Full med energi

Arbetspasset gick kanon, drog raka vägen till gymmet efter att jag slutade. Körde ett benpass och kondition tills svetten sprutade om mig.
 
Hunnit med att köpa lite god frukt på ica, svängt förbi mina föräldrar och snackat lite skit. Ska strax ta tag i disken sen hoppa in i duschen och sen blir det en snabb sväng ner på stan.
 
I dag är det ju valborg och vädret är ju allt annat än kul, mörka moln och regnskurar. Får hoppas det lättar upp tills ikväll för alla som skall ut och kolla på majbrasorna.
/M
 

Tips - Sida med snygga rockabilly smycken

Klicka på bilden för att komma till webshopen
 
Tänke tipsar er om en bra sida med snygga rockabilly/retro smycken. Sidan heter Hey sugar och de har allt från örhängen till div håraccessoarer.
 
Jag har ett jätte fint halsband med en ankare där ifrån som har blivit ett utav mina favoritsmycken. Så tycker du om smycken i retro/rockabilly stil så tycker jag du ska kolla in sidan och ett stort plus enligt mig är att det är bra priser.

Anchor inspiration

 

Fan så gött

I dag tog jag en lång sovmorgon till halv 9 och fan vad gött det var. Känner mig riktigt utvilad och lite extra pepp på tillvaron.
 
Frukosten ligger i magen, en maskin tvätt är igång och snart ska jag hem till mamma och låna hennes telefon. Ska ringa ett samtal och bråka lite med ett företag angående en grej.
 
Sen ska batterierna laddas inför i eftermiddag då det är jobb som står på schemat. Slutar i morgon bitti så måste komma på något gott att ta med mig till frukost.
/M

Dagens citat

 

Fullt ös

Ja det har varit fullt ös i dag på jobbet mellan 9-17. Vi har städat, slängt papper osv på återvinningen. Fixat lunch och plockat undan vinter kläder och hängt fram sommar kläder. Vi hängde till och med kläderna i ordning efter färg. Nu ska vi bara ta det lugnt och titta på teve :)

Work day

Sovit som en kratta i natt men var konstigt nog jätte pigg när klockan ringde i morse. Har nyss käkat frukost och slöar i soffan innan det är dags att åka till jobbet.
 
Underbart väder ute i dag, himlen är blå och solen är framme. Känns nästan lite surt att man ska jobba då men det är smällar man får ta.
 
Hoppas ni får en fin söndag :)
/M

Shopping dag

Har varit på både ikea, marieberg gallerian samt media market i dag. Dock vart det inte så jätte mycket shoppat med vi kom hem med det vi var ute efter.
 
Sambon köpte nya sovkuddar på ikea, jag passade på att köpa fler badhanddukar samt två kuddar till soffan. På marieberg tog vi svägen in på sweet poison och köpte en födelsedagspresent till T som fyller år om drygt 1 månad.
 
Köpte ett par super snygga svarta short från gina tricot som en hel del utav er som läser min blogg har :D De satt som ett smäck så de var ju bara tvugna att följa med hem.
 
Sambon köpte en snygg tröja inne på Lee affären sen tog vi en kaffe och glass innan vi åkte till media market. Spanade på lite mobiler men det var inte som föll honom i smaken då det var han som var sugen på en ny.
 
Har hunnit varit hemma i några timmar, har vikt lite tvätt, städat toan och plockat i lägenheten. Sambon tog disken så det ända som är kvar sen är att jag ska ta ett varv med snabeldraken.
/M

Today´s look

 
Topp med spets armar från HM och det snygga halsband med ankare från Heysugar.
 

Hade jag aldrig trott om mig själv

För ett drygt ett halvår sen hade jag aldrig trott att jag frivilligt skulle gå upp kvart i 7 en ledig lördagmorgon för att åka till gymmet. Men det var precis det som inträffade i dag :)
 
Jag vaknar ju hellre utav väckarklockan runt halv 7-7 en lördagmorgon lagom utvilad  för att dra till gymmet än att vakna kl 7 utav att man är bakis för att man har varit ute och festat kvällen innan.
 
Klockan ringde halv 7 och 30 min senare hade jag hoppat i träningskläderna och väntade på att sambon skulle masa sig ur sängen. Halv 8 klev vi in på gymmet och började dagens träningspass och vi hade sällskap utan 4-5 andra tokiga människor som hade tagit sig till gymmet.
 
Har nu hunnit passera duschen samt fixat till mig, väntar nu på sambon som skall bli klar. Om en liten stund styr vi bilen mot örebro och närmare bestämt Marieberg gallerian. Det blir även en sväng in på ikea och det var faktiskt inte min idé utan sambons.
 
Var förvånad när han sa här om dagen att när vi ändå ska till marieberg så kan vi ta ikea då han behöver nya huvudkuddar. Och som den snälla flickvännen jag är så är det ju klart att inte tänke sätta mig på tvären ifall han vill in dit ;)
/M
 
 
 
 
 

Dagens citat

 

Mitt hjärta slår

 
 

Det var inte till det här jag ville vakna till

Vinklade persiennerna och vad ser man ju regn, det var ju inte till det jag ville vakna till denna fredag. Men det är bara att bita ihop och göra det bästa av dagen.
 
Jobbar mellan 8-14 sen kl 15 så har jag en jobbintervju, ska bli spännande :)  Än har jag inte hunnit bli nervös men det hinner jag nog. Fast det är tur att jag jobbar i dag för då har man något annat att fokusera på än att gå och titta på klockan.
 
För övringt så blir det en lugn fredag, får se sen ifall sambon och jag knatar ner till matmarknaden i eftermiddag. Det beror nog lite på vädret och hur pigga vi är.
/M
 
 
 
 

Vilket väder denna torsdag

Vilket kanon väder denna torsdag har bjudigt på, en stor sol hela dagen. Hoppas verkligen det här vädret håller i sig och speciellt över helgen.
 
Det är nämligen så att vi har  internationella matmarknaden i stan under helgen vilket är kul. Massa olika stånd som säljer ostar, korv och div maträtter som typ representerar just det landet.
 
