Trött

Var ute en sväng i går och som alltid så blir jag ute längre än vad jag hade tänkt. Var en sväng inne på san marino sen vart det bryggan och efter det så vart det efterfest hemma hos henke. Kom hem och i säng kl halv 4 i morse och så var det bara att stiga upp kl 9 för jag skulle till arbetsförmedlingen på möte kl halv 11. Var seg och trött som tusan så jag passade på att ta en powernap i soffan innan jag kastade på mig ytterkläderna och gick ner till mötet.

Vart lunch på Mc donals idag, kanske inte så värst nyttigt men var sugen på lite flottig mat  och coca cola. Efter lunchen gick jag ner och pluggade teori en stund innan jag hade körlektionen. Dagens körlektion gick rikigt bra, lite små saker som jag glömde bort ibland men nästa gång då jävlar ska det sitta.

Handlade på vägen hem och sen så somnade jag i soffan framför teven, vaknade när min mor kom hem från jobbet. Hjälpte till och lagade mat sen vart ett varmt bad efter det. Resten utav kvällen har jag spenderat i soffan, ska titta på criminal minds sen kl 21 sen blir det nog till att krama kudden.

I morrn vet jag inte rikigt vad jag ska hitta på, ska nog bort och sola solarium en stund och drömma mig bort till något varmt ställe. Sen på kvällen blir det nog att jag går ut en sväng för att kolla läget.

Bättre

Den här dagen har klart varit så mkt bättre än gårdagen som slutade med att jag var arg som ett bi. I dag så hade jag körlektion kl 10 vilket gick jätte bra, några små missar men det är redan saker jag vet om sen tidigare som jag måste jobba mer på.

Var duktig och pluggade teori i 1 timme sen efter körlektionen, tänkte att jag lika bra kunde passa på då jag ända var där nere. Sen vart det en sväng på stan och inhandlade en ring till läppen sen så träffade jag på Lee. Fastnade ett tag där, stod och pratade en massa skit om allt möjlig och njöt utav solen.

Var duktig sen i dag när jag kom hem och bakade en massa hallongrottor som vart jäte goda. Resten utav kvällen har spenderats framför datorn samt teve. Har roat mig med att titta på grey´s anatomy och förut i dag så tittade jag på the hills som jag verkligen har fasnat för. Jag bara älskar Lauren i serien, hon har en skit snygg klädstil och sen ser hon jävligt bra ut också. Några som jag inte tycker om i den serien är Heidi och hennes pojkvän Spencer, han är en sliskig playboy som Heidi offrar sin vänskap med Lauren för. Good luck att han kommer att vara henne trogen...de påminner lite om folk som jag känner.

Nä ska väl titta lite mer på teve innan jag ska fixa till mig lite för sen ska jag ner en sväng och kolla om det är något roligt folk ute på san marino och bryggan. I morrn vankas det möte på fittiga arbetsförmedlingen som jag bara ääälskar eller inte sen ska jag roa mig med ännu en körlektion och lite teori på det. Puss och god natt på er alla!


Fitta!

Var nere en sväng på stan och fikade med annelie viket var trevligt. Efter fikat så beställde jag tid för att kolla synen, ska dit på onsdag nästa veckan. Sen när jag gick hem så bestämde jag mig för att jag ska dra ner på godis och läsk och börja träna.

När jag väl kom hem och kollade igenom posten så hade jag fått ett brev från försäkringskassan där det står att det är fel i mina papper som jag hade skickat in så pengarna som jag skulle få i dag eller typ på torsdag kommer att dröja. Arg som ett bi gick jag ner till arbestförmedlingen och skällde på de för det var nämligen de som hade skrivit fel i mina papper. Jag hade nämligen frågat en utav de där jävla fitterna där ner om hjälp att fylla i pappret så det skulle bli rätt men inte fan blev det rätt. Så efter att jag hade skällt på henne så ringde hon till försäkringskassan för att kolla om hon kunde faxa det nya rätta pappret till de men det gick inte men kärringen på arbetsförmedlingen skulle skicka in den åt mig. De på försäkringskassan lovade att det inte skulle dröja så länge innan jag får mina pengar så jag hoppas jag får de någon gång nästa veckan. Men min handledare som jag ska ha möte med på torsdag kommer allt få höra om vad jag tycker om deras jävla kunskap, det enda de är rikigt duktiga på där nere är att dricka en jävla massa kaffe.

