Nu kan jag pusta ut

Sådär nu kan jag äntligen slå ner rumpan i soffan och pusta ut en stund. Det har varit full fart på mig hela dagen förutom den stunden jag satt ner och käkade lunch.
 
Började dagen med ett pass på gymmet där det vart fokus på ben och rumpa. Testade en ny övning där man tränar insidan utav låren. Den heter insida lårdrag i kabelmaskin, klicka här så kan ni se en video på övninge som jag hittade på styrkeprogrammet.se.
 
Gick 3 km på löpbandet och pushade mig själv till att gå på 25,25 min. Väldigt nöjd med tiden då jag annars brukar gå den på runt 28-30 min. 
 
Väl hemma vart det duschen sen färgade jag utväxten som hade blivit för hemsk för min smak. Traskade ner på stan och köpte köttfärs för att sen ta tag i städandet när jag kom hem.
 
Nu är hela lägenheten städad och sista maskinen tvätt är igång. Hunnit gotta mig med lite färsk ananas och jordgubbar.
/M
 
 

Pink dreams


Testa nya

Godmorgon torsdag, kroppen känns utvilad men för övrigt så är jag inte super pigg. Tog lång tid innan jag somnade i natt, vet inte ifall det var powernapen innan gymmet eller teét  på kvällen som var boven i dramat.
 
Har hoppat i gymkläderna, ska snart bege mig till gymmet för att svettas lite. Men först ska jag kolla upp några nya övningar jag tänkte testa på i dag.
 
Hittade nämligen några intressant som jag tänkte testa på när jag var inne på styrkeprogrammet.se ´s  sida. Alltid roligt att hitta nya övningar som man kan testa på och se ifall man gillar.

Dagens citat

 

Running

I dag har det varit en riktig pappersdag. Har fixat med papper till höger och vänster för att ersättning från a-kassan samt se till att alla löne papper är ifyllda. Det är en mindre verksamhet det här med att fylla i papper när man inte har ett fast heltids jobb haha.
 
Hunnit med att handa med min mor,sen bjöd jag henne på tekakorna jag hade bakat. De var en hitt och så fick hon och pappa resten utav chokladkakan då jag tro det eller ej inte är så mkycket för fika bröd.
 
Var en sväng ute på jobbet i sköldinge för att fylla i tidsrapporterna så jag får lite cash samt att vi hade personalmöte. Vägen dit var hemsk, det var spårigt och jag trodde nästan bilen skulle skutta ner i diket vi ett flertal tillfället även fast jag bara låg i 40 km/h.
 
Kvällen har varit lugn, åkte en sväng till gymmet. Körde mage/rygg och så har jag faktiskt börjat springa lite på löpbandet. Det är tack vare min envishet att bli vän mde crosstrainern som har gjort att konditionen har blivit så bra att jag faktisk orkar springa 1 min sen gå fort 30 sek och köra så i 10 min. Det är ett bra framsteg för mig som nämligen hatar att springa.
 
Tanken är att sen bygga på det så att jag åtminstonde orkar springa 5 min i streck, vila 1 min och sen köra så så att man sammanlagt springer i 20 min. Men jag har ingen brådska med det utan tänker öka på tiden successivt.
/M
 

Recept på chokladkaka med hasselnötter & nougat


When the motivation is gone here´s some inspiration

 
 

....

Frukost intagen och iordning fixad. Ska nu raffsa ihop allt jag ska ha med mig och bege mig hem till min mor. Hörs senare när jag har hunnit checka av lite på dagen to do lista.
 
Ni får ha en fin onsdag :)

Fullt upp

Ja denna tisdag har det varit fullt upp nästan hela dagen. Startade morgonen med att traska ner till sultans för att köpa frukost till sambon och mig som jag tog med mig hem.
 
Myste i soffan framför teve och käkade frukost innan det sen var dags för mig att åka iväg då jag hade möte på jobbet. Vi kom fram till många bra saker på mötet, vi är en himla bra grupp som är på samma nivå vilket känns bra.
 
Åkte sen ner till AF för att få svar på lite frågor då mina aktivitetsstöds/a-kasse dagar börjar lida mot sitt slut. Handläggaren där nere förklarade allt som skulle göras så nu ska jag leta fram och kopiera arbetsgivarintyg. De ska i sin tur skickas till a-kassan så de har underlag för att kunna fatta ett nytt beslut.
 
Puh var helt slut i huvudet när jag kom där ifrån. Det är nästan ett heltids jobb att fylla i, leta fram och skicka iväg papper till höger och vänster för att få rätt till de ersättningar man ska ha. Svängde förbi mina föräldrar och min mor är så snäll så hon ska kopiera alla papper åt mig.
 
Väl hemma vart det lunch och sen satte jag igång och lekte duktig hemmafru. Bakade en chokladkaka med hasselnötter & nougat samt grova tekakor. Receptet på tekakorna hittade jag på Verras blogg, klicka här som kommer du till receptet.
 
Tog slocknade i soffan efter att sambon och jag hade testad både kakan och bröde som var super gott. När jag vaknade så fixade vi middag och vid åtta tiden bar det av till gymmet för ett konditionspass.
 
Nu blir det soffhäng och glo på teve.
/M
 
 

Ser fram emot


Känner mig som trötter

Kom sent i säng då vi fasnade framför oscarsgalan som visades på teve i går. Så klockan hann bli tio över tolv innan jag låg med huvudet på nattkudden.
 
Sambon är halv krasslig så han har legat halva natten och dragit timmerstockar. Har man vaknat till en gång så är det inte en lätt match att somna till det ljudet haha.
 
Frukosten är intagen och jag är tillfixad, om en stund är det personalmöte på jobbet. Sen bär det ner till af och prata lite med de.
 
Efter att allt det är avklarat tänkte jag leka hemmafru och baka bröd samt en kaka. Blir nog att avrunda kvällen med ett gympass.
/M
 
 

Dagens citat

 

Varva ner

Sitter i soffan med en skål vaniljyogurt med frusna hallon/björnbär/mango i samt ett mugg med grönt tée till. Håller på och varvar ner efter dagens 2:a träningspass, vart till att träna armar båda passen.
 
Annars i dag så har jag varit uppe på Ö&B en sväng, handlade lite nödvändigheter som duschcreme och tvättmedel. Sånt man inte klarar sig utan helt enkelt.
 
Räkningarna är betalade så nu är man lite mindre rik men jag ska inte klagar, fick över så jag klarar mig bra månaden som kommer.
 
Sambon kom hem tidigare från jobbet i dag då han inte alls känner sig kry. Mitt stackars hjärta, får hoppas han kryar på sig fort. Han har en tidens till att bli rastlös väldigt fort.
 