Kollade in marknaden en snabbis när jag var nere på stan och handlade kött samt sushi till lunch. Ska ta en bättre koll på marknade i morrn när sambon slutar jobbet.
 
Suttit ute på balkonen och njutit utav solen en stund, var riktigt gött. Varit över hos grannen och snackat lite skit, pratade bort över 2 timmar i vanlig ordning. Fixade middag sen när jag kom hem och när sambon drog till garaget körde jag lite magövningar här hemma.
 
Resten av kvällen blir det att slappa i soffan och ladda upp för morgondagens arbetspass samt en till sak som jag kanske berättar om i morrn ;)
/M
 
 
 
 

Men solen i ryggen

Super trött när klockan ringde vid halv 7. Är ledig i dag så tog lite sovmorgon och klev upp kvart över 7 istället. Är på gymmet i vanlig ordning. Har plågat magmusklerna och nu blir det att cykla lite. Kanon väder är det ute, har för tillfället solen i ryggen :) Får hoppas vädret håller i sig hela dagen.

Dagens citat

 

Full frys

Haft en kanon bra dag på jobbet, synd att inte vädret har varit lika bra. Det har blåst, blåst och med blåsten så kom regnet.
 
Var helt slut i huvudet när jag kom hem från jobbet så efter maten vart det en lite powernap i soffan. Masade oss iväg upp till willys sen för storhandling. Var lugnt och skönt där uppe men det känndes som både sambon och jag hade lämnat hjärnorna hemma.
 
Båda var sega och handlingen gick inte lika smidigt som det brukar göra. Vi kunde stå och titta på saker vi skulle ha men det tog en bra stund innan det kopplate till hjärnkontoret att ja just det det där ska vi lägga ner i vagnen.
 
Men nu har vi en full frys, kyl samt skafferi så vi klarar oss till slutet av nästa månad. Lyxade till det förut med en skvaller blaska och en skål med hallon och kvarg. Mumms vad gott det var, nu ska jag kolla på body of proof innan jag säger tack och god natt till denna onsdag.
/M
 

God morgon onsdag

Sol ute men himlen skvallrar om att det finns en chans till regn. Jag hoppas då innerligt att de molnen blåser bort och låter solen få härja fritt i dag.
 
Frukosten ligger i magen och jäser, ska strax fixa det sista innan jag åker iväg till jobbet. Jobbar till 17 i dag sen blir det raka vägen hem för att fixa middag.
 
Sen ikväll ska vi roa oss med att storhandla, känner att det är bättre att göra det ikväll än att slås med allt folk i morrn då lönen trillar in.
 
Japp där har ni min dag. Hur ser er dag ut, har ni något skoj inplanerat?
/M

Mellan landar här

Tar och mellan landar en stund här framför datorn innan jag ska hoppa in i duschen. Det har varit full fart nu på morgonen.
 
Klev upp samtidgt som sambon, käkade frukost och åkte sen till glasmästaren för att lämna bilen då han skulle fixa stenskotten i dag. Traskade över gårsplanen från glasfirman till sambons jobb, norpade åt mig hans bil och drog till gymmet.
 
Fick bli att träna ben i dag och sen avrunda med lite kondition. Höjde lite vikter på olika maskiner och det känns bra, körde öven med tyngder runt anklarna genom hela passet.
 
Tog en sväng om med både dammsugaren och golvmoppen när jag kom hem. Nu är det bara disken som återstår sen vet jag inte vad jag ska hitta på fram till 15 tiden då jag ska iväg och träna med en kompis.
/M
 

Dagens citat


Feel like a bitch

Har varit och pratat med försökringsbolaget samt glasmästaren så i morrn åker bilen in på lagning så mina stenskott i rutan försvinner. Det bäsa av allt jag behöver bara pröjsa runt 200 kr.
 
Var och handlade sen åkte jag hem till mamma och körde upp henne till willys då de hade bra pris på kaffe. Tog svängen in på ica maxi då hon skulle ha lite trädgårsprylar.
 
Skulle åka ut från parkeringen när en brud höll på att köra in i sidan på min bil. Fy vad arg jag vart och saken vart ju inte bättre av att hon typ satt och flinade i bilen. Jävla f**a fick du körkortet i cornflakes paketet eller?
 
Släppte av mamma och skulle parkera bilen på gåden där vi har vår p-plats men det kunde jag glömma då någon parkerat sin jävla audi! Stallde bilen på gatan rotade fram en lapp ur fika och fick låna en penna av den snälla brevbäraren. Skrev en lapp och tryckte dit på bilen. Skulle precis gå där ifrån när några killar kommer ut ur ena porten med möbler (flyttlass här ifrån) fråga om det var hans bil.
 
Japp nickade han med ett leende som sen försvann när jag sa att de kunde han flytta på med en gång då det fan mig inte var någon jävla gäst parkering utan min p-plats. Kände verkligen hur bithcig jag lät men han flyttade på bilen 1½ min senare så jag är nöjd.
 
Ännu mer nöjd är jag att då jag fått lunch i magen och blodsockernivån är stabil så jag slipper fortsätta vara en bitch resten av dagen. Ja det beror väl på om någon/något mer retar upp mig haha.
/M
 

sweat baby sweat

Gick upp samtidigt som sambon i morse, tycker man får ut så mkt mer av dagen ifall man inte sover bort störrel delen av morognen.
 
Hängt på gymmet 1 h 45 min nu på morgonen och svettats som en gris. Tränade armar/rygg och så rundade jag va med lite konditions träning. Passade på att höja lite vikter i dag och det gick riktigt bra.
 
Tvätten som jag körde igång i morse hänger på tork och nu ska jag hoppa in i duschen innan det bär av ner till försäkringsbolaget. Har nämligen fått två inte allt för tjusiga stenskott i rutan så ska prata lite med de om hur vi ska göra och vilken firma jag ska anlita för att fixa det.
 
