Vad blir det till middag?

Var nere en sväng på stan på förmiddagen och inhandlade cigarrer, konjak, rakblad och ramar till 3 LP skivor. Vi in tog en god lunch på sibylla sen innan vi åkte ut till knasen.

Var ute hos honom i drygt 3 timmar, fikade och snackade lite gammla minnen från the old days. Nu sitter jag hemma hos sötnosen. Han spelar xbox och jag har lagt in lite bilder och musik på min mobil.

Nu sitter jag  och funderar på vad vi ska äta till middag. Det är inget jag är speciellt sugen på förut ett stort glas med coca cola. Ska se och han brevid mig har något smarrigt och bra förslag till middag.

/M

<3

Grattis mina underbara vänner madeleine och christopher som fick sin första son natten som var <3


Nu ska jag och sötnosen ner på stan och köpa ciggarrer och konjak så vi kan fira att deras son har kommit och att min sötnos har blivit gudfar.

/M

Trollkarlens lärling

Kim och jag var på bio förut och såg trollkarlens lärling. Jag hade skummat igenom en resention utav filmen och de verkligen sågad den. Men båda kim och jag tycke den var skit bra, satt vid flera tillfället och garvade.

Visst den var väl kanske lite förutsägbar men jag skulle lätt kunna se den igen. Så jag rekomenderar er som vill skratta samt vill se lite spänning att gå och se trollkarlens lärling.


Nu ska jag pilla och lära mig lite mer om min nya mobil medans sötnosen min spelar xbox. Ska se ifall jag inte kan slita honom ifrån det sen så vi kan mysa lite.

/M

It´s dead

Min mobil dog i eftermiddags, skärmen vart totalt svart. Har råkat tappa den i golvet ex antal gånger både i går och i dag. Och så nu tycke den att den hade fått nog.

Jag drog upp med kim efter maten till onoff och köpte en ny pärla, det vart en samsugn jet 8000. Har redan börjat knappa på den och hittills är jag rikigt nöjd :)

Nä ska röra på mig för sötnosen och jag ska på bio strax.

/M

                                

Long time no seen

Tog en fika på hembagarens med rebecka i dag vilket var super trevligt för jag har inte träffat henne på jätte länge. Vi snackade lite skit, diskuterade utbildningar. Hon ska flytta till värnamo om några veckor där hon ska bo på ett internat och plugga något med hundar. 

Sen när vi hade fikat klart så tog vi en runda inne på hm, gallerix och åhlens innan jag drog hem. Passade på att ta ett stop på OkQ8 för att köpa spolarvätska så min bil skulle bli nöjd och glad.

Middagen är avklarad och nu bär det iväg för lite nödvändig shopping.

/M


20100729

Jobb och middag är avklarade och jag har precis passerat duschen. Blir till att slöa i soffan en sund och glo på tve innan det är dags för sängen.

I morrn jobbar jag bara fram till lunch, sweet as hell :D Sen när jag kommer in till stan ska jag gå en runda på stan med min mor och sen blir det en fika med rebecka som jag inte har träffat på jätte länge.

/M

Hoppas hoppas hoppas

Det ser ut som att det är dags nu. Jag hoppas verkligen det för det är banne mig på tiden nu tycker jag!

/M

Beter dig

Men sluta bete dig!
Ja men hur beter jag mig då?
Ja men som du beter dig!
Men kan du förklara hur jag beter mig då så jag vet hur jag inte ska bete mig?!

Haha så här kan konversationerna låta ibland på skoj här på norr :P

/M

Tacopaj

Har nyss kommit hem till sötnosen som är i full färd med att fixa mat till oss. Det blir tacopaj och sallad, smarrigt värre.

Har varit full fart på jobbet idag vilket har varit skönt. Dock så uppskattade jag inte att de satte in en patient 10 minuter innan våran administrations tid skulle starta med det vara bara att le och se glad ut.

Ikväll händer det nog inte så mkt förutom att slöa i soffan och kolla på film/teve.

Bara 1½ arbetsdag kvar sen är det helg och jävlar vad skönt det ska bli. Får se ifall vi ska åka bort till knasen på lördag annars har vi inga planer alls för helgen vilket är skönt.


Nu tycker jag det där lilla pyret kan ta och titta ut!

