Övertrött och välja tapeter

Kollade på tapeter i går när vi var inne i stan. Inte det lättaste när man hade en övertrött och grinig unge.

Vi gav upp efter 10 min med hysteriskt skrikande från vårt lilla monster. Gick ut och hann gå ca 50 meter så hade han tok slocknat i vagnen. 

Spurtade tillbaka till affären och bläddrade igenom en massa böcker med tapeter. Hann hitta två tapeter som vi ska ha innan han vaknade och var lite putt. Livet som småbarnsförälder haha!


Idag blir det en tur till norrköping för att kolla på barnvagn, funderar på att köpa en sulky. Bauhaus ska få sig ett besök oxå då vi funderar på att köpa en ångtvätt som man gör rent golven med. 


 Planering inför fest & renovering

Halva juli månad har snart gått. Jag har hunnit med att fylla år. Klippt av mig en bit av håret och fixat nytt körkort. 

Mannen stämplade ut från jobbet i fredag och har nu semester. 7 veckor ska han vara hemma med mig och grabben. 

Vi håller på och planera inför bröllopsfest på lördag. Tanken är att grabben ska sova hos farmor och farfar men vi får se hur det går. Han har nämligen kommit in i en liten seperationsfas. 

Annars så planerar vi inför renoveringen av vardagsrummet. Det ska bytas tapeter, en väg ska kläs med träskivor, ny soffa ska flyttas in och två fönster skall bytas. 

Några små utflykter under semestern skall hinnas med. Sen är det den årliga släktträffen på min mans sida ute i stjärnhov att se fram emot. 

Grabben han lever rövare här hemma. Han har lärt sig att ställa sig upp mot saker. Fått in en jävla snitts på det så det är typ det enda han vill göra nu haha.