Wantis

Dagens wantis - träningskläder från Better Bodies 
 
 

En ny människa

Vaknade till snöblåst i morse men så kom jag på att jag jobbade kort i dag i dag vilket gjorde det hela mkt lättare att ta sig upp ur sängen. 
 
Packade ner tränings samt badkläder för vid lunch i dag (slutade då) så drog jag först till gymmet. Fick bli ett lätt konditionspass som start efter influensan. Sen vart det vidare ner till simmhallen, körde några längder innan det var bubbelpool och så bastu som avslutning. 
 
Jag kände mig som en ny människa när jag åkte där ifrån, var enda muskel i kroppen var mjuk och följsam. Passade på att handla på vägen hem, två vanilj semler fick följa med ner i påsen. 
 
De har vi smaskat på nu i kväll till en kopp teé, satt riktigt fint i magen. Ska läsa lite i deckaren för att sen kolla på djurskyddsinspektörerna på kanal 4 kl 21. 
 
Btw hittade en gammal bild på mig som är ca 8 år gammal, lite skillnad från då till nu. 
 
 
 
 

Go frukost!

Den här onsdagen har gått fort men sen så hade vi ju också möte på jobbet som gjorde att tiden gick lite snabbare. Några utav mina arbetskamrater fyllde år för ett tag sen så de bjöd på smörgåstårat till frukostfikat. En riktig go frukost men andra ord. 
 
Jag var mätt resten utav dagen så lunchlådan vart orörd och istället var det en liten skål med yogurt bara för att få i sig något då eftermiddagsfikat inte är förens kl 15 om dagarna. 
 
Var skapligt sen när jag kom hem så efter middagen la jag mig i soffan och lyssnade på musik. Hamnade i någon dvala så jag reagerade knapt när hemtelefonen ringde och sambon sa till mig. Så det slutade med att han fick svara. 
 
Nu har jag vaknat någorlunda till liv så ska strax leta fram en ny deckare att sätta tänderna i då det inte var något bra på teven ikväll. 
 
 
 
 

Better Bodies

Morgonen kunde ju ha börjat bättre än vad den gjorde då jag lyckades köra fast på gårdsplan vid garaget jag parkerade vid i går.
 
Men tack och lov så är folk så snälla här i byn så ena grannen som var på väg ut med sin traktor hjälpte mig. Det var guld värt för mig och jag kom till jobbet prick halv 8 då jag började. 
 
Dagen har flytit på bra, hade kurs på eftermiddagen som var riktigt intressant. Under dagen så passade jag på att ställa mig på vågen då vi inte äger någon sådan.
 
Det visade sig att jag hade gått ner 3 kilo, kul på ett sätt men inte så hälsosammt så som det gick till. Men ska börja skära ner på portionerna för ibland så äter man större portioner än vad som behövs bara för att man tycker det är så gott. 
 
Vårt paket från gymgrossisten kom i dag och där i låg bla mina tights från better bodies, im in love! Beställde hem de då de rosa tightsen från myway2fitness inte föll mig i smaken, de var väldigt genomskinliga. De skickade jag tillbaka men även fast jag inte var nöjd med varan så har de grymt bra service. 
 
 
 

När man inte kommer upp

Det har snöat konstant hela dagen vilket inte har gjort mig så mkt då jag har varit hemma i dag. Tagit hand om sambon som även han åkte på influensan i morse. 
 
Så vi har varva mellan att sova och titta på teve större delen utan dagen. Bytte ut teven mot en bok förut, en spännande deckar som jag lyckades läsa ut på en dag. 
 
Efter middagn så skottade jag uppfarten så det skulle bli lättare att komma in och ut med bilarna. Åkte till ica sen för att bla köpa en blomma då en utav tandläkarna jag jobbar med slutar i morrn. 
 
Vägen dit och hem gick bra men sen fick jag problem när jag skulle ta mig upp för backen till våran infart. Halvvägs upp fick jag ingen fäste och kanade ner. Försökte styra så jag skulle komma rakt men det gick åt helvete. 
 
