Summering av året 06

Snart så har år 2006 gått över till är 2007 och ett nytt år ligger snart framför änns fötter. Så vad innehöll år 2006 då? Det som innehöll i mitt år 2006 var:
En hel del festande med vännerna vart det, var säkerligen ute varje helg på krogen även fast man inte drack varje gång. Gick mest ut för att vara social och träffa folk. Firade valborg inne på barbors där det var skumparty vilket var super roligt, längtar tills nästa gång de ska ha det.

Det vart sen äntligen min tur att sätta på mig den vita mössan, springa ut från skolan och ta studenten med mina klasskompisar. Det var en oförglömmlig dag och hela studentveckan innan var en rolig och minnesvärd dans med alkohol ständigt i blodet och en massa lekar med klassen. Sen vart det till att jobba på lövåsen under sommaren och tjäna pengar.

Firade midsommarmed en hel bunt med vänner och alkohol. Sen var det dags för min födelsedag då man blev 19 och 1 år närmare bolaget. Vi hade sen en avskedsfest i slutet utav juli  för dansken och chrille för de skulle åka in i lumpen. Jag började plugga till tandsköterska sen den 14 augusti vilket är intressant och roligt. Jag blir klar med mitt pluggande i september året som kommer.

Han med en liten tripp till norrköping i augusti då jag piercade mig i tungan, det gjorde bra ont kan jag säga men fint vart det. Började min praktik på folktandvården för 2 veckor sen vilket är riktigt skoj.

Vi firade annelies bror som fyllde 23 den 22 december. Det blev först förfest då vi smällde raketer och sen vart det ner på krogen. Firade julafton hemma i lugn och ro. Fick jätte fina julklappar av mina föräldrar som jag vart jätte nöjd med. Sen dagen efter julafton så vart det till att festa som en tok igen.

Jag och flera utav mina vänner hade fixat en tröja till dansken där det stod snuskfarfar på framsidan och våra namn på baksidan. Varför vi hade skrivit snuskfarfar var för att han hade fått det som smeknamn i lumpen. Han vart jätte glad för tröjan, sen vart det in på babban och festa loss.

I morrn är det nyårsafton och festande som står på schemat. Jag hoppas att år 2007 kommer att bli lika bra som det här året har varit med mina underbara vänner och familj elller att det blir bättre.

Gott Nytt År!

Yeeees

I kväll så är det då dags att festa igen! Ska upp till annelie och tobbe först en snabbis halv 6 innan vi beger hos över till håkan som vi ska festa hos. Tack håkan för att vi få komma till dig och festa.

Innan det är dags att bege sig dit så sak det ätas middag här hemma, det blir tydligen kalkon och kokt potatis. Och före det så måste jag rota fram kläderna jag ska ha på mig ikväll när vi ska ut plus fixa smink och hår. Inte lätt alla gånger att var tjej, det ska ni ha klart för er.

Senare under kvällen efter att vi har festat ett tag så sak vi möta upp resten utav gänget  och bege oss ner till babban och där ska dansken få sin julklapp utav oss. Sen blir det att festa loss inne på babbans dansgolv med alla vänner. Räknar med att jag förmodligen kommer va ordentligt bakis i morrn, får skriva en lapp och lägga på kudden som påminner mig om att dricka mkt vatten innan jag ska sova så man slipper baksmällan i morrn.

Men nu ska jag dra mig här i från och plinga till annelie, prata lite med henne sen blir det att hoppa in och duscha.

Snart julafton



I tisdags så kom då den efter längtande snön när jag victor, annelie, tobbe och tomas var nere på stan. Det resulterade i att efter att vi hade fikat så vart det snöbollskrig och vi hade super skoj. Tyvärr så vart det ju varmt dagen efter och snön är nu nästan borta. Jag hoppas att det kommer mer snö åtminstonde på julafton, för det är bara så för att ska det vara en riktig jul så ska det finnas snö på julafton.

