En lampskärm rikare

Har precis kommit hem från laxå där vi spenderade nästan hela våran lördag. Träffade våra fina vänner som hade en liten utflyttningsfest.
 
Vi var ett tiotal personer som grillade och snackade skit långt in på kvällen. Dock var inte vädret med oss då det större delen av kvällen regnade. Men som tur var så hade de en stor altan där vi alla fick plats.
 
Gubben och jag vaknade pigga då vi nästan inte drack något i går. Värdparet där emot var lite segare men efter brunch så städade vi upp det sista efter festen.
 
Åkte och hämtade ett matsalsbord plus stolar som vi hade köpt av de. A:s föräldrars möbelaffär skulle stänga så de hade rea på lite möbler. Så vi passade på att köpa ett nytt soffbord, sänggavel och en lampskärm.
 
Men soffbordet och sänggavel får ta och hämta en annan dag då vi inte fick plats med det i min bil. Så nu är det inte så mkt mer vi behöver köpa i möbelväg till vårt hus.
 
Innan vi åkte hem så käkade vi lite lunch på Burger King och det var vi inte ensamma om. Tror mer än halva laxå var där och käkade bakismat.
/M
 

Hello lördag

Mitt arbetspass gick kanon, sov galet bra i natt på jobbet också. Vaknade till sol och blå himmel, kan ju inte bli bättre.
 
Hunnit med en sväng till gymmet för lite konditions träning, glor nu på fast and loud på teve. Ska strax fixa lite frukost/lunch till mig och gubben.
 
Ska åka iväg och handla sen, packa in allt i bilen vi ska ha med oss och sen drar vi till laxå. Där blir det att umgås med fina vänner, grilla och ev dricka lite.
/M

Ser fram emot

* Åka till fina vänner i morrn & grilla/festa
* Fyller år på måndag 1/7. Nyfiken på sambons present.

* 26-28/7 Rättvik, CCW och få träffa malin & tobbe.

* Sista helgen i september (3 månader kvar) flyttar vi till vårt hus.

Jobb fredag

Godmorgon, har hunnit med att köra sambon till jobbet, packa jobbväskan, nu sitter jag och smälter frukosten. Om en liten stund är det dags att röra sig mot jobbet.
 
Hela denna fredag kommer spenderas med jobb, kl 8 i morrn så går jag av mitt jobbpass. Då är jag ledig fram tills nästa fredag.
 
Vädret i dag ser ut som om det inte har bestämt sig för ifall det ska va soligt eller om det ska regna. Jag hoppas ju på det förstnämnda.
/M
 
 

I dag tänker jag bara

I dag tänker jag bara göra sånt jag vill, ja minus disken för den måste fixas hur vidare man tycker det är kul eller inte.
 
Men annars så ska jag bara göra sånt jag känner för i dag när jag är ledig. Så jag började med en lite sovmorgon, hoppade över besöket på gymmet. Kände att jag inte behövde dra dit då jag reda hunnit med 5 pass denna vecka och så ska gubben och jag dit ikväll.
 
Vart där emot en pw med min mor, vi gick på drygt 30 min. Höll ett bra tempo, min mor undrade dock ifall jag försökte ta död på henne hehe.
 
Ska hoppa in i duschen sen blir det en sväng ner till hm och checka in lite underkläder.
/M
 
 Dagens form

Inte inspirerande

Vaknade upp till spöregn, inte alls något inspirerande väder.

Hunnit med en sväng till gymmet och tränat ben/rumpa.

Strax bär det av på p-möte på jobbet. Blir lunch med ena tjejkompisen efter mötet.

Blir en sväng till överskotts marknaden för att lämna ner lite pocketböcker istället för att kasta de.

Ja så kommer min regniga onsdag se ut. Hur ser din dag ut?

Laddar upp

Sov riktigt bra natten som var på jobbet. Hade lite halv skumma drömmar men inga som var läskiga.

Slutar om 45 min så nu laddar jag upp inför gympasset. Hade tänkt köra armar och bröst o dag.

Sen ska jag fara ner på stan och snurra runt. Det sista ska plockas iordning i lägenheten innan jag ska visa den för en dam.

Det är lite vad jag ska göra i dag. Vad har ni för planer för dagen?




Dags att vila de blå

Denna måndag har gått i ett, både hemma och på jobbet.

