När det gått några dagar

Har inte skrivit något sen i lördags så en liten update kanske inte skulle skada. Lördagskvällen spenderades på Live nad Jive. 
 
Min far var så snäll och agerade chaufför så både jag och sambon kunde njuta av lite rom/cola samt öl. Det var en skön stämmning på live and jive, man märkte att alla var där för samma sak. Lyssna på musik, träffa vänner, dricka och bara ha en jävla rolig kväll. 
 
Den var en del bra band som spelade, kikade på kläder samt när folk tatuerade sig. Doften utav tatuerings färgen fick det att klia i kroppen efter mer bläck. Träffade på en hel del vänner och så vart det en hel del dansande. Vi var inte hemma och i säng förens 02.45, var väl typ 1 år sen vi var uppe så länge sist haha. 
 
Söndagen vart en myssöndag i soffan, fram emot eftermiddagen åkte vi in till stan för att handla. Lyckades ta mig ut på en PW sen, skönt att få frisk luft samt röra lite på sig. 
 
I dag var det måndag och en ny arbetsvecka, kan ju inte påstå att jag var så super pepp men dagen gick skapligt fort. När jag kom hem efter jobbet så var sambon nästan klar med middagen 
 
Glor på teve och ska försöka hålla mig vaken till kl 22 är det tänkt. Skulle lätt kunna gå och lägga mig redan nu men då är väl risken att jag vaknar pigg mitt i natten. 
 
 
 
 

Ditt ord
Postat av: Emma

Ååh. Jag vill också ha en sån rolig kväll snart! Va alldeles sfär längesen. Men här ordnas inte sånt roligt så ofta tyvärr. Sååå. Det får bli en vanlig krogkväll framöver. :)

Svar: med rätt folk/sällskap så kan en vanlig krogrunda bli en toppen kväll :)
Maddiie

2014-03-03 @ 21:11:35
URL: http://eembla.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0