/M

26-27/7

Har inte gjort så mkt under de här två dagarna förutom att jobba. Fick ett ryck i går och städade vid datorn, inne på toan och sen mitt rum. Så nu är det rent och fint och kommer för hoppningsvis vara det ett tag framöver. Mitt rum lär ju ialla fall vara rent då jag inte spenderar så mkt tid där inne längre. Betalade räkningar i går oxå, ingen höjdare men sånt man får leva med.

Nu så är de snart eftermiddags fika på jobbet och sen är det bara 2 patienter kvar innan det är hemgång. Funderar på ifall jag ska ta ett ryck och städa sötnosens lägenhet ikväll då lär jag somna som en stock i natt. Annars så hade jag tänkt att bänka mig framför morden i midsommer ikväll på teve och se ifall jag kan komma på vem som är mördaren innan poliserna gör det.

/M

80 års fest och ikea

I fredags vart det för lite fest hemma hos becca för att fira att hon har fyllt 23 år. Sen förflyttade vi oss ner till harrys men sötnosen och jag vart inte så långvariga då vi skulle upp tidigt dagen efter.

Lördagen klev vi upp vid 10 tiden och fixade till oss innan vi åkte ut till hans föräldrar för att sedan åka vidare ut till hans farmor i stjärnhov. Där ute var det 80 års fest för henne och jag fick samtidigt träffa kims släkt från dalarna som hade kommit dit. Det var ett hel skönt gäng och vi hade super trevligt. Det var dock synd att vädret inte var på våran sida.

Sötnosen och jag åkte hem vid 20.30, svänge förbi affären och köpte lite gott innan vi traskade upp till madde och chrille. Snackade lite skit med de och kollade på en rätt så rolig film som jag inte kommer ihåg namnet på just för tillfället.

Söndagen så drog vi till linköping för att dra en repa på ikea. Vi hittade nästan allt vi skulle ha och sen när vi var klara där vart det en runda i ikanohuste. Skulle äta på max sen men det var fullt med folk så vi tog max i norrköping istället. Passade på att ta en tur på mediamarket och sötnosen hittade sitt xbox som han vill ha så det följde med hem samt en skiva, film och lite sladd.

Väl hemma så var det bara att dumpa av sakerna och sen åka och handla mat. Lämpade av det och begav oss sen hem till becca för att äta smörgåstårat och vi var proppmätta så gott var det. Kim fixade matlådor sen när vi kom hem medans jag hoppade in i duschen. Sen vart det film och mys i soffan innan det var dags att sova.

/M

Outfit

Har grymt tråkigt på jobbet då det nästan inte finns nått att göra så jag har roat mig med att surfa runt på nätet. Kollade in hm´s hemsida och jag hittade några plagg, skärp och ett par skor som skulle bli en skit snygg outfit till hösten.

Ska se ifall jag kan hitta alal de skaerna inne på hm affären i stan så man kan prova sakerna tillsammans och se ifall min vision stämmer.  Vad tror ni, visst skulle det här bli snyggt tillsammans.

/M

                           

Nätshopping

Vart lite nätshopping i går, kunde ju inte motstå att att klicka hem den här snygga kjolen. Det var inte bara jag som tycke den var grymt snygg ;) 

/M


                                

Vilken natt

Gick och la mig vid tio och runt elva tiden så började jag somna in ordentligt. Men lagom då så får jag ett mess på mobilen och naturligtvis har jag inte stängt av ljudet för i min vildaste fantasi så trodde jag inte att någon skulle höra av sig så sent till mig.

Men ialla fall jag stängde av ljudet på mobilen och försökte lägga mig till rätta i sängen för att sova. Det gick ju allt annat än bra. Låg och vred och vända på mig ett bra tag och humöret var inte på topp. Sötnosen var så snäll och drog med fingrarna längs över ryggen på mig så att jag skulle slappna av och somna om.

Det hjälpte lite men tyvärr så lyckades jag aldrig somna om så där bra som jag höll på att göra innan mobilen började låta. Men jag uppskattar verkligen min sötnos försök han är även så go så han brukar ge mig fotmasage och jag behöver inte änns be om det. Nu kommer väl hans ego skjuta i höjden men han är fan mig bäst min snygging!

                              
/M

Bra början på dagen

Han väl inte komma längre än till vallaskroten typ innan det vart en lång trafik kö för att en traktor låg framför 10 bilar och puttrade. Det tog nästan 7 minuter innan den hade svängt in på kastrullhäxorna och vi kunde passera. Så när jag hade passerat första valla infarten så var kl kvart över 7 och normalt sätt så har jag då passerat rastplatsen påväg till flen då. Var allt annat en nöjd när jag kom fram halv 8 i morse men som tur är så hade vi första patienten kvart i 8.

