Snart

Om cirka 1 timme ska jag vara hemma hos barbro och ta en fördrink för sen jävlar är det dags att åka på kryssning. Ska blir så jävla härligt. Åker med ett helt underbart gäng så det kommer säkerligen bli en hel del skratt, dansande och så klart alkohol!

Hoppas alla får en trevlig fredag för det ska jag banne mig ha!

//M

....

Harrys i går med trev ligt folk, det var kul. Nattbad vid halv 2 tiden, kallt med samtidigt skönt. Fick köra frankens mazda i natt, jag vart totalt kär i bilen. Efter fest med gitar hero, musik o skitsnack. Hemma och i säng vid 5, gick upp tjugo över 7. Uträttat en massa ärenden, fixat mat, packat in för kryssningen i morrn och nu är jag som en zomie.

//M

Update

Har inte hänt så jätte mkt sen jag skrev sist. Var på inflyttningsfest hemma hos emil och sandrah i lördags vilket var kul. Annars har jag bara varit hemma, städat och bara tagit det lungrt. I kväll ser det ut som det blir kubb i sjukhusparken.

//M

Lilla & harrys

Seg dag i går, fick inget vettig gjort över huvudtaget. Roade mig med att lägga patiens halv kvällen, har blivit helt såld på de. Snackade med henke på msn, han hade lika tråkigt sommig så vi bestämde oss för att dra ner till lilla.

Var rätt så lungt på lilla, satt och snackade skit och drack. Sen så började det trilla in en massa 18 åringar som tjohade och hade sig så vi drog en snabbis till san marino. Har inte varit där inne på 100 år känns det som, satt där en stund sen hörde jenny av sig. Hon skulle på harrys så vid tolv tiden drog jag dit och mötte upp henne och träffade även nickals där inne. Höl mest til inne på dansgolvet när jag inte stog i baren och beställde vattenglas efter vattenglas till jenny och mig.

Körde hem jenny sen vid halv 2 tiden, tog driven på vägen också efter som damen var hungrig. Sen åkte jag hem och dog i sängen. I kväll är det inflyttningsfest hemma hos sandrah och emil, ska strax börja fixa till mig för jag ska möta natha kl 7. Och kvällen till ära ska jag faktisk slå på stort och dricka lite vin hade jag tänkt mig, dock har jag ett grymt sug efter cola.

//M

onsdags party

Uträttade lite ärenden på dagen och sen på kvällen så vart det lite förfest hemma hos ida vilket var trevligt. Satt och lyssnade på musik, snackade skit och moffade i oss en massa melon samt godis.

Sen vid halv elva tiden så åkte jag och emmy hem och dumpade min bil och knallade bort till harrys där vi mötte upp resten utav folket som hade gått dit. Inne på harrys var det rätt så mkt folk o satan vad varmt det vart. Fick mess utav jenny som berättade att de var på väg in till stan från skogen för det hade fått något ryck och kännde för att dra på harrys.

Försökte dansa inne på harrys men det var för varmt och svettigt för det så det vart mest att sitta vid bordet och dricka samt snacka skit med folk. Hade även kvällen till äran med mig kameran för en gång skull så det vart till att leka lite paparatzzi.

Vart hemgång sen vid två tiden då harrys stängde och den här gången fick vi inga dumma idér att åka ner till djulö för nattbad. Men vi överväget ett tag när vi satt inne på harrys att ta ett dopp i fontänen med det struntade vi i sen smarta som vi var för en gång skull.

I morse var det segt kan jag lova, vart mc donalds och sen en tur på stan för jag skulle inhandla lite saker. Efter det gick jag hem och dog i soffan. Men det gjorde inget för jag hade en jätte trevlig kväll i går med en massa underbara människor.

//M


 


Tvätt dag

Insåg i dag att det var dags att ta tag i den enorma tvätthögen jag har lyckats skapa. Vart väl ca 3 maskiner tvätt så nu har jag lite mer kläder att välja på när man ska gå ut.

Fick hem hm katalogen i dag och började blädra igenom den, hittade väl 5-6 plagg som föll mig i smaken samt ett eller två par skor också. Synd bara att att man inte hade obegränsat med pengar på kortet fast o andra sidan kan det vara bra. För tänk vad mkt kläder och skor jag skulle sammla på mig annars, det är ju inte så att jag har brist på kläder och skor.

Nä jag ska nog lägga mig i soffan med mp3 spelaren och slå ihjäl lite tid innan det är dags för att krama kudden så man orkar upp i morrn. Ska nämligen köra min far till skolan så jag kan ha bilen under dagen.

//M

Måndag

I dag har jag inte gjort så värst mkt förutom att gå mellan datorn och teven. Men sen fick jag ett ryck och började tvätta en massa kläder.

