Perfekt

Den här passar bra in på dig. Listen and enyoj!


Bio

Kom nyss upp ur badkaret efter att ha tagit ett varmt bad och sen smörjt in hela kroppen med bodylotion. Snart är det dags att bege sig till bion. Ska kolla på Percy Jackson med tobbe som är så snäll och följer med mig.

Hade besök utav sophia och tjockisen (lily) förut, nu börjar det verkligen synas att hon är dräktig. Ska bli spännade och se hur många valpar hon får och vad de kommer att ha för färger. Men det dröjer några veckor till innan det är dags för de små liven att komma.

//M


Spelkväll med goa vänner

I går så vart det spelkväll hemma hos madde och chrille med de och kim. Vi började med att käka tacos så vi nästan vart fyrkantiga. Efter lite matkoma i soffan samt tittade på melodifestivalen så drog vi igång med rock band.

Jag kan ju säga att trummor var ju inte riktigt min grej inte heller att spela gitarr men kul som tusan var det. Man får ju ta och bjuda lite på sig själv helt enkelt, ett gott skratt förlänger livet.

Sen skulle vi sjunga lips men då hade kim glömt skivan hemma så madde och jag åkte hem till honom ute i skogen och hämtade skivan medans grabbarna var kvar hemma och spelade pang pang spel.

Madde och jag passade på att åka förbi safiren när vi kom in till stan igen för det var ju live end jive där, stod några fina raggarbilar där.

Tillbaks till lägenheten sen och då var det dags att sjunga för fulla muggar och när vi hade sjungit de flesta låtarna så gick vi över till att spela lite rock band igen.

Vid halv 3 tiden la vi ner spelkvällen för denna gång men fler gånger kommer det absolut att bli. jag lägger upp lite bilder från kvällen dock så är inte jag med på något kort vilket inte gör mig något alls :P

//M


Sådär

Här kommer bilden på min franska manikyr som jag gjorde på mina tånaglar i torsdags. Bättre sent en aldrig :P
//M


Kortis tur

Vart en kortis tur nere på krogen då det inte var så mkt folk man kände ute. Träffade dock 3-4 pers som man kände. Fick höra lite skvaller som kanske inte direkt för mig i smaken men men.

Var rätt så fullt inne på lilla och det flesta var väl inte äldre än 20 men så är dey ju sportlov nu oxå smat löning/studiebidrag.

Nu sitter jag hemma i soffan och ska snart förflytta mig till sängen för att få lite skönhets sömn. I morrn kväll ska spenderas med underbara vänner och så ska det kanske röras runt lite i soppan.

http://www.nogg.se/blogg.asp?idHomepage=111612

//M


Fixitrix

Ska snart lyfta på min röv ur soffan och förflytta mig till badrummet för att fixa till mig lite. Ska ner en sväng på krogen och kolla läget med franken. Se om det är något roligt folk ute som man känner, man kan ju alltid hoppas.

Men innan dess så ska jag banne mig ta och sätta kamerabatteriet på laddning för i morrn kväll vankas det taco/spelkväll hemma hos Blomgre/Persson. Så självklart så måste ju kameran med så man kan dokumentera när jag gör bort mig på gitarr hero. Får ju inte glömma att ta kort när grabbarna grus stylar med sitt gitarr spelande som de nördar de är.  

Nä batteri och sminkning var det. Hoppas ni alla får/har en trevlig fredagskväll :)

//M


Fredag fredag fredag

I dag var jag tillbaks på jobbet efter att ha varit på kurs i 3 dagar och det var så skönt så. Allt flöt på kanon bra idag, var inne och jobbade hos victoria. Nästan alla patienter vi skulle ha innan lunch kom och alla var på bra humör vilket gör en annan på bra humör oxå.

Slutade vid lunch tid och åkte in till stan, på vägen in så började det spöregna. Skit kul, allt regn och det milda vädret gjordet att det var gigantiska vattenpölar på vissa ställen på vägen in till stan.

Väl inne i stan och fixat p-plats så mötte jag upp natha vid bibblan och sen gick vi till hot basilikan för att käka lunch. Sen efter lunchen så begav jag mig hem och somnade i soffan i 2 timmar, skönt som tusan var det.

