Strålande sol och starka vindar

I fredags efter jobbet så hade vi en liten after påsk fest. Vi hade dukat fint, bjöd på fördrinkar innan vi hög in på påskbuffén. Sen körde vi lite melodikryss, snackade skit och lyssnade på musik innan vi gav upp vid 22 tiden. Vi var inte så många men trevlig hade vi.
 
 
Lördags var jag skapligt seg när jag vaknade men efter att ha varit en sväng på tippen så blev både sambon och jag piggare. Fikade hemma hos svärföräldrarna innan jag tog en promenad hem. Plockade och dammsög här hemma medans sambon skruvade på bilen. 
 
Bjöd ut honom på middag sen på kvällen på harrys. Som ett tack för att han är så underbar och fixar så mkt här hemma med trädgården och allt. Mätta och belåtna så åkte vi hem och slappade resten av kvällen. 
 
Idag vaknade vi till en solig men blåsig dag vilket har resulterat i en rastlös sambo som hade planer på att hålla på med altanen. De planera fick läggas på is, istället städade han köket medans jag var iväg och handlade inför veckan. Fick fotmassage förut då han var så uttråkad, det tackar man inte nej till haha. 
 

Ditt ord
Postat av: Johanna Marie.se

Låter väldigt härligt! :D

2015-04-18 @ 16:09:50
URL: http://johannamarie.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0