Kom även på att det kanske är dags att se över vad jag ska ha för kläder med mig på kryssningen. Visserligen är inte kryssning förens nästa fredag men jag gillar att planera och ha koll på läget. Hittade ialla fall några outfits som ska med så man har lite att välja imellan, fast det lutar emot att det blir den röda klänningen  som jag kommer att ha på mig.

Annars så har dagen varit lugn, sitter och itttar på beck filmen nu eller rättaresagt väntar på att reklamen ska vara slut någon gång i kväll!.

//M

Underbart vackert

Ellen och robbans bröllop var så otroligt vackert. Vigseln skedde i sköldinge kyrka, den är inte så jätte stor men otroligt vacker. Ellen såg helt bedårande ut i sin jätte fina brudklänning, tärnerna var otroligt vackra i sina mörk röda klänningar och robban och hans bestmen var riktigt stiliga i sina frack.

Efter vigseln åkte vi in till stan, lämnade av mamma hemma sen begav sig jag, barbro, dessi och anna till olympos. Bänkade oss på deras uteservering och njöt utav en god måltid innan vi gick upp till barbro.

Åkte ut till sköldinge sen till åtta för då började bröllopsfesten. Ellens syster hade smyckat lokalen jätte fint, de hade till och med en lite choklad fontän där man kunde doppa jordgubbar och bannaner som de hade skurit upp i skålar. Kan ju säga att det var djävulskt gott. De hade ett live band som spelade en massa bra musik, vart mkt dans och skratt.

Vart present öppning på kvällen och sen vid elva tiden vart det fyverkerier utomhus innan ellen och robban begav sig till sin bröllopssvite. Bröllopsfesten fortsatte till drygt ett, han med att äta lite ostbricka samt att dansa järnet innan det var dags att åka till stan.

När vi skulle åka sen så kom jenny och jag på den briljanta iden att dra på harrys så det var platan i mattan ungefär. När vi väl kom till harrys så var det fullt så det blev statt i stället där vi dansade järnet. Fy fan vad svettig jag var när jag kom ut  där ifrån efter att ha dansat som en tok. Körde hem anna, jenny och barbro och sen vart det sängen för min del.

I dag har jag bara chillat, klev inte ur sängen förens vid halv ett men det är man värd efter att ha dansat nästan en hel natt som en tok.

Grattis än en gång till robban och ellen!

//M

Bröllop!

Var en seg dag i går efter torsdagens kubbafton samt de 311 andra sakerna vi fick för oss att göra. Men kom upp ur sängen efter 12 tiden. fick mess från jenny som undrade ifall jag levde vilket jag gjorde lite smått. Var duktig och åkte iväg och tvättade bilen med min partner in crime som var snäll ock stoppade i polleterna åt mig. Fixade lite ärenden på stan innan, sen vart det lunch innan jag åkt ehem och dog i soffan för resten utav dagen/kvällen.

Så i dag så är det bröllop som står på schemat. Ska brumma över till jenny för att vara lite assisten innan hos ska i väg till fotografen för hon är nämligen tärna på ellen och robbans bröllop. Sen vid 13 så bär det va ut till sköldinge kyrka där vigseln ska vara och jag kommer att sitta med kameran o i högsta hugg o knäppa kort  för annars så kommer jenny att döda mig :D

//M

Kubb

Åkte till flen i dag eller rättaresagt i går o handlade rökta räkor men min mor som vi ska ha till fredags middag. Sen vart det en sväng på stan med barbro och jenny för att leta bröllopspresent till ellen.

Efter lite mellan landning hemma hos barbro sen så åkte jag hem o käkade mat o efter det drog jag bort till jenny. Sen drog vi vidare till sjukhusparken för lite kubb vilket var hur kul som helst. Fick ihop ett helt gäng sen lite senare så vart det lite lek i lekparken. Efter det så drog några utav oss hem till jenny för lite efterfest sen fick jag den stora äran att köra ner till djulö då vi fick för oss för ett nattdopp.

Och nu så sitter jag på efterfest nummer 2 hemma hos nicklas, funderar på att kanske åka hem och krypa i säng snart.

//M

Onsdag

* Morgonpromenad * ett varv nere på stan * mp3 spelare + soffa  + laptop
Det är vad jag har roat mig med att göra i dag.

//M


Åh vad tråkigt

Tog en tur ner på stan förut i dag efter att jag hade avverkat min morgon promenad. Var sugen på att shoppa men hittade ingen ting att spendera pengarna på förutom 3 par nya trosor. Tittade på lite gammla kort sen när jag kom hem, hittade en massa på när mina föräldrar var unga. Åh herre gud så de så ut, frisyrerna och kläderna var ju nästan skrämmande.