Men det är skönt för då går klockan fort och det blir inte så mycket dö tid.

Nu är det dags att vila de blå och få lite sömn. Får se hur bra jag sover i natt, det brukar kunna variera när man är på jobbet.

Inte för att min brukare inte sover för E sover nästan alltid nätterna igenom. Det är väl en annan som inte kan slappna av helt, man måste ju va på g ifall det skulle va något.

Nej natti natti, klockan ringer 5.50 i morrn.

Hello sunny day

Måndag och en ny arbetsvecka kör igång, i dag är det eftermiddags/kvällspass som står på schemat. Men innan det är dags att jobba så har jag lite saker som skall uträttas.
 
Har varitpå gymmet på morgonen och tränat mage/rygg och så vart det en hel del streching. Man ser på gymmet att det är en hel del som glömmer det här med att strecha efter att de tränat. Vart även en pw på 35 min med min mor som sällskap.
 
Annars så ska jag ta tag i disken, åka och handla samt vika en massa tvätt. Innan det är dags att jobba.
/M
 

Nya racer (löpar) skorna, en förtidig födelsedagspresent från mina föräldrar.
Dagens frukost - hallonsmoothie med havre.

Working sunday

God morgon! Hur mår ni alla där ute, ligger ni bakis efter gårdagens bravader? Själv sitter jag i soffan, äter frukost och tittar på tecknat.
 
Om en stund är det dags att packa ihop sig för att bege sig till jobbet för ett 9 timmars pass. Vädret ser tyvärr inte ut att bli så bra i dag. Hänger mörka regnmoln på himlen, men lite regn skulle nog inte skada så det blir bättre luft ute. 

/M
 

Shoppat kläder

Det vart 2 svängar till gymmet i dag, kört igenom hela kroppen vilket känns skönt. Det var lite mer människor nu ikväll, de flesta har väl vaknat ur koman haha.
 
Har klickat hem lite kläder men inte vilka kläder som helst utan träningskläder. Vart två olika funktionslinnen från grymgrossisten. De hade 50% på linnen från Dcore och Wmn´s Performance så istället för att betala över 500 kr för båda så fick jag de för ca 300 kr.
 
Det är ju som hittat, klickade även hem lite bars samt chokladpuffar. Sambon köpte hem multivitamin, torkat kött och något uppiggande snus.
 
Jag har insett att på senaste tiden när jag har shoppat kläder så är det övervägande träningskläder. Lite kul för hade det varit för 1½ år sen så hade jag nog aldrig haft en tanke på att shoppa träningskläder.
 
Men nu tycker jag det är mer skoj att kolla efter snygga och inte allt för dyra träningskläder en vanliga kläder. Lika så när det kommer till heminredning.
 
Skor, smink och vanliga kläder har inte lika stor dragningskraft på mig längre. Visst det är fortfarande kul att surfa runt och kolla på sånt men det är mer sällan det läggs ner i shoppingkorgen och klickas hem.
 
Vad tycker ni är roligast att shoppa och vad shoppar ni mest utav?
/M
 
 
 
 

När alla ligger bakis

Efter att jag gick av mitt 24 timmars pass i går kl 14 så åkte vi och handlade lite gott till middagen. Grillade ute hos svärföräldrarna och hade det riktigt mysigt.
 
Vädret visade sig från sin bästa sida i går även fast det stund tals såg ut som det skulle blåsa upp till regn. Åkte hem vid 21 tiden för att slappa i soffan och bara vara.
 
Vid tolvtiden på natten åkte jag och hämtade mina föräldrar hos min moster och körde hem de. Sen vart det sängen för mig och gubben.
 
Planen för i dag var att åka till gymmet vid 8 tiden men när klockan ringde bestämde vi oss för en välbehövlig sovmorgon. Vid 10 klev vi in på gymmet där det nästan var ekande tomt, de flesta ligger nog bakis i dag. 
 
Sen har vi tagit ett race här hemma och städat. Det har glömts bort lite under veckan som varit då det har varit en hel del att fixa med husköpet.
/M
 
 
 

Glad midsommar

Glad midsommar önskar jag er alla!

Själv är jag på jobbet, har bara 4 timmar kvar sen är jag ledig fram tills på söndag kl 8.