Åkte iväg och storhandlade själv i kväll, var lugnt och skönt uppe på willys så man kunde lulla runt i sin egen takt utan att bli stressad. Vart fem påsar fulla med mat, sambon var så snäll och mötte upp mig ner i porten så jag skulle slippa bära upp alla påsar själv.
 
Ja det var min måndag det, en helt okej dag. Hoppas ni också har haft en bra dag.
/M
 
 

Steve Madden skor

 
Yes please

Bra start på denna måndag

Brunch fika med grannen

Åh strålande sol

Måndag och vad är inte bättre än att vakna till en stor sol. Jag hoppas solen kommer hålla sig framme ett bra tag nu så den kan smälta bort snön eller rättaresagt isen som ligger på gatorna.
 
Ska om en lite stund möta upp grannen så ska vi ta en fika på sultans och snacka lite skit. Var bra länge sedan vi såg och ändå så bor vi port i port haha.
 
Restan av dagen är oskriven ja förutom storhandlingen vi ska ge oss på ikväll. Hur ser eran dag ut, ska ni hitta på något skoj?
/M
 
 

Mycket gjort men lite kvar

Har fått mycket gjort under dagen även fast jag tagit det lugnt. Städat ur kylskåpet och rensat lite ur lådorna i bokhyllan.
 
Vart även sugen på att pyssla så ena fotoalbumet åkte fram och så printade jag ut lite bilder. Fixade med det innan jag tog tag i det mindre roliga - disken.
 
Nu har jag en maskin tvätt på g, hunnit färga ögonbrynen och ska snart dra ett varv med snabeldraken. Sen om jag hinner innan sambon kommer hem så ska jag tvätta håret.
 
Middag i kväll blir kebabtallrik för herrn och själv kör jag på det lite nyttigare alternative, kycklingsallad.
Sen ska vi titta på Django unchained, orkade inte kolla på den i går då klockan vart för mycket.
/M
 

Söndags fix

Söndag och solen lyser utanför fönstre och det fyller än verkligen med energi. Så i dag tänket jag va duktig och fixa lite saker som annars inte brukar bli av.
 
Ska städa ut kylskåpet, rensa lite i lådorna vi har i ena bokhyllan. Blir nog till att gå igenom garderoben också och se om det är något som skall kasseras.
 
Blir nog till att poppa lite musik också så man slipper höra grannens dåliga musikval. Om det ändå hade varit schlager låtar hade det varit dugligt men nu är det något jalla jalla bollywood liknade musik på hög volym :/
/M
 

Dagens citat

 

Rockabilly hair inspo

 
 
 
 
 
 
 
 

Nothing at all

Ja det är precis så min förmiddag har sett ut sen jag klev av mitt arbetspass i morse. Vart 30 min övertid då ena kollegan råkade försova sig men det är sånt som kan hända oss alla.
 
Väl hemma kröp jag ner i sängen brevid sambon och vilade ögonen i drygt 1 timme. Sen hade vi brottning och kittlingsmatch - ingen utav oss vann.
 
Traskade ner till sultans där sambon bjöd på frukost, vart varsin baguette med skagenröra och bakelse till. Det var nästan så jag rullade ut därifrån.
 
Handlade lite gott kött till kvällen nere på köttaffären. Ska strax locka håret och se om det blir, annars får det nog bli en annan frisyr till live and jive. Tänke att det är lika bra att testa att göra frisyren i förväg så man vet att det funkar, här lämnar vi inget till slumpen haha.
/M
 

Time to sleep

Lugn eftermiddag/kväll på jobbet. Vi har kört på fredags mys och hejat fram utmanarna i gladiatorerna. Nu är det sovdags, själv ska jag läsa några sidor ur min bok. Sambon pratade något om sultans frukost i morrn efter att jag gått av mitt pass, det vore inte helt fel. Natti natti.

Dress me up

 
fyndiq.se

Trevlig överraskning

Kännt mig lite som två utav de sju dvärgarna nu på morgonen - butter & trötter. Var över en sväng hos mamma och hämtade en bok och två tidningar.
 
Disken är avklara och nu ska jag bara slappa fram tills det är dags att åka till jobbet. Humöret känns dock lite bättre nu då jag fick ett trevlig sms av sambon.
 
Han hade bestämt sig för att sluta tidigare i dag så han kommer hem kl 12. Så vi hinner ha lite fredagsmys innan jag åker iväg och jobbar. Det fick verkligen mitt humör att bli bättre.
/M
 

Fredagsmys med gladiatorerna

Små seg och lite frusen, är inte alls sugen på att gå utanför dörren då det är minusgrader ute. Men ska snart trottsa det och gå hemma till mina föräldrar.
 
Annars blir det en lugn dag, laddar batterierna till eftermiddagen då jag börjar jobba. Så ikväll blir det fredagsmys på jobbet med gladiatorerna.
 
Vad har ni för planer för dagen/kvällen?
/M

Dagens citat

 

Bra dag på gymmet

Körde ett konditionspass på gymmet idag och det gick förbaskat bra. Efter drygt 1 timmes träning hade jag hunnit med att stå på crosstrainern i 21 min och avverkat ca 3,2 km och 260 kalorier.
 
Resten av tiden gick åt till att cykla och där slog jag personligt rekort då jag cyklade 1, 4 mil och brände 340 kalorier. Så jag är jävligt nöjd med dagens träning.
 
Fixade biffwok till middag och sen har jag bara tagit det lugnt. Ska strax skriva en lista på allt vi behöver handla hem när vi ska till affären på måndag för att storhandla. Men först dricka upp koppen med vaniljteé så man blir lite varm i kroppen.
/M
 

Tips - Styrkeprogrammet

Jag vill tipsa om en bra sida som jag hittade när jag googlade runt på styrke övningar. Det finns ju en uppsjö med olika övningar man kan göra för att träna de olika muskelgrupperna i kroppen. Sidan heter styrkeprogrammet.se/ovningsarkiv//
 
Jag själv som inte har så stor koll utan kör de gammla vanliga maskinerna samt övningarna man fått lära sig på gymmet har tack vara denna sida hitta många nya övningar som jag tänkte testa på.
 
Det som är bra med sidan är att man bockar i vilken kroppsdel man söker övningar på, om man vill träna i ex maskin, lösa vikter eller med sin egen kropp som redskap. Sen kan man välja vilken svårighets grad.
 
När man fyllt i det så kommer det fram olika övningar och det stora pluset är att de finns en kort liten video som visar hur man går tillväga. Sen står den naturligtvis nedskrivet hur man går tillväga också men jag själv tycker det är mycket lättare att förstå när man får se hur man ska göra.
 
