Det är på tiden för ett nytt inlägg

Vi har hunnit med mkt sen senaste inlägget. Renoveringen av vardagsrummet börjar lida mot sitt slut. 

Det som är kvar är att få upp tavlor och några hyllor. Sen ska mannen tillverka tevebänk samt vardagsrummsbord. Men vi är grymt nöjda med tapet valen. 


Hade bröllopsfest för våra närmsta vänner samt syskon för några veckor sen. Vart en riktigt lyckad kväll med god mat och många skratt. 

Vi har besökt vänner i Kumla men bilresan dit var nästan en mardröm. Grabben gallskrek sig genom hela resan (1 1/2 h) då han var övertrött och vägrade somna. 

Men väl där så hade vi alla jätte trevligt. Bilresan hem gick smidigare då han somnade efter 5 minuters åkande. 

En släktträff på svärfars sida har vi hunnit med också. Det regnade större delen av dagen men de hade slagit upp ett stort partytält så det gick ingen nöd på oss. 
                


Har ridit islandshästar med min moster och mor. Var en turridning på drygt 2 h med paus för en liten fika. Vi hade det trevligt även fast min mor stundtals vrålade att hon trodde hon skulle dö men hon fixade ridningen kalas för någon som aldrig har ridit förr. 


Annars så klättrar och ställer sig grabben upp för fullt mot saker. Han börjar även få 4 st tänder i överkäken på samma gång så han är lite putt till och från. 

Ny vagn har vi köpt till honom också, en sulkyvagn. Perfekt om man ska gå på stan eller åka på shoppingtur då den är liten, smidig och knappt tar någon plats i skuffen. Vi alla 3 är nöjda med köpet. Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0