Shopping helg

Ännu en helg är över men vilket härligt väder det har varit. Visst det har blåst lite men solen har varit framme nästan hela tiden.


I går så åkte grabben och jag in till stan då far i huset skulle iväg och snickra. Vi tog en sväng på hm där jag hittade denna tröja på rea och så hittade jag denna coola t-shirt. 

Nanana batman

Åkte hem till mormor och morfar där det bjöds på våfflor. Det var en hit, lika så mormors rulltårta. Efter lite bus så var det en trött kille som somnade i bilen påvägen hem. Han vilade i över 2 timmar i sin säng när vi kom hem.


Avslutade dagen med en promenad och kvällsfika/välling hos farmor och farfar.

Idag åkte vi till Norrköping då det behövdes inhandlas skor åt grabben. Hans fötter växer som ogräs men vi hittade två par snygga pjux och så fick mammasen ett par gympadojor på köpet. 

Nya pjuks åt grabben och mammsen

Efter lunch på max där det även blev mjukglass så fick en sockerstin grabb springa av sig inne på bauhaus. 


Väl hemma började pappsen krafsa löv och jag tog en promenad med grabben så han skulle vila. Han somnade lagom som vi kom hem. Så han fick sova ute i vagnen och jag hämtade en pall och läste en tidning under tiden. 

Härlig vårpromenad

Storhandling och städning har även hunnits med idag. Grabben badade i sin balja nu ikväll och det var inte populärt när det var dags att gå upp. 


Dags att ta tag i det här med badkar snart. Inte bara han som längtar efter ett, jag saknar att ligga och blöta i ett varmt bad.  


Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0