Ett litet tag sen

Har inte skrivit på några dagara men har haft fullt upp med att jobba och komma in i de rutinerna igen efter julledigheten. Det har gått riktigt bra att kliva upp tidigt på morgonen, dock så har jag varit sjukt trött på kvällarna.
 
I går slutade jag vi lunch så då passade jag på att uträtta lite ärenden så som att hämta ut biljetterna till live and jive samt köpa tågbiljetter när vi ska till sthlm i februari. 
 
I går kväll vart vi bjuda på middag hemma hos mina föräldrar då min far fyllde 65 år. Jag hade gjort en nutella semifreddo (glasstårta) till efterrätt som vart mkt uppskattad och god. 
 
Lördag och vi tog lite sovmorgon innan vi startade denna dagen. Sambon var iväg och hjälpte sin farmor att flytta lite möbler. Själv passade jag på att städa undan julen och allt granbarr som vart efter att jag kastade ut granen. 
 
Lite senare ikväll ska vi bege oss hem till några vänner för tevespel/skitsnack. Får hoppas på att det inte kommer någon mer snö idag än den som kom förut. 
 
      
    
 
 

Ditt ord
Postat av: Emelie

Alltså den där glasstårtan ser så god ut! :D

Svar: den är super god :) kan lägga upp recept på bloggen i morrn på den :)
Maddiie

2015-01-10 @ 17:07:51
URL: http://retroretroretro.blogg.se
Postat av: || henrik olsson || mannen som kan prata om hundar ||

Man hinner inte alltid med bloggen!!

Svar: nej, lite tråkigt ibland men det är bättre att njuta av livet än känna att man måste printa ner en rad eller två på bloggen.
Maddiie

2015-01-12 @ 18:44:34
URL: http://www.henrikolsson.eu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0