Annars har jag inga direkta planer för resten av dagen utan tar det nog lite som det kommer. Har ni några speceilla planer för dagen?
/M
 

Sol sol underbara sol

Åkte ut till min kusin i sköldinge och tog en mysig fika ute i solen. Blev en kopp kaffe/teé och en skål med kiwi, melon, jordgubbar och kesella hallon.
 
Vi pratade bort ca 3 timmar om allt mellan himmel och jord medans vi satt och njöt av det underbara vädret som denna söndag bjöd på.
 
Hämtade upp sambon hemma så åkte vi till ica och handlade lite sen fixade vi middag när vi kom hem. Resten av kvällen så har jag läst ut deckaren jag har hållit på och tragglat med i 2 månader. Möblerat om lite i min garderob igen, flyttat om lådorna i byrån i sovrummet.
 
Sorterat och oragniserade sambonslådor i sovrummet och delade upp hans t-shirts i 3 olika kategorier. Jobb/garage t-shirts, tränings t-shirts och vardags/fin t-shirts. Japp han har en hel del t-shirts, skojar inte om jag säger att det minst är 25 st.
 
Har tvättat en maskin tvätt och skrivit en matlista som sträcker sig till nästa löning. Fyllde även i kalendern på väggen så sambon har lite koll på hur jag jobbar då det varierar mellan dag och nattjobb.
 
Nu ska jag bara slappa, glo på teve och ladda för morgondagens gympass.
/M
 
 
 
Tjockis kisse hemma hos svärföräldrarna igår

You can do it!


Blir bortskämd

I dag vart det en lång sovmorgon men det tycker jag man kan unna sig ibland. Ligger fortfarande kvar i sängen och latar mig. Blir bortskämd genom att sambon är ute i köket och fixar brunch åt oss <3



Dagens citat

 

Frisk luft och matkoma

Efter att sambon och jag hade spenderat ca 90 min på gymmet åkte vi hem för att fräscha till oss. Knatade sen ner till sultans och käkade en god lunch där.
 
Svidade sen om till arbets/garage kläder och åkte ut till sköldinge. Tog med mig cheesecaken hem till svärföräldrarna där det bjöds på kaffe. Fick fika sällskap av john, lundborg och robban som hade tagit en paus från bilmekandet.
 
Efter fikat drog J,L och R till garagte medans sambon och hans far tog tag i lite små fix med sina bilar på gårdplan. Själv hjälpte jag svärmor att rensa ogräs i hennes växthus, var riktigt varmt och skönt i solen.
 
När alla var klara så åkte vi bort till garagte där vi delade på oss, karlarna försvann in till bilarna och svärmor och jag ner till hennes lokal. Fick sällskap ut av Johan och T som tittade förbi en sväng.
 
Drog hem vid 16 tiden, svänge förbi pizzerian och beställde käk. Fick skaplig matkoma efter att jag hade tryckt i mig halva kycklingrullen. Orkade inte mer men oandra sidan så var det ingen liten rulle jag fick heller.
 
Resten av kvällen blir lugn vi ska dricka lite mjöd ikväll och så har sambon fått för sig att han ska vaxa sitt bröst. Det ska bli spännande och snäll flickvän som jag är så ska jag självklart hjälpa honom ;)
/M
 
 

Inspo training


Vi är lite små tokiga

klockan ringde 7.20 i morse på en ledig lördag. 30 min senare klev vi in på gymmet. Där är vi fortfarande och kör gärnet. Ja vi måste nog va lite små tokiga men va tusan gör det. I morrn blir det det sovmorgon samt vila från gymmet. Önskar er alla en härlig och förhoppningsvis solig lördag!

Rockabilly summer love

 
 
 

Ser ostadigt ut

Blev sovmorgon till 8.20 sen var det bara att hoppa upp och fixa till sig. Har fått i mig lite frukost och om en liten stund ska jag bege mig till jobbet för möte. Vädret ute ser skapligt ostadigt ut, det blåser och ser ut att kunna börja regna vilken sekund som helst.
 
Efter det blir det hem till mamma en sväng för att sen åka hem och få lite lunch i sig. Sen kl 14 så börjar jag jobba men det blir bara ett kort passa i kväll. Slutar kl 20 så då blir det raka vägen hem till sambon för lite fredagsmys.
/M
 

Dagens citat

 

Innehållet i HM paketet

Blå pennkjol
Svart klänning
Kuddfodral med fåglar till de små kuddarna i soffan

Paus med skvaller

Hunnit med gymmet på morgonen och 3 maskinen tvätt är igång. Var hemma hos mamma en sväng efter att jag hade handlat. Lämnade av lite ipren till henne och så tog jag med mig en massa kartongern och slängde på tippen.
 
Har stått och rullat köttbullar som en tok, vart väl ca 60 styckna. Alla åker rakt ner i frysen, bra att ha sånt hemma och hemamgjorda köttbullar är ju så mkt godare än färdig köpta.
 
Nu blir det en liten paus med en skavllertidning sen ska jag ta tag i min garderob och få lite ordning och reda i den. Ska även visa er vad som kom i mitt hm paket som jag hämtade i går.
/M
 

Hej och hå vi startar dagen med..

en gråvit himmel och spöregn. Tycker synd om sambon som ska va ute och jobba i detta skit väder.
 
Själv har jag fått lite frukost i magen, kört igång första maskinen tvätt. Tänkte dra iväg till gymmet om en lite stund och träna så man känner isg så där lagom slut i kroppen.
/M
 

Ett annorlunda avslut

Ja det vart ett litet annorlunda avslut på denna dagen än vad jag hade tänkt mig. Gick hem till mina föräldrar vid 17 tiden för att hämta mitt hm paket.
 
Utemöblerna mamma hade beställt från jysk hade kommit så vi började skruva ihop de. Enligt beskrivningen skulle det ta 20 min, yeah right! Det tog oss över 1 timme och skulle vi göra det igen så skulle vi nog lyckas på ca 40 min. Men hur man ska få ihop det på 20 min det fattar jag inte.
 
När mamma skulle rätta till bordskivan på utebordet så slutade med att hon stod dubbelvikt och kunde inte röra på sig. Hon hade åkt på ryggskott stackaren så jag ringde sjukvårdsrådgivningen sonm skickade en ambulans.
 