Har slagit in de sista presenterna nu som pappa och jag hade köpt till mamma, hoppas nu att hon blir nöjde med all men det tror jag hon blir.  I morrn blir det utgång på krogen för hälge fyller år, grattis killen! och så fyller min kusin år oxå så vi ska åka ut en snabbis till henne.


På lördag så ska jag och några kompisar fixa en julklapp till dansken. I hope he like´s it men det tror jag han gör efter som han har humor. Bara att titta på bilderna här under och konstatera det ;)


Japp så var det då bara 2 dagar kvar till julafton och äta julmiddag, öppna packeten och titta på kalle ankas julfaton. Och dagen efter så blir det till att festa med de bästa inne på babban.

God jul till er alla!

prov, krogen, skräckfilm

Veckan som har varit så har jag suttit och pluggat en massa kapitel om karies för jag hade prov om det i torsdags. Det var bara en sisodär 10 kapitel om karies som jag läste 2 gånger så jag skulle vara riktigt säker på att jag skulle komma ihåg nått till provet. Provet hade jag på tordag morgon och det gick riktigt bra kändes det som, svarade på alla frågor förutom 1 så jag bör ju få ett G hoppas jag på.

I fredags så vart det krogen på kvällen, annelie, madde och chrille kom över en stund innan vi drog ner till san marino. Hämtade upp sofie på vägen oxå. Sen nere på krogen så träffade man på jätte mkt folk som man kännde. Hade med mig kammera och tog lite kort som ni kan se här nedanför sen. Fram mot tolv på kvällen så släppte inte tojvo in mer folk för det var fullt inne på san marino. Vart kvällsmat inne på maisto i vanlig ordning.
 


På lördagen så var jag på stan med tiina och chrill sen mötte vi tobeb och annelie så vi gick och fikade på sultans allihoppa förutom chrill. Vi satt och snackade om en massa filmer så vi bestämde oss för att ha filmkväll hemma hos tobbe och annelie och titta på skräckfilmer. Vi började kl 21 att titta på en massa filmer och det var jag, tiina, madde, chrille, victor som satt uppe hos tobbe och annelie. Vi tittade på saw 2-3 men vi kunde inte se klart saw 3 för den muppade sig. Fan helvetes jävla skit! Sen tittade vi på the bogeman ( vet att det inte stavas så men va fan) vi var klara kl halv 3 så då gick vi hem. Träffade på niclas på vägen hem vid järnvägs grillen. Stod och snackade en liten stund innan vi gick vidare hem. Kom hem kl 3 och somnade som en stock.

I dag har jag varit duktig och pluggat och städat mitt rum. Ska snart hoppa in i ett bad och sen bunkra upp mig framför teven och titta på en massa program till kl 22 för sen är det dags att sova. Ska nämligen upp tidigt i morrn för jag börjar min praktik kl 8 på folktandvården i morrn.




 

Byta däck i mörker och regn

Var och tränade med min kusin i går kväll. Det var riktigt skönt att komma igång med träningen igen, har inte varit på gymet på 3 veckor och det känndes. Så sen när vi hade tränat klart och kom ut på parkeringen och tittare på hennes röda audi så är ena däcket nästan helt platt. Jippi punka.

Vi ringde till hennes far för att se om han kunde komma och hämta oss men icke, han hade druckit öl. Så då fick vi ringa till hennes sambo som tycket vi skulle försöka byta däck tills hans pappas skulle komma och hjälpa oss.  Min kusin va skeptisk till att vi skulle fixa det medans jag såg det som en roligt utmaning.

Så vi försökte först att få ut reservdäcket ur bakluckan men det gick inget vidare och naturligtvis så regande det och mörkt som satan var det. Så vi övergick istället till att försöka lossa på bultarna medans vi väntade på hennes svärfar men det gick åt helvete det med. Det gick inte att rubba, vi till och med stod och hoppade på fälgkorset.


Sen kom min kusins svärfar och det första han gör är att skruva bort nått i mitten på reservhjulet som ligger där bak i bilen innan har lyfter ur det. Inte undra på att jag och min kusin inte fick ur däcket där ifrån. Sen så skruvade han bort bultarna med hjälp att fälgkors och ett järn rör. De satt så hårt att att vi aldrig skulle ha fått bort de utan järnröret.

