Är våren på ingång

Vilket otroligt fint väder det har varit denna helg. Solen har lyst, det har varit vindstilla och fåglarna har kvittrat. Undra ifall våren är på ingång. 


Det vart en tidig morgon då den lilla herren vaknade redan kl 6 och vägrade somna om. Plockade och busade lite på morgonen sen slocknade han i min famn vid 9 tiden framför teven.

Efter vilan tog vi en promenad bort till farmor och farfar. Käkade lunch och lekte med den stora radiostyrda bilen ute i det fina vädret. 

Gick hem en sväng och var hemma innan vi åkte över senare på eftermiddagen för att äta middag hos farmor och farfar. Det bjöds på biffstroganoff med ris samt glass till efterrätt vilket gick hem hos grabben.


Lilla hjärtat sover nu och jag kikar runt på tapeter. Är galet sugen på att göra om i både mitt dressinroom och matrummet. Det lutar emot att vi börjar med mitt rum då vi redan har golv hemma till det. 

Men vi får se när vi sätter igång, det krävs ju lite pengar och tid. Speciellt det här med tid är ju inte alltid lätt när man har en liten hemma. Men allt går bara man vill.  


Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0