Nationaldags firande

I går så var det sverigen nationaldag och det firades med att vi grillade med några goda vänner. Som jag nämt så har det blivit som en liten tradition för några utav oss att vi samlas ihop och träffas varje nationaldag för att grilla, dricka gott och ha kul tillsammans. 
 
Vännerna från kumla kom först hem till oss så käkade vi lite lunch innan vi åkte in och handlade. Åkte sen ut till vännerna i bie där vi skulle vara dagen till ära. Barnen lekte, vi snackade skit och alla åt tills de var proppmätta. 
 
När vännerna från kumla begav sig hem vid 19 tiden fortsatte karlarna att spela teve spel så snackade madde och jag skit. Åkte in till harrys sen för att lyssna på när The johnny hootch gang spelade. Vi kom fram till att gå på krogen är banne mig inte vår sak, har helt enkelt blivit för gamla för det. 
 
Var hemma vid 1 tiden i natt så det vart en lång sovmorgon i dag. Har varit inne på biltema och ica en sväng innan det fick bli burger king till lunch. Jag mår riktigt skapligt i dag men så var det ju jag som var chafför i går så. 
 
Vi firade inte bara nationaldagen i går utan att sambon och jag har varit tillsammans i 4 år. Och så har vi varit förlovade i 3 år. Tänk vad tiden går fort när man har det bra. 
 
 
min fina älskling som ligger och solar på sin bil för ca 3 år sen.

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0