Vart kalkon och potatisgratäng med mögelost i  till middag vilket smakade kalas gott. Nu sitter jag i soffan o smuttar på ett glas rom och cola samt tittar på morden i midsommer och surfar på nätet.

Blir en sväng ut senare ikväll vid elva tiden för att kola läget på lilla krogen med franken och se ifall det är några kändisar ute.

//M


Cash

Kurs i e-tuna i dag igen men tågen gick som de skulle så det var skönt. Dagen gick riktigt fort, vart lite shopping på lunchen i dag igen. I går så köpte jag ett par nya jeans o strumpor, i dag vart det lite smink och hårspännen.

Fick in lönen i dag så nu har jag betalat räkningar bara för att det är så himmla kul eller inte. Men vart rätt så mkt pengar kvar så förde över det mesta på ena sparkontot så allt inte ryker på shopping och onödiga saker.

Tog ett varmt bad förut, la en kylande ansiktsmaks och efter det så målade jag tånaglarna. Vart franskmanikyr för ovanlighetens skull, lägger ut en bild i morrn på hur resultatet vart. För att varva ner och lyxa till det lite extra så tog jag ett glas rom o cola.

Imorrn är det vanlig jobbdag vilket ska bli skönt, jobbar dock bara fram till lunch. Sen blir det hem till stan och käka lunch med natha :)

Men nu blir det snart sängen för min del. Sov så gott allesammans för det kommer jag göra.

//M


E-tuna

Började dagen med att gå upp halv 6 för att hinna äta frukost och fixa till mig för att sen ta tåget 6.58 till E-tuna. Är där på datakurs så jag ska lära mig dataprogrammet som vi använder på jobbet.

Tåget gick i tid i morse vilket är skönt och jag känner mig lite piggare än vad jag var igår. Dock så sitter förkylningen i riktigt ordentligt men jag har laddat upp med alvedon, nässpray och halstabletter.

//M

...

Lever men mer än så är det inte.
//M


Tyst

Det har varit lite tyst här i bloggen under helgen men jag har inte haft någon ork att skriva. I fredags vart det förfest hos tobbe och sen ner på krogen. Det var svinigt kallt på natten när natha och jag gick hem.

Lördagen började jag känna mig hängig så jag bestämde mig för att spendera resten utav helgen nerbäddat i soffan. Dock så vart jag grymt uttråkad då det inte fanns någon att göra och det enda som visades på teve var OS. Så det vart sängen för min del redan vid halv tolv.

Söndagen lika hängig och uttråkad men tvingade mig iväg på en promenade hem till sophia och lily. Där vart det thé, soffhäng och lite skitsnack innan jag vandrade hem och la mig i ett varmt bad.

 I dag måndag har jag jobbat förmiddag och sen vart hos min frissa och färgat bort utväxten. När jag var klar hos henne så vart det en tripp upp till willys med mor min för att storhandla. Träffade på jenny(henkans syster)där uppe som jag inte har sett på över 1 år. Var lite skit snacka innan det var dags att slå sig fram till kassorna.

Nu ligger jag nerbäddad i soffan men en snorig näsa och känner hur febern vandrar runt i kroppen men jag tänker inte ge vike. Jag ska proppa min kropp full med c-vitaminer, alvedon och nässpray för jag tänker inte bli sjuk eller rättaresagt sjukare.

Men nu så blir det semla och lite juice.

//M


Nya tatueringen



Nella memoria della mia nonna


Norrköping

I går så bar det då av till norrköping efter jobbet. Kom till stan vid 1 tiden och då vart det in på max så natha och jag skulle få lite lunch i oss. Sen efter att ha fått mat i magen så gick vi bort till rogers studio och fixade och trixade lite med storleken jag skulle ha på tatueringen.

Victor kom ner till studion och gjorde mig sällskap medans natha drog iväg på shoppingäventyr. Drygt 1 timme senare så hade jag lite mer bläck på kroppen och jag vart grymt nöjd. Bild kommer upp senare i dag på tatueringen.

