Onsdags kväll



Hade bestämt träff med tina i går vid tunneln kl 19 för vi skulle gå ner på stan och mingla lite.Träffade på victor, natha och gudrun så vi begav oss in i öltältet och satt och snackade där.Var riktigt trevligt, mkt folk var det där inne oxå tyvärr innebar det att mitt "kära" ex var där oxå.Har märkt att stan inte är tillräkligt stor för att vi ska slippa stöta på varandra.

Sen efter en stund så drog vi till venezia och köpte mat som vi tog med oss till stads paken där de skulle vissa film, stannade inte kvar så länge för filmen var skit tråkigt. Det vart öltältet istället, träffade på tobbe där inne samt en massa företdetta klasskompisar.
Natha och jag gick hem till knasen sen och groggade en stund innan vi begav oss ner till öltältet ännu en gång. Sen drog vi vidare till san marino och naturligt vis så följde ju mitt ex med (hatar hatar hatar).... Natha och jag gick hem sen vid halv 1 för då var det så himmla tråkigt.


Det är synd att den här stan är så jävla liten för annars så skulle man ha sluppit att springa ihop med sitt ex jämt och ständigt. Tycker han kan gå och hänga sog men först så kan han ju betala tillbaka pengarna han är skyldig mig, han har bara 450 kr kvar som han ska betala igen mig och de pengarna kommer jag nog aldrig att få sen. Hur jävla svårt sak det kunna vara att hosta upp 450 kr när man tjänar 10 000 kr efter skatt. Usch jag gjorde det största misstaget hitils i mitt liv och det var när jag vart ihop med honom. Jag var så dum att jag för engång skull litade på någon och öppnade upp mit hjärta och se vart det lede mig någon stanns. Jag kommer nog aldrig hitta en vettig pojkvän för i den här stan finns det typ bara pundare, idioter, folk som har problem med snuten och folk som dricker som svin. Nä det kommer nog bli så att när jag är 35 år så kommer jag sitta i en 2:a men 5 katter helt själv och så mkt tycker jag inte om katter.

Jaja men i morrn är det fredag och då kommer pojkarna hem på permis från lumpen. Då blir det till att tralla ner till öltältet och dricka lite för jag ska upp och börja jobba dagen efter kl 7. Usch vad jag saknar dem, det ska bli så roligt att få se dem igen. Oki visst de har bara varit borta i 2 veckor endå men det känns endå tomt i stan. Men som tur är finns det mobil och så har man ju alla minnen och bilder från festerna man haft och så fick jag ju chrilles snusdosa som ett minne av honom.

Nä dags att fixa lite mat och sen titta på teve innan det är dags att cykla
till jobbet vid 16 och tjäna lite pengar.
Miss you boys.


Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0