Vet inte riktigt hur sambon och jag ska fira midsommar. Vi har inga direkta planer men lungt blir det. Inget party party här inte :-P

Overkligt men oj vad mycket som ska göras

Sambon och jag har precis köpt hus, det känns så overkligt. Det kommer nog inte kännas verkligt förens i höst då vi ska flytta alla saker vi har i lägenheten till huset.
 
Men innan dess så är det en hel uppsjö med saker som skall göras. Skrev ner allt på ett papper och listan kan göras lång på saker som ska fixas.
 
Allt som har med lägenheten att göra ska sägas upp så som el, bredband osv. Sen saker man ska fixa som el, vatten, sopphämtning, försäkringar osv till huset.
 
Jag vill inte änns tänka på flyttstädningen sen som måste göras. Som tur är så ska min snälla mor hjälpa mig med den.
 
sambon och jag ska även sätta oss ner och gå igenom vilka möbler vi ska ha med oss, rensa förrådet och även gå igenom lägenheten på saker som ska slängas. Men det känns bra att vi är ute i god tid så man inte behöver stressa och göra allt sista månaden.
 
Nej jag tycker om att vara ute i god tid och organisera upp allt så mycket som möjligt. Sen längtar jag verkligen tills jag kan börja inreda mitt dressinroom :) Har såå många ideér!

Träning av armar och mage

Fick en fråga om hur/vad man ska träna för att få bort fett från armar och mage. Tyvärr kan man ju inte punktförbränna fett, det hade ju varit kanon ifall man kunde ha gjort det.
 
Men det man kan göra för att minska fettet på dessa ställen är att kombinera konditions och styrketräning samt äta en bra kost. Kosten är igentligen A och O för att kunna få en bra kropp.
 
Ät en balanserad kost med mycket grönsaker och kanske lite mindre kolhyrdrater som pasta, ris och potatis. Är man någon som inte är jätte aktiv så behöver man inte äta så mycket kolhydrater för kroppen lagrar det den inte gör av med.
 
Man behöver inte sluta äta kolhydrater helt men man kan dra ner på det och lägga på med mer grönsaker, kött/fisk/kyckling.
 
Sen ska man dra ner på onödigt socker så som läsk och godis. Lika så med flottig mat som mc donalds mat, pizza och kebabtallrik. Klar man fortfarande kan äta dessa saker men i måttlig mängd någon gång ibland. Det gäller att skapa en bra balans.
 
Banta och äta så lite som möjligt ska man absolut inte göra! Det gör mer skada än nytta och när man slutar med bantningen så går man upp de kilona man gått ner samt att man lägger på sig mycket lättare. Så ät istället sunt och rör på dig.
 
Det var lite om maten sen när det kommer till träningen så nämde jag konditionsträning som gör att man bränner fett. Man kan springa på löpband i intervaller så man joggar 30 sek för att sedan springa jätte fort i 1 min och så håller man på så i kanske 10-15 min. Spinningcykel är jätte bra ifall man vill bli ordentligt svettig och där kan man också köra intervaller att man växlar mellan att cykla långsamt och snabbt.
 
Crosstrainer är en jätte bra maskin, den är skonsam för kroppen. Man kan springa utomhus eller cykla. Det gäller att hitta något man tycker om så det känns roligt.
 
Bra övningar för magen är att köra plankan för då tränar man upp bålstyrkan, de inre magmusklerna som gör så att magen hålls in och då ser lite smalare ut.
 
Du kan göra situps antingen genom att ligga på golvet eller använda en pilatesboll. Det finns en uppsjö av olika sortets situps.
 
För att träna armarna kan man köra med lätta hantlar (eller fylla 50 cm colaflaskor med vatten eller ris så man kan träna hemma) och träna biceps. Alltså muskeln på framsidan av överarmarna.
Och för baksidan av överarmarna  där gäddhänget finns ska man träna triceps som muskeln heter. Då kan man köra dips som det heter på en träningsbänk på gymmet eller en stol eller bänk hemma. Bilden nedanför visar hur du ska utför övningen.
 
Du kan även träna triceps med ett gummiband bakom ryggen som bilden visar.
 
