Underbar helg i kärlekens tecken

Efter jobbet i fredags tog sambon och jag en sväng på stan. Handlade lite fint kött i ena köttaffären innan stannade till på ica för lite tillbehör innan det vara raka vägen hem. 
 
Det blev lövbiff och pommes med vitlökssmör och beasås. Vi åt så vi nästan rullade från bordet. Kvällen spenderades i soffan med att glo på lite teve. 
 
I går så tog vi det lugnt på förmiddagen sen efter lunch så började vi fixa till oss då vi skulle fara iväg på bröllop på eftermiddagen. Sambons äldsta bror skulle gifta sig med sin tjej. Svärföräldrarna hämtade upp oss så åte vi i samlad trupp till stora djulö herrgård där vigseln skulle äga rum.
 
Vädret på förmiddagen var grå trist men några timmar innan vigslen sprack himmlen upp och solen höll sig framme resten av eftermiddagen. 
 
Vigslen hölls i ett fint litet orangeri intill herrgården. Jätte mysig och fin tillställning med bara de närmaste familjemedlemarna närvarande. Efter vigslen och en massa kort så vart det mingel uppe i herrgården, sen avnjöt vi en supergod middag nere i vinkällaren. 
 
Vid 21 tiden bröt vi alla upp och önskade brudparet all lycka. När vi kom hem vart det att varva ner och smällta maten i soffan. 
 
 
 
Idag så käkade vi frukost buffé på Kaffestugan Fridhem som ligger bara några meter bort från där vi bor. Ett super mysigt kaffe som en gång i tiden varit ett gammalt prästänkesätet (ett hus där änkan till prästen fick bo). 
 
Sen for vi in till stan, vart fika hemma hos mina föräldrar. Handlade och åkte hem, städade huset sen vart det lite mer fika men denna gång hemma hos svärföräldrarna. 
 
Nu har jag myst ner mig i soffan, kikar på teve och ska strax klicka hem en klänning. I morrn drar en ny arbetsvecka i gång men det är ju bara en 4 dagars vecka då det är påsk på fredag.
 
 

Ditt ord
Postat av: Lillabus

Låter som en underbar helg. Och kul med bröllop och vad fina ni var :)

Svar: Det var en toppen helg. Tack så mkt :)
Maddiie

2015-03-31 @ 10:41:54
URL: http://lillabus.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0