Jag är fortfarande arg som ett bi så när jag gick förbi coop förut så köpte jag läsk och godis för att kunna varva ner, så mkt för att börja ett nyttigare liv. Jag kunde allvarlig ha kunnat mördat någon när jag gick både ner till arbetsförmedlingen och sen hem. Så resten utav dagen/kvällen tänker jag inte vara social över huvudtaget förutom med mot mina föräldrar.

Söndag & Måndag

Tog det lungt i går och tittade på teve och käkade glass. Så mkt mer hände inte under gårdagen.

I dag har jag varit uppe en sväng hos emelie och fikade och pratade lite skit. Gjorde upp lite planer om vad vill vill och ska hitta på här fram över. Sen när jag gick hem så snöade det naturligtvis, typiskt min tur eller inte.

Kom hem lagom till middag och sen har jag bara slöat vid datorn. Tittar på NCIS som är på teven just nu ska titta på walalnder filmen sen som visas ikväll. I morrn ska jag träffa annelie och ta en fika med henne samt gå en sväng på stan. Ska hoppa in på blick och kolla hu rmkt en synundersökning går på, känner att det är dags att kolla hur det är med synen och se om man behöver glasögon på heltid.

Sen har jag lovat mig själv att jag ska börja äta mindre godis och dra ner på läsken och börja träna. Känner att jag behöver det om jag ska orka med hela s


Lördag den 22 mars

Var som sagt ut en sväng i går på san marino och där inne träffade jag på clabbe samt knasen som var på besök i stan. Sen efter ett tag så kom barbro och kicki in på san marino och gjorde oss sällskap vid vårat bort. De damarna är hel skönta, de är så himmla roliga att festa med. Natha och linus var där ner också samt sofie och tiina. Vart en sväng bort till bryggan sen som vanligt och minglade runt lite. Kom hem vid två tiden och höll på att frysa arslet utav mig när jag skulle försöka sova så jag fick sätta på mig ett par mjukisbyxor, strumpor och en tröja så jag inte skulle ligga och frysa under täcket.

Orkade inte kliva upp ur sängen förens kl 12 idag då jag direkt masade mig till teve soffan och sappade på teven ett  tag. Fixade till middagen sen som vi skulle äta, vart crabbfish paj, lax, ägg och baugetter. Vart en tidig middag vid halv 3 för min mor skulle tillbaka och jobba vid 4, hon jobbar en dela tur i kväll då man jobbar först från 6.46-11.45 och sen från 16.15-21.15.

Nej nu känner jag mig lite kreativ så jag tänkte vara duktig och städa min garderob och lägga alla kläder i snygga och prydliga högar. Får väl se hur länge det håller, det brukar max hålla i 2-3 dagar sen ser det ut som ett bomnedslag i garderoben igen. 

Kallt

Det är tydligen svin kallt och det blåser ute men jag har nu bestämt mig för att jag ska ut en sväng på krogen. TT ska med ner och göra mig sällskap och snäll som jag är så lovade jag att bjussa honom på en öl för han stod för alla drinkarna när vi var inne på starlight sist.

Det smakade jätte bra med glass och kola sås förut så bra att jag ska ner till köket om några minuter och sleva upp en till portion åt mig. Sen ska jag slöa en stund i soffan innan det är dags för mig att fixa till sig inna jag ska möta tt och gå ner till san marino. Bäst att bullta på sig en massa kläder sen så man inte fryser arslet utav sig 

Fredag

Dagen har varit riktigt lugn, var en sväng bort till coop och hadlade förut i dag sen har jag inte satt min fot utanför dörren. Jag får se om jag går ut en sväng i kväll, just nu känner jag inte rikigt för det men man brukar ju hinna ändra sig både en och två gånger innan det är dags att gå ut.

Jag och min far var så kreativa idag eller inte när vi skulle laga middag, det vart snabb mackaroner och köttfärst. För att piffa upp det lite så hade vi soltorkade tomater i, det är ju inte alltid man orkar vara kreativ när man ska laga mat sen gick det ju snabbt att laga till också.

