Hinner man någonsin ifatt med tvätten?

I vanlig ordning åkte vi till gymmet i morse, träningen avrumpan i går gjorde sig påmind då träningsvärken är ett faktum i dag. Tränade armar och axlar i dag, fick till ett hyffsat bra pass. 
 
Söndag i dag och det innebär oftast städning och i dag var inget undantag. Har vädra lite mattor, skurat toaletterna, dammsugit och plockat. Nu är det tvättstugan som gäller, 2:a maskinen tvätt är igång. 
 
Undra ifall man någonsin hinner ifatt med all tvätt så tvättkorgen är helt tom. Här händer det väldigt sälla men jag försöka beta av tvätten så fort som möjligt så det inte ska bli några gigantiska berg. 
 
Kört på lite hemma spa med återfuktande ansiktsmask, hårinpackning och skrubbat hella kroppen. Måste bara tipsa om niveas refreshing moisture mask som gör att huden i ansiktet blir babylen.  
 
Om en liten stund är det dags att fixa middag, blir räksallad för min del. Sambon ska äta pannbiff och potatis vilket inte är någon favorit hos mig. Åka och storhandla ikväll så vi har mat för några veckor framåt. Skrev nya matlistor i morse när vi satt och käkade frukost. 
 
 

Ditt ord
Postat av: Rockaholicdoll

sv: Ingen anning vad hon har för ögonskugga men tror det är MAC Cosmetics swimming en singelskugga ser det ut som den tillhör deras standard sortiment ligger på drygt 150:- och den räcker aslänge! :)

2014-02-17 @ 11:09:20
URL: http://nattstad.se/rockaholicdoll
Postat av: Jenny Nilsson

Vänta tills ni får barn (om ni vill ha det :)), då är tvättkorgen aldrig någonsin tom! ;)

2014-02-17 @ 13:15:03
URL: http://nilssonjenny.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0