När de kom skulle de ge henne en spruta med smärtlindring i armvecket men efter att ha stuckit henne 6 gånger i både armvecket och på handen så fick det sätta en spruta muskulärt i stället.
 
Usch stackars mamma, hon skickade hem pappa och mig från akuten vid 22 tiden( kom dit vid 21). Läkaren hade ännu inte varit inne då så hon skulle ringa när hon fick åka hem sen.
 
Ja det vart ju ett litet annorlunda slut på denna onsdag, ett slut som vi lätt hade kunna tänka oss att hoppa över.
/M
 

En bra dag är..

Tog sovmorgon i morse, klev upp vid 8. Det var riktigt skönt att kunna ligga och dra sig i sängen. Dagen i dag kommer bli en kanon bra dag. Mitt ena paket från hm kommer i dag, det blir go lunch i form av sushi. För tillfället är jag på gymmet. En bra dag för mig är när jag kan hänga där och träna tills svetten lackar om än, då mår jag som bäst :)



Dagens citat

 

Segt

Morgonen gick snabbt men sen har resten av dagen gått segt. Höll på att förfrysa rumpan när jag gick på personaltoan på E:s jobb. Kan ju säga att man satt ju inte där och rulla tummarna precis. Hoppas på att eftermiddagen går snabbt för just nu börjar mina ögonlock kännas tunga. Åh vill bara komma hem, slänga mig i soffan och blunda. Men det hinns inte med då vi ska iväg och fika efter maten.

Nu kör vi igen

I går kväll vart det en sväng till gymmet. Körde 70 min kondition, avverkade runt 25 min på crosstrainern. Resterande tiden satt jag på cykeln och trampade, hann med att trampa 1,5 mil.
 
Var helt död och hungrig som en häst när jag kom hem så det hoppade in i duschen och tryckte sen i mig en massa mackor. Fick bli sängen tidigt i går då jag som sagt var helt slut och sen så ringde kl 6.10 i morse.
 
Börjar halv 8 så om en stund så ska jag traska hem till mina föräldrar där bilen står sen blir det raka vägen till jobbet. Slutar 17 i kväll, blir raka vägen hem och fixa middag för sen kl 19 ska vi över till grannarna på en fika :)
 
Ni får ha en trevlig tisdag!
/M
 
Det ska va en 8:a i stället för en 1:a på motståndet men när man pausar hoppar den ner till det lägsta

Mm...cheesecake

Hela lägenheten är nu städad och fint. Gick all in och torkade golven även fast jag hade gjort det förra veckan och det inte blivit smutsiga än. Men tycker det lukar så rent och fräch när man har tvättat golven.
 
Efter lunchen hämtade jag upp mamma och så åkte vi väg och handlade lite. Fixade med självscanning på ica så nu är det bara att tuta och köra.
 
Tog en fixa hemma hos mina föräldrar innan jag åkte hem och slängde ihop en cheesecake. Åh har varit sgen på det i flera dagar så ikväll ska jag ta en stor bit med lite hallon till mumm
 
Mamma hade sytt klart överdraget till min dyna som jag ska ha på balkongen så den fick jag med mig hem i dag. Så ni hoppas jag på att solen kommer titta fram i veckan så jag kan inviga den :)
/M

Make the most of the day

Gick upp samtidigt som sambon i morse vid halv 7 och körde igång en tvättmaskin. Kollade ifall jag behövde köra honom till jobbet men det behövdes inte. Han misstänkte att han hade pyspunka med däcket såg okej ut i dag.
 
Så då var ju frågan ifall man skulle krya ner i sängen en stund eller hitta på något annat. Skippade sägen och skurade rent toan kvart i 7 på morgonen istället haha.
 
Fixade frukost och drog till gymmet sen, tränade armar och lite kondition i 80 min. Sen vart det raka vägen hem och ta tag i disken och skura kaklet och bänkskivorna i köket.
 
Tar en liten mikorpaus innan jag tar tag i resten av lägenheten. Är ju ett riktigt ruskväder ute i dag så då passar det ju bra att städa.
/M
 

Dagens citat

 

Good day

Arbetsdagen gick kanon, huvudvärken höll sig borta i stort sätt hela dagen. Den tittade dock fram på slutet men det försvann när jag kom hem och fick mat i mig.
 
Vilade en stund på soffan innan vi åkte iväg och handlade på ica. Var typ folktomt där uppe vilket var skönt för då kunde man gå och strosa som man ville.
 
Drog till gymmet nu på kvällen, tränade lite armar och ben. Även där var det typ folktomt vilket inte gjort mig något. Nästan skönast att träna när det inte är så mkt folk runt om kring än.
 
Ska glo på teve en lite stund till innan det blir duschen och sen sängen. Morgondagen kommer nog ägna morgondagen till städa och tvättning. Självklart så kommer det bli ett besök på gymmet också ;)
/M
 

it's in your eyes

 
 
 
 

Gråblå himmel

Sovit som en prinsessa i natt och var riktigt pigg när jag vaknade nu på morgonen. Frukosten ligger i magen och jag väntar på att det ska bli dags att åka till jobbet.
 
Än så länge så känner jag ingen antydning till huvudvärk och jag hoppas på att klara mig hela dagen ifrån den. Det sista jag gjorde innan jag gick och la mig i går var att smörja in nacke/hals med tiger balsam.
 
Vädret ute är väl inte så mycket att hurra över, gråblå himmel men inget reng än. Hoppas på att solen kanske kan försöka visa sig i dag, det vore ju inte helt fel.
/M

Trevlig lördag trots det dåliga vädret

Haft en trevlig lördag med jobb trots det dåliga vädret. Det har varit snöblandat regn större delen utav dagen.
Vi hade dock tur att det blev uppehåll när vi skulle ner på stan och fixa lite ärenden.
 
Annars så har vi glott på teve i dag och bara slappat. Huvudvärken kom smygande några timmar innan jag skulle gå av mitt pass. Tror jag måste ha sträckt något i nacken eller legat tokig som gör att huvudvärken kommer.
 