Vara inne och kollade på kryssningar förut idag, skulle vara så skönt och bara ta en 24 timmars kryssning och komma bort här ifrån för bara en liten stund. Bara åka iväg med några  goda vänner, dansa och festa loss och slippa stan för en lite stund. 

Nej nu ska jag gå ner i köket och sleva upp en stor portion glass och hälla på en massa kola sås för det tycker jag att jag faktisk är värd. Det kanske inte är det bästa vädret för att äta glass men jag kan ju alltid bädda ner mig i soffan ifall jag skulle börja frysa. Ska väl sappa lite på teven och se om det finns nått skoj att titta på annars pluggar jag in mp3 i örona och vilar en stund.

Gårdagen

Kom upp tidigt ur sängen i går för att ha varit ute under kvällen. Jag han med att sova åtminstonde 7 timmar så jag var rätt så pigg. Kom ju hem rätt så skapligt efter att ha varit ut en liten sväng på krogen, var ju bara meningen att jag skulle kolla läget snabbt men inte då. Träffade på kerstin, råbin och clabbe så jag fastande vid deras bord och sen vart det en sväng till bryggan och sen var kl kvart över 2 när jag kom hem.

Var ner på stan vid tio tiden och gick i lite affärer med min mor. Har hittat en sjukt snygg väska inne på axelssons, den finns både i svart och rött. Den gör sig bäst i rött men svart är lixom min färg, sen så kostar den där efter också. 550 kr för den sjuk snygga väskan, det tåls att tänka på om man ska köpa den eller inte. Det är ju inte lite pengar det handlar om och sen är man är arbetslös så känns det som en hel förmögehet att kasta ut på just bara en väska. Jag får nog nöja mig med att titta på den de gångerna jag går in på axelssons.

Mamma och jag köpte ialla fall påskgodis nere på stan, vi tycket att vi köpte rätt så mkt men allt det godiset lyckades vi alla klämma i oss i går kväll. Jag och mamma kom ialla fall överens om idag när vi gick till coop att vi skulle strunta i att köpa godis, skulle min pappa och jag få ett sjukt sug efter godis i kväll så får jag offra mig att kasta på mig skorna och springa bort dit. Resten utav gårdagen spenderades med att äta hemmagjor pizza, vi åt upp en hel plåt tillsammans. Normalt sätt när vi gör pizza brukar det bli en eller två bitar kvar men i går inte. Sen bänkade vi oss framför teven och tog det bara lungt.


Satan i gatan...

Vad kallt det är ute och det slutar då inte snö i första taget. Visst jag vet att det bara är mars månad och att det så här dags brukar vara snö men jag vill inte. Jag tycker våren kan komma med dunder och brak nu. Ge mig mkt sol och härligt vår väder så jag kan börja må bättre. Det är bevisat att människan mår bättre när solen är framme och lyser, så kom fram för i helvete!

Ska ner på stan i morrn och köpa påskgodis och titta lite i affärer. Jag hoppas för all del att det inte snöar i morrn. Men det känns som väder gudarna är i mot mig och min önskan om en stor sol så med min tur så kommer det väl vräka ner snö.

Onsdag den 19 mars

Har varit nere på arbetsförmedlingen och haft möte idag som inte gav mig så mkt. De flesta i den gruppen jag går i tycker att mötena inte ger oss så mkt men man går dit för att inte förlora några pengar. Annars så har det inte hänt så mkt hittils idag, sak väl ta mig i kragen och börja städa snart. Det är fortfarande lika kallt ute och jag gillar det inte men solen har tittat fram lite i dag så det har ju varit trevligt.

Kvällen ser ut till att bli lugn, blir nog till att sitta framför teven o slappa. Ska titta på greys anatomy och sen eftter det  women´s murder club. Får se om jag kanske orkar gå ut en sväng ikväll efter att ha kollat på dessa program, har ju inget speciellt jag ska göra i morrn.

Har upptäckt att veckorna bara flyger fram, tycker inte det var länge sen det var måndag och snart är det fredag och helg. Vart tar veckorna ivägen igentligen, tycker inte jag gör så mkt om dagarna som skulle få de att gå så fort. 

Var ialla fall nere en sväng hos min frissa i går och fick tid den 31, så då blir det till att färga håret. Det kallaset går på 550 kr men det kan det vara värt för jag är rädd om mitt hår. Sen så är det ju inte så jätte ofta jag springer hos frissan heller så någon gång får man ta och unna sig det. Sist jag var hos henne var för säkerligen 1½ månad sen om inte längre.