Det här var bara ett litet förslag på de övningar man kan göra för att få bort fett på mage och armar. Och när man tränar styrketränar omvandlas fettet till muskler så ex tränar man armarna blir det fastare av muskler. Men man ska inte heller glöma bort konditionsträninge som även den hjälper än att bli av med fett.
 
Sen tycker jag ni ska besöka styrkeprogrammets sida där ni kan hitta olika övningar anpassat för olika muskelgrupper i kroppen. Man kan kolla i deras övningsarkiv och söka på ex övningar för biceps där man väljer om man vill utför övningen med lösa vikter och om man vill ha lätta, medel eller svåra övningar.
 

Dreams come true

Vi har blivit husägare, det känns nästan overkligt att om drygt 3 månader så bor vi i hus på landet.
Så galgarna jag la upp i tidigare inlägg är till mitt kommande dressingroom.
Måste nypa mig i armen för att förstå att detta händer verkligen!

Åh vet inte vart jag ska

Vet inte vart jag ska ta vägen..det spritter i kroppen på mig. Pirrigt, nervöst och nästan lite overkligt.

Får se om jag kanske berättar ikväll vad det är som gör mig som en ko som precis kommit ut på grönbete

Det ser ostadigt ut

I går kände jag mig som en riktig hurtbulle som körde två gympass samt två pw under dagen. Men jävlar vad bra jag sov i natt jag förutom det att jag vaknade kl 3.
 
I dag är det jobb som står på schemat, vädret kunde ju ha varit bättre. Ser ostadigt ut men gråa moln som börja hopa sig på himmlen. Får hoppas att regnet håller sig borta under dagen, det får gärna komma på natten om det ska va så.
 
Som sagt jobb i dag mellan 8-17 sen när jag har slutat så är det full fart. Blir hem och få i sig lite mat innan vi ska ut till sköldinge.
 
Hoppas ni får en fin dag och att vädret hos er är bättre.
/M

Blå himmel och en stekand sol

Har inte hunnit sitta framför datorn något i dag för det har varit full fart från det att jag gick upp i morse. Jag har varit på gymmet, lyckades plåga mig själv att cykla 10 min på spinningcykel. Uft det var 10 långa och svettiga minutrar.
 
Mamma och jag drog ut på en pw sen drog vi iväg till soptippen, åkte till intersport där jag fick en förtidig födelsedagspressen i form av ett par löparskor. Japp jag har tänkt börja ett nytt liv och ge mig på att börja springa.
 
Vi hann med lite handling innan vi åkte hem och jag parkerade mig på mina föräldrars gräsmatta för att få lite färg på min inte allt för bruna kropp. Det stekte på ordentligt i solen men det är skönt, bäst att passa för man vet ju aldrig hur länge det fina vädret håller i sig.
/M
 
 

Pärlgalgar

Full fart har det varit i dag men jag gillar sådanna dagar. Det började med ett träningspass på gymmet, ringde min mor sen när jag hade kommit hem.
 
Traskade över till henne så drog vi ut på en pw i det fina vädret, pratade om allt från resor till ekonomi. Gick hem och fixade till mig sen hämtade jag upp mor så åkte vi iväg och uträttade lite ärenden.
 
Hon var på jakt efter något nytt ogräsmedel i gel form och själv var jag ute efter lite snygga galgar till ett kommande projekt. Efter lite letande så hittade vi båda vad vi sökte efter.
 
Städade av lägenheten och tog hand om disken när jag kom hem sen. Laddade först upp med en skvallerblaska för att få lite ork haha.
 
Ligger i soffan och jäser efter middagen, ska över till grannarna om drygt 1 timme där det blir fika och lite skit snack. Lite senare ikväll så blir det att titta på fast and loud innan det är natti natti.
/M
 

Make it burn!

God morgon, måndag och en ny vecka med nya möjligheter. Nya tiden att vakna på är tydligen 4.35, vart fan gick det fel någon stans?!
 
Tack och lov som kunde jag somna om annars hade det varit illa. Det hade väl varit en sak ifall man ställt klockan på larm så dags för att man ska upp och göra något men att vakna självmant då är inte okej.
 
Den dagliga svängen till gymmet har jag redan hunnit med, vart rumpa och ben i dag. Körde en massa rumpövningar tills det brände i musklerna. Att ta sig upp för trappan sen till lägenheten var ingen dans på rosor med spagetti ben.
 
