Shut down

Snart är onsdagen passerad och veckan har hittills gått fort. Hade ett gäng jätte charmiga 3 åringar som vi undersökte igår. Alla var super duktiga och gapade för oss så vi fick räkna tänder på de. 
 
Energi har kanske inte varit på topp men den har blivit mkt bättre sen jag började med vitamin d3 tabletterna. Igår kväll så pallrade ja mig iväg till gymmet. Det vart ett bra benpass, ökade vikter på en del övningar. Lyckades ta 132 kg i benpress.
 
Idag var det nästa zombie varning på mig, var så förbaskat trött då jag sovit illa under natten. Tur i oturen så slutade jag redan vid lunch. Fick bli thaimat till lunch sen drog jag på mig gummistövlarna och gick ut i trädgården för att kratta löv. 
 
Efter middagen och en kopp teé så vart det shit down i soffan. Tröttheten kom från ingen stanns så det var till att vila en stund då jag inte orkade hålla ögonen öppna. 
 
Ska glo på lite teve innan det blir dags att gå och lägga sig tidigt, får dock se om det blir av. Har sagt flera dagar i veckan att jag ska komma i säng tidigt men hittills har det gått sådär.

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0