Så var påsken över för denna gång

Påsken börjar lida mot sitt slut och i morgon börjar vardagen med jobb igen. Måste ju erkänna att det tar ju emot lite att behöva gå upp tidigt på morgonen. Har ju under dessa lediga dagar vant mig vid att gå upp lite senare än vad jobb alarmet piper.
 
Påsken har i stora drag spenderat med att äta en massa mat. Dock inte så mkt påskmat tack och lov då det inte faller mig så mkt i smaken. Men en hel del annat gott i matväg har slunkit ner i magen så som smörgåstårta.
 
Vi har besökt bauhause och handlad div saker som behövs till trädgården. Någon helg framöver så ska vi riva bort mossan från gräsmattan sen blir det att så nytt. Sambon har varit duktig och flyttat på lite buskar i trädgården så det blir lättare att klippa gräsmattan. 
 
Jag fick ett ryck och planterade om lite utav blommorna vi har här inne. Fler ska planteras om men det blir inte förens krukorna jag håller på att måla blir klara. 
 
Första träningspasset på över nästan 2 månader brände vi av i lördagskväll. Skönt att äntligen kunna träna igen efter en segdragen förkylning. Fast jag måste ju erkänna att man har ju tappat lite utav motiveringen när man har varit borta så länge från gymmet men den ska vi se till att den kommer tillbaka. 
 
Sista dagen på ledigheten har spenderats med att städa huset. Sen åkte vi hem till svärföräldrarna där blev det till att sitta ute och grilla korv i det fina vädret. 
 
 
 
 

Ditt ord
Postat av: Emelie

Förstår precis vad du menar. Jag tränade inte på två-tre veckor och hade sedan supersvårt att hitta motivationen igen, men efter några träningspass brukar det lösa sig naturligt, då blir det en vana :)

2015-04-08 @ 17:07:43
URL: http://retroretroretro.blogg.se
Postat av: || henrik olsson || mannen som kan prata om hundar ||

Klart att man får passa på och grilla korv i det fina vädret! :)

2015-04-10 @ 18:32:13
URL: http://www.henrikolsson.eu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0