Sambon och jag fixade en super god middag bestående av honungsglaserade rotfrukter i ugn, till det vart det lövbiff med beasås. Fy tusan vad gott det var!
 
Hoppade in i duschen sen och fräschade till mig. Smörjde in nacken och sidorna av halsen med tiger balsam så jag hoppade det ska hjälpa lite. Ska försöka tigga till lite massage av sambon sen.
 
Kvällen blir lugn vi ska titta på resident evil retribution sen blir det sängen för min del då det står jobb på schemat i morrn. Ska även hålla i en inskolning men det ska nog gå bra :)
/M
 

Me want

Kikade runt på fyndiq.se och hittade de här klänningarna plus underkjol som jag inte skulle tacka nej till. Så om det är någon som känner sig frivillig att köpa något utav dessa till mig så är det bara att hojta till :D
 
 
 
 

Dagens citat

 

i'm singin in the rain

Vaknade nu i morse utan huvudvärk, high five på det!  Det som var mindre roligt att vakna till var dagens väder, snöblandat regn.
 
Ja det är väl tur att vi ska vara inne större delen utav dagen jag och min brukare. För inte blir man det minsta pepp på att ta sig ut.
 
Det hade ju inte varit helt fel att kunnat krya ner i sängen igen, lägga sig brevid sambon och dra täcket över huvudet åt vädret. Men cash is king och sen så trivs jag himla bra på mitt jobb.
/M
 

Glasögon vatten - alvedon

Ja det var de 3 huvudingredienserna för en bra arbetsdag i dag. Huvudvärken försvann och höll sig borta efter att jag gick på det tunga artilleriet och tog en 1 grams alvedon på morognen.
 
Sen har jag underhållt kroppen med myckte vatten och använt glajjorna. Åkte ner på stan efter jobbet och köpte gott kött till middagen på lördag. Sen vart det svängen förbi willys på vägen hem för att köpa lite gott till kvällen.
 
Väl hemma kände jag av att huvudvärken började komma smygandes så det fick bli soffan en stund. Tok somnande och vaknade lagom när sambon kom hem från jobbet.
 
Vi fixade middag, låg sen i soffan och myste en stund. Har vilat en stund då huvudet inte alls ville vara med men nu är det lite bättre. Blir att glo på lite teve och umgås md sambon en stund innan det är sängdags då det vankas jobb i morrn mellan 8 - 17.
/M
 
 

Kommer bli en lång fredag

Känner på mig att det kommer bli en lång fredag eller det kommer kännas som en lång fredag. Hade huvudvärk störrde delen av kvällen i går. Det lättade en stund när jag var på gymmet och sen när jag skulle gå och lägga mig.
 
Men när jag vaknade nu i morse så har huvudvärken börjat komma tillbaka. Så det blir till att trycka i sig två alvedon, på med glasögonen och ta med sig en vattenflaska till jobbet.
 
Som tur är så jobbar jag bara till kl 14 i dag och sen blir det iväg och handla lite snabbt.
/M

Lunch rast

Har moffat goda pannkakor till lunch och nu har de lunch rast på jobbet. Känner att ögonen börjar bli trötta då jag glömde glasögonen hemma. Får nog bli en powernap efter middagen ikväll.

Tips - bra tränings blogg

Googlade runt på magövningar och kom inte på en jätte bra träningsblogg. Det är en tjej som heter Bea som driver bloggen Svettlukt.   Hon ger bra tips på mag och rumpövningar man kan göra hemma. Står mycket bra om träning och kost.
 
 

Dagens citat

 

Torsdag

Sovit som en prinsessa i natt så känner mig riktigt utvilad och pigg i dag. Solen lyser med sin frånvaro men jag hoppas den vill titta fram senare under dagen.
 
Ska strax packa jobbväskan och fixa till mig innan det bär av till jobbet. Vad har ni för planer för dagen?
/M

A cup of tea

Har varit en bra dag även fast vädret har varit minst sakt växlande. Dagen har bestått utav träning, städning och så har jag sålt lite kläder.
 
Tänkte avrunda denna kvällen med en kopp grönt teé och så lovade sambon att han skulle massera mina ben. Massage ska tydligen vara bra för benhinnorna och det är ju så mkt lättare att slappna av om någon annan masserar än ifall man skulle gör det själv.
 
Imorrn vankas det jobb mellan 8-17, ska bli skönt. Jobbar sen dag fredag, lördag och söndag. Men det gör inte så mkt, har ju kvällarna att träna samt mysa med sambon :) Sen så ger ju helgpassen några kronor extra vilket inte är fy skam.
/M
 
 

Det här med att vänta

Har varit på gymmet och kört lite ben/rumpa i dag. Körde lugnt då jag inte vill överbelasta benhinnorna så de får något fri spel.
 
Sitter nu och väntar på en tjej som ska komma över och köpa en tröja. Väntar även på ett samtal men fan vad sakta tiden ska gå. Tycker inte om att sitta och vänta i evigheter på folk, speciellt inte ifall de ska köpa något utav än.
 
Nej men fortsätta städa lite då och hoppas på att tiden går lite snabbare.
/M

När kroppen och sinnena är bort domna

Usch får man vara så här trött?! Var tvungen att gå upp tidigt i dag för att flytta bilen då jag inte orkade lete efter en plats på rätt gata igår när vi kom hem från gymmet på kvällen.
 
Men är det inte lite typiskt att bara för att man ska gå upp tidigt när man igentligen är ledig jag då sover man som en kratta. Det gjorde väl inte saken bättre att sambon tog över ca 85% av sänge och att försöka få honom att flytta på sig är icke det lättaste.
 
Nu när vi klev ut i morse så var det tydligen rätt så kallt då det var frost på bilarna. Själv märket jag inte av kylan så mkt då både kroppen och sinnena var som bort domna nästan.
 
