Better Bodies

Morgonen kunde ju ha börjat bättre än vad den gjorde då jag lyckades köra fast på gårdsplan vid garaget jag parkerade vid i går.
 
Men tack och lov så är folk så snälla här i byn så ena grannen som var på väg ut med sin traktor hjälpte mig. Det var guld värt för mig och jag kom till jobbet prick halv 8 då jag började. 
 
Dagen har flytit på bra, hade kurs på eftermiddagen som var riktigt intressant. Under dagen så passade jag på att ställa mig på vågen då vi inte äger någon sådan.
 
Det visade sig att jag hade gått ner 3 kilo, kul på ett sätt men inte så hälsosammt så som det gick till. Men ska börja skära ner på portionerna för ibland så äter man större portioner än vad som behövs bara för att man tycker det är så gott. 
 
Vårt paket från gymgrossisten kom i dag och där i låg bla mina tights från better bodies, im in love! Beställde hem de då de rosa tightsen från myway2fitness inte föll mig i smaken, de var väldigt genomskinliga. De skickade jag tillbaka men även fast jag inte var nöjd med varan så har de grymt bra service. 
 
 
 

Ditt ord
Postat av: Johannas Retro

Snällt av en granne! :)

2014-01-28 @ 22:38:00
URL: http://johannasretro.com
Postat av: Emelie

Jättesnygga tights! Bra motivation med nya träningskläder också :)

2014-01-29 @ 11:45:10
URL: http://retroretroretro.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0