Klicka på bilden för att komma till sidan
 

Miss Smith har mycket fint

Har hittat en hel del fina saker från Miss Smith som jag mer än gärna skulle få flytta in här.
Bla annat så har jag hittat
I
I
V
 
en fin plåtask till att ha plåster/huvudvärks tabletter i, bandanas med svalor och 2 tygmärken
I
I
V
 
näsdukar, kuddar och en söt necessär

Så välbehövligt

Vart gymmet i går kväll och träna armarna. Sen vart det hem och gotta sig med tortilla chips och dipp. När klockan var 22 så var både jag och sambon dödströtta så det vart tidigt säng gång.
 
Unnade mig lite sovmorgon i morse och klevupp vid halv 9 så jag har fått ca 10 timmars sömn. Det var välbehövligt kan jag säga för jag känner mig ordentligt utvilad.
 
I dag ska det dammtorkas, golven ska tvättas och så ska jag ner till frissan för att avboka min klipptid. Hade tid för att klippa luggen kort till live and jive men jag ångrade mig. Luggen ska få växa sig lång igen, haha vilken velpelle jag är.
 
Eftermiddagen kommer att spenderas på gymmet men en vän. Tror jag ska köra kondition för hela slanten men hinner nog ändra mig några gånger innan jag kommer till gymmet.

/M
 

20:e februari

Det gick bra att jobba i dag, passade på att handla på vägen hem. Hunnit ta tag i disken och nu håller sambon på med maten. Det blir en utav hans paradrätter portergryta med kokt potatis.
 
Efter middagen så funderar jag på ifall jag ska va så duktig och bränna iväg till gymmet. Kännde lite tränings abstinens förut i morse när jag var på jobbet.
 
Annars blir kvällen lugn, tänke unna mig lite tortilla chips och dipp. Sen ska jag banne mig läsa klart boken jag började med idag. Har bara upplösningen kvar och jag är så nyfiken på vem det är som är mördaren och varför.
/M
 
 

Training motivation

 
 
 
 

Dagens citat

 

Ring ring..dags att vakna

Vakna av mobilen förut, de ringde från ena jobbet och undra ifall jag kan jobba nu på morgonen. Det tog några minuter innan hjärnkontoret kopplade, trodde först det var larmet på mobilen som pep.
 
Men nu ska jag trycka i mig lite frukost och packa arbetsväskan för det är ju klart man ställer upp och jobbar när det frågar. Så kl 8 ska jag va ute i sköldinge och jobba fram till kl 15, skönt när pengarna rullar in.
 
Får se ifall det blir träning i kväll eller om jag kör på vilodag, har ju ända hunnit avverka 4 gympass på 2 dagar.
 
Vad har ni för planer för denna onsdag?
/M
 

Dagen är snart slut

Hunnit med två gympassa i dag, försökt mörda magmusklerna båda gångerna. Vi får väl se om jag har någon träningsvärk i de i morrn när jag vaknar. Dock så är magen uppblåst nu då det är fel vecka i månaden :(
 
Tvättat en massa tvätt i dag, fikat och skickat iväg lite mail. Ja det har varit full rulle hela dagen. Tok somnade en lite stund på soffan efter maten. Var skapligt seg när jag vakande till liv men jag tog mig iväg till gymmet vilket jag är stolt över.
 
Snart dags att sova känner jag men innan det är dags att krya ner i sängen ska jag "plåga" min sambo lite. Vi ska nämligen skriva en matlista för 4 veckor framåt. Min sambo älskar att göra sådan här saker eller inte haha. Det är bara hans muppiga tjej som tycker om att göra listor och planera tillvaron lite.
/M
 

........

andas........puhhh........känner för att skrika högt........andas.......puhh...

Bad feeling

Efter gymmpasset i går kväll så sov jag som en stock vilket var välbehövligt för min kropp. Vaknade dock förut med en dålig känsla, ville verkligen inte kliva ur sängen.
 
Den dåliga känslan och oviljan till att gå upp fick sin förklaring när jag vickade på persiennerna, det snöar nämligen utanför fönstret.
 
Men frukosten är intagen, nu ska jag åka till gymmet och omvandla den dåliga känslan till en bra känsla. Allt brukar kännas så mycket bättre efter att man har varit en sväng på gymmet :)
/M
 

Semeltårta & hundmys

Startade måndagen med att komma ur sängen redan 7.30 vilket är bra för mig på en ledig dag. Käkade frukost och drog sen till gymmet. Vart kondition för hela slanten, crosstrainer och cykel.
 
Hem fixa till sig och sen över till min mor. Lastade in lite skit i bilen som vi skulle slänga på tippen efter det åkte vi till bolaget. Sen vidare upp till willys och ica maxi för lite handling.
 
Släppte av mamma hemma hos henne, när jag kom hem så körde jag igång en maskin tvätt och tog hand om disken. Hann även med att fixa naglarna, filade till de och smörjde in de med nagelserum.
 
Vid 14 tiden hämtade jag upp mamma och så åkte vi ut till sköldinge till min moster. Hon fyllde år i dag så vi firade henne då hon fyllde jämt. Vart bjudna på kaffe och en jätte god semletårta, tog bara en lite bit då den var vanlig grädde i den.
 
Snackade lite skit och myste med hennes två cocker spanier hundar rory och stina. Stina uppskattade vårat sällskap direkt när vi kom medans rory var mer skeptisk. Men efter 15 min så var vi bästa vänner, satt och myste i mitt knä.
 
Resten av dagen/kvällen har varit lugn, tittat på teve. Sambon och jag drog iväg till gymmet vid 21 tiden och nu blir det till att varva ner innan det är dags att sova.
/M
 
 

Titta så bra det vart!

Så här bra vart det när sambon fixade avskiljarna till min underklädeslåda. Det är bra att va tillsammans med en händig karl ;) Nu ska jag bara försöka hålla denna fina ordning, wish me luck.
 
Före
Efter
 
 

Ny veckan nya tag

Måndag och en ny vecka har börjat och vi tar nya tag. Bilarna ute på gården skvallrar om att det har varit minusgrader i natt då det ligger frost på rutorna.
 
Hoppas ju på att det inte är allt för kallt ute, börjar nämligen ledsna på denna kyla. Skulle hellre se att det blir noll eller någon plusgrad ute så snön kan försvinna.
 
Planen för idag är att strax bege sig till gymmet och köra lite kondition. Jag hoppas det går lika bra som passet i går då jag avverkade 31 min på crosstrainern, älskade faktiskt varenda minut på den haha.
 