Ska käka lite frukost och sen bege mig till gymmet i vanlig ordning. Sen under dagen så skulle det komma lite folk som ska köpa kläder utav mig. Hoppas på att alla dyker upp eller åtminstonde hör av sig ifall de får förhinder.
/M
 
 

Utmaning

Har fått en rolig utmaning utav Malin

 Här är reglerna!
 1. Skriv ut vem som har utmanat dig överst i inlägget (länkkärlek of course!)
2. Svara på frågorna
3. Utmana 3 andra bloggare och meddela dem i en kommentar.
 
Här är mina svar på frågorna:

 
Vilken svordom använder du mest?
Det är nog fan, helvete & jävla skit
 

Äger du en iPod? 
Nej det gör jag inte
 
Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
Oftast på 6.35 Måndag-Fredag
 
Hur många resväskor äger du? 
Jag har 1 med hjul och sen så har jag 1 sport bag
 
Använder du flip-flops?
Väldigt sällan
 
Var köper du dina matvaror ifrån? 
Handlar oftast på Willys och ibland Ica Maxi
 
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? 
Det beror lite på dag och tillfälle
 
Vilken var den senaste filmen du såg? 
Thor
 
Du är ledig. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en vän?
Båda två kan vara trevligt, beror lite på dagsformen
 
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? 
1) Köpa ett hus 2) Köpa en bra bruksbil 3) Köpa en jänkar 4) Resa
 
Har någon någonsin kallat dig lat? 
Inte vad jag kan komma ihåg
 
Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare? 
Nej
 
Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu? 
Ultima Thule
 
Vilken är världens bästa artist/grupp just nu? 
Det finns många att välja på nu för tillfället så är det Dropkick Murphys
 
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall VAD? 
Nej men veckan är ju inte slut än :P
 
När var senast någon stötte på dig? 
På gymmet för några vecka sedan..
 
Vad åt du till middag senast? 
Köttfärspaj med sallad till
 
Använder du huvtröjor? 
Ibland
 
Kan du vissla? 
Japp
 
Vem var den senaste som ringde dig? 
Natha :)
 
Vilken är din favorit attraktion på ett nöjesfält?
FlumeRide och radiostyrda bilar :D
 
Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? 
De finns det säkert någon som gör men jag bryr mig inte. 
Bättre folk sköter sitt eget liv.
 
Vilket riktnummer befinner du dig i? 
0150
 
Tittade du på tecknat när du var liten?  
Jaa, vem gjorde inte det?!
 
Hur stort är ditt närmaste köpcentrum? 
Köpcentrummet här i stan tycker jag inte kan räknas så då får det blir det i
Norrköping
 
Hur många syskon har du?
0
 
Är du blyg inför det motsatta könet?
De beror på lite på. Om det är någon jag är intresserad utav så
kan jag blir blyg men annars inte.
 
Vilken film kan du alla replikerna till? 
Ingen, vad jag vet..
 
Äger du några band t-shirts?
Har tyvärr inga kvar :/
 
När flög du senast? 
För ca 2 år sen.
 
Hur många stolar står kring ditt köksbord? 
4 stycken
 
Läser du för skojs skull?
Skvaller och mat tidningar
 
Pratar du några andra språk? 
Engelska och lite spanska
 
Diskar du din egen disk? 
Japp
 
Har du gråtit offentligt?
Japp
 
Har du en stationär dator eller en laptop? 
Laptop
 
Försöker du alltid lära dig nya saker? 
Mja, försöker snabba ut ett och annat som jag inte kan
 
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar?
Vill tatuera mig igen..har lite planer på g :)
 
Tycker du att killen borde bjuda på första dejten? 
Nej det tycker jag inte.
 
Kan du kasta macka? 
Hahaha, mja har lyckats någon enstaka gång
 
Har du någonsin varit i Jamaica? 
Nix
 
Vad har du med dig in på bion? 
Sambon eller någon vän. Ibland något att dricka och tugga på.
 
Vem var din favoritlärare och varför? 
Claudia var en suverän lärare när jag läste till tandsköterska.
Hon var glad, peppade än och bjöd på sig själv.
 
Har du dejtat någon av en annan religion?
Nej det har jag inte
 
Vad har du för väder? 
Solen lyser :)
 
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? 
Det var psykologi
 
Gillar du att flyga? 
Nä inte så där
 
Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner? 
Ärlighet
 
När sov du senast på golvet? 
Hos anje och andreas för drygt 1½ år sen
 
Vilken är din favoritdrink? 
Det står mellan rom/cola och mojito
 
Gillar du din boende-situation? 
Mja det funkar. Men ett hus vill jag ha inom en snar framtid :)
 
Vilken är din mammas hemstad? 
Sköldinge
 
Din pappas hemstad?
Katrineholm
 
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? 
Det varierar lite men mellan 6-8 timmar
 
Är dina dagar fullbokade och stressiga? 
Nej, de är lagom fullbokad
 
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna?
Nej
 
Vilken är din favoritfrukt?
Jordgubbar eller kiwi
 
Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper?
Nej inte så där men jag försöker handla nyttig mat
 
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 
26 år :O
 
Är du petig när det kommer till stavning och grammatik? 
Än inte så värst :P
 
Tror du på liv på andra planeter? 
Nää inte direkt
 
Vem var den sista personen som gjorde dig arg? Riktigt arg? 
En kille på gymmet som ockuperade en maskin i över 20 min
utan att använda den hela tiden.
 
Vad var det senaste du åt? 
Köttfärspaj
 
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta? 
Har nog lite lättare att komma överens med det motsatta könet då tjejer överlag
brukar kunna vara kepiga. Men de tjejkompisarna jag har kommer jag bra överens med.
 
Hur valde dina föräldrar ditt namn? 
Kommer inte ihåg
 
Gillar du senap?
Det funkar ibland
 
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? 
Det är bara att kämpa på så kommer det bli bättre
 
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? 
Nix, är jävligt höjdrädd så hinner väl få en hjärtinfarkt innan jag hinner hoppa ur planet
 
Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv?
Har ingen aning
 
Har du någonsin köpt något från eBay, vad var det senaste i så fall? 
Nej men det finns mkt fint där :)
 
Tycker du om att krama folk?
Ja men det beror på vem det är :)
 
Skulle du säga att du är trendig? 
Nä inte direkt. Sätter på mig det jag tycker är snyggt.
 