Så där nu känns det lite bättre efter att ha fått knorrat och beklagat sig lite. Nu är det dags att ta tag i resten utav patienterna innan morgonfikat.

/M

I feel pain

Kände förut när vi satt och lagade en patients tand att det börjar smära lite i höger axel och skulderblad. Det känns nästan som träningsvärk fast lite värre. Skulle väl kunna tippa på att det är musklerna som är lite ansträngda då vi inte alltid sitter på bästa sätt när vi jobbar.

Funderar på ifall jag ska ta och ringa till vårdcentralen här i flen på fredag och se ifall de kan kolla så det inte är en inflammation som börjar härja. Ska börja ta tag i träningen igen så fort det börjar bli lite svalare på kvällaran. För nu går banne mig inte att träna när det är varmt och kvaft på kvällarna för då skulle jag klappa ihop som ett korthus.

/M

Teve mys

I går efter att jag kom hem från jobbet var jag helt slut. Hade lite problem när vi skulle dra ut en tand, det tog oss 2 timmar att få bort fan skapet men ut kom den till slut.

Efter att ha fått mat i mig och passerat duschen så vart det mys i soffan med snyggingen. Vi kollade på morden i midsommer och käkade marängsviss. När morden var lösta på teve så vart det sängen för min del.

Har sovit somen stock i natt och var skapligt pigg när jag vaknade i morse. I dag är det full fart igen här på kliniken men nu är det några lugna minutrar så man hinner hämta andan och skriva några rader här.

Jag tok längtar till lunch då jag är super hungrig, tror banne mig att jag har ett stort svart hål i magen eller nått. Är nästan konstant hungrig när jag är på jobbet men o andra sida så gör man ju av med rätt så mtk energi när man springer fram och tillbaka som en tok.

Åh ska se ifall min sötnos lämnade in mina skor på klacking i dag, han grymtade lite när jag tycke han kunde göra det efter som han endå är hemma i dag. Han tycker inte det är så vidare värst manligt att lämna in 2 par hög klackade skor för omklackning, förstår inte varför :P Dock så är han söt och gav mig en av hyllorna i badrumms skåpet till mina saker.

/M

28 dagar senare

Tittade på den filmen i går och den var riktigt bra för att vara en zombi film. Annars så är jag inte mkt alls för sånna filmer men denna skulle jag lätt kunna se igen om några månader. Ska kolla på uppföljaren till 28 dagar och se ifall jag tycker den är lika bra.

Annars i dag så är det full fart igen men nu är det ett liten paus för lunch. Tack och lov säger jag för jag är utsvulten :P  Har nog bara 5 patienter efter lunch sen så det är ju rätt så soft.

Åh grattis becca på 23 års dagen!

/M


Full rulle

Ja det är verkligen full rulle på jobbet i dag. Vi har haft akutpass sen kl 10 i morse och det har varit fullt med patienter. Det är riktigt skönt med det här snabba tempot för då går dagen så mkt fortare.

Min sötnos har fortfarande ont i axeln men i morrn ska ha ringa till vårdcentralen så de kan ta en titt på den. För tillfället så sitter han hemma och spelar en massa teve spel min lilla krympling.


Nä nu kan man inte sitta och lata sig mer utan nu kör vi igång igen, full fart framåt! :P

/M

Riva kök

I fredags vart det en tur bort till harrys för mig och kim. Vi hade sällskap utav natha, becca, kristoffer och felicia. Där borta så träffade vi på tt och sen daniel och danne. Hade en mkt trevlig och intressant kväll där ute på uteserveringen. Vid tolvtiden gav kim och jag upp och drog hem då vi skulle ut till sköldinge dagen efter för att riva kök.

Lördagen vart det lång sovmorgon sen lunch på american pizza innan vi åkte ut till min kusin i sköldinge. När vi kom ut så börja karlarna att riva köket och vi tjejer drack lite alkohol och grillade kött. Vart ett avbrott för kött och lite mer alkohol intag och sen när hela köket var rivet så vart det ännu mer alkohol till folket.

Vissa personer däckade efter ett tag, en somnade i soffan och den andra på toaletten. Med andra ord en rikigt lyckade kväll :P Var tillbaks i stan vi ett tiden och somade som en stock när huvudet träffade kudden i sängen.