Nä ska väl ta mig i kragen och börja städa nu innan hela denna dagen försvinner.


Burr

Usch så jävla kallt det är ute och jag gillar det inte för fem öre. Tycker inte om alla denna jävla snö som har kommit, jag vill ha vår nu. Jag vill slippa klä på mig flera lager kläder för att slippar frysa arslet utav mig när jag ska gå ut. Vill kunna byta ut vinterskorna samt gympadojjorna mot ett par sköna ballerina skor och känna hur solen börjar titta fram och höra fåglarna sjunga. Men det lär väl dröja ett bra tag innan våren kommer.

Var nere till bilskolan en sväng och pluggade lite teori, det börjar gå bättre och bättre för varje gång. För hoppningsvis så klara jag nog uppskrivningen som jag ska ha om några veckor. Väntar för tillfället på att min mor ska sluta jobba så vi kan gå bort till coop och handla, sen blir det till att  laga laxsoppa till middag.

Nä ska bädda ner mig i soffan en liten stund innan det är dags att gå ut i kylan igen och frysa arslet utav mig.

Tråkigt

Jag känner mig inte trött för fem öre så vad hittar man då på för skoj? Kom inte på något kreativare än att fila o måla naglara. Har sappat igenom tevekanalerna ett tiotal gånger utan att hitta nått skoj att titta på tills nu då scrubs började. Tror fan mig inte det finns någon roligare serie än scrubs, möjligtvis two and a half men då.

Surfade runt lite på internet o hamnade på dinsko sidan o hittade två par skor jag förmodligen kommer att lägga vantarna på när jag åker ner till norrköping nästa gång.  Jag lär väl säkert hitta en hel del kläder som kommer följa med hem då oxå.

I morrn är det tisdag, vad ska man då hitta på för skojigt? Det enda som jag har inplanerat är att jag ska ner till bilskolan o plugga teori så jag verkligen är redo sen när jag väl ska ha uppskrivningen. Ska förbi en sväng o kollan om min hårfrissa jobbar, ska se när hon har tid att färga mitt hår. Så mkt mer än det ska jag väl inte göra i morrn, kanske skulle vara duktig o städa lite oxå. Ska i alla fall göra laxsoppa till middag i morrn, var ett bra atg sen vi hade det sist.


Up date

Helgen vart överlag väldigt lugn, vilket är skönt så kroppen kan vila och återhämta sig efter månader utav festande. Fredags kvällen spenderades uppe hos emelie o wearner med TT o madde. Vi tittade på teve o snackade en massa skit. Det var meningen att vi skulle ha sjungit kareoke men det var ingen som kände för det. Chrille tittade upp sen efter att han hade slutat jobbet sen fick jag ett samtal från kim. Vart riktigt snopen när jag såg hans namn på displayen på mobilen, snackade en liten stund o han skulle tydligen försöka komma upp hit o besöka mig o natha om ca 2-3 veckor. Det vart en snabb tur ner på krogen, var inte så jätte roligt folk ute så jag kom hem vid 1 tiden sen vart det sängen på en gång.

Lördags kvällen spenderades med wearner o tt, vart film tittande o moffande utav pizza, chips o dricka. Det var med andra ord en riktig tjockarkväll. Vart tidig hemgång, var väl hemma vid halv tolv med fasnade framför datorn så var inte i säng förens halv två.

Söndag var jag inte aktiv för fem öre, större delen utav dagen spenderades i soffan framför teven. Tittade på LA Ink, enligt min mening så sög det men alla har ju olika smak. Jag tycker mkt bättre om Miami Ink som de visade förut.

Måndag i dag o det har varit pissigt väder ute hela dagen, snöblandat regn. Var på bilskolan o pluggade en massa teori, jag ska banne mig få godkännt sen när jag ska skriva upp. Vart en fika sen på coffehouse med victor som var på besök här i stan. Åh gud vad jag har saknat honom. Madde, natha o wearner gjorde oss sällskap under fikat samt stefan som vi ropade in på gatan så han fasnatde hos oss en stund innan han var tvungen att gå till jobbet.