Äger du en digitalkamera? 
Ja det gör jag.
 
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? 
Tjejen som spelar Starbuck i Battlestar Galactica när jag var blond
 
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? 
Ja det gör det faktiskt ^^
 
Vilka böcker, om några har fått dig att gråta? 
Inngen vad jag kan komma på
 
Tycker du att du är attraktiv? 
Inte för att skrya men ja :D
 
Vad är du allergisk mot? 
Laktos
 
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? 
Nej, I love meat
 
Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat? 
Har ingen aning
 
 
Jag utmanar:

De som vill göra denna utmaning och de får gärna 
lämna en kommentar så jag kan få läsa deras svart :) 

Oops I did it again

Gymmet fick sig ett besök i morse där jag tränade ryggen och plågade magrutorna. Tog en sväng hem till min mor förut och hjälpte henne med dynan som hon ska sy till min balkong.
 
Beklagade mig lite om folk i allmänhet om hur folk beter sig och osv. Skönt att prata av sig lite och så klickade jag hem lite kläder från hm. Det var första beställningen utan jag klickade hem lite saker i helgen också från hm.
 
Blev mkt shopping nu men va tusan ibland måste man ju få unna sig lite ;)
/M
 
De här godbitarna kommer hem i 2 olika paket till mig

Ni behöver väl inte gissa vart jag sak någon stanns ;)

 

Dagens citat

 

Mycket åkande

Kom hem en liten stund sen efter att ha varit ute och farit med min mor. Vi åkte först till tippen och där var vi inte ensamma, tror halva katrineholm var där i dag.
 
Kollade igenom alla möbelaffärer efter snygga utemöbler och hittade till slut en fin soffgrupp på jysk som mamma slog till på. Tror det kommer bli super bra när allt kommer på plats.
 
Var ner en sväng på stan och fixade tyg till balkongprojektet och så slog jag till på ett par träningsbyxor från hm. Lånade mammas skrivare hemma och printade ut ansökan till a-kassan om att kunna fylla i de där förbaskade korten över internet.
 
Nu ska jag slöa en liten stund innan det är dags att börja med middagen.
/M
 
Utemöblerna mamma köpte i dag

Redo redon nu kör vi

Träningskläderna är på, fukosten ligger i magen och ska få jäsa någon minut till. Sen jävlar drar jag till gymmet för att köra lite armar, axlar och bröst.
 
Ben ska få vila lite då jag vart lite väl manisk på löpbandet i lördagskväll och pushade mig själv till att gå 1 km under 8 minuter. Lyckades men jävlar vilket tempo man fick i, men lyckades få till tiden 7,45.
 
Blir en sväng till tippen i dag och sen ska jag umgås med min mor. Vi ska kolla lite på mitt balkong projekt samt att vi skulle kolla på utemöbler till henne och pappas uteplats.
/M
 

Växlande väder

Ja det har det minst sagt varit i dag. Det började med en stor sol och blå himmel. Sen försvann solen och ersattes av mörka moln och blåst för att sen bjuda på snö. Men det snöade tack och lov inte så länge och det la sig aldrig på marken heller. Nu är himmlen lite grå vit.
 
Hann med att fixa lite utav det jag skulle göra på balkongen. Det är nämligen så att jag har tre lastpallar där ute som jag använt som soffa/bänk. Tycke dock nu att de var för breda så jag lånade hem en fogsvans från garaget och sågade till pallarna så de vart smalare.
 
Plockade undan spillbitarna som nu ligger i bilen reda att transporteras till tippen i morrn. Dammsög upp allt träspån som var efter sågningen. Köpte en billig barn skummgummi madrass på jysk som jag ska använda som dyna.
 
Ska bara skaffa tyg att klä den så är allt klar för våren/sommaren sen. Piffa till lite med kuddarna jag köpte på ullared och sen kan man sitta/ligga och sola där ute när säsongen drar igång. Bild kommer sen när jag fått ordning på allt :)
 
Annars så har jag tvättat träningskläderna då vi har vilodag från gymmet. Plockat iordning i lägenheten, sorterat och kasstat papper/tidningar. Klippt ut och sparat god recept som jag hittade i div mat tidningar som vi hade här hemma.
 
Sambon var så underbar och fixade disken innan han åkte ut till garaget utan att jag behövde tjata eller be honom göra det. Som ett litet tack så har jag fyllt på hans snusdosor.
/M
 
 

Aktiviteter för i dag

Tog sovmorgon i morse men vaknade första gången 6.40 utvilad. Men var envis och låg kvar i sängen några timmar till.
 
Aktiviteterna för i dag är inte så speciellt många men det ska tvättas lite träningskläder. Det ska plockas iordning i hemmet och jag ska fortsätta med mitt fix på balkongen.
 
Ska även plocka ner en massa skit som ska till tippen och ställa in i bilen så det bara är att åka i morrn. Och om solen håller i sig så ska jag bänka mig ute på balkongen och lapa sol :)
/M
 
 
 
 

Dagens citat

 

Vägde bly

Kom hem för en stund sen från sköldinge. Har bytt till sommardäck på bilarna eller ja de höll på med den sista när jag åkte hem.
 
Belv ett mindre träningspass när vi skulle upp på övervåningen till ena boden för att hämta och lämna däcken till våra bilar. Har faktisk blivit så stark så jag orkar knalla runt med ett däck i varje näve. Inte fy skam för någon som tycke de vägde bly för 1 år sen.
 
Handlade på vägen hem och har påbörjat lite med mitt projekt på balkongern. Tror det kommer att bli bra när det är klart. Siktar på att få det mesta klart tills i morrn.
 
Nu blir det nog en lite powernap, känner i kroppen samt knoppen att man har varit vaken sen kl 5 i morse.
/M
 

Hurt bulle!

Vaknade vid 5 tiden i morse och kunde inte somna om. Låg i sängen och filosoferade fram tills E vaknade. Fixade ordning frukost innan jag klev av mitt arbetspass.
 
