Fyra dagars ledigt!

Glad påsk allesammans! 
 
Fredag i dag men det känns lite som lördag efter som man är van att jobba måndag till fredag. Efter som det är påsk nu så har man lyxen att vara ledig i fyra hela dagar. Det tackar man inte nej till. 
 
Dagen har spenderats med att fixa lite här hemma. Har städat ur skafferiet och försökt skapa lite ordning bland alla konservburkar, baksaker och annat som trängs i skåpet. Städat nedervåning, besökt återviningscentralen. 
 
Plockat iordning i lite låder i köket så det blir lättare att se vad som finns i de. Upptäckte att vi har en hel uppsjö med olika teé sorter här hemma, skojar inte om jag säger att vi har nästan 10 olika smaker här hemma. 
 
Medans jag har donat här hemma idag så har sambon varit iväg i stjärnhov med sin far och bror för att fixa lite vid deras farmors sommarstuga. 
 
När han kom hem så tog vi en sväng till biltema där en mossrivare/vertikalskärare inhandlades så vi kan bli av med mossan i gräsmatan på baksidan av huset. Jag köpte även lite sprejburkar till ett litet pysselprojet jag tänkte börja med i morrn. 
 
 
I gårkväll var vi hemma hos madde, chrille och charlie för att hälsa på deras nytillskott Thexas.Vilken söt liten plutt, varm som ett element var han också. Höll ju nästan på att svettat ihjäl den stunden jag höll i honom haha.  
 
De stora grabbarna försvann till spelrummet och nördade xbox. Så madde och jag satte oss tillrätta i soffan, snackade skit och tittade på teve. När vi åkte hem sen var det nästan som en mindre saffari, såg en hare och två rävar på olika ställen. Tack och lov inga större djur utan de höll sig borta från vägen. 
 
 

Ditt ord
Postat av: || henrik olsson || mannen som kan prata om hundar ||

Glad påsk! :)

2015-04-04 @ 16:06:41
URL: http://www.henrikolsson.eu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0