Fick ett rygg och tog lite ego kort men sen vart jag uttråkad och la mig i soffan med mp3 spelare och där har jag legat större delen utav dagen. Vill hitta på något men jag vet inte riktigt vad och det gör ju inte saken bättre. Nä ska sätta mig i soffan med mp3 spelaren igen och se ifall man kommer på något att göra.

//M


Rent och fint

Var nere på stan med min mor på förmiddagen för vi skulle lete efter en bröllopspresent till ellen. Efter lite letande så hittade vi en fin present som jag hoppas de blir glada för. Mötte upp barbro sen och fick tilbaka mina pengar, vi passade även på att äta lunch på sultans city.

Sen när jag kom hem så tog jag tag i städandet. Rensade ur mina lådor i byrån som står nere i hallen, vart en full plastpåse med en massa papper som ska slängas. Hittade även 20 kr i en gammal plånbok vilket aldrig är fel. Städade upp röran som jag hade lyckats skapa i mitt rum, så nu är det rent och fint där inne.

Har även läst klart boken som jag hade planerat att läsa klart i går men som aldrig blev av. Så nu ska jag leta upp en ny bra bok som jag kan sätta tänderna i.

//M

Promenad

Var hurtig och gick en promenad för 10 min sen, det var riktigt skönt då det är härligt väder ute. Var tvungen att hoppa in i duschen för jag vart lite svettig efter min power walk.

Ska strax ner på stan med min mor för att leta efter en bröllopspressent till ellen som gifter sig på lördag. Sen blir det hem och städa samt läsa ut boken jag aldrig läste klart i går. Jag fastnade istället framför datorn i 2 timmar då jag började pilla med min bloggdesign.

//M


Det blir inte alltid som man har tänkt sig

Min helg har varit kanon bra, har umgåtts med underbara människor som får mig att må bra.

I fredags så messade jenny och frågade var jag skulle göra på kvällen, hade inga planer alls. Så hon bjöd ut mig på grillkväll i pärstorp. Så jag brännde en ny skiva att lyssna på i bilen och begav mig ut i skogen för att vara social. Var jätte fint och mysigt där ute. Min plan för kvällen var att jag skulle vara nykter och köra hem under natten men det sprack ju totalt. Var åter igen matad med vin utan att vara med på noterna, vad ska jag säga vilka underbara vänner man har.  Så det vart till att sova kvar ute i skogen men det är inget jag klagar över.

Åkte in till stan vid halv 10 tiden på lördagen för jag skulle hämta upp barbro och min mor för vi skulle till vingåker och factory outlet. Hjälpte barbro med att hitta något att ha på sig till ellens bröllop som är nästa helg. Hittade det vi skulle sen vart det hem till stan och sen soffan för min del där jag somnade några timmar.

Sen på kvällen så ringde emil och tycker jag skulle komma över och festa lite med de så jag drog med mig barbro och åkte dit. Hade skit kul där uppe satt och snackade skit, drack (jag höll mig till vatten efter som jag körde) och lyssnade på musik. Körde ner barbro sen till harrys vid tolvtiden och själv åkte jag hem och sov.

I dag har jag mest bara legat i soffan och lyssnat på musik samt läst en bok som jag ska försöka bli klar med i kväll hade jag tänkt. I morrn är det en ny veckan och jag har inget direkt inplanerat, men lär väl dyka upp en massa saker att göra. Och om inte så ska jag ta tag i mitt filmtittande som jag är så himmla dålig på.

//M


Jag har bestämt mig

  • för att börja äta mer nyttig mat
  • dra ner ordentlig på läsk, godis och chips
  • försöka spara ut så jag får riktigt långt hår igen
  • försöka gå ner några utav de kilona jag har lyckats lagt på mig
  • jag ska motionera mer och kanske skaffa gymkort
  • att jag ska lyckas med några utav punkterna ovanför

//M


Så ovanligt att det...

Ja men vad ovanligt att det regnare eller inte. Hoppas att inte hela sommare kommer att regna bort för jag vill ha tillbaka solen och värmen. Håller tummarna för att det kommer va fint väder nästa lördag då ellen ska gifta sig samt sen när jag sak iväg på kryssning.

I dag har jag lunchat med madde på sultans city, det var trevligt och måste göras oftare. Träffade även glenn och nathalie där. Snackade lite skit sen vart det en tripp till bolaget för min mor ville ha vin sen åkte jag och hyrde film.

Tittade på the oxford murders som var helt okej sen tittade jag på transformers och jag vart helt såld. Jag kommer garanterat gå och se transformers 2 på bio sen. Annars så har det varit en lugn dag, ska strax sätta mig i soffan och titta på lite teve. Ska nog även passa på att måla naglarna också, vilken färg det vette tusan tror det får bli genomskinligt nagellack.