I dag vart det frukost/lunch på sultans med madde o chrille, snackade skit i ca 2 timmar. Var en tur ut till kims gammla hus för att kolla hans brevlåda sen bar det av hem för middag hemma hos mig.

Åkte till akuten sen för att kim har haft ont i axeln i ca 3 veckors tid och tänkte att nu är det nog bäst att kolla upp det. Tror ni att han fick komma in, nix det var ju inte ett trauma. Fick ett jour nummer att ringa för att boka en tid med en distriksläkare men det var ett nje där oxå så stackarn fick ingen hjälp alls.

Var är det för jävla fel på vårat samhälle, man säkert inte läkar vård för inte lixom. Men han ska ringa upp till nyponet i morrn så jag håller tummarna för att han får en tid hos de.

I kväll blir det bara till att ta det lugnt och titta på lite filmer.

/M

Hungrig

Åh jag är så hungrig så jag skulle nästan kunna äta en hel ko! Som tur är så har vi frukost fika om 10 min :) Sen så drar vårat akutpass i gång och det är full smockat, så tiden kommer flyga fram till lunch. I dag så har vi samanlagt bara 13 patienter vilket är skönt.

Ska försöka inna svänga förbi bolaget sen ikväll och slås med alla andra för jag känner att jag orkar inte traska ner dit i morrn. Hade nämligen tänkt ta en lång sovmorgon i morrn så jag jag är riktigt laddad när vi ska åka ut till min kusin och riva hennes kök sen.

I går så kollade vi på film på kvällen och ja det var en rätt så värdelös film så en rekomendation kolla inte på frosen kiss. Vart sängen för min del redan klcokan 22 då mina ögonlock vägde bly, men inte fan var jag piggare i morse även fast jag gick och la mig tidigt.

/M

Nice som tusan

Fick nyss en förfrågan utan våran kliniksamordnare ifall jag ville följa med på klinikresan hela gänget ska åka på i oktober och det kunde jag ju inte tacka nej till.

Har inte haft en tanke på den då jag bara jobbar kvar här tills sista september då mitt vik går ut men de tycke det vore kul ifall jag ville följa med.

Så 7-9 oktober drar jag iväg till västkusten-smögen med hela gänget på folktandvården, vi ska bl a på hummersafari. Det ska bli en rolig upplevelse och sen så fick vi boka spabehandling så jag bokade en aromamassag.

Fan livet känns kalas bra, allt rullar på framåt och det känns som ingen ting skulle kunna stoppa mig!

/M

SOVA

Jag skulle banne mig kunna somna ståendes snart så himmla trött är jag. Inte finns det mkt att göra i sterilen heller så det suger ju. Hade varit bättre ifall det hade varit full fart för då skulle klockan gå så mkt fortare.

Får se ifall jag svänger förbi fotoaffären i dag och hämtar ut bilderna efter jobbet. Tror jag ska kolla lite på ikea, hm och lindex hemsidor för att fördriva tiden lite.

/M

Jag är så...

Jag är så seg så det knappt finns ord för det. Det enda jag längtar efter är att få komma hem och sova. det är tur att jag är i sterilen i dag för då kan man faktisk dra fötterna efter sig lite. Men på ett sätt hade det varit skönare att ha haft patienter för då skulle dagen gå fortare.

Tänkte för en stund sen att när helgen kommer då ska jag fan mig bara sova och göra nada men jag kom genast på att det kommer ju inte hända. Ska ut till sköldinge på lördag och riva kök, dricka samt grilla men det ska bli skoj :D Kom även på att de närmaste helgerna framöver är fullbokade med saker jag ska göra men det ska bli kul.Sova får man helt enkelt ta och göra någon annan gång :P


20100714

I går var det rätt så svalt på jobbet, åtminstonde på förmiddagen sen slog värmen till igen. Jag säger bara tack gode gud för att vi har en massa bords fläktar på jobbet.

Jobbade med anna i går och det gick jätte bra, vi lyckades väl avverka ca 13 patienter i går. Vissa var speciellare än andra men det är sånt som gör att vårat arbete aldrig blir tråkigt.

När jag kom hem sen så vart det wokat till middagen sen åkte jag och sötnosen upp till elgiganten då han skulle köpa en ny laddare till sin telefon. Vi kollade även upp priser på en viss vara som jag inte tänker nämna då det eventuellt kommer att bli en födelsedagspresent.

