En liten summering sen det senaste inlägget skrevs

Förra lördagen spenderades hemma hos mina föräldrar med super god mat medans sambon var ute med sina bröder och far på harrys. De hade lite svensexa för deras äldsta bror som gifter sig idag.
 
Hämtade de vid halv elva tiden på kvällen och så fortsatte de kvällen ute i forssjö så runt 2 tiden så kom vi äntligen hem och kunde krya ner i sängen och sova.
 
Sambon var inte så bakis dagen efter men hans äldsta bror var så bakis så han låg större delen utav dagen på soffa för att återhämta sig. 
 
 
Arbetsveckan har rullat på fort, lönen trillade in i onsdags. Svärfar fyllde år på onsdagen då det även var voffeldagen. Så det bjöds på voffler när vi kom över och skulle fira honom. 
 
Sista dagen på arbetsveckan igår gick väl kanske inte så smidigt. Speciellt inte för två utav våra tandläkare som pendlar med sj från stockholm.
 
Det var ju något stort el fel i flemmingsberg så de fick vänta nästan 3 timmar på ersättningsbuss till södertälje syd för att se ta tåget där ifrån till Katrineholm.
 
Men halv 11 så kom de äntligen fram och under tiden så hade jag bokat om morgonens patienter så de inte skulle behöva åka till kliniken i onödan. Så allt löste sig och resten av dagen knallade på fort. 
 
I dag är det lördag och det står bröllop på schemat senare i eftermiddag. Så jag ska ta och hoppa in i duschen om en liten stund. Sen ska naglarna målas, håret fixas samt kleta på lite smink. Jag hoppas att vädret kan lätta upp och att solen kan få titta fram tills vigseln. 

Ditt ord
Postat av: || henrik olsson || mannen som kan prata om hundar ||

Baksmälla är ingen höjdare!! :/

Svar: nä men det var självförvållat :P
Maddiie

2015-03-28 @ 20:26:10
URL: http://www.henrikolsson.eu
Postat av: Betty Bones

Men JA, det var våffeldagen, det förklarar så mycket.. Och det känns illa att jag missade det. Måste vänta ett heeelt år på våfflor nästa gång ;)

2015-03-28 @ 23:19:32
URL: http://themadteaparty.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0