Planer för dagen är att städa, ta en sväng in på åhléns och se ifall jag hittar något skoj. Har ni något skoj inplanerat i dag?
/M
 
 

Hemmaspa

 

Få något gjort av denna söndag

Söndag i dag och de flesta studenter i katrineholm ligger säkert bakfulla efter gårdagens firande att de äntligen slipper plugget.
 
Själv startade jag denna söndag med en lång sovmorgon fram till kl 9. Sambon är duktig och tar hand om disken, själv har jag tagit ett varv i lägenheten och plockat lite.
 
Tvättmaskinen är i full gång och jag ska sätta fart sen så fort jag fått lite mat i magen. Ska gå igenom mina garderober och rensa/slänga sånt som inte används och sådana där bra ha ha saker.
 
Har fått något konstigt sug på att rensa och försöka göra mig av med sånt som jag/vi faktisk inte använder. Vad dagen mer har att erbjuda vet jag inte.
 
Har ni något planerat i dag eller ni kanske också ligger bakis som majoriteten av katrineholms studenter.
/M
 
 

Dagens citat


♥ shoes

 

Dåligt men sömn

Jobbpasset gick bra förutom det att jag hade svårt att somna och sova under natten. E sov igenom hela natten så det var inte det som störde mig.
 
Hade helt enkelt bara svårt att somna och komma till ro. Tror jag lyckades somna någon gång vid 2 tiden men sen vakande jag vid halv 4, kvart över 4 och sen kvart i 6. Sista gången jag vaknade gick det inte att somna om så jag låg i sängen och filosoferade till kl 7 då det var dags att gå upp.
 
Känner mig skapligt mör och seg i både kropp och huvudet men när jag kom hem så drog gubben och jag iväg till gymmet. Körde igenom axlar och armar sen fick det vara bra.
 
Blir strax duschen och sen springa ner till sultans för lite frukost/lunch.
/M

Lite flitig

Var ju dåligt väder i går så jag fick faktisk arlset ur vagnen och började resna i bokhyllan här nere. Det var dock inte så mkt att rensa när jag väl började.
 
Efter som jag var inne i rensar taget så knatade jag upp till vindsförådet och kollade in bombnedslaget. Kom ner där ifrån med två kartonger med skit som skulle slängas.
 
Ska se om jag kan få med mig gubben upp någon dag så man kan kolla igenom ordentligt vad det är som är värt att spara och vad som kan hamna på soptippen.
 
På tal om soptippen så vart det en sväng dit i morse för att kasta de där två lådorna med skräp som jag bar ner i går. Fan man känner sig riktigt duktig när man får arslet ut vagnen och rensar bort allt skit som man inte använder.
 
Man borde nästan göra det oftare eller se till att man inte sparar på sig en massa onödiga bra ha saker haha.
 
Är ni duktiga på att rensa eller att inte spara på sig massa bra ha saker? Någon som sitter på något bra tips på hur man inte ska spara på sig en massa onödigt?
/M
 
 

Bre ut sig

Fredag och jag jobbar kvälls/nattpass ikväll så då lyxade jag till det med sovmorgon i morse. En utav de få sakerna som är skönt med att ta sovmorgon själv är att man kan bre ut sig i sängen utan att behöva ta hänsyn till att någon mer ska få plats.
 
Mina favoriter är att lägga sig typ tvärs över hela sängen och sno gubbens huvudkudde eller lägga mig i mitten av sängen och kura ihop mig till en boll. 
 
Sen är det ju aldrig helt fel att ta sovmorogn tillsammans.

/M
 

Dagens citat


Dåligt väder ute

Sovmorgon till kvart i åtta sen vart det iväg till gymmet. Fokuserade på armar och bröst i dag, la även in lite mag samt rygg övningar. Rundade av det hela med att cyckla 1 mil, skönt att bara sitta och trampa utan att behöva tänka.
 
Ska strax hoppa in i duschen för att sen bege min till frissan. Ska klippa bort alla slitna toppar så håret kan växa sig långt och fint. Saknar faktisk mitt långa hår men det behövdes klippas av för att kunna bli långt igen.
 
Efter som det är dåligt väder ute i dag så kanske den där rensningen faktiskt blir av som jag har tänkt göra i flera dagar.
 
