Fredag vilket innebär helg

Jag var både trött och fortfarande mätt från gårdagens julbord när jag vaknade i morse. Men jag piggnade till under dagen och tiden fram till både lunch och sista patienten gick fort. 
 
Handlade middag på vägen hem som idag fick bestå av färdig grillade kyckling, potatissallad och grönsaker. Nu har jag myst ner mig i soffan och ska göra upp lite planer för helgen. 
 
Har en hel del projekt som jag skall roa mig med. Ska till syaffären i morrn och botanisera bland alla tyger. Tanken är att skaffa lite tyg till nya kuddfodral samt till klänningen som så vackert sprack igår haha. 
 
Det ska inhandlas lite saker till julgodis som jag hade tänkt göra och så ska sambons julklapp fixas. Lite julmusik ska fixas till mobilen så vi har lite bra musik att lyssna på på jobbet nästa fredag då jag är en utav de som håller i lucia firandet. 
 
Mellan dessa projet så ska jag hinna med att tvätta några maskiner tvätt samt sticka ner näsan i deckaren jag har börjat med. 
 
Vad har ni för planer för helgen? :)

Ditt ord
Postat av: Miss Cherry Pinup

Min sambo är barnvakt och jag håller på och gör min allra första cheesecake tills imorgon då några av mina syskon med respektive samt min mamma kommer hit på middag :) kanske åker på fest i Västerås efter åt får se om man orkar, själv då? :)

Svar: Åh vad gott med cheesecake :) Just nu tittar jag på film och längtar tills i morrn då jag ska leta tyg till att sy nya kuddöverdrag :)
Maddiie

2014-12-05 @ 19:49:26
URL: http://rockabillygravetards.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0