Ska hem till mamma för att sen åka vidare till tippen och kasta lite kartonger. Lite div mail ska skickas iväg, ska hinna med att köra en maskin tvätt. Blir även en sväng ut till sköldinge och fira min moster som fyller jämt i dag.
 
Vad har ni för planer för i dag?
/M
 

Dagens citat

 

Ja tack!

Skulle inte tacka nej till dessa gobitar!
 

HM
 

Gina Tricot
 

Deichmann

Irriterad!

Irritationen som uppstår när man säger nej och folk inte kan ta det! Jag har ett eget liv och ibland så måste jag se till det vilket innebär att jag inte alltid kan ställa upp.
 
 
 
Drömmen om ett hus ute i skogen växer sig starkare.
 
 

Mindre kaos

Ja det är på ett ungefär så våran lägenheten ser ut just nu. Men jag har ingen brådska att städa upp det utan tänke mysa i soffa men min kopp varm choklad en stund till.
 
Sen så ska det väl så småning om röjas upp här, är ju en mindre hinderbana i hallen. Och diskberget ja det ska vi inte tala om, tror det på något mystisk vänster har förökat sig under natten utan vårat medgivande.
 
Ska iväg och jobba några timmar på efter middagen, ska bli trevlig har faktisk saknat min brukare. Hoppas även på att sambon hinner fixa klart avdelarna till min låda så jag kan få lite ordning och redan. Just nu så är det bara en enda röra med underkläder, hittar typ aldrig det man ska ha.
/M
 
 
 
 
 
 

Explosioner och vassa kommentarer

Vart en lyckad tripp till norrköping och bauhaus. Sambon kom hem med en ny borrmaskin och lite andra div verktyg. Själv så kom jag bara hem med skivan som skall användas till att göra avdelare i min ena byrålåda.
 
Åkte ut till sköldinge och fikade, vart kaffe och pistagebullar. Lite prat om ullared och hus/lägenhetsköp.
 
Väl hemma så fixade sambon med träskivorna som ska oljas in. Jag roade mig med att plocka och organisera om i några av köksskåpen. Resade ur en massa saker om inte används så ofta och som nu ska få sig en plats uppe på vinden.
 
Vart kebabtallrik till middag och sen vart det bio - A good dag to die hard. Som jag nämde tidigare i dag så hade jag inte så höga förväntningar på filmen. Men Bruce levererade, det var mycket explosioner och vassa kommentarer.
 
Dialogerna mellan far och son var vassa och bjöd upp till många skratt, åtminstonde från min och sambons sida. Men sen så har vi ju lite weird humor. Så gillar du bruce, meningslös action, lite överdrivna bil och explosions scener så tycker jag verkligen du ska gå och se filmen.
/M
 

I adore the style

 
 
 
 
 

Trevlig sällskap

Ja jag var väl allt annat än ett trevligt sällskap i går till min sambo då jag tok däckade i soffan. Vaknade till liv vid halv 22. Så vi tittade på lite teve och myste innan vi gav upp och gick o la oss.
 
I dag ska jag där emot vara ett bättre sällskap för om en lite stund så ska vi åka till norrköping. Ska till bauhaus då sambon ska köpa lite verktyg. Själv ska jag ha en träskiva som ska sågas till och sen fungerar som avdelare i en byrålåda så jag får 3 olika fack i den.
 
Blir nog en sväng ut till sköldinge också för att fika med svärföräldrarna. Var ett tag sen jag var där ute sist, har mest bara blivit att jag åkt igenom byn när jag ska till jobbet.
 
Sen ikväll så ska sambon och jag på bio, vi ska se A good day to die hard. Han fick det i alla hjärtans dag present utav mig. Har inga direkta förväntningar på filmen men Bruce Willis brukar ju vara med i bra filmer.
 
Hur ser eran lördag ut?
/M
 

Dagens citat

 

Helg

Dagen på jobbet har gått bra, har mest tagit det lugnt och tittat på teve. Hoppade in på willys påvägen hem då sambon ville ha pommes till lövbiffen. Nästan hela parkeringen var full med bilar, trodde inte alls det skulle va så mkt människor där vid halv 4.
 
Fast jag hade tur då köerna till kassorna inte var så långa och det gick snabbt. Tog tag i disken när jag kom hem och lagom när jag var klar med den så kom sambon hem från jobbet.
 
Fixade till lövbiff med pommes/rotfrukter i ugn så nu har vi båda ätit så vi nästan är fyrkantiga av oss. Resten av kvällen blir lugn men soffhäng och mys.
 
Har ni några roliga planer för helgen?
/M
 

Presenter

Det här fick sambon i alla hjärtans dag present av mig. Ölkorv och torkat kött går alltid hem hos denna grottman jag lever med. Sen så gillar han action så på lördag bjuder jag honom på den nya die hard filmen.
 
Själv fick jag denna fina fyrklöver berlock av sambon från Thomas Sabos smyckeskollektion. Passar perfekt till armbandet med berlocken jag fick i födelsedagspresent av honom när jag fyllde 25.

Work Work

Uppe och pigg även fast det tog tid att somna i natt. Frukosten ligger i magen och jobbväskan är packade. Så strax bär det av till jobbet i sköldinge. Ni får ha en fin fredag!

Något saknas..

Och det som saknas är orken och energin. Fixade till en super god middag till mig och sambon som uppskattades. Efter maten försvann all energi och jag har större delen av kvällen mer eller mindre halv sovit i soffan.
 
Planen för mig var att dra till gymmet men bara tanken på det gjorde mig helt slut. Så istället är det jag och dumle påsen som är bästa vänner ikväll.
 
Det är nog dags att bli flitigare på att ta de där d-vitamins tabletterna regelbundet så man får någon effekt utav de. Hoppas på att orken och energi kommer tillbaks snart, för hoppningsvis på söndag då det är tänkt att jag ska träna nästa gång.
 
Men fram tills dess så ska jag bara ladda batterierna och ikväll ska jag mysa lite extra med sambon. Han brukar alltid få mig på bättre humör. I morrn ringer kl 6 då jag börjar jobba kl 7 ute i sköldinge, pengarna rullar in nu :)
/M
 

Jag känner mig lika pigg eller ska vi säga vissen som blomman i fönstret.
Hoppas vi både hittar energin och blir piggare snart.

I-landsproblem

Presenten till sambon är fixad, nu hoppas jag bara på att han kommer bli nöjd. Men jag är nästan hundra på att han kommer bli det ;)
 
Annars så har jag städat, har lite kvar med tar en paus innan jag tar tag i resten. Sen ska jag ta tag i mina I-landsproblem. Nämligen att komma fram till vilken klänning samt skor jag ska ha på live and jive.
 
