Tralla la

Kom hem i går efter att ha varit i köpenhamn sen i tisdags. Har varit helt underbart där, han göra av med en massa pengar på kläder och smink. Men är man tjej så hör det till att göra av med en massa pengar på sånnt.

Hade körlektion i dag vilket gick rikigt bra innan dess så var jag hemma hos werran och fotade med henne och li.

Utgång i kväll med brudarna, blir nog till att sjunga lite kareoke på san marino. Ska hem till werran om en stund och knäcka första cidern så man kommer i balans.

You make me feel so good and i love it.


Zzzzz

Har precis nyss hoppat upp ur sängen och fixat till mig nu är det bara att försöka peta i sig lite frukost som gäller. Jag och äta frukost är sällsynt och speciellt kl tio i 6 på morgonen men jag ska väl lyckas få i mig en macka eller nått. Om drygt 1 timme sitter jag på tåget som ska ta mig här ifrån till underbara köpenhamn och lite storstads puls som jag tycker om.

Jag tycker dock inte om den svenska storstads pulsen vette fan varför, möjligtvis kan jag sträcka mig till att gilla göteborg samt norrköping såklart. Stockholm nej tack, blir bara stressad och paranoid och det är ingen bra kombination för mitt blonda huvud.

Nä dags att rulla men vi hörs och ses på torsdag kväll då jag är tillbaks i stan.

Snart

Ska strax hoppa i säng och få några timmars sömn innan det är dags att kliva upp för att åka tåg till köpenhamn. Blir till att gå upp kl halv 6 i morrn för tåget går 2 minuter i 7 och tills dess så ska man hinna få i sig frukost, fixa till sig samt checka att man har allt med sig.

Ska bli trevligt att åka bort i några dagar, kommer hem till stan igen på torsdag kväll. Men jag har mobilen med mig, lämnar den inte första taget så är det nått så är det bara att kasta iväg ett mess och hoppas på att min mobil är så vänlig och tar imot det när jag är i danmark. Annars har jag som tur är morsans mobil som jag kan höra av mig på.


Sweet

Nöjd och glad är jag idag. Vart en mkt revligt kväll i går, först fest uppe hon annelie men en massa folk sen vart det en sväng på krogen. Träffade li och jonas nere på san marino. Sen hamnade jag på stomper senare på kvällen med lite folk efter det vart att hoppa i säng.

En aningen seg i kroppen men det är petitesser. Sånt man får stå ut med i bland helt enklet. Sen att det är själv förvållat det är en annan femma. Humm..kanske kolla om det är några roliga ute på msn som man kan terra.

Fest

Har nyss kommit upp ur bade och sak strax börja fixa till mig. Ska hem till annelie på födelsedags fest i kväll, hoopas på att det kommer mkt trevligt folk som man kan umgås med.  Blir en runda ner på krogen i kväll, får inte glömma bort att plinga till werran då och se om hon o kim ska med.

Nä kanske dags att fixa frillan, sminket och sen hitta nått snyggt att ha på sig i kväll. Ska plinga till li sen innan jag och tt ska gå och se om hon och möjligvis jonas ska med upp en sväng dit.


Hugs and kisses to my babe´s!


Piss väder

Lyckades somna relativt snabbt i natt och vakande bara 2 gånger istället för 5. Det börjar med andra ord att gå mot rätt håll. Sen att jag inte klev upp ur sängen förens för drygt 40 min sen är en annan femma.

Det är pissigt väder ute och jag skulle helst vilja ligga under täcket hela dagen, någon som har lust att göra mig sällskap? ;) Ska i väg och fika med madde, li och werran och drygt 1 timme på sultans vilket blir trevligt.

I kväll ska jag hem till annelie på födelsedagsfest sen blir det nog en svän gpå krogen. Vette fan vad jag ska ha på mig, hade först tänkt ha klänning eller kjol men det känns inte så jätte lockande i detta allt annat än roliga väder.

Pizza och film

Var nere en sväng på stan och kollade läget med werran och TT. Naturligtvis som alltid så vart jag o werran sugen på pizza så det var en tur till maistro och dela på en hawai pizza. Sen gick vi hem till TT och tittade på film, det vart  hostel och den var riktigt bra.