När vi kom hem sen så vart det till att slöa och kolla på film. Drack lite te så jag skulle lyckas hålla mig vaken genom hela filmen, jag blir så himmla trött och seg i värmen. När filmen var slut så vart det sängen och några timmars väl behövlig sömn.

/M

Första dagen

Så var första dagen gjort på jobbet efter semestern och det gick kalas bra. Det var en aningen varmt i våra lokaler med tack var lite bords fläktar i koridoren och på rummen så gick det att härda ut.

På lunchen gick vi ner till sjön och la oss i skuggan under ett träd och bara njöt. Det var nästan så man kunde ha somnat för efter en liten stund så började det blåsa härligt svala vindar.

Efter att jag hade kommit hem och käka mat så gick jag bort till sötnosens lägenhet och diskade lite. Ingen utav oss orkade diska igår efter att vi hade lagat middag. Var lite rastlös så jag tänkte att jag kunde lika bra diska istället för att sötnosen skulle göra det när han kommer hem sent i kväll.

Annars så händer det inte så mkt, väntar på att kl ska bli 20 för då börjar de nya avsnitten utav morden i midsommare. Åh är stel i halva kroppen, det är inte bra med friskvård haha.. ;P

/M


Vad har hänt

Helgen spenderades med goda vänner i laxå med lite alkohol och en massa grillat kött. Vi flöt nästan bort utan värmen, tack gode gud för kalla källare och ac i bilen.

När jag och sötnosen kom hem i söndags vart det först en sväng upp till willys och handla innan det vart att kolla på film och mysa i soffan.

I går (måndag) så var jag ledigt vilket var skönt, klev inte upp ur sängen förens kvart i elva. Efter att ha fixat disken så gick jag hem och fixade lite grejer. Åkte upp till colorama och mötte upp min kusin och hennes vildar. Skulle vara smakråd då hon ska ha nya tapeter i köket.

När det va avklarat vart det donken då ungarna skulle ha mat, själv vart det en cola och mjukglass. Vart en sväng in på hm och köpte ett par mjukis shorts. Sen vart det hem till sötnosen och förbereda middagen, han var så duktig och städade när han kom hem.

Det vart att titta på film när han hade städat klar och sen så fixade vi middag och kollade på teve. När kl var tio var det dags för sängen för min del då jag ville vara pigg och utvilad första arbetsdagen efter semestern. 

/M


Laxå

Är i laxå med madde, chrille och min sötnos. Vart en runda på marieberg där madde och jag shoppade varsit par snygga högklackade skor :D

Grillade för några timmar sen och jag är fortfarande propp mätt men fan vad gott det var. De är riktiga mäster kockar grabbarna :)

Madde och jag sitter och slöar i vardagsrummet medans grabbarna är ute och spelar kubb och anje är på jobbet. Lite träligt att vi lyckades pricka in den helgen då hon jobbar men det kommer bli fler gånger i sommar som vi ska grilla och ha skoj :)

Nä ska nog gå ut och pussa lite på min snygging nu, tycker om dig otroligt mkt!

/M

Thanx

Tack så jätte mkt..you made my day or not!

Tack så mkt mkt älskade kusin för svaret på mitt mess, det värmde i hjärtat mellan alla skratten :)

/M


Denna vecka

Har inte gjort så speciellt mkt denna vecka, tittat på film och slöat.  Var iväg och tränade samt åkte ner till djulö och pressade med franken i onsdags. I går så vart det först balkongfrukost och sen en sväng till norrköping med madde.

I dag har jag storhandlat med min mor sen åkte jag ut till sköldinge till min kusin. Vi käkade kladdkaka med grädde och jordgubbar. Snackade lite skit och planerade lite löst in för nästa lördag.

I morrn så bär det iväg till laxå för att grilla och umgås med trevlig folk med sötnosen, madde och chrille.

/M

Frukost på balkongen

Kom inte upp ur sängen förens kvart i tio i morse dock så vaknade jag vid sex tiden då sötnosens klocka ringde. Men när jag väl kommit upp ur sängen och bäddat den så tog jag tag i disken innan jag gick den korta bite över till madde.

Vi parkerade oss på hennes balkong och käkade frukost och snackade lite skit. Var lite halv dåligt väder så vi funderade på ifall vi skulle dra till norrköping. Så sagt och gjort så drog vi ner till norrpan för lite shopping, vart även en lunch inne på max. Jag kom hem med en massa underkläder, några linnen och lite förvarings saker.