Drog en repa på stan och lyckades komma där ifrån med ett par nya stövlar, leggings och en ny topp och hela kalaset gick på dryga 500 kr. Sen sa vi hejdå till victor och åkte hem till kattne igen.

På kvällen gick jag över till tobbe med natha där det var lite förfest sen vart det ner och gå runt bland krogarna tills vi slog oss ner inne på picasso och stannade resten utav kvällen.

Men fan vad kallt det var på vägen hem i natt men det var det banne mig värt för jag hade en skit trevlig kväll med mina vänner

I dag är jag snorig och känner av halsen lite, jag har banne mig inte tid med att bli sjuk nu. Så jag ska kurera mig med halstabletter och mkt te.

//M


Jobba?

Ja det kan man ju knapapst på stått att jag har gjort i dag. Har mest bara glidit runt på jobbet då min tandläkare är sjuk och en tandläkare samt 3 sköterskor ledigt så det har inte funnits så jätte mkt att roa sig med idag. Har plockat lite disk och journaler och sen suttit framför datorn och surfat lite :P

Om en liten stund så bär det av hemmåt och då är det först middag som står på schemat och sen ska jag bort till sophia och fika med henne och lily. Sen efter fikat blir det att dränka sig i badet en stund.

I morrn är det först jobb på förmiddagen och sen bär det av till mitt älskade norrköping med natha för att fylla på kroppen med lite bläck :D

//M


Smörgåstårta

Har varit en rätt så slapp dag på jobbet. Var först en stund i sterilen och fixade lite med disken. Sen hade vi möte och moffade i oss en massa smörgåstårat så vi nästan var fyrkantiga. Sen på eftermiddagen så lagade vi några hål. Med andra ord så var det en riktig slappardag på jobbet.

//M


Mask

Jobbat hela dagen o nu ikväll så vart det ett varmt bad. Passade även på att lägga en kylande ansiktsmask för att pigga upp ansiktet lite. Nu är det soffhäng o titta på CSI NY som gäller.

//M


....

Helt sjukt vad man kan vänja sig fort vid vissa saker.
Sov en aningen halvknackigt i natt.

//M


Nya vinterjackan

Ja så här ser då min nya vinterjacka ut som jag fyndade inne på team sportia för 649 kr i lördags.
//M



Party like a rockstar

Haha så illa var det inte i helgen. I fredags stack jag ut huvudet en stund och kollade läget men var hemma lite innan tolvtiden. Var inte mkt folk ute och jag var trött och seg efter jobbveckan.

I går vart det shopping på dagen, köpte en ny vinterjcka då min gammla gav upp i går. Hittade en ny på team sportia för 650 kr vilket är kalas bra då den innan rean hade kostat 1300.

På kvällen vart det hem till sandrah och emil för muckfest, vart lite vindrickande för min del. Sen vid elva tiden vart det ner på krogen och mingla lite. Vart pizza  sen efter korgen och efterfest med alkohol och os :P

Sov länge i dag och det var skönt dock var det grymt ljust ute när jag slog upp ögonen men ingen baksmälla för min del vilket är skönt.

I dag är det alla hjärtans dag och jag tänke bara ligga i soffan och slappa. Blir till att moffa i sig lite chips och dipp oxå.

//M


Suger junkies

I dag hade vi bara en massa lagningar på jobbet vilket var helt okej. Sen fick vi daimtårta till fikat och det gillas starkt utav tandvårdspersonalen kan jag säga. Vi är riktiga suger junkies på jobbet.

Var fortfarande ljust ute när jag åkte hem vid 17 tiden vilket är skönt, märks verkligen att vi börjar närma oss ljusa tider.

Ikväll har jag bara tagit det lungt, tagit ett vartm bad och sen färgat ögonbrynen. Mer än så tänker jag inte göra ikväll utan et blir till att titta klart på CSI miami sen blir det sängen för min del.

//M


Kvällsfika

Vart en kvällsfika på sultans med madde i kväll efter middagen. Vi lyckades återigen prata bort 2 timmar om allt mellan himmel och jord.

Lagom innan vi skulle gå hem så trillade det in hur mkt folk som helst på sultans, tydligt så måste något utav tågen ha varit försenade eller inställda. Jag lider verkligen med de som pendlar med tåg för det kan inte vara skoj att aldrig veta om man kommer iväg i tid eller inte.