Visst det är ca 2½ vecka kvar men lika bra att välja klänning nu, testa den och se ifall min mor behöver sy in den någon stans. Så kan det gå ibland när man tränar, fettet omfördelar sig och gör att en del klänningar inte sitter lika bra som de kanske gjorde innna. Men då är det tur att man har en mor som har jobbat som sömmerska.
 
Åh hämtade ut den här från posten i dag. Mmm..nu kommer jag lukta körsbär och sommar.
/M
 
 
 
 
 

❤❤ Glad alla hjärtans dag ❤❤

I dag är det den 14/2 vilket innebär att det är alla hjärtans dag i dag. Jag önskar er alla singel som par att ni får en fin dag! Så glad alla hjärtans dag på er ❤
 

Dagens citat

 

Blogg lek

Jag har fått en utmärkelse av Malin!
 
Med utmärkelsen följer uppdraget att skicka den vidare till bloggar som har färre än 200 följare.
Berätta på din blogg vilka du utnämner och länka till deras bloggar.
Skriv på deras bloggar att de fått utmärkelsen av dig.
Svara på frågorna du fått av den som gett dig utmärkelsen. 
Hitta på fem nya frågor till de du nominerar.
 
 
Vad är det pinsammaste som hänt dig?
När jag höll på att landa i ett hinder då hästan vägrade hoppa och hela läktaren var full med folk som sen applåderade åt att jag lyckades hålla mig kvar på hästen. Just då ville jag bara sjunka under jorden ^^
 
 
Vad är din absolut högsta dröm?
Att få ett fast jobb som jag trivs med
 
 
Vilka är dina bästa/sämsta egenskaper?
Snäll, omtänksam och målmedveten. Kan vara envis (på gott och ont), otålig.
 
Vilka tre saker skulle du ta med dig till en öde ö?
Min sambo, en komplett verktygslåda och solkräm.
 
Vad skulle du göra om du vann en miljon?
Jag skulle köpa ett hus med stort garaget åt sambon och mig. Om det blev pengar över
så skulle jag boka en resa.
 
Jag nominerar Doris, Mickaela, Mikkis
 
Vad klarar du dig inte utan?
Om du är tvungen att vara med i en dokusåpa som visas eller har visats på teve vilken
skulle du välja och varför?
Bästa barndomsminnet?
Vilken är din favorit låt & varför just den?
Om du bara fick se om 1 enda film restan av ditt liv vilken film skulle du välja och varför?
 
 

Tips - Två bra & inspirerande tränings bloggar

 
Active together är en blogg som drivs av paret Annu & Thomas. Jätte bra och inspirerande blogg.
Klicka på bilden för att komma till deras blogg.
 
 
Fitspooration är en blogg som drivs av 16 åriga Ellen. Hon tipsar om träning och en massa god och nyttig mat.
För att komma till hennes blogg så klicka på bilden.

Blä!

Vädret är skit, är snö disigt ute. Känner mig inte motiverat till att göra något alls. Skulle lätt kunna tänka mig att sova bort hela dagen men det går ju inte riktigt.
 
Har ialla fall fått på mig träningskläderna och ska snart bege mig till gymmet. Får hoppas det känns bättre efter att jag har varit där.
/M
 
 

Mmm..så jäkla gott

 
Har gott och blivit helt tokig i paprika, gurka och körsbärstomater. Detta är nästan men bara nästan bättre än choklad haha

Vissa borde komma med en varningstriangel

Mötet på af kändes meningslöst, det var en tant som pratade om hur det var att jobba inom vården. Vad som krävdes av de som söker jobb och hur man går tillväga med att söka jobb inom den branschen.
 
Allt det där lärde jag mig före typ 7 år sen då jag tog studenten (jävlar vad gammal jag kände mig nu) från vårdskolan. Jag har varit inne i vårdbranschen enda sen dess och har både mor samt svärmor inom samma bransch så det jag inte vet själv kan de alltid uppdatera mig om.
 
Efter mötet åke jag hem och svidade om till träningskläder och drog till gymmet. I dag gick det jävligt segt på crosstrainern, så det vart bara 12 min. Desto bättre gick det att träna benen så nu känns de som klubbor.
 
Handlat på willys, fått i mig lite lunch och så har jag betalat skatten på bilen som damp ner i brevlådan i dag. Nu ska jag ladda om och ta tag i disk och dammsugning, ingen som vill byta med mig?
 
Åh på tal om överskriften så höll en gammal kärring på att backa på min bil när jag skulle parkera på willys. Det där med att titta i speglarna innan man börjar backa så inte passerar bakom en det verkar inte finnas hos vissa.
 
Dessutom så körde tanten en merca så jag borde ju nästan ha sett detta scenario framför mig för gamla människor i mercor borde komma mer en varningstriangel! Alla dåliga förare jag har råkat ut för har majoriteten kört mercor så jag börjar nämligen bli allerigisk mot denna kombination.
/M
 

Självdisciplin noll

Är ledig hela veckan och det här med att gå upp tidigt går inte så bra. Min självdisciplin är lika med noll när det kommer till att gå upp när klockan ringer. Speciellt om det är så att man inte har något inplanerat så måste ske på en spcifik tid.
 
Har superlätt att gå upp tidigt på morgonen ifall jag ska jobba eller åka iväg och träna med någon. Är till och med skapligt pigg när sambons klocka ringer halv 7 men ändå så envisas jag med att ligga kvar i sängen.
 
Nä får försöka jobba på det där helt enkelt. Nu är ialla fall frukosten intagen och jag är iordning fixad för kl 10 har jag ett möte på af. Sen är resten av dagen åter oplanerad men tänkte nog dra till gymmet efter lunch och träna lite ben och rumpa.
/M
 

Dagens citat

 

Stort paket på väg

Nu är ett stort paket på väg hem till sambon och min från gymgrossisten. Det vart en hel del gott och blandat, själv beställde jag hem mer utav Ripped Pro. Har visserligen en burk kvar hemma med 40 kapslar går åt fort och nu hade de bra erbjudande på de.
 
Sen klickade jag även hem Diet-Pro som kan användas som måltidsersättning, tänke nämligen byta ut lunchen mot en shake någon gånger i veckan. Är ett bra alternativ när det inte blir något mat över till lunchlåda åt mig, då kan man ta en shake istället för att göra iordning någon onyttig mat som det brukar kunna bli ibland.
/M
 
 
 

Ska man eller ska man inte

Funderar på ifall man skulle ta och införskaffa en rockring som väger lite att ha att träna med. Är det någon som har en sådan rockring eller har testat att träna med en sådan? Är de bra, ger de något effekt?
 