Vad ska ni hitta på i dag?
/M
 
 

Känner mig överkörd

När klockan ringde i morse kände jag mig som om jag hade blivit överkörd. Men det kan ju bero på att jag hade en sambo som snodde runt som en tok i sängen under natten. Fick vid ett tillfället en armbåde i ögat, thug love.
 
Har släppt av honom på jobbet och själv ligger jag nu i soffan, försöker vakna till liv. Ska om en stund fixa till mig och ta tag i dagens ärenden. Sen ska jag börja med den där rensningen jag har prata om i flera dagar men som inte blivit av.
 
I går sket jag i det efter jobbet då jag istället valde att dra till gymmet, där fick ben/rumpa och magmusklerna sig en omgång. Kan ju säga att det brändes ordentligt i mag och rumpmusklerna när jag var klar.
 
Var ju så fint väder i gårkväll så jag åkte hem till mamma sen och drog med mig henne ut på en pw ut i skogen. Det var så där lagom varmt och myggfritt när vi gick.
/M
 
 

Dagens citat


Tips på hur man kan få rockabilly/pin up stilen

Fick en efterfrågan om ifall jag tipsa om hur man får rockabilly/ pin up stilen samt vart man kan köpa sådana kläder, skor osv.
 
Har man inte haft stilen förut men vill prova på så kanske man inte vill slänga ut hur mkt pengar som helst på en stil man sen kanske inte känner sig bekväm i.
 
Men man kan lätt få stilen med en hel del bas plagg som är influerade av rockabilly stilen till en billig peng. HM och lindex är några utav de kedjor som har många snygga sådana plagg till ett bra pris.
 
Om jag ska välja några basplagg som man kan starta med skulle det ex vara en enkel svart eller vit tubtopp som man kan matcha med jeans shorts eller en svart pennkjol. Alla dessa plagg kan man hitta till bra pris på ex hm och lindex.
 
 
Lindex säljer för tillfället jätte fina prickiga toppar med både kort ärm samt trekvarts ärm som man kan matcha med pennkjol, jeans short eller ett par svarta eller mörkblå jeans. De har även en jätte fin randig kjol som man ex kan matcha med en enfärgat topp med trekvarts ärm.
 
Till toppar/linnen kan man matcha med enfärgade, prickiga eller randiga koftar efter smak. Tycker man till ex en enkel svart kofta ser lite tråkig ut så kan man köpta tygmärken med ex körsbär eller svalor att sy på för att få den lilla extra rockabilly känslan. Tygmärken kan man hitta i syaffärer, tradera eller på nostalgica. El bastardo har jätte fina koftor som inte kostar så mkt.
 
 
Vill man köpa klänningar som inte är så jätte dyra så kan man hitta jätte fina rockabilly/pin up klänningar till bra priser på fyndiq. De har även kjolar, toppar och en hel del annat rockabillys stil.
 
 
Till dessa plagg kan man matcha med ballerina skor, högklackat eller converse skor vilket man nu känner sig mest bekväm att gå i. Sko punkten brukar har ett stort urval av samtliga skor i olika modeller och färger till bra priser.
 
Olika accessoarer man kan komplitera sin outfit med är hårblommor, diadem, kuvertväska, bandanas att knyta i håret. Många utav dessa saker kan man hitta på hm, lindex och glitter.
 
Googla på rockabilly/pin up stil för att få inspiration till hur man kan matcha och sätta ihop olika outfits. På youtube finns det en mängd olika videos på hur man kan göra snygga och enkla frisyrer och sminkningar.
 
Tänkte tipsa om bra sidor på nätet där man kan köpa rockabilly kläder med det får bli i ett annan inlägg då detta var mega långt ;)
 
 

Regnbåge

I går kväll föll regnet och sen tittade en jätte fin regnbåge fram. I dag skiner solen och himlen är blå så det stämmer verkligen att efter regn kommer solsken.
 
Jobb som står på dagens schema, slutar kl 17 ikväll. Hoppas på att mitt paket från hm kommer ikväll, hoppas även på att vårat paket från gymgrossisten kommer.
 
Vad ska ni hitta på för skoj i dag? Vet ni att nästa vecka är det midsommar, shit vad fort tiden går :/
/M
 

 

Hej hå

Här har det ekat tomt lite under dagen men har haft fullt upp med att ha fixat en massa ärenden samt städat av lägenheten.
 