Snart blir blir det sängen för min del då gögonlocken börjar bli tunga. Sov så gott allesammans!

//M


Tisdag

Var mkt spring fram och tillbaka på jobbet idag, helt slut i bena när jag kom hem. Efter middagen tog jag ett varmt och skönt bad för att varva ner. Nu sitter jag och tittar på NCIS och efter det ska jag bränna en ny skiva att lyssna på i bilen i morrn.

//M


Måndag

Kl är 6.24 och jag sitter ner i köket och äter frukost. Om en liten stund så är det dags för att åka iväg till jobbet. Jobbar bara fram till lunch i dag sen bär det av hem för att fixa lunch och sen åka iväg och storhandla med min mor.  Men nu ska jag fortsätta sleva i mig frukosten.

//M


Söndag

I dag så har det varit full fart, bestämde mig för att lägga pluggandet på is. Jag har visserligen bara det nationella provet i matte kvar men tiden finns inte till för att hinna plugga till det när jag jobbar nu. Jag känner att det är bättre att lägga all energi på jobbet och lära mig allt där till 100 %.

Tog tag i städandet i dag så nu är alla dammtråttor borta och alla saker ligger på sin plats. Tog äben tag i och pantade en massa burkar samt slängde tidningar och kartonger.

Efter allt städande och fixande så tog jag en varm och skön dusch, fixade naglarna och kletade i en hårinpackning i håret. Så nu känner jag min tipp topp inför en ny arbetsvecka.

Nu ska jag se på lite teve och smaska i mig smågodis innan det är dags att bädda ner sig i sängen.

//M


Hemmakväll

Det blir en lugn och skön hemmakväll ikväll. Känner inte riktigt för att gå ut och vara social, känns skönare att bara bädda ner sig i soffan och bara vara.

Dock så funderar jag på ifall jag skulle dra på mig jackan och skorna för att gå bort till coop och köpa nått gott att smaska på. Det skulle ju inte vara helt fel med lite chips och dipp.

//M


Ingen återvändo

Måste ta tag i och plugga matte i dag för på måndag ska jag göra nationelltprov i skiten. Men motivationen saknas och jag kommer alltid på en massa andra saker jag bara är tvungen att göra men som faktisk kan vänta.

Nej nu ska jag ta mig i kragen och stänga ner datorn och byta ut den mot matteboken.

//M


Fredags fest

Drog hem på fest hos sandrah och emil med natha i kväll eller rättaresagt i går kväll då det är en ny dag då klockan är 3 på morgonen. Där uppe var det en hel drös med folk som drack och lyssande på musik.

Drack lite rom och cola i kväll då jag vart grymt sugen på det, snackade lite skit med tommy, tuba, sandrah och resten utav kompanit som var där uppe.

Trallade ner till lilla vid halv tolv tiden och mötte upp franken där, sen vid tolv tiden kom natha och tobbe dit. Vart en sväng till san marino där man träffade på en hel del människor man kände, sen vart det  tillbaks till lilla.

När de stängde så vart det maistro för lite käk då folket vart hungriga. Trillade in en hel del folk där som man kände. Så överlag så har det varit en kanon trevlig kväll men många trevliga vänner.


Tycker det är så omoget att kasta ur sig en massa löjliga kommentarer men fine bara att fortsätta med det ifall du tycker det är såå kul. De biter ändå inte på varken mig eller mina vänner så det känns bara så onödigt.

Nej nu blir det banne mig sängen för min del, natti natti på er och hoppas ni har haft en trevlig fredagskväll.

//M


Tröttmössa

När jag kom hem från jobbet idag vart det kycklingfile och potatisgratäng till middag. Sen vart det ett varmt bad och varva ner. Lyckades riktigt bra då jag somnade till i 20 min men det är ju typiskt mig att somna i badet.

Tittar på CSI miami och efter det så blir det sängen för min del. I morrn ska jag jobba heldag med en ny tandläkare, det ska bli spännande att se hur han arbetar.