Bilen parkerade sig själv lite snyggt mellan grannens brevlådor och gräsmatta. Där stod jag och kom ingen stanns, varken framåt eller bakåt. Så det vart att knata bort till garage där svärfar var för att be honom om hjälp samt ringa svågern. 
 
Sambon kom ner så men gemensamma krafter lyckades vi få upp bilen på vägen men att komma upp för backen var kört. Vi gjorde 3 försök men halvvägs i backen tappade vi hela tiden fästet. Så jag beslutade mig för att lättast för alla parter var att parkera borta vid garaget. 
 
Så i morrn blir det en liten promenad samt skotta fram bilen innan jag kan åka till jobbet. Jag hoppas verkligen att de har plogat så jag kan komma upp för backen i morrn kväll. Sen kan faktisk den här jävla snön försvinna för nu har jag fått nog!

Mat mat mat

Åh i dag har jag äntligen lyckats äta någorlunda normal portioner med mat utan att vara rädd för att magen skulle vända sig ut och in.
 
Man märker verkligen hur mycket piggare man blir när man får i sig mat och speciellt varm mat. Fick lite energi så jag orkade raffsa ihop sängkläderna och ta mig ner till tvättstugan för att köra igång en maskin tvätt. 
 
Det är det mest ansträngande jag har orkat gjort sen i onsdagskväll då jag vart sjuk. Efter middagen så åkte jag in för att storhandla. Då sambon inte kände sig så kry så var mamma så snäll och följde med mig. 
 
Det är så mkt skönare om man är två när man ska storhandla för då kan ena börja packa ner varorna i kassar så man slipper känna stressen som man kan känna när man är själv.
 
Glor på lite teve och matar magen med lite mer mat så jag ska slippa vakna vrålhungrig mitt i natten som jag gjorde i dag. Blir hemma i morrn från jobbet för att vara på den säkra sidan över att kroppen/magen har börjat vänja sig vid att få mat i sig igen. 
 
Peppar peppar ta i trä så hoppas jag att det dröjer flera år innan jag åker på det här igen och blir så där apdålig. 

Det blev en kort arbetsvecka

Ja det vart en kort arbetsvecka för min del och inte på det positiva sättet. I onsdagskväll fick jag grymt ont i magen och det slutade med att jag hängde över toalettstolen. 
 
Så såg hela min natt ut och när man har hängt ex antal gånger över toastolen så finns det bara galla kvar att få upp om änns det. Vid 3 tiden hade jag tappat räkningen på hur många gånger jag sprunigt mellan sovrummet och toan. 
 
Så för att sambon skulle få något som liknade sömn så la jag mig på soffan i hopp om att få sova men det kunde jag ju glömma. Så vid 7 tiden på morgonen ringde jag och sjukanmälde mig då magsjuka var ett faktum. 
 
Sen tok däckade jag i sängen fram till sambon kom hem några timmarn innan lunch då han inte kände sig bra. Så han tog soffan och sov några timmar där medans jag somnade om i sängen. 
 
Svärmor var snäll och handlade hem lite skonsam mat till min mage. Har lyckats få i mig 2 st korvar samt lite gurka och paprika under hela dagen. Börjar nästan känna mig som människa igen, värken samt febern jag hade i kroppen i går har gått över. Men då har jag sovit nästan 24 timmar med några få avbrott för lite vätskeersättning. 
 
 
 

Sovmorgon

Måndag igår och det var full fart på jobbet. Har kommit fram till att minst 50% av alla som har körkort borde skjutas då de kör som arslen.

Påvägen till jobbet han 3 st bilar köra ut nästan framför nosen på mig, vad glad man blir. Tur man har bra bromsar på bilen och det icke var halt.

När jag åkte hem skulle en dåre köra om mig på 2/1 sträcka bara att det fanns ingen omkörningsfil. Bilen bakom denna blinkade med helljus så han bakom mig skulle fatta att det inte gick.

Kom hem helskinande men med den stora lusten att nästan skjuta ihjäl dessa idioter.

I dag fick man lite sovmorgon då vi har kurs i dag och inte börjar förens 8.30. Ska strax packa ihop mig och åka in till stan.

Det ska va färg!