Hann inte med att rensa något i bokhyllan men det får bli imorrn kväll istället eller på onsdag. Ikväll har jag ialla fall hunnit med att träna, fick bli ett ben och rump pass.
 
Åkte ut till min kusin i sköldinge sen för en fika. Lämnade även av lite saker som hon fick av mig som jag inte har någon användning för.
 
Ska strax bege mig ut och möta upp en tjej som ska köpa en t-shirt av mig. Kanske borde gå igenom garderoben igen och se vad som används och vad man skulle kunna sälja.
/M

Gött mos

Det fick bli en sovmorgon i morse då jag kände att kroppen och knoppen behövde få vila ut ordentligt. Visserligen spratt det i träningsnerven men kom fram till att det får bli ett pass i kväll.
 
Vid 8 tiden kände jag mig utvilad och pigg så nu sitter jag framför teven och har precis ätit frukost. Ska strax sätta igång dagen med att beta av alla ärenden jag har.
 
Mamma och jag skulle ta en sväng upp till intersport då hon skulle kolla på ny bikini. Ska städa av lägenheten också samt rensa lite i hyllan med alla lådor.
 
Man har ju en tidens till att spara en massa bra ha saker som man igentligen inte har någon användning för. Hur kommer det sig?
/M
 

Dagens citat


Nu slappar vi

Det har varit full fart på jobbet sen jag kom i morse.

Vi har hunnit med att tvätta en massa maskiner tvätt.

Dammsuga och moppa golven. Samt skrivit matlista, duschat och källsorterat.

Så nu tänkte vi slappa en stund och titta på teve.


Gäsp

Solen skiner här utanför men jag är inte det minsta pigg. Hade ju inte varit helt fel att få sova några timmar till. Istället ska jag åka till jobbet om en liten stund och avverka ett 9 h pass.
 
Får hoppas denna arbetsdag går lika snabbt som den gjorde i går. För allt jag känner för nu är att sitta kvar i soffan och slöa :P

Dagens citat


Det gick i ett

Gårdagen gick verkligen i ett. Full fart från att jag började jobba fram tills jag hade kommit hem och skulle gå och lägga mig.
 
Började med att jag hade inskolning på jobbet som gick kanon. Efter jobbet åkte jag iväg och handlade då sambon och jag skulle grilla ute hos hans föräldrar.
 
Åkte ut till sköldinge sen, där vart det grillade hamburgare till middag. Rundad av med lite fika och sen hjälpte vi till att såga ned ena trädet i trädgården som hade gjort sitt.
 
Var hemma någon gång vid 20 tiden på kvällen, vart till att slöa i sffan en stund innan det vart sägen.
Sovit som en stock men när klockan vart 4.45 slog jag upp mina blå och kännde mig pigg. Inte helt okej men lyckades somna om tack och lov.
 
Har käkat frukost nu och laddar inför dagens arbetspass mellan 8-17. Blir raka vägen hem sen för lite middag och sen över till mina föräldrar.
/M
 

Hey ho it´s friday

I dag är det jobb som står på schemat dock bara ett kort pass mellan 8-14. Men andra ord en lite mjukstar inför jobb helgen.
 
I kväll blir det middag på harrys då det inte blev av i går för att de hade stängt. Shit happens bara att göra det bästa av det hela.
 
Annars så verkar vädret vara med oss i dag igen och jag klagar inte. Det är så härligt att vakna upp till en stor sol och en blå himel. Man känner sig så uppfylld av energi :)
 
Vad ska ni hitta på denna fina fredag?
/M

Nationaldagen även våran årsdag

6/6 betyder att det är sveriges nationaldag i dag och vilket härligt väder vi har fått. Vi firar inte bara sveriges nationaldag utan som ni kanske såg i inlägget tidigare så har sambon och jag våran årsdag idag.
 
Så vi lyxade till det men en lång sovmorgon innan vi begav oss till gymmet för ett pass. Har bestället en hel bunt med saker från gymgrossisten. Klickade även hem den pliserade kjolen från hm.
 
Har käkat lunch ute på balkongen i det fina vädret, fick bli räkmackor. Ska ta en lite tur ut till sköldinge sen för lite fika.
 