En rolig sak var när jag och min kusin skulle försöka byta däcket själv så försökte hon att undvika att få smuts på sin svarta jacka medans jag i vit tröja hög i och struntade i att bli lite smuttsig. Det var lite paris och nicole varning över oss som i simple life.

Efter mkt om och men så kom vi hem med audin som äntligen hade fått ett reservdäck på sig. Jag och min kusin har fått våran första lektion i hur och vad som krävs för att byta ett däck samt att vi fick flera goa skratt. När vi var på väg hem så ringde hennes sambo för att höra om allt gått bra. Min kusin frågade honom varför han inte hade sagt att däcket i skuffen var fast skruvat. Till svars fick hon först ett asgarv och sen ett med det trodde jag att du visste.  Helt klart så var det en intressant och rolig torsdagskväll som sent kommer att glömmas.

Västerås

I lördags den 2/12 åke jag, tiina, sofie och chrill till västerås för att hällsa på simon. Vi åkte kl 11 från stan och bilfärden gick bra även fast vägen dit var pisstråkig. När vi väl kom hem till simon efter nästan 2 timmars bilfärde vart det teve tittande, te drickande och prata lite skit.

Sen efter några timmar kurrade det i magen på oss alla så då drog vi iväg och köpte pizza som vi tog med oss hem. Sen på kvällen bestämde vi oss för att dra ut på krogen så då vart det till att dricka lite vin och fixa till oss innan det var dags för utgång. 

Det var helt okey på krogen, goda och billiga lakrisshots hade dem. Vi drog hem sen vid kvart i ett då det vart teve tittande istället, vart att titta på den japanska verisionen utav the ring på teve. Sen var det dags att sova, fick inte så mkt sömn. Men det blir ju så när man är 3 pers som ska dela på ca 120 cm säng. Det är då man verkligen uppskattar att va singel och komma hem  och få sova själv i sin egen säng.

Vart pizza till frukost/lunch när vi vakande vid halv 13. Efter att ha ätit pizza och tittat på teve i några timmr så var det dags att säga hej då och åka hem. Jag sov typ halva bilresan hem för jag var så himmla trött. Det var en trevlig och rolig helg i västerås även fast den staden i min mening är rätt så grå och tråkig.

Fredagkväll

Så var det åter fredag igen med allt vad det innebär. Sitter här framför datorn och väntar på att klockan ska bli halv elva så jag kan gå ut och möta sofie, hälge och traska ner till san marino. Vi ska kolla vad det är för folk ute på krogen i kväll och se om det är någon man känner vilket vi oftas brukar göra.

Det spelar ingen roll om vi går ner på krogen en onsdag, fredag eller lördag för vi träffar alltid någon vi känner som är ute. Katrineholm är staden där alla dricker men än en öl eller vad det nu är för alkoholhaltig dryck man dricker, staden där alla vet vem alla är och där skitsnacket och rykten sprider sig som på ett löpande band.

Det enda som får mig att tycka om den här stan är för att min familj och mina vänner bor här och att jag känner mig någorlunda trygg här men det kan ju va för att jag har bott här hela mitt liv.

Men men som sagt nu väntar jag på att klockan ska gå lite fortare så man kan se om det är något roligt folk nere på krogen, sak inte dricka något förutom cola eller kanske en cider. Ska upp tidigt i morrn för jag, sofie, tiina och chrill ska åka till västerås kl 10 i morrn för att hälsa på simon. Usch vad trötta jag och sofie kommer att va i morrn när vi sak åka bil, kommer säkerligen att sova halva bilresan eller så blir det så att man sitter varken och babblar som en tok haha men det kommer visa sig i morrn vilket utav sakerna det blir.

Nä kanske dags att fixa tills sig lite innan det är dags att träffa sofe och hälge. Åh får inte glömma att ta med mig kammerna ner på krogen för här sak det tas bilder på mina vänner och mig som jag sen ska framkallas och sättas in i ett fotoalbum.