Kom hem med lite

Har varit en sväng hemma hos mina föräldrar, lånat telefonen och ringt kommunal. Rätat ut lite frågeteckan jag haft så nu har jag koll på det jag behöver ha koll på.
 
Vart en sväng nere på stan med mamma, handlade lite på apoteket. Hon var så snäll och köpte en bio-oil till mig, tänke testa oljan på hudbristningarna jag har på höfterna. Kommer dock dröja några veckor innan man ser något resultat men det ska bli spännande och se ifall det blir någon skillnad.
 
Tog en sväng in på hm också där jag köpte hårolja samt lösögonfransar som jag tänkte ha på live and jive. Nu ska jag ta tag i disken och vika lite tvät.
/M
 

Ledig

I dag är jag ledig så jag körde på både sovmorgon och en vilodag från gymmet. Har suttit och myst i soffan och käkat frukost, snart dags att fixa till sig lite.
 
Ska ner på stan och lämna ett papper på f-kassan, köpa plackers till sambon. Blir nog en sväng in på hm också, se om de fått in något snyggt.
 
Annars så är dagen rätt så oplanerad men det är skönt med sådana dagar också. Vad har ni får planer för dagen?
/M

Tips - Rödbetor i ugn

Jag brukar ofta göra egna klyftpotatisar i ugn med div rotfrukter som morötter och palsternacka. Men så funderade jag på ifall de kunde bli gott att ha med rödbetor.
 
Mina föräldrar hade testat att ha med rödbetor och de tycke det vart himla gott. Så jag kände att det kunde vara värt ett försök även fast jag annars inte tycker om denna rotfrukt. Vare sig som rödbetssallad eller som inlagda i skivor.
 
Men den var förvånansvärt god när den var tillagad i ugn men potatis, morötter, palsternacka och lite gul lök. Så det kan jag verkligen tipsar er om att testa ifall ni vi få i er bla mer c-vitaminer, antioxidanter och få en färgklick i maten.
 
Om ni nu ska testa att göra rödbetor i ugn så vill jag tipsa er om att använda handskar när ni ska skala och skiva rödbetorna då de färgar av sig mycket. Och det är väldigt svårt att tvätta bort den röda färgen ifall ni får den på händerna.
/M
 
 

Dags att skämma bort sig lite

Härligt pass på gymmet är avklarta, inte var det mycket folk heller. De flesta ligger väl säkert bakis hemma haha. Drog upp till willys sen och köpte hem lite mjölk, potais och grönsaker.
 
Har nämligen tänkt lägga om min kost och äta mer grönsaker, lax och kyckling. De två sistnämnda sakerna kommer jag få äta själv så sambon avskyr det. Jag har blivit tillsammans med en riktigt grottman som lätt skulle kunna äta enbart kött med kött haha.
 
Ska slappa några minuter i soffan innan jag ska hoppa in i duschen. Tänkte skämma bort min kropp lite extra idag genom att lägga en ansiktsmask, färga ögonbrynen, peela kroppen, smörja in den samt göra en hårinpackning.
 
Men man kanske skulle ta tag i disken först så man har det gjort...
/M
 

Oj vad klockan gick fort

Vaknade halv 8 i morse men somnade om och helt plötsligt var klockan lite innan 11. Men det gör inte så mycket för vi har inga direkta planer för i dag och det var skönt att vakna utvilad.
 
Har fått i mig lite frukost och ska snart svida om för att åka till gymmet och göra lite nytta. Beach kroppen 2013 kommer ju inte utav sig själv så att säga ;)
 
Medans jag hänger på gymmet så ska sambon ut till garaget och jobba lite på bilen. Nu är det tydligen inte så mycket plåtarbete kvar. Härligt, ska bli skönt att få ut pärlan till vår/sommaren.

/M
 
 
 

Dagens citat

 

30 onödiga & nödvändiga frågor!

1. Vad heter du? Madelene
2. Vem fick du dessa frågor av? Jag fick de av Ann-Sofie
3. Hur gammal är du? Blir 26 i sommar.
4. Är du romantisk? Ja det är jag
5. Hur lång är du? 170cm.
6. Vilken ögonfärg har du? Blåa
7. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar
8. Vilka städer har du bott i? Endast Katrineholm
9. Tycker du om kaffe? Sådär, börjar lära mig dricka det.
10. Tycker du om att mysa/kela? Ja det är det bästa jag vet.
11. Kan du några andra språk än svenska? Engelska och lite spanska.
12. Har du någonsin åkt ambulans? En gång har jag för mig att jag gjort det.
13. Vad har du för ringsignal? I´m shipping up to boston - Dropkick Murphys för alla inkomade samtal och när sambon ringer så har jag Rose Tattoo - Dropkick Murphys
14. Vad har du för bakgrundsbild på mobilen? En bild på min sambo när han ligger på motorhuven och solar på vår Bonneville.
15. Kan du byta olja på bilen? Om jag får lite vägledning under tiden så fixar jag det nog.
16. Har du fått fortkörningsböter någon gång? Nä.
17. Vad är det bästa som hänt dig? Att jag vart tillsammans med min sambo.
18. Vad är det värsta som hänt dig? Att förlora min mormor så tidigt.
19. Har du varit med i tidningen? Ja några gånger.
20. Har du någon piercing? I näsan, tunga och i naveln. Den i läppen och i bröstet tog jag ut för några år sen.
21. Civilstånd? Förlovad och sambo.
22. Hur bor du? I en 2:a, hyresrätt. Men vill flytta till antingen hus eller bostadsrätt.
23. Vilket är ditt drömjobb? Tandsköterska eller möjligtvis kanske sekreterare.
24. Vad har du haft för husdjur? Har bara haft en kanin.
25. Vad arbetar du med idag? Jobbar som personlig assisten på 2 olika ställen.
26. Kan du åka slalom? Nä, kan inte stå på ett par skidor.
27. Vad har du för utbildning? Jag är utbildad undersköterska och tandsköterska.
28. Vilken kroppsdel är du mest nöjd med? Ansiktet.
29. Vilken kroppsdel är du minst nöjd med? Magen.
30. Vem vill du ska svara på dessa frågor? 
Emma  Betty Bones  Doris   Johanna Retrolover  Johanna S  Malin J  Mikaela Natha Nickolina Rocakbilly Mikkis Sara L
 
Återkom gärna med era länkar här så jag får läsa era svar i era bloggar! :)

Ge mig!

 
 
 
 
 

Full rulle

Jobb kvällen natten gick kanon, sov bättre denna natt men nu har jag ju vant mig vi de flesta ljuden. Var tok trött när jag kom hem i morse så kröp ner i sängen brevid sambon.
 