Denna söndag har hittills bjudit på ett pass på gymmet där rygg/mage stog i fokus. Efter en god frukost så packade jag bilen full med kartonger/glas/plast för att slänga allt det på återvinningsstationen. 
 
Det sista i huset har plockats i ordning så det är bara ett varv med snabeldraken som behövs sen. Tvättmaskinen jobbar för full och jag ska strax torka ur ugnen som vi håller på och gör rent. 
 
Sen ska det bakas en tårta bara för att, ha lite hemma spa samt bara ta det lugnt och dricka ex antal koppar teé. På tal om överskriften så har jag beställt hem ett par nya träningstights som är rosa. Tänkte att det är ju så mkt roligare att träna om man har lite färg på kläderna, det gör än på gott humör. 
 
 

Sluta krångla!

Satan vad skönt det var med fredag i går och än bättre var ju att jag bara jobbade fram till lunch. Tiden gick super fort då jag hann vara inne hos två olika tandläkare samt skicka ut en massa kallelser till patienter. 
 
Gjordet ett stopp hos mina föräldrar och hämtade en dyna min snälla bor sytt till mitt dressing room. Var även inne på lindex och köpte en fin mörkblå kjol i 50 tals stil. 
 
Kvällen vart lugnt men god mat och mys i soffan innan tröttheten tog över och sängen intogs. 
 
I dag vaknade vi till en massa snöflingor som virvlade ner. Vart ett pass på gymmet men det fick blir ett lugnt pass för min del då halsen börjar krångla. Ena sidan är lite uppsvullen men jag hoppas det ska försvinna med en massa teé, c-vitaminer och lugnare tempo. 
 
Efter frukosten vart det in till åhléns där jag köpte lite fler galgar till kläderna som förgyller mitt dressing room. Hittade även en stickade tröja på rea som fick följa med, det går åt varma tröjor nu när vinter fått för sig att komma. 
 
Ska strax hitta lite motivation till att städa huset så det inte är så stökigt. Kanske inte det roligast att göra men man får tänka på hur skönt det är sen när det är rent och fint. 
 
 

Snön virvlar ner

Gårdagen bestod utav jobb sen vart det en sväng till gymmet på kvällen. Tränade ben/rumpa, vart ett hårt pass då jag knappt kunde gå som människa från gymmet. 
 
Träningsvärken var ett faktum i morse när jag vaknade men inte så farlig som jag trodde den skulle bli. Stretchingen gjorde nog så jag inte vart total invalid i bena. 
 
Det har varit en lugn arbetsdag, vi hade möte och så bjöds det på goda mackor till frukost fikat då några utav kollegorna hade fyllt år. 
 
Snön har virvlat ner hela dagen så när det var dags att åka hem från jobbet så hittade jag knappt bilen först. Så det var bara att borsta fram den innan jag kunde brumma hem. 
 
God mat och en varm dusch har hunnit avverkas, nu sitter jag nerbäddad i soffan men en stor kopp tée. Om en stund så ska jag köra plankan och stretcha lite. Se om jag kan hitta lite enkla och bra yoga övningar. 
 
Var inte så där super pigg på jobbet i morse

Jävlar vad kallt!

Det var ingen höjdare att gå upp i morse, termometern visade på -12 grader ute. Inte vart det bättre av att vi glömmt höja värmen på elementen. Det var nämligem bara +16 grader när vi gick upp i morse. 
 
Det är en aningen för kallt för min smak. Hade en patient efter frukostfikat som berättade att det var -15 grader ute, kännde för att gå i ide då. 
 
Arbetsdagen har gått fort men kan vara för att vi delvis hade det lite stressigt i dag men det känns ju som om det är lite typiskt för en måndag. 
 
Testade ett nytt recept på lasagne i dag som jag hittade på icas recept sida med bl.a kvarg och mozzarella. Den vart god men ska modifiera receptet lite då den var en aningen klen på kryddningen för vår smak. Men vi kommer absolut göra den fler gångner men krydda efter eget huvud. 
 
Nej nu ska jag glo lite på teven innan det är dags att köra den dagliga plank övningen.
 
 

En kopp teé i handen och tatueringar på teven

Som nästan varje ledig dag (helg som röd dag) så startade vi dagen med ett pass på gymmet. Everyday is upper body day nej men skämt och sido så tränade vi båda armar i dag. 
 