//M


Näst sista arbetsdagen för veckan

Och den inleddes med sovmorgon för jag börjar inte jobba föens halv 1. Ska strax fixa till lite frukost/lunch och sätta mig framför teven och slöa lite. Ska ladda upp inför bilresan till jobbet i detta snöväder, men i dag så blåser det inte lika mkt vilket är ett plus. 
 
//M


Klass 1

Var värsta snö ovädret när jag åkte till jobbet i morse och det var lika dannt när jag åkte hem vid lunchtid. Tydligen så har de utfärdat en klass 1 varning i hela sverige och det förstår jag för det var inte det lättaste att köra i detta väder.

Jobbet flöt på bra som vanligt sen när jag slutade vart det in till stan och möte på banken. Chekade av hur det går med mina fonder och sen öppnade vi ett pension sparaden kont. Tänkte att det är väl dags att bli lite vuxen.

Efter det vart det pizza med natha och sen en sväng på stan, shoppade ett nytt smycke till näsan. Sen vart det hemgång i snöblåste. Dog en lite stund i soffan innan det var dags för att laga middag.

Efter middagen gick jag till sultans och fikade med madde, vi lyckades prata bort lite mer än två timmar. Vi har alltid lika kul när vi ses så tiden bara flyger förbi.

Nu ska jag glo på revolver som går på teve sen blir det sängen för lite skön sömn och hoppas på att det har slutat snöa tills i morrn.

//M

                                
                                         Ja så här såg det ut när jag åkte hem vid lunchtid i dag.


Tisdag

Började dagen med sovmorgon vilket var kalas skönt. På jobbet flöt allt ting på i bra takt, hade dock lite krångel med sista patienten för dagen.

Skulle exa en tand och det såg ut att gå hur lätt som helst men det visade sig sen att så var inte fallet. Rötterna var lite böjda så det vart lite svårare att få ut den. Men 1 timme och 2 tandläkare senare så var tanden äntligen ute och patienten kunde åka hem.

Nu ska jag strax ta ett vart bad och varva ner lite. I morrn är det mkt som ska hinnas med. Först jobb sen möte på banken, lunch med natha, städa och sen kvällsfika med madde. Jag borde försöka hinna med att plugga lite matte men som sagt den där motivationen till det är svårt att hitta.

//M


Börjar bli sjuk?

Mitt griniga morgonhumör vart mkt bättre när jag kom till jobbet. Jobbade med min tandläkare på förmiddagen och sen på eftermiddagen så var jag inne hos en utav de andra tandläkarna och assisterade. Dagen flöt på smidigt och relativt fort.

På vägen hem sen vart jag omkörd utav en idiot vilket resulterade i att hela min ruta vart nersmuttsad. Skit kul när änns spolarvätska har fryst men turligt nog så har det varit mildväder i dag så när jag provade bara för att så funkade det. Så när jag kom in till stan vart det raka vägen till shell för att köpa koncentrerad spolarvättska och hälla i bilen så det banne mig inte ska frysa igen.

Nu sitter jag i soffan och mår pyton, fryser och har huvudvärk som sträcker sig ner i nacken. Jag har banne mig inte tid med att vara sjuk. Jag tänker ingnorera det fram tills helgen för jag har ingen inplanerat så då kan jag ligga hemma och bara vila upp mig.

Men det blir ialla fall till att lägga sig tidigt och hoppas på att man kan sova ordentligt.

//M


God jävla måndags morgon

Vaknade redan kl 5  (går själv upp 6.05) utav min far som hostade som en tok. Det är fan mig inte okej och så där höll han på i 40 min. Varför kan gubbfan inte ta lite utav hostmedicinen vi har hemma så han kan sluta hosta. Nä men för all del skippa det och väck hela kvarteret istället.

Vilken underbar jävla snart på en måndags morgon. Nu sitter jag nere i köket och slänger hatblickar mot bilfan för återigen så har spolarvätskan fryst. Detta jävla snöväder kan ju få en att bli hatisk för mindre. Det är fan inte min dag i dag känns det som och för att göra de ännu roligare så jobbar jag till kl 17 i dag.

Men jag tror dagen kommer blir bättre så fort jag kommer till jobbet men tills dess så kommer jag vara som en sur citron.

//M