Fick en tråkigt nyhet sen när jag kom hem, min far har inget jobb kvar sen efter nyår då de stänger ner o flyttar hela hans jobb till polen. Som tur är så är det ju långt kvar till nyår o vi försöker hålla modet uppe i familjen. Det va rväl tur att jag gjorde ett stop på godisaffären innan jag gick hem. Så pappa o jag moffade i oss choklade jag hade köpt för att bli lite gladare.

Nepp dags att sluta ska titta på CSI men funderar på om jag snabbt ska springa bort till coop o köpa en cola.

Kära blogg...

Var bara tvungen att skiva denna nördiga överskrift. Onsdag i dag o jag har haft körlektion, den gick riktigt bra mot slutet. Känndes att man var lite ringrostig efter att inte ha kört på två veckor. Gick sen på utbildningsmässan på safiren med Emelie. Vi var väl där inne högst 15 min, det var inte rikigt våran grej.

Ska ut en sväng i kväll med Emelie, annelie kanske oxå skulle med. Det känns konstigt att gå ut på onsdagar nu för tiden då victor inte är med efter som han numera bor i norrköping. Det känns verklign tomt efter att han flyttade.  Läste hans blogg förut o fan vad jag saknar honom, var så tårnar började komma i ögona. Det är väl snart dags att bege sig till norrköping o träffa honom.

Hittils så har veckan varit lugn, var o fikade med Emelie, Madde och Weronica i tisdags. Satt inne på sultans city o babblade om allt mellan himmel o jord. Weronica o jag passade på att ta en massa kort då oxå. Måste ju dokumenter vad som händer o sker här i livet. Innan fikat var jag duktig o pluggade lite teori på bilskolan. Jag ska fan mig lyckas ta det där j*vla körkortet.

I måndags gick det mesta åt skogen så det slutade med att jag spenderade hela eftermiddagen hemma framför teven vilket inte var fy skamm. Kan vara skönt o bara krypa ner i soffan och lata sig lite ibland. 

Nä nu ska jag gå bort till min frissa o se om hon har någon tid framöver o färga mitt hår.  Ska även försöka lägga upp lite bilder här oxå.

Fredag i morrn :)

I morrn är det då äntligen fredag och helg men efter som jag arbetslös så känns ju hela veckan nästan som helg på nått sätt. Mammi är ledig i morrn så vi ska laga till en massa köttfärspiroger -mumms- sen ska jag väl ta mig i kragen o städa mitt rum. Det kan behövas för det ser ut som ett mindre bombnedslag för tillfället.


Ska på rockafton på statt i morrn ska blir jävligt skoj. Det var meningen att emelie skulle ha följt med mig men hon vart tvungen att jobba :/ men men det kommer ju flera gånger. Har kommit överens om att vi ska ta en fredag någon gång här fram över o dansa loss inne på starlight. Istället ska en annan emelie följa med mig på statt :) Hon och jag hade tänkt kolla in köttmarknaden och som man kanske hittar något snyggt där inne men jag tvivlar men hoppas ska man.

Annars i veckan så har jag inte gjort så överdrivet mkt. Var dock lite duktig o bakade hallongrottor och vaniljbullar i måndags. Det finns nog nästan inget som luktar godare en nybakta bullar. Har även tagit mig i kragen angående körkortsteorin, satt 2½ o pluggade teori nere på körskolan både i måndags o tisdags.

Var uppe en sväng hos emelie i onsdags o snackade lite skit, drack teé o tittade på film. Tittade på pakten, det är super bra. Jag skulle kunna se om den hur många gånger som helst för storyn är jätte bra sen finns det sjukt heta killar i filmen vilket inte är helt fel.

Några planer för helgen har jag inte direkt förutom i morrn då det är rockafton som står på schemat. Funder på om jag skulle ta o baka lite mer hallongrottor på lördag  och kanske fixa o trixa lite med inredningen i mitt rum. Söndag blir väl som vanligt en riktig slappar dag då man inte får något alls gjort. Kanske skulle försöka komma ut o ta en promenad om det är fint väder ute, är ju bara att trycka in mp3 i örona så får man lite skön musik att kunna gå till.

Nä ska sluta skriva nu o springa ner o hälla upp lite cola o sen krypa ner soffan o slänga ett öga på teven o se om det finns nått roligt at ttitta på.