Var så där lagom skakig i armarna när det var dags att köra hem. Men då vet man att man har tränat ordentligt. Efter frukosten så åkte vi till Factory Outlet då sambon var ute efter en grovstickad tröja samt mössa. 
 
Hittade vad vi letade efter och så vart det ett stopp Scorett outlet butiken, kom där ifrån med ett par snygga högklackade stövletter samt lite skovårds podukter. 
 
Eftermiddagen har varit rätt så slapp, jag har kört på lite hemma spa. La i en färgbomb i håret som fick sitta i i ca 3 timmar. Färgade ögonbrynen och gjorde en fotinpackning med helosan salva så nu är fötterna babylena.
 
Dricker en kopp teé och tittar på NY Ink, man blir ju inte lite sugen på att gadda sig igen. Har planer för 2 st nya gaddningar och så är det två som ska fyllas i. Dock får jag vackert vänta tills någon gång i juni då sambon ska gå  lämna blod först, sen är det fritt fram. 
 
 
 
 

Snowy saturday

Vaknade upp till snö i morse och det var ju inte precis så att vi jublade. Men vi drog på oss träningskläderna och åkte till gymmet. Sambon körde armar och själv vart det ben/rumpa, ska köra planken hemma senare ikväll. 
 
Efter en god frukost/lunch bestående av kokta ägg, färskpressad morot/apelsin juice och köttfärspirog var jag redo att ta tag i städningen. Städat toaletterna, dammsugit, bytt sängkläder och nu jobbar tvättmaskinen för fullt. 
 
Jag ska strax skriva en shoppinglista på allt vi behöver ha hem från affären då vi ska åka och handla ikväll. Annars så tänker jag bara ta dte lugnt och bara va. 
 
I går efter jobbet så var jag hem till mina föräldrar och firade min far som fyllde år i torsdags. De hade lagat piroger så de var så snälla och skickade med mig 6 st hem. 
 
Shoppade även lite på hm igår och jag har märkt att jag börjar bli en "rosa" människa, jag som aldrig rikigt har gillat den färgen. Åtminstonde inte på mig själv men det börjar ändra sig så smått. 
 
Flaskor - gymgrossisten Smink & skärp - HM Halsband från Rockastellaa 
Som sagt jag har blivit lite rosa utav mig 

Work work work

Har inte skrivit sen i måndags men det har inte hänt så mkt förutom att jag har jobbat. Det är full rulle på jobbet igen så jag är helt slut i huvudet på kvällarna. 
 
Sovit som en kratta de senaste nätterna har jag gjort, antar att det tar ett tag att komma in i rutinerna igen efter julledigheten. 
 
Ikväll efter att vi hade käkat middag åkte vi till bie för en fika hos lite goda vänner. Var ett tag sen vi sågs sist så vi hade en del att snacka om. 
 
Nu ska jag varav ner innan det är dags att krypa ner i sängen, bara 1½ arbetsdag kvar tills det är helg.
 

Söndag eller måndag?

Man blir ju lite smått förvirrad över vilken dag det är nu när det har varit så många röda dagar. Det känns som söndag men det är ju faktisk måndag vilket gör att det kommer bli en kort arbetsvecka. 
 
Den här dagen startade vi med ett pass på gymmet, gubben körde armar och jag körde mage/rygg. Har börjat köra planken dock på knä men någon stanns måste man ju börja. Jag har satt som mål att jag ska köra den varje dag, 40 sek och upprepa 3 gånger. 
 
Ju starkare jag bli ju längre tid kommer jag lägga på för att sen gå vidare och köra plankan på tå. Nu jäklar ska magmusklerna plågas ordentligt. 
 
Resten av dagen har gått åt till att pyssla, plocka iordning i huset, dammsuga och sen tvättat en massa tvätt. Tror jag kom upp i 5 st maskiner i dag, så nu är hela tvättstugan full med tvätt. 
 
Kvällen blir lugn, jag ska slösurfa lite fram tills att CSI börjar kl 21. Så nu passar gubben på att lira lite GTA 5 online.
 
