Äntligen semester

Förra veckan var sista jobbveckan innan semester och den var ovanligt lugnt på jobbet. Riktigt skönt då det annars brukar kunna vara ett riktigt högtryck med akutpatienter under sommaren. Vi gottade till det och beställde pizza till lunch en dag. 
 
Avslutade jobbveckan med att åka bonneville hem från jobbet. Livet på en pinne - att åka V8.
 
Lördagen var det släktträff ute i stjärnhov med sambos fars släkt. Vi var väl säkerligen en 25 st om man räknade in barnen. Det grillades, kastades boll, lekte med barnen och så hade de den årliga boule turneringen. I år var det svärfar som vann men det var en jämn kamp. 
 
   
 
I går vart det örebro och ikea för att köpa en massa saker till barnrummet. Det gick riktigt smidigt och vi kom ut med det vi skulle ha. Käkade lunch på max sen vart det en sväng till marieberg för lite shopping. Handlade lite bebiskläder och så mötte vi upp en killkompis där. Tog en fika, provade på frozen yogurt som var så gott. Åkte hem till honom och snackade skit och kollade hur det gick med hus/altanbygget. 
   
 
I dag var jag hos bästa Vera på heaven or hell annexet för att trolla bort utväxten. Vi färgade håret i en mörkröd färg och så blekte vi lite slingor. Så småning om ska slingorna bli blonda men vi tar det stegvis för att spara på håret. Men de vart rikigt ljusa endå, så nu är de ljust aprikosfärgade.
 
 
Vart en fika hemma hos svärmor med älsklingen. Annars så har vi skruvat ihop möblerna till barnrummet och börjat möblera lite. Har tvättat sängkläder så i morrn kan jag bädda spjälsängen. Nu har vi tagit kvällen och varvar ner i soffan, det är ju en ny dag i morrn. 
 
 

Ditt ord
Postat av: JoJo

åh nu blev jag ju sugen på pizza! :D

2015-07-25 @ 13:16:17
URL: http://nouw.com/rockdoll

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0