När man inte kommer upp

Det har snöat konstant hela dagen vilket inte har gjort mig så mkt då jag har varit hemma i dag. Tagit hand om sambon som även han åkte på influensan i morse. 
 
Så vi har varva mellan att sova och titta på teve större delen utan dagen. Bytte ut teven mot en bok förut, en spännande deckar som jag lyckades läsa ut på en dag. 
 
Efter middagn så skottade jag uppfarten så det skulle bli lättare att komma in och ut med bilarna. Åkte till ica sen för att bla köpa en blomma då en utav tandläkarna jag jobbar med slutar i morrn. 
 
Vägen dit och hem gick bra men sen fick jag problem när jag skulle ta mig upp för backen till våran infart. Halvvägs upp fick jag ingen fäste och kanade ner. Försökte styra så jag skulle komma rakt men det gick åt helvete. 
 
Bilen parkerade sig själv lite snyggt mellan grannens brevlådor och gräsmatta. Där stod jag och kom ingen stanns, varken framåt eller bakåt. Så det vart att knata bort till garage där svärfar var för att be honom om hjälp samt ringa svågern. 
 
Sambon kom ner så men gemensamma krafter lyckades vi få upp bilen på vägen men att komma upp för backen var kört. Vi gjorde 3 försök men halvvägs i backen tappade vi hela tiden fästet. Så jag beslutade mig för att lättast för alla parter var att parkera borta vid garaget. 
 
Så i morrn blir det en liten promenad samt skotta fram bilen innan jag kan åka till jobbet. Jag hoppas verkligen att de har plogat så jag kan komma upp för backen i morrn kväll. Sen kan faktisk den här jävla snön försvinna för nu har jag fått nog!

Ditt ord
Postat av: Emma

Usch. Jag vill INTE ha mer snö nu. :'(

2014-01-27 @ 21:46:59
URL: http://eembla.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0