Nu sitter jag i soffan och hämtar lite krafter, ska väl snart fixa något att äta. Sen ska jag ta och läsa ut min deckare då jag sen kan ägna mig åt boken jag hittade hemma hos sönosen som jag började läsa lite ur i går.

Tack så mkt madde för en kalas trevlig dag i norrköping :)

/M

Fy i helvete!

Jag är hungrig, har mensvärk och är jävligt pisst of på en person!
Happy fucking Wednesday.


Fotade med natha vid djulö




My weekend

I fredags så kom äntligen min bilstereo så efter att jag hade hämtat ut den så åkte jag ut till sköldinge. Min mosters sambo skulle hjälpa mig sätta in den och sen så skulle vi byta bromsok och bromsrör på min bil.

Spenderade hela eftermidagen där ute och fixade bilen i det varma vädret, höll ju nästan på att smälta bort.
Sen på kvällen kom kim hit efter att han hade flyttat klart allt till nya lägenheten, vart en kort tur till harrys men vi vart inte så lång dragna där.

Vi startade lördagsmorgonen med att åka ut och flyttstäda kims hus. Fy fan vad varmt det var, svettig och äcklig blev man men vi var klara efter 3½ timme vilket är riktigt bra. När vi var klara där åkte vi hem till hans föräldrar och fikade lite innan vi åkte in till stan och dumpade av lite saker i lägenheten.

Åkte till ica för att handla ingredienserna till smörgåstårtan och sen handlade vi en grill. När det var avklarat drog vi hem till mig och grillade med mina föräldrar. Efter att ha låtit maten sjunka ner ordentligt i maget vart det en tur ut till sköldinge för att hämta lite sängkläder och sen åka till lägeheten.

Började packa upp större delen utav lägenheten och sen vid halv tio tiden kom madde och chrille över. Vi beställde pizza och tittade på walk the line innan det vart tack och god natt.

Söndag bestod mest bara utav fika, kim fixade smörgåstårta på morgonen och jag passade på att hänga upp gardiner och plocka upp lite saker i hyllorna i vardagsrummet. Vid tre tiden kom madde, chrille och wearner över samt kims föräldrar och bröder på fika.

Efter att de hade gått så hängde kim upp men massa tavlor och jag bäddade ner mig i soffan och slöade. Sen vid sjutiden så om natha och becca över och då var det dags för lite mer fika. När de hade gått sen åkte vi ner till djulö och mötte upp waerner. jag hoppade i sjön och tog första doppet för i år sen kom madde ner och vi satt och snackade skit där nere en stund. Sen på kvällen vart det film och mys i soffan innan det var dags för lite sömn.

Har haft en toppen helg med min snygging och underbara vänner.

/M


Grattis mormor

I dag skulle min älskade mormor ha fyllt 77 år. Kan inte fatta att det redan har gått 12 år sen du lämnade oss. Tiden går fort men saknaden efter dig finns fortfarande kvar lika så alla underbara minnen utav dig.



En hyllning till min underbara mormor, hennes favorit blomma en anemone


Födelsedag

I går så fyllde jag år och vart ett helt år äldre men kanske inte så speciellt klokare men shit happens :P

Fikade med min farmor och fixade lite ärenden med min mor under förmiddagen sen drog jag och madde till norrköping för att jag skulle gadda mig. Vi han även med lite shopping på vägen hem.

Väl hemma vart det mat och sen kom min kusin över på fika, snackade skit och uppdaterade oss om våra liv. Sen drog kim, jag och natha hem till åsa där becca var. Fick pressent utav de två och det var en massa baksaker i rosa, undra ifall de försöker pika mig med att de vill att jag ska baka åt de :P

Sen var det en tur till harrys där vi hade jätte kul, humorn vart rätt så låg ibland men vad fan det bjuder vi på. Sötnosen och jag traskade hem vid tolv tiden då jag började bli skapligt trött och han skulle upp och jobba i dag.

Är jätte nöjde med min födelsedag och jag fick jätte fina och bra saker i pressent. Mina föräldrar och min farmor sponsrade mig med lite pengar till nya sommar däck vilket uppskattas mkt och så fick jag en parfym utav de oxå. Och utav sötnosen så fick jag en jätte fin james dean tavla som jag vart jätte glad över :)

Tack till alla som grattade mig i går och tack till er som var med på harrys i går :)

/M