Åkte hem bytte om och drog med mig sambon till gymmet. Fick blir ett konditionspass, var lagom svettig och jävlig när jag var klar. Köpte med oss goda mackor hem från sultans till frukost.
 
Ska snart hoppa in i duschen och sen bär det av ut till sköldinge för att byta däck på bilarna. Resten utav dagen blir lugn.
 
Vad har ni för planer för dagen?
/M
 

Inspo

 
 
 

Make up table

 
 
 

Blå himmel & sol

Det var precis det jag vaknade till i dag, så jäkla härligt att vakna till sånt väder. Mindre roligt är att jag börja känna av min hals.
 
Hoppas verkligen den inte blir värre utan att det bara var nu på morgonen som det kände för att spöka lite. Men vaknar jag i morrn med samma känsla så får det blir till att hoppa över gymmet.
 
Vill inte riskera att bli sjuk så jag måste avstå från både jobb och träning. Men men ingen idé att måla fan på väggen.
 
Dagen blir lugn ska vika lite tvätt och hänga upp en maskin med handdukar när den är klar. Vid 14 går jag på mitt kvälls/natt pass. Tror det blir att titta på let´s dance i kväll.
/M
 
 

Dagens citat

 

Längtar till helgen

Dagen har rullat på bra, har hunnit med två träningspass på gymmet. Även bockat av utmaningen med squats men jävlar vad segt de 15 sista sqatsen var.
 
Har varit fint väder i dag så bilen vart tvättad så nu är den ren och fin. Dammsög och torkade alla golven i lägenheten. Vart även en sväng på stan, handlade trosor samt en BB Cream Nude Magique 5 in 1 (färgad dagcream typ).
 
Längtar till helgen eller rättare sagt lördag och söndag. Hade tänkt starta lördagen med att dra med sambon till gymmet efter att jag gått av mitt arbetspass kl 8 på morgonen. Sen ska det ut till sköldinge för att byta däck på bilen, bye bye dubbdäck och hej hej sommardäck.
 
Har en trevlig fika att se fram emot på eftermiddagen :) Lär säker bli fika ute i sköldinge också mellan däckbytena då det inte bara är min bil vi ska skifta däck på.
 
Sen på söndagen ska jag fixa och trixa på balkongen, ska bli spännande att se ifall mina planer blir bra. Om det går som jag vill så kanske jag berättar vad det är ;)
/M
 
 

Utmaning

Kom i säng lite senare än tänkt i går men vad gör det om hundra år. Sen så hade jag ju ändå möjligheten till att ta lite sovmorgon då jag är ledig i dag.
 
Frukosten ligger i magen och snart bär det av till gymmet. Efter åt blir det nog att åka och tvätta av bilen som ser förjävlig ut.
 
Åh har hakat på denna 30 dagars utmaning att göra Squats, får se om jag orkar alla 30 dagar. Antar att det gäller att var envis och inte ge upp i första taget. Men det ska bli kul och se ifall man klarar det samt ifall man ser någon skillnad på rumpan efter 30 dagar :P
/M
 

Red hot!

 
Nu är det mörkare rött så som jag vill ha det :)

Lyssna på kroppen

Tanken var att åka iväg till gymmet i morse men kroppen skrek efter sovmorgon och så fick det bli. Efter lite vila och en god frukost så känner jag mig på topp.
 
Gymmet får sig ett besök i eftermiddag och det kanske blir en sväng dit i kväll också. Men nu ska jag plocka undan den sista röran i lägenheten. Sen så ska jag kleta i lite färg i håret så får vi hoppas på att sult resultatet blir som jag vill.
/M
 

Dagens citat

 

Tennspackling

Efter middagen följde jag med sambon ut till garadet för att titta på när han tennspacklade bilen. Det var himla intressant att se hur man går tillväga när man gör sånt.
 
Gick ner en sväng till svärmorslokal och snackade skit med henne. Åkte hem till de sen för lite fika och så kollade vi in hus på hemnet.
 
Har kört lite magövningar här hemma ikväll och nu glor vi på top gear.
/M
 
 
 
 
 

Experimenterade lite

Har experimenterat lite med mitt hår i dag. Blekte håret för att få bort den allra mörkaste färgen i håret Kletade sen i en röd färgbomd och så här vart resultatet som ni kan se här nere. Lite för illrött för min smak men i morrn ska jag kasta i en röd färg så det blir något steg mörkare rött.





Woop woop

Har varit vaken sen 5.55 i morse och än så länge har orken inte försvunnit. Blev gymmet med sambon i morse, jag var super pepp och han var väl inte lika pepp som mig.
 
Nu har vi käkat frukost, vart andra frukosten för dagen för min del. Haha känner mig nästan som en hobbit med deras second breakfast.
 
Sks hoppa in i duschen och sen ska det ner på stan, fixa med en försäkring för att sen åka iväg och handla. Måste städa av lägenheten i dag för det känns som en mindre kaos här.
 
Blir nog till att färga håret i dag också ifall orken finns kvar :P
/M
 

Taggad

Arbetsdagen har gått kanon även fast det kändes vemodigt att åka ifrån sambon i förmiddags. Men den känslan försvann snabbt sen när jag kom till jobbet. Nu är det snart sovdags då klockan ringer 5.55 i morrn. Är sjukt taggad inför i morrn då jag tänkt träna efter jag gått av mitt pass kl 8. Ska se ifall jag får med mig sambon till gymmet då han är ledig i morrn. Det återstår att se ;)

Tattoo inspo

 
 
 
 

Myyss

Ja det är så jag skulle kunna beskriva min morgon med ett ord. Tog sovmorgon med sambon och låg bara o myste tillsammans.
 
Har ingen direkt ork till att göra något fram tills jag börjar jobbet kl 13. Men matlåda till kvällen är fixat samt så har jag fått lite frukost/lunch i magen.
 
Jobbväskan är halvt som halvt packad och lite tvätt är undanvikt. Nu är det soffhäng med sambon som gäller,ska pussa lite extra på honom då jag inte slutar jobbet förens 8 i morgon bitti. 
/M
 
 

Dagens citat