En helg med full fart

Denna helg passerade fort men oandra sidan så gör ju de flesta helger det. 

Fredagen vart lugn då hela familjen har åkt på en förkylning. Hoppade över öppna förskolan, åkte och handlade samt tog en fika hos svärmor istället. 

Igår så hade vi trevligt besök av goda vänner (sonens gudmor)och deras barn. Loke fick en förtidig födelsedagspresent som han uppskattade. Och så fick vi nästan 3 fulla papperspåsar med kläder som deras grabb växt ur, tack så mkt! 

Jag bjöd på amerikanska pannkakor till lunch vilket gick hem hos både oss vuxna och barn.

Det busades en hel del, barnen lekte bra ihop. Tog en tur in till ena mataffären innan Burger King fick stå för middagen. 

Tog med oss maten hem till oss så man kunde äta i typ lugn och ro haha. Vid 18 tiden tackade vårat besök för sig och åkte hem. Vi gjorde inte många knop resten av kvällen. 

Idag bjöds det på lite sovmorgon vilket man inte tackar nej till. Har bakat kakor till sonens födelsedag (21/10) skönt att ha det mesta gjort så man slipper stressa sen. 

Mannen har fixat det sista som var kvar efter att vi bytte fönster i vardagsrummet. 

Blev bjudna på middag och efterrätt hos svärföräldrarna. Slottstek med potatis, sås och sallad. Skönt att slippa laga middag ibland. 

Sonen sover, får sen när vi tar upp honom till oss i natt. Har blivit så på senaste att han sover mellan oss. Lite bökigt ibland men oftast rätt så mysigt. 

Nu laddar vi för en ny vecka och hoppas på att vi alla blir kvitta våra förkylningar så snabbt som möjligt. 


Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0