Gick hem till li sen och terrade henne en lite tag innan det var dags att gå hem och äta lite middag. Resten utav kvällen har jag suttit i soffan och sytt dit resår i en kjol som jag har kommit fram till att jag inte kommer använda så werran ska få den.  Li och werran var över en sväng och gjorde mig sällskap i mitt pysslande med kjolen.

Börjar bli en aningen trött nu ska väl lägga mig i sängen snart och hoppas på att jag kommer att somna på en gång och inte ligga vaken i flera timmar.
 

Avskyr

Jag avskyr när jag inte kan somna och sova nätterna igenom. Somnade inte förens efter halv 4 och naturligvis så vaknar jag klar vaken tio i 5. Kul jul eller inte. Envis som jag är bestämde jag mig för att jag skulle ligga kvar i sängen och försöka somna om. Jo det gick ju bra i ca 1 ½ timme innan jag vaknade klar vaken igen. Låg och drog mig i 1 timme innan jag insåg att det var lika bra att gå upp. Usch jag bara avskyr när det blir så här. Nä nu ska jag tamefan städa och sen kanske kasta iväg ett mess.

Onsdag

Växlade pengar på banken i morse innan det var dags att gå till arbetsförmedlingen för ännu ett skojigt möte eller inte. Fast det vart en hel del fniss och skratt under den dryga 1½ timmen vi satt där.

Möte upp li och werran vid stentrapporna och gick hem till dan och fikade. Han byggde ut mitt hjärta jag har på ryggen, vart as grymt så den sak jag fixa till efter sommaren. Han ritade även upp en tribal på armen men är inte hundra på att jag kommer att göra den.

Sen vart det ner en sväng på stan och handlade mat och följde med werran när hon hämtade ut ett paket. Gick hem sen och trycke i mig lite mat och sen vart det tevesoffan. Lagade till wok sen när farsan kom hem och efter det så la jag mig i ett bad och slappade.

Blir lite mer teve tittande nu innan jag ska ut med li och werran en sväng på krogen. Får se om en persson kommer ner och tar en öl och är sällskaplig, hoppas för det vore trevligt.

Promenix

Det har inte varit direkt någon värme ute i dag men solen har värmt lite när den har varit frame. Har varit ute och gått en massa med li och werran, vart en sväng upp till barken för li skulle träffa en kompis där. Vart promenix ner på stan sen och efter det så gick vi bort till öster.


Tryckte i mig en massa mackaroner och köttfärsås till middag så jag nästan vart fyrkantig. Lyckades somna en stund i soffan förut, vaknade till liv för en timme sen.


I morrn ska det växlas pengar så jag har nått att handla för när jag åker till köpenhamn nästa tisdag, längtar som tusan. Ska till arbetsförmedlingen i morrn också, mindre roligt att sitta och tråka där. Ska hem till dan sen på en fika och så ska han få bygga ut min tatuering på ryggen på fri hand med tusch penna som vi sen ska ta kort på så jag kan visa min tatuerare sen hur jag vill ha det.


Nä ska slänga ett öga på teven nu sen blir det att krypa ner i sängen och lyssna på musik och drömma några fina drömmar.


Värme

I torsdags var jag uppe hos chrille och madde och firade karls skrället som fyllde 21. Inte helt otippat så fick han en drake utav mig, han är ju helt tokiga i de. Satt där uppe hos de med kim och werran i säkerligen 3 timmar och snackade skit och tryckte i oss tårta och mufins.

Fredag var jag nere på stan med brudarna och njöt utav det vara härliga vädret. Sen gjorde jag dagen goda gärning och sprang ner till bolaget kvart över 5 och köpte öl till stefan och anders. Båda karl skrällen jobbade över och de kunde ju inte ha kommit på att höra av sig lite tidigare under dagen så man kunnde ha sluppit trängas med nästan hela k-holm inne på bolaget. Vart att sitta uppe hos stefan och snacka skit och lyssna på musik på kvällen. Vart en sväng ner på krogen med honom, jarmo och kricke sen vart det säng time.

Lördag var jag seg och kom inte ur sängen förens kvart i ett, skönt att lite sovmorgon. Mötte upp li vid donkan för jag skulle va hundvakt till ninni. Vart en promenix på stan och sen gick jag hem till stefan och våldgästade honom. Vart grillning hemma hos kicki på hennes ballkong på kvällen. Det var kicki, barbro, jenny, jag och stefan som trängdes på hennes ballkong och moffade mat. Vart utgång på kvällen, hamnade på statt och jag och jenny ägde dansgolvet.