 

Från bord till bord

Startade denna söndag med ett pass på gymmet, ben och rumpa fick sig en omgång. Väl hemma så gjorde vi ivanlig ordning en smarrig frukost. I dag bestode den utav hallonsmoothie, kokta ägg och morot/apelsin juice. 
 
Vilade en stund i soffan men lite skön musik i öronen inna det var dags att fixa till sig. Kl 13 hämtade vi upp mina föräldrar och for till min farmor som fyllde år i dag. Tanten fyllde 95 år i dag, hon bor fortfarande hemma själv utan någon direkt hjälp det är inte illa. 
 
Det bjöds på en massa kakor och tårta, vi alla åt tills vi var fyrkantiga. Hon var så glad för uppvaktanden och tycke den mörklilla orkideé vi köpte var jätte fin. 
 
Vi han vara hemma i ca 30 min och varva ner innan det var dags att åka hem till sambons föräldrar. Där var hela familjen sammlade med sina respektive och barn. Det bjöds på tacobuffe och så rundades det av med kladdkaka till fika. 
 
Så i dag har vi i stort sätt bara gått från bord till bord och ätit. Har inte änns behövt laga mat i dag vilket man inte tackar nej till.
 
 

The perfect dress

I går var det jobb hela dagen så för att det göra det lite roligare så gjorde jag mig lite extra snygg med en bandana i håret. Fick många komplimanger från mina kollegor. 
 
Kvällen var lugn, vart lite rastlös så jag for in till gymmet vid 21 tiden. Var härligt mör i kroppen när jag kom hem sen. 
 
I dag vaknade jag till regn och mörker så det vart sovmorgon till kl 10. Hoppade in i duschen fixade sen frukost innan jag åkte in till stan. 
 
Mötte upp mamma så tog vi svängen in på tygaffären, tanken var att hitta lite fina tyger att göra hårband av. Hittade inget tyger som föll mig i smak men där emot en super fin klänning som hängde i skyltfönstret. 
 
Fick prova den då den var till salu, den satt som gjutet på min kropp så den var jag bara tvungen att köpa. Det som gör det lite roligt är att den bara finns i ett exemplar. 
 
Nu kom precis gubben hem från garaget så det innebär att det är dags att fixa middag.
 
fredags fin på jobbet
 
nya klänningen 

Tillbaks till vardagen

I dag var det tillbaks till vardagen då larmet på mobilen pep kl 6.00 och det vankades jobb. Men det var en mjukstart då det var lugnt på jobbet. Det vart ju inte sämre av att jag slutade redan vid lunchtid.
 
Fixade lite ärenden på stan, bokade bla frisör tider till mig och gubben. Köpte med mig thai mat till lunch innan jag for hem. Vart propp mätt efter lunchen så tog en powernap på soffan med älsklingen. 
 
Vid 16 tiden fixade vi middag sen for gubben iväg till garaget så jag började måla om två blomkrukor. Det var så skoj så jag målade om några till när jag ändå var i farten. 
 
Fixade även iordning lite nyttig juice att ha med till jobbet i morrn och så testade jag nya glitter eyelinern jag köpte i dag. Gubben och jag beställde hem lite saker från gymgrossisten ikväll och nu glor vi på en Bond film som visas på teve. 
 
 
 
 

Bästa starten på 2014

Första dagen på det nya året startades på bästa sätt med sovmorgon fram till kl 10. Åkte sen in till gymmet och brände av ett svettigt konditionspass. 
 
Handlade på vägen hem och när jag kom innanför dörren så hade min älskling precis fixat klar en god brunch till oss. Det vart kokta ägg, färskpressad morot/apelsin/blodapelsin juice samt rostat bröd med skagenröra till. 
 
Vi ska bara ta det lugnt resten av dagen, jag ska ladda upp inför i morrn då det är dags att svida på sig arbetskläderna igen. Men det blir en mjukstart då jag slutar redan vid lunch i morrn. 
 
Vårt nyårsfirande igår var lugnt, var hemma och käkade god mat samt tittade på film. Tittade på fyrverkerierna ifrån övervåningne innan vi kastade in handduken för lite sömn.