Fönstershopping på nätet

Blev bjuden på frukost av sambon på sultans, tack älskling! Stannade till på ica samt biltema påvägen hem. Sitter nu nerbäddad i soffan medans regnet står som spö i backen. 
 
Har fönstershoppat lite på nätet, hittade en hel del snygga saker. Väskan från dots n´ bows står allra högst upp på listan. Får se och jag gör slag i saken och köper den om några månader.
 
väska / topp / linne / skor / linne
 
Nu får det bli en kopp te för att mjuka upp halsen som inte riktigt vill vara med mig. Sen ska jag piffa till mig innan det bär iväg på barnkals då svågerns äldsta son fyller 4 år i dag.
 
 

Ansiktsbehandling och kvälls pyssel

Jobbade kort dag denna fredag så efter att jag hade bytt om tog jag en sväng på stan. Det var marknad där nere som jag kollade in en liten stund. Hoppade in på åhléns och köpte en ny plånbok då jag inte fick plats med alla mina kort i den andra. 
 
Kl 13 hade jag bokad in mig på en ansiktsbehandling som var på 1h 45 min. Så himla skönt och vad fräsch huden vart efteråt. Dock så kände jag av ryggen mot slutet utav behandlingen, märks att kroppen inte orkar lika mkt nu när man är gravid. 
 
Det vart grillat till middag och det var så pass bra väder så vi kunde sitta ute på altanen för första gången denna säsong och äta middag. Passade på att ställa in en sockerkaka i ugnen medans vi njöt utav maten. 
 
Åkte bort till svärföräldrarna på en kopp kaffe. Sen när vi kom hem så bakade jag cake pops utav sockerkakan. Det tog sin lilla stund att få till den men jag är nöjd mer resultatet då det var lite pilligt. Hur de smakar det får vi ta reda på i morrn för snart är det sängen för min del.
 
 

Sprungit fram

En ny arbetsvecka startade i går och för en stund kände man sig rik då lönen även trillade in på kontot. Mindre rik kände man sig på kvällen efter att man betalat räkningarna, men skönt att ha det gjort.
 
Både gårdagen och denna arbetsdag har verkligen sprungit fram. Man kan ju alltid hoppas att de återstående arbetsdagarna gör det samma. 
 
På fredag slutar jag vid lunch och då har jag lyxat till det egenom att boka in en ansiktsbehandling på ca 1 h 45 min. Åh vad jag kommer njutav utav den stunden, att bli ompysslad och bara ta det lugnt. 
 
Annars händer det inte så mkt, magen jäser och mår bra. Du börjar det bli svårt att dölja kulan under arbetskläderna men och andra sidan så har jag lite mer en halva tiden gått.
 
 
 
 

Massa fina kläder

I dag tog mamma och jag en tripp till norrköping då jag var behov utav lite nya kläder. Speciellt byxor då jag inte kommer i mina gamla och är sjukt trött på att gå i leggings. Visst leggings är skönt men jag är verkligen en jeans tjej. 
 
Påväg till norrköping berättade mamma att hon och pappa tänkte betala för kläderna vi skulle köpa i dag. Tack snälla ni, ni är guld värda och jag uppskattar det så mkt! 
 
Vi var först in på gina tricot där en vit blus fick följa med hem. Sen vart det hm och där hittade jag två par byxor som satt super bra. Ett par snygga shorts, en blus och två linnen samt lite små saker. Så nu har jag en basgarderob som går att mixa och matcha med de linnen jag har hemma som jag kan ha. 
 
Var även in på hunkemöller som är en underklädesaffär och där hittade jag en bikini. Helt underbar färg och tuttarna fick plats i den utan problem så det var bara att slå till på den. Köpte med mig två par tyg skor hem också.
 
Annars så har jag städat huset sen bakade jag en äppelpaj med vaniljsås till kvällsfikat, riktigt smarrigt. 
 