Sov i 2½ timme innan jag orkade masa mig upp ur sängen för en 2:a gång. Håller nu på att grädda amerikanska pannkakor som vi ska äta till brunch. Ska bli rikigt gott då det börjar kurra i magen.
 
Vädret uta är inget att hurra över, det snöar och blåster. Dock så måste jag ge mig ut sen då vi behöver handla hem lite saker till kvällens goda middag. Som ikväll kommer bestå av en fin köttbit med pommes/rotfrukter i ugn med beasås till, mumms. Tror även jag slår till på att göra chokladpudding till efterrätt med hallon.
 
Annars så kommer det bli en lugn lördag här hemma med en massa mys med sambon :) Vad har ni för planer för dagen?
/M

Nu tackar jag för mig

Har haft fredags mys på jobbet med E. Vi har druckit lite läsk och tittat på gladiatorerna. Nu är det sängdags men innan jag sluter ögonen så ska jag läsa lite ur min deckare samt lyssna på min favvo låt. Hoppas ni har och får en fortsatt trevlig fredag, nu tackar jag för mig. God natt!

Mmm..cake

 
 
 

Shopping lista

 

Äntligen helg eller..

För många innebär fredagar oftast helg dock inte för min del utan själv ska jag jobba ikväll/natt. Det gör mig inte så mycket då jag tycker om mitt jobb. Blir lite fredags mys på jobbet ikväll, titta på gladiatorerna och vara uppe lite längre.
 
Men innan det är dags att röra sig mot jobbet så ska jag bara ta det lugnt. Plocka iordning lite i lägenheten och fixa en matlåta till kvällen. Slänga ett öga på sambons snus som står i ugnen, se så allt är som det ska.
 
Vad ska ni hitta på i dag, har ni några roliga planer för kvällen?
/M
 
 
 

Dagens citat

 

2 dygn gamla

Var över en snabbis hos Sophia och hennes hundar. Fick titta till zelma och hennes 2 dygns gamla valpar medans sophia och lily tog en promenad.
 
Fina zelma fick 5 stycke små lakris troll i tisdag och de är inte stora inte. De väger allt mellan 380 - 160 gram styck. Det var så mysigt så att mysa med zelma och hennes små bebisar
/M
 
 
 

Hoho här var det tyst

Här ekar det med inlägg men jag har haft fullt upp under förmiddagen. Varit på gymmet och bättrat på min vänskap med crosstrainer. Vi har blivit så bra vänner så nu orkar jag 3 km på den vilket är drygt 20 min och 250 kalorier. Är mycket nöjd över mina framsteg.
 
Åkte iväg och handlade, passade på att köpa semlor som jag sen överaskade mina föräldrar med. Satt och fika, disskuterade vad vi ska handla när vi åker till ullared.
 
Vi pratade även om ekonomi, bil köp,  hus vs lägenhets köp - vilket som är smartast att titta efter. Efter som det kommer att komma ny riktilinje om hur mkt man ska amortera per år osv så är en bostadsrätt det som ligger bäst till hand för oss just nu.
 
Man vill ju inte sätta sig på pottkanten och inte ha råd att betala ifall man köper hus så det slutar med att man måste sälja. För att sen sätta sig i en lägenhet samtidigt som man betalar av ett lån på ett hus man inte längre äger.
 
Nej det gäller nog att tänka efter flera gånger, göra kalkyler där man räknar in att saker kan gå sönder osv. Se till att man har en ordentlig buffert så man slipper leva på plus minus noll.
 
Nä nu ska jag sluta babbla och hoppa in i duschen.
/M
 

Dagens look

 

Sova i sin egen säng

Oj så skönt det var att lägga sig i sin egen säng i går natt samt att få somna med sambon jämte sig. Har sovit som en prinsessa och vaknade utvilad i morse.
 
Frukosten ligger i magen och första maskinen tvätt är igång. I dag blir det städa och tvätt för hela slanten. Ska dock hinna med en snabb sväng ner på stan då jag har möte på af. Ska skälla lite på mitt försäkringsbolag och så ska jag ändra på en klipp tid.
 
Vädret hade ju gärna fått varit roligare med en stor sol istället för denna disiga utsikt med snö. Men vi får väl så vackter vänta ut vintern och hålla tummarna för att våren vill komma snar.
 
Vad har ni för planer i dag?
/M
 

Dagens citat

 
 

När luften går ur än

Har hunnit med att plocka och köra 2 maskiner tvätt i dag. Sambon och jag tog en sväng upp till rusta då han skulle köpa en förstärkare till sin gitarr.
 
Sen när vi kom hem och jag käkat lunch så gick luften ur mig. La mig på soffan för att lyssna på musik men det slutade med att jag vilade i 1½ timme.
 
Hittade lite energi så jag orkade fixa till middagen, under tiden så var sambon min så snäll och tog disken. Nu sitter jag i soffan och laddar inför dagens andra träningspass som blir kondition/ben. Blir att åka dit vid 8 tiden, får även sällskap av franken så nu kan jag inte vara lat och skita i att åka dit.
 
Men innan det är dags att gymma så ska jag skriva ihop en lite lista på saker jag ska köpa/titta efter när mamma och jag åker till ullared den 19:e mars. Lika bra att tänka ut redan nu vad det är jag behöver för jag har en känsla av att veckorna kommer flyga fram.
 
Ni som har varit på ullared har ni några tips om bra produkter som är värda att köpa typ smink, hårfärg osv?
/M
 

Dreaming about summer

 

Duktig tjej

Jobb kvällen/natten gick dock så sov jag inte så jätte bra. Men så blir det när man sover på ett nytt ställe och hör en massa ljud man inte är van vid. Sen så kändes det konstig att sova själv i sängen och inte ha sambon brevid sig. Det är väl över 1½ år sen jag sov själv i sängen en natt utan sambon och då sov jag lika illa som i natt haha.
 
Vaknade till snö blandat regn vilket nu har övergått till bara snö med en massa blåst. Efter att jag slutade kl 8 i morse så åkte jag till gymmet och körde lite kondition i 40 min.
 
Fixade amerikanska plättar till frukost åt min och sambon som vi nu har tryckt i oss. Resten utav denna tisdag blir lugn. Ska väl plocka lite i lägenheten och köra igång någon maskin tvätt.
/M
 

I want to feel the needle to my skin

 
 
 
 

Och så toppar vi dagen med lite snö

Morgonen var ju lite sådär, vart lite irriterad på gymmet men det gick över sen när jag kom hem till sambon. Har är hemma i dag och kurerar sig från sin feber och förkylning.
 