Söndag låg jag ute på gräsmattan och njöt utav värmen och bättrade på solbrännan lite. Låg väl ute i solen i 2½ timme minst så lite färg har jag lyckats fått. Vart en promenix på kvällen med brudarna.

I dag vart det körlektion som gick oförskämt bra, riktigt nöjd med mig själv. Umgicks sen med li och werran resten utav dagen. Nu har jag mosat ner mig i tevesoffan och överväger om jag ska skutta in till sängen och lyssna på lite skönt musik och se om man kan somna.

Åh btw vart fan tog värmen vägen som vi har haft?! Var ju inte speciellt varmt ute i dag inte. Värmen får se till att komma tillbaka för jag har börjat vänja mig vid att det är varmt ute.

Härligt

Var på arbetsförmedlingen i dag och tråkade i 1½ timme sen vart det en runda på stan och shoppade lite.
Gick hem och tittade en stund på teven medans jag tryckte i mig lite pastasallad till lunch. Gick över till werran en stund och spelade gitar hero med henne och li. Har insätt att gitar hero inte rikigt är min grej.

Vart en tripp ner på stan sen för werran skulle lämna in en tavla sen åkte vill hem till henne sen och parkerade oss på gräsmattan en stund och njöt utav solen.

Gick en promenad med werran förut, han med att snacka en massa skit också. Vi var ute i 2 timmar så nu känns det ordentligt i bena kan jag säga.Är fortfarande grymt sugen på godis och det gör inte bättre utav att den där jävla kexchokladen ligger och hånar mig nere i köket.

I morrn är det dags för körlektion sen så ska jag leta fram locktången till li. På kvällen blir det en sväng upp till madde och chrille för att gratta honom på 21-års dagen.


Tycker bara det är larvigt men shit the same.

Duktig

I dag har jag haft körlektion vilket gick riktigt bra sen hämade jag upp li vid arbetsförmedlingen sen traskade vi hem till werran. Sen så åkte vi ut till fiskeboda och kollade hur det såg ut där ute, det var super fint där ute. Gick en promenix ut till ena ön och satt och slappade där en stund.

Åkte tillbaks till stan och droppade av li hemma hos sig och när jag kom hem så moffade jag i mig massa paj och slappade framför teven en stund. Sen så gick jag, li, werran och tt på en långpromenad, vi var väl ute och gick i 1½ timme drygt. Känner mig riktigt duktig, har lyckats hålla mig borta från godis och dricka också även fast jag känner ett stort sug efter en coca cola men jag tänker inte ge med mig. Får ta och dricka en massa vatten i stället och äta en massa frukt så ska nog sockersuget försvinna.

Ska till arbetsförmedlingen i morrn och tråka, jippi eller inte. Ska plinga till li sen i morrn när jag har kommit där i från så ska vi försöka hitta på nått skoj.

Tänker på dig vännen, hoppas det gick bra i dag och att det var fint.


Länge sen jag skrev

Såg att det var ett bra tag sen jag skrev sist. Det har hänt en hel del sen sista inlägget men tänker inte skriva ner allt som har hänt.

Det har varit fint väder de senaste veckorna vilket har resulterat i att jag och mina vänner har spenderat mkt tid utomhus och njutit utav det fina vädret. Har spelat kubb och grillat uppe vid hemgårn vilket var super trevligt och efter 2 timmars spel så vann tjejlaget. Helgerna har bestått utav att ha varit social och knäppt några cider/öl med polarna innan man har dragit ner på krogen.

Valborg vart lugn, satt hemma hos en tt med li och drack 3 cider innan det vart krogen sen vart det upp till stefan en sväng och sen ner på krogen igen. Har varit ute i granhed och fått i mig så mkt friskluft att jag dog i sängen tio i tio på kvällen då jag kom hem. Man känner verkligen vilken skillnad det är på luften inne i stan och ute på landet.

Har hunnit med och firat min mor som fyllde år den 2 maj, hon fick två ljuslyktor utav mig coh pappa. I dag måndag har jag, li och werran varit rikigt duktiga och gått en lång promenad från norr till öster bort mot sjukhuset och sen tillbaks till norr. Sen vart det en tripp upp med bilden till willys och handla.

Nu har jag tryckt ner mig i soffan och ska bara ta det lungt, sak väl ner och hämta upp några riskakor som jag hade tänkt trycka i mig.