 

Trädgården

Trädgården börjar ta form så som vi vill ha den. Vi har eller rättare sagt sambon som har fixat mest med rabatterna vid huset. Riktigt nöjd med resultatet, snygga och lättskötta rabatter.

        

2 blir 3

 
I oktober är vi inte längre två utan tre i familjen då sambon och jag blir föräldrar till denna envisa krabbat 
som bara vände oss ryggen till på ultraljudet. 

Nybergs, altandörr och norrköping

Fredag i går och jag jobbade fram till lunch sen efter jobbet traskade jag iväg till min frissa. Det var äntligen dags att trolla bort utväxten och klippa topparna. Vera gjorde ett kanon jobb och jag gick där ifrån nöjd och glad som alltid. 
 
 
Älsklingen och jag käkade middag på nybergs som är en ny sportbar i stan. De hade god mat, vi vart mätta och belåtna så dit kommer vi med säkerhet gå fler gånger. 
 
I dag har vi varit iväg och tittat på en ny altandörr då det börjar bli dags att byta den. Hittade en som vi tror på, ska bara mäta lite till innan det är dags att beställa.
 
Åkte raka vägen till norrköping sen, kollade i lite affärer och käkade lunch på max. Deras kycklingsallad är super god, önskade burger king här i stan kunde ha något liknande. 
 
Vi kom ialla fall hem med en ny kaffebryggare samt vattenkokare då båda våra gamla hade gett upp. Nu ska jag bara ta det lungt och fortsätta med min virkning. 
 
 
 

Inläggen duggar inte tätt här inne..

..men sen så händer det inte speciellt mkt heller. Veckorna består utav jobb och på kvällarna sitter jag mest i soffan och virkar mormorsrutor. Har verkligen fastnat för det, kan sitta i flera timmar och virka. 
 
Annars så har jag hunnit varit iväg på barnkalas för svågerns minsta son som fyllde 2 år. Varit iväg och kikat på blommor och träd/buskar på handelsträdgården inför ett utav våra trädgårsprojekt. 
 
Ätit middag hos svärföräldrarna, sambon har hjälpt de gjuta lite saker i trädgården. Har spanat in svärfars dodge som håller på och lackas. Vi har hunnit med att gräva ur ena rabbaten på lite jord tack vara svärföräldrarna. Bästa av allt var att de behövde jord så de tog den så slapp vi köra den till tippen. 
 
Sambon har skämt bort mig med fotmassage, han har städat större delen utav huset och lagat god mat åt mig. Alla borde han en sådan fantastisk sambo som honom. 
 
 
 
 
 
  
 
 

Pyssel lördag

Åkte in till stan vid 10 tiden i dag, stannade till vid colorama för att handla en sak till ett kommande projekt. Hämtade upp min mor sen och så tog vi en sväng på stan. 
 
Kikade igenom lite klädaffärer, jag som inte direkt var ute efter några kläder hittade en jätte fin kofta som jag slog till på. Den skulle ha kostat 350 kr men den var på rea så för 150 kr vart den min, tummen upp på det! Fick ett par svarta legging med knappar nere vid anklarna utav min mor. 
 
Tack älskade mamma och grattis igen på födelsedagen. Sambon och jag var förövringt in till henne och pappa i går för att fira henne. Hon fick lite färska örter i krukor utav oss. 
 
Handlade garn och en virknål på syaffären då jag har fått för mig att jag ska börja virka mormorsrutor. Handlade lite köttfärs samt lunch som jag käkade hemma hos mina föräldrar innan jag åkte hem.
 
Väl hemma planterade jag lite blommor i ett aluminium(?) fat som nu står ute på framsidan vid huset. Planterade om några utav inomhusväxterna. De fick även nya krukor, köpte stora tråkiga terrakottakrukor som jag med hjälp av några sprejburkar från biltema sprejade i silver. 
 
Sambon grillade hemmagjorda hamburgare till middag och resten av kvällen har jag spenderat med att virka mormorsrutor. Det går rikigt bra när man väl har fått in snittsen på det hela.