Ny arbetsvecka

Åh vad jag inte ville gå upp i morse när klockan ringde. Sambon hade snarkat större delen utav natten, så pass högt att öronpropparna jag sover med inte kunde stänga ute ljudet. 
 
Men det var bara att bita ihop och hoppa i kläderna och fixa till sig för en ny arbetsvecka. Väl på jobbet så piggnade jag till lite. Suttit större delen av dagen framför datorn med telefonen i ena handen och bokat om patienter då några utav kollegorna var sjuka. 
 
På vägen hem stannade vi till på jysk där jag köpte en ny klädställning då det började bli ont om utrymme på min gamla. Fixade middag och slappade i soffan en stund innan jag satte igång och byggde ihop den nya ställningen och hängde upp mina kläder på den.
 
Vart riktigt nöjd med resultatet, nu har jag mer utrymme för mina fin kläder. Och det bästa av allt, det finns fortfarande utrymme på ställningen för en massa nya kläder ;) 
 
Gamla klädställningen vs den nya ställningen
 
 
 
 
 

Ditt ord
Postat av: Emma

Då måste jag tipsa om Claes Ohlsons öronproppar. Dom lila. Hur bra som helst! I början kan dom va lite hårda men det blir bättre. Är gör känslig mot ljud, kan inte ens sova i samma rum som Marcus när han snarkar. Haha. Testa dom. :) Finns på deras hemsida också.

2014-03-31 @ 22:35:15
URL: http://eembla.blogg.se
Postat av: Emelie

Älskar klädställningar! Praktiskt och framförallt snyggt!

2014-04-01 @ 16:55:41
URL: http://retroretroretro.blogg.se
Postat av: Anonym

tack så mycket fina du! :)

2014-04-02 @ 10:09:02
Postat av: Anna Katana

Skulle också behöva en ny ställning här hemma. Min två är överfulla nu!

sv: ja det var verkligen sjukt onödigt. Och sen kan folk självklart inte skärpa till sig under vår match heller, utan måste tänga bengaler och knallskott och grejer.

2014-04-02 @ 12:17:15
URL: http://annakatana.devote.se
Postat av: Henrik Olsson

Nä, det är sällan man vill gå upp när klockan ringer! :P

2014-04-02 @ 15:04:53
URL: http://www.henrikolsson.eu
Postat av: Louise

Dennis snarkade också sjukt mycket innan, tills jag gav honom en sån där ergonomisk kudde som formar sig. Efter han började använda den snarkar han enstaka gånger bara, hur bra som helst1 :)

Svar: fan vad bra :) min karl är så bundis med sina kuddar så han skulle aldrig gå med på att byta till en sådan :P
Maddiie

2014-04-05 @ 21:11:30
URL: http://louiisea.blogg.se
Postat av: Miss Baby Peaches

Det är så skönt när man får ording och mer plats för kläderna!

2014-04-07 @ 07:56:48
URL: http://babypeaches.blogg.se/
Postat av: Louise

Sv. Det var Dennis också innan! Han hade världens äckligaste smutsigaste kudde. Men nu när han flyttade in igen så hade han tydligen varit tvungen att slänga den, och då var det inte så noga med kudde längre :P

2014-04-10 @ 11:00:30
URL: http://louiisea.blogg.se
Postat av: Anna

Vad skönt att se att man inte är ensam som sover med öronproppar. Det är så skönt att plugga in öronpropparna djupt i öronen när man gå och lägger sig och verkligen höra hur omvärlden stängs ute. Sover själv jämt med öronproppar då jag har svårt att somna med störande ljud om kring mig och sover väldigt lätt. Vaknar av minsta lilla ljud om jag inte har propparna på mig.
Testa Howard Lite Max öronproppar. De stänger verkligen ute alla ljud. Med dem på får min sambo snarka hur mycket han vill. Jag hör inte nått av det.

2014-04-16 @ 22:26:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0