Tyst

Det har varit lite tyst här i bloggen under helgen men jag har inte haft någon ork att skriva. I fredags vart det förfest hos tobbe och sen ner på krogen. Det var svinigt kallt på natten när natha och jag gick hem.

Lördagen började jag känna mig hängig så jag bestämde mig för att spendera resten utav helgen nerbäddat i soffan. Dock så vart jag grymt uttråkad då det inte fanns någon att göra och det enda som visades på teve var OS. Så det vart sängen för min del redan vid halv tolv.

Söndagen lika hängig och uttråkad men tvingade mig iväg på en promenade hem till sophia och lily. Där vart det thé, soffhäng och lite skitsnack innan jag vandrade hem och la mig i ett varmt bad.

 I dag måndag har jag jobbat förmiddag och sen vart hos min frissa och färgat bort utväxten. När jag var klar hos henne så vart det en tripp upp till willys med mor min för att storhandla. Träffade på jenny(henkans syster)där uppe som jag inte har sett på över 1 år. Var lite skit snacka innan det var dags att slå sig fram till kassorna.

Nu ligger jag nerbäddad i soffan men en snorig näsa och känner hur febern vandrar runt i kroppen men jag tänker inte ge vike. Jag ska proppa min kropp full med c-vitaminer, alvedon och nässpray för jag tänker inte bli sjuk eller rättaresagt sjukare.

Men nu så blir det semla och lite juice.

//M


Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0