Spin my gead right round

Det har varit full fart på jobbet, trött och snurrig i huvudet är bara förnamnet på vad jag var när arbetsdagen var slut.
 
Jag har varit med på fyra undersöknings pass, det går ut på att man är två sköterskor som har varsit rum och tar in en patient ca var 15 min. Man tar bilder på tänderna, går igenom anamnes, kollar så kontaktuppgifter stämmer sen kommer tandläkaren in och kollar igenom tänder och bilder. 
 
På ett pass som är drygt 2 timmar långt så har varje sköterska ca 4-5 patienter. Och i dag har jag jobbat med 4 olika tandläkare som har haft varsit sådant pass.
 
Så jag har totalt haft 20 patienter i dag och det är en hel del man ska ha koll på och klicka på datorn så jag var slut i huvudet redan till lunch. Men det var bara att ladda om, hann med en liten powernap på 10 min på lunchen. 
 
Det regnar och är allmänt ruggit ute så jag har bäddat ner mig i soffan under två filtar. Kikar på äntligen hemma och känner hur det kliar lite i fingrarna över att pyssla. 
 
resultatet av pysslet från helgen som var (kak/smyckesfat)

Ditt ord
Postat av: Anna Katana

Oj det var inte några patienter det. Förstår om du är slut i huvudet efter en sådan dag. Ta nu och fortsätt ligga i soffan och vila upp dig till imorgon (:

Svar: nä men som tur är så brukar jag bara ha så var annan vecka :) Tack, i dag vart det lite lugnare då jag var på kurs hela dagen.
Maddiie

2014-04-09 @ 19:11:25
URL: http://annakatana.devote.se
Postat av: ll

va fint!

Svar: tack :)
Maddiie

2014-04-09 @ 19:16:56
URL: http://www.nattstad.se/Lindalinnros
Postat av: Emelie

Shit vad fint! :D

Sv: Tack fina du!<3

2014-04-10 @ 09:36:14
URL: http://retroretroretro.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0