När alla hörnen i magen är fullproppade

Vilken kanon start jag hade på dagen eller inte. Hade gjort mig iordning och satt på mig en svart klänning då vi skulle på julbort med jobbet på eftermiddagen. 
 
Lagom som jag sätter mig i bilen så hör jag ljudet av hur klänningen går sönder i sömmen baktill vid slitsen. Det var bara att fort som tusan springa in och byta om då jag 15 min senare skulle vara inne i stan och hämta upp en kollega. 
 
Haha vilken jävla start på morgonen, man kan ju inte annat än skratta åt det. Resten av dagen har iallafall gått smidigt och kl 13 var det så dags för julbord nere på Stora Djulö Herrgård. Det var jätte mysigt pyntat och vilket julbord!
 
Det fanns hur mkt gott som helst att välja på, allt från skaldjur, varm/kallrätter och viltkött. Jag tog siktet inställt på skaldjur och viltkött. Dessertbordet ska vi inte tala om det fanns allt från hemmagjort ostkaka, kardemummapannacotta till chokladmousse och skumtomtar. Jag åt så att alla hörnern i magen var fullproppade, fick nästan matkoma när jag skulle köra hem.
 
 
Det har inte gjort många knop här hemma, jobbar fortfarande på att smälta maten. Ska dock surfa efter lite inspiration till saker man kan sy och pyssla med.
 
bild lånad från google

Ditt ord
Postat av: Lillabus

Nej din morgon kunde minsann har börjat bättre :) Men julbordet låter ju helt underbart.

Och tack :)

2014-12-05 @ 16:41:01
URL: http://lillabus.devote.se
Postat av: Sara

Dessertbordet hade jag velat vara med på ;)

Svar: Det kan jag tänka mig, det var som en liten bit utav himlen :D
Maddiie

2014-12-05 @ 16:58:12
URL: http://saralundins.blogg.se
Postat av: Rockaholicdoll Madness

mysigt julbord!

2014-12-06 @ 14:04:34
URL: http://rockaholicdoll.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0