//M


Twilight

Jag och jenny åkte upp en sväng till lövåsen området så jag kunde fixa en grej sen vart det lite lunch på barkens. Åkte sen förbi Ica nära för jenny skulle lämna tillbaks några filmer, passade även på att hyra twilight. Ha rju hör att den skulle vara så himmla bra så jenny och jag bänkade oss hemma i soffan hos henne för att titta på den.

Vi vart rätt så besvikna kan jag säga, filmen var seg och det känndes som om det inte hände någon ting förutom de där 10 min i typ slutet utav filmen. Och inte var han som har huvudrollen i filmen så värst snygg heller som alla påstår, han föll mig då inte i smaken. Nä jag är mer för action, blod, svett och lite porr..haha.

//M


Hurtig

Var ute och gick en promenad förut och det var riktigt skönt. Ska nog ta mig i kragen och göra det varje dag. Funderar på att åka upp en sväng till mixit sen, ska komma på något att köpa i försenad födelsedags present åt en viss herre.

//M

Spöregn

Åkte till willys och storhandlade, när vi kom ut från affären och precis satt oss i bilen så öppnade sig hela himmlen. Det regnade och regnade och det verkade inte finnas något slut på det hela. Lyckades komma in genom dörren utan att bli allt för dyngsura.

Har mest bara slöat i soffan och läst en skvaller tidning, finns inte så mkt mer att hitta på när det är busväder ute. Funderar på att titta på twilight någon dag i veckan, alla säger ju att den är så himmla bra så då kanske det är dags att titta på den innan uppföljaren till den kommer på bio.

//M


måndag

Har varit pissväder hela dagen så jag har roat mig med att läsa och lyssnat på musik. Dock så blir det rätt så tråkigt i längden men vad ska man hitta på i det här vädret.

Åka och storhandla lite i morrn annars så vet jag inte mer vad morgondagen har att erbjuda.

//M

Helgen

Fredag vart en lugn hemma kväll med chips och en bra bok. Lördag drog jag ner på stan och köpte en ny handväska inför kryssningen. Åkte sen med barbro till sandrah och emils nya lägenhet och hjälpte de att flytta in, det vart svettigt efter ett tag och springa upp för alla trappor. Men lägenheten de har är super fin, skule också kunna tänka mig en sådann lägenhet.

Kom hem vilade sen tjatade jenny ut mig till bränntorp för det skulle vara grisfest hemma hos niklas. Så sagt och gjort, hoppa in i duschen sen packade jag bilen och begav mig ut i skogen. Träffade mkt nytt folk där ute vilket var jätte trevligt. Käkade vildsvin, potatis och sås som smakade gudomligt gott. De hade tillagat 33 kg vildsvin och 20 kg potatis och det gick åt kan jag säga.

På kvällen vart det lite sång, massa snack och lite alkohol, vart en lite insident senare på kvällen men det löste sig sen. Kom väl i säng eller rättare sagt ner i sovsäcken då vi tältade vid 2 tiden. Vart ju inte lite varmt när man vaknade på morgone i solen och morgonpigg som jag har blivit så vaknade jag halv 7.

Väcke marcus så vid 9 tiden tror jag det var så åkte vi iväg och badade medans jenny och kristian fortfarande sov. Det var kallt med skönt i vattnet och man vaknade verkligen till. Sen när de hade vaknat så drog vi till rejmyre för att käka pizza vilket smakade kalas gott. Åkte tillbaks hem till niklas sen och packade ihop jenny och kristians tält sen vart det in till stan. Dumopade jenny och åkte hem och la mig i soffan och slöade.

Den här helgen har varit kanon  med mys, trevligt folk och underbart god mat.

//M

Ur funktion

Tisdags kväll satt vi några hemma hos barbro och firade mig lite i förväg för jag fyllde år dagen efter. På onsdagen så fyllde jag år, fick lite presenter utav mina föräldrar.

Sen åke jag och min mor till norrköping för att hämta min mobil som änligen var klar efter lagning. Vart en runda på stan innan vi drog hem för att äta mat. Farmor kom över sen för att fira med efter det drog jag hem till jonna för lite grillning. Vart inte så långvarigt där pga av en händelse så vi fortsatte hemma hos jenny istället.

Sen vart det harrys på kvällen där man träffan en hel del folk man kände. Sen när det stänge fick vi med oss hem hel drös ner till djulö för att bada, många nakna karlar var det.

Hemma och i säng vid 3 tiden, vaknade vid 8 av att jag var jätte törstig och kände att jag hade en grym huvudvärk. Vart sängen några timmar till och sen soffan. Hämtade jenny sen hos sandra och körde hem henne vid 3 tiden då jag var någorlunda fungerbar.

Resten utav kvällen ska jag bara slöa men jävlar vilken kul kväll jag hade i går, bästa födelsedagen på länge!

//M