. Det var riktigt lugnt och skönt på gymmet det kan man där emot inte säga att det var på willys. Stannade till där påvägen hem för att handla hem lite saker som fattades till middagen. 
 
Annars så har jag lullat runt här hemma och städat i omgångar, har liksom ingen bådska med det. Städar lite, tar en lite paus och sen fortsätter jag.
 
Sambon är och kommer hålla till i garaget större delen utav helgen då de håller på att lacka hans bil. Vi tog en fika förut hemma hos hans föräldrar medans han och hans far väntade på att färgen skulle torka. 
 
Tog lite bilder på mig själv i dag efter träningen just för att se om jag fått något resultat sen jag slutade med godisen och börjat äta mycket nyttigare. Det har gett resultat då magen börjar bli mindre, dumt nog tog jag inga förebilder innan jag la av med godisen för 5 veckor sedan. 
 
Men men man kan ju inte va smart och komma ihåg allt haha. Det är skönt att se att det verkligen ger resultat av att sluta med godis, äta bra hälsosam mat och att träna. För man kan göra allt man vill bara med kämpar och ger sig tusan på att man ska klara det. 
 
 
 
 

Ditt ord
Postat av: Anna Katana

Kul när man ser att det ger resultat (:

Glad påsk!

Svar: Ja det får än att bli ännu mer motiverad :) Desamma!
Maddiie

2014-04-19 @ 12:48:06
URL: http://annakatana.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0