Vädret ute är ju inte det roligaste, det små snöar och blåser. Återigen är jag tacksam över att jag har ett inomhusjobb.
 
Har varit i väg och handlat och så fick det bli lunch från sibylla i dag då ingen utav oss hade direkt orka att stå vid spisen och fixa till något. Spar mina energi till det är dags att jobba sen i dag. På tal om jobb så är jobbväska packad för kvälls/natt arbete. Får se hur bra jag kommer sova i natt, det är ju alltid speciellt att sova borta.
 
Tanken är att när jag slutar klockan 8 i morrn att jag ska bege mig raka vägen till gymmet och träna. Vi får väl se hur det blir med den saken ;)
/M
 
 
 

Gubbjävel & flohabba!

Ett morgon pass på gymmet är avklarat men var en aningen irriterad när jag åkte där ifrån. Var en gubbjävel som använde en maskin och efter att ha kört ett repetition så gick han halva gymmet runt. Så där höll han på mellan sina repetitioner vilket enligt min mening inte är okej!
 
Visst att man kan ställa sig upp och röra lite på kroppen i mellan åt men håll dig kvar maskinen du håller på med så folk ser att den är upptagen. Sen var det den där jävla flohabban som satt och surfade/sms på mobilen i typ 10 min istället för att göra sina övningar.
 
Man är väl på gymmet för att träna och inte surfa på internet?! Jag använder min mobil till att lyssna på musik och någon enstaka gång gå in på internet. Men då gör jag det när jag sitter vid någon benmaskin då man inte behöver använda armarna. Jag behöver väl kanske inte påpeka att flohabban satt vid en maskin för armar.
 
Nej gymmet är inget ställe där man sitter och små pratar och surfar på mobilen. Nej man är där för att träna! Visst att man kan prata med varandra när man tränar men lägg då störst fokus på att utföra övningarna och inte små prata. Det är väldigt irriterande för de som faktisk åker till gymmet för en orsak vilket är att träna.

/M
 
 
 

Dagens citat

 

Finaste killen!

Jobbdagen gick super duper bra, hade absolut ingen ting att va nervös över! Men känner jag mig själv rätt så kommer jag säkert va nervös i morrn med då jag ska jobba kväll/natt. Fast jag tror det är bra att man är lite nervös så man inte blir allt för självsäker och arrogant.
 
Är nog tillsammans med det finaste killen för han hade maten i stort sett klar när jag kom hem. Det och disken hade han hagit hand om även fast han inte mår hundra.
 
Ska bara ta det lugnt resten av denna söndagskväll. Äta lite choklad, titta på Rizzoli & Isles samt Grimm som visas på teve i kväll. Har en känsla av att jag kommer somna ovaggat i natt.
/M
 
 

Rockabilly love

 
 
 
 
 

 
 

Nanana batman!

Frukosten är intagen och jag har precis tittat på tecknade batman. Det är ju nästan men bara nästan man alltid skulle gå upp så här tidigt på en söndag.
 
Men nej det funkar bara då man ska iväg och jobba för annars är jag en riktig tröttmössa utav mig. I dag är det första riktiga arbetsdagen på nya jobbet och lite nervös är jag allt. Men det kommer nog gå bra, bara jag och mina nerver av icke stål haha.
 
Ha en fin söndag på er! :)
/M
 

Eftermiddags soffhäng

Vart 1 timmes promenad med sophia och hundarna. De var helt spralliga till och med zelma som är högdräktig och ska ha valpar på tisdag. Jag antar att det berode på att de uppskattade min närvaro självsäker som jag är haha.
 
Efter promenade vart det raka vägen till gymmet för att köra slut på magmusklerna. Det var en hel del folk där för att vara lördag men man slapp vänta på maskinerna vilket var skönt.
 
Nu sitter jag ny duschad i soffan och ska bara slöa med min genom förkylda sambo. Blir till att glo på teve och bara ta det lugnt.
 
Händer det något skoj hos er?
/M
 

Laddar för ...

Körde på sovmorgon i dag, varför ändra på ett vinnande koncept för. Men i morrn blir det andra bullar för då börjar jag jobba kl 8 på morognen.
 
Solen skiner ute och jag har precis fått i mig frukost. Ska om en lite stund bege mig till gymmet för att plåga mina magmuskler är det tänkt. Men först blir det en promenad med sophia upp till willys.
 
Sambon lämnar jag hemma i dag då han har fått en redig förkylning. Äntligen säger jag, har har gott och små dragit på den i typ 4 månader. Så det var på tiden att den äntligen bröt ut haha.
 
Nej fixa till sig så man kan visa sig ute bland folk. Hoppas ni får en fin lördag!
/M
 

Dagens citat


Smells like cherries

Var nere en vända på stan i dag och kikade in på åhléns. Såg att escada hade kommit ut med en ny parfym som skulle lukta bla körsbär.
 
Så den var jag ju bara tvungen att lukta på och fasen vad gott det doftade om den. Den fick mig att längta lite så där extra efter sommaren. Priset var inte lika förtjusande men så brukar det ju tyvärr vara med märkesparfymer.
 
Men jag kikade runt på nätet i kväll och googlade på parfymen. Hittade den för nästan 100 lappen billigare så då var jag ju bara tvungen till att klicka hem den ;)
 
Så någon gång nästan vecka så kommer min Escada cherry in the air hem till mig.
/M

Smider planer

Alla måsten är nu avbockade från dagens lista. Så nu ska jag sätta mig till rätta i soffan med en kopp varm choklad och läsa klar slutet på min bok.
 
Ska även börja smida lite planer inför alla hjärtans dag som är om drygt 2 veckor. Det är ju inte det lättaste att komma på något man kan köpa till min sambo. Men jag har några ideér men ska nog suga på de karamellerna ett tag till innan jag bestämmer mig.

/M
 
 
 

Solsken och fredag

Solen skiner ute och det är fredag, kan det bli bättre? Visst kan det bli det men jag är ialla fall nöjd med de 2 sakerna. Dessutom så har vi gått in i februaris månad, sakta sakta börjar vi lämna vintern och mörkret.
 
Morgon passet på gymmet är avklarta, sitter nu och försöker hitta lite ork till att hoppa in i duschen. Sen ska jag nog ta mig en sväng ner på stan. Få lite frisk luft i sig och kolla ifall det fått in något skoj i affärerna.
 
Har inte så många måsten i dag förutom disk och dammsugning men det fixar jag ju på en piss kvart (45min). Måste ta och läsa ut boken jag började på i går när jag jobbade, har bara upplösningen kvar.
 
Nej nu får jag banne mig sluta babbla och släpa mig själv till duschen för jag lukar ju allt annat än rosen blommor haha.
/M