💕 Loke 💕

 I onsdags kl 00.58 så kom äntligen våran efterlängtade son som har fått namnet Loke. Han vägde 4632 gram och var 53,5 cm lång, våran guldklimp. 
 
Vi komma hem från bb i går eftermiddag, det var skönt att få komma hem och få sova i sin egen säng. Tycket vi har anpassat oss riktigt bra till det nya livet med en bebis. 
 
Jag och Loke har en fantastisk sambo/pappa, han var ett fantastiskt stöd under förlossningen. Jag är så lyckligt lottad som har honom och självklart Loke.
 
 

Envis x2

Söndag och det är en jättefin höstdag ute med solen som lyser. Hade inte varit helt fel med en promenad men det är två saker som sätter stopp för det.

Det första är denna envisa och långdragna förkylning som jag har åkt på. Har dragits med den i 1 1/2 vecka, vill bli frisk nu! 

Det andra är denna lilla envisa bebis som trivs alldeles för bra i magen. Det börjar bli lite tungt nu men älskar dig ändå ❤
 
Fast jag tycker allt du kan komma nu då vi är många som längtar efter dig. Men hur som så kommer vi att få träffa dig nästa söndag men ju tidigare desto bättre enligt mig. 

Nu får det bli en kopp tee till och hoppas på att förkylningen ger med sig någon gång.


Dags att börja spåna på födelsedagspresent/julklappar

Fredag och solen skiner ute men själv känner jag mig lite vissen. En förkylning har smygit sig på mig vilket har resulterat i en snorig nästa och lite halsont. Inte änns sambon har klarat sig ifrån det utan känner sig också lite hänging men han åkte till jobbet i morse. 
 
Min pappa har varit så snäll och bakat en massa fröknäck åt mig så han kom ut med det i förmiddags åt mig. Som ett litet tack fick han med sig några chokladbollar hem som jag hade bakat. 
 
I dag tänkte jag roa mig med att försöka komma på vad jag ska köpa till min underbara sambo i farsdag, födelsedagspresent samt julklapp. Det är banne mig inte det lättaste då han typ inte önskar sig något och det han önskar sig kostar lite väl mkt. 
 
Sen bestämde vi med sambons familj att vi skulle dra lott och få en varsin person som vi ska köpa en julklapp till för ca 50 kr. Kul men där vart det inte heller så lätt men jag tror jag har kommit på något. 
 
Ska surfa runt på nätet efter lite inspiration till alla presenter samt gräva lite i minnet och se ifall jag kommer på något min herre har sagt att han gillar. 
 
 

Dagens känsla - bakfull

Ja det är så man kan beskriva dagens känsla, självklart så är jag inte bakfull men det är nästan så jag känner mig.
 
Hade svårt att komma till ro i natt så vid 2 tiden bäddade jag ner mig i soffan så sambon skulle slippa bli väckt utav mitt bökande. Stackaren fick astma känningar i går natt så tycke han behövde få försöka sova ut så gott han kunde. Och det är ju svårt när jag som är lika vig som en skallbagge på rygg ska upp och springa på toaletten 4-5 gånger per natt. 
 
Så jag förflyttade mig till soffan för att glo på lite teve samt hoppas på att somna till. På teven var det typ bara skit så då vart det en massa scrollande på mobilen. Lyckades somna 20 min i soffan sen när sambon väckarklocka ringde flyttade jag in till sängen. 
 
Höll på att frysa arslet utav mig så kallt det var på min sänghalv så medans han snoozade så passade jag på att stjäla lite värme utav honom då jag darrade som ett asplöv. 
 
Sov fram till kl 10, käkade lite frukost och åkte in till stan. Uträttade lite ärenen och passade på att köpa sushi till lunch. Hade hoppats på att jag skulle vakna till liv utav den friska luften men jag känner mig typ bakfull. Men det är väl lika bra att börja vänja sig vid att få lite sömn för det kommer nog bli ont om den varan sen när det lilla livet gör entré i vårt liv. 
 
 

Alla saker hemma och sista dagen i morgon

Ja det duggar ju inte tätt mellan inläggen här. Men nu har vi ialla fall alla saker hemma till bebisen och bb-väskan är packad och klar. 
 
I går efter jobbet så åkte vi till norrköping och hämtade ut barnvagnen som hade kommit. Vi passade även på att köpa en babysitter. Sen vart de middag på max innan vi for hem. 
 
 
I dag kompade jag och slutade redan kl 11 vilket var skönt. Hade tid hos bm 11.30 och allt såg bra ut med bebisen, hjärtat tickade på som bara den. Lyxade till det och köpte sushi till lunch, passade även på att handla på vägen hem.
 
Det är ju 1 oktober i dag och oktober månad är ju rosa månaden för bröstcancer, det uppmärksammar vi på folktandvården i katrineholm genom att ha bl. a rosa vattenmuggar och rosa munskydd.
 
Nu ska jag slöa framför teven innan jag ska packa jobbväskan för sista gången på bra länge. För i morrn jobbar jag min sista dag innan jag går på mammaledighet. Det känns lite konstigt men samtidigt skönt men jag kommer sakna alla mina fina kollegor.