Sen ska vi avrunda kvällen med att gå ut och äta middag på harrys är det tänkt. Hoppas det fina vädret håller i sig så man kan sitta på uteserveringen.
/M

I ♥ You

Firar 3 år varav 2 år som förlovade i dag med mitt älskade

Dagens citat

 

Fick en del gjort

Tog en sväng ner på stan i ett försök till att bränna lite pengar på kläder. Men jag gick på en nitlott igen men där emot så kom jag hem med lite smink och en ny bikini.
 
Det är ju inte helt fel det heller, avrundade svängen på stan med att köpa med mig thai mat som fick bli dagens lunch. Efter att ha tryckt i mig kycklingwoken så kom suge på att städa tillbaka.
 
Så jag ägna resten av eftermiddagen till att städa, tvätta och fixa det fint i lägenheten. Var snäll och klippte föräldrarnas gräsmatta, passade på att norpa med mig några kvistar syrener.
 
Fick ett litet paket från emma i dag men jätte fina ringar som jag hade beställt utav hemma. Hon hade även skickat med en 3:e ring som en lite överraskning. Tack fina du!
 
Efter middagen så roade jag mig med att färga håret (rött of course) och måla naglarna. Ska strax duka upp ett fat med en massa frukt och knäppa en kall cider och bara njuta utav kvällen.
/M
 
 
 
 

Jag borde ..

Städa
Diska
Vika tvätt
Tvätta en massa tvätt
Färga håret
 
En hel del jag borde men orken känns som den är lågt borta. Men ska försöka hitta den och beta av lite på listan ovanför.

Så jäkla typiskt!

Hade en jätte trevlig dag i norrköping med min kusin. Vi plöjde igenom många affärer ihop om att hitta de där plaggen som skriker köp mig!
 
Min kusin hittade en del men jag själv hittade typ nada. Fick med mig en svart tubtopp från gina tricot samt två essie nagellack som var på rea. Fick betala 100 kr för båda lacken vilket var ett klipp då de annars går på 129 kr st.
 
Den där plisserade kjolen från hm som jag var ute efter hade inte kommit in. Var grymt besviken, kollade i andra affärer efter någon liknande kjol men det var ju som att leta efter en nål i en höstack.
 
Lite typisk så där att när man väl har pengar som man faktisk kan unna sig att shoppa lite för ja då hittar man inte ett skit. Men när man nästan är luspank då hittar man en uppsjö utav snygga kläder man vill ha.
 
Men men fick ialla fall lite mer bläck på kroppen idag hos Roger. Byggde ut tatueringen på vänster armen, vart två fjärilar. Kan ju säga att armen är skapligt mör och svulle nu men ack så nöjd jag vart med resultatet.
 
Bild på tatueringen får ni sen när den värsta svullnaden har lagt sig för nu ser det ut sm jag har en mega biffig triceps haha.
/M
Den här plus 2 nagellack kom jag hem med idag
 

Shopping dag

Slog till på lite sovmorgon i morse och jäklar vad gött det var. Vart en sväng till gymmet sen för att plåga ben och rumpa lite.
 
Ska strax ta tag i diskberget medans jag inväntar min kusin. Så fort hon kommer hit sen så beger vi oss till norrköping för lite shopping. Vi toppar det hela med lite nytt bläck på kroppen också :)
 
Så vad har ni för planer denna tisdag?
/M

Dagens citat

 

Njuter av vädret









Grymt uppvaknande

Klockan ringde vid halv 7 i morse. Skulle hoppa ur sängen och stänga av det och bam fick en grym kramp i ena vaden.

Trodde nästan jag skulle dö. Så där stod jag nere vid sängkanten och försökte stänga av larmet samtidigt som jag försökte stretcha ut vaden.

Vilken syn det måste ha varit. Sambon undrade vad tusan jag höll på med.

I dag är det gym, städning och möte som står på dagens schema. Det första håller jag i skrivande stund på med.

Ska kolla efter

Det här ska jag kolla efter när jag åker till norrköping på tisdag. Kommer säkert komma hem men en massa mer saker ifall jag känner mig själv rätt ;)
 
 
 
 
 

Svettig och jävlig

Gud så gött det var med sovmorgon denna söndag. Rullade ur sängen 7,55 och drog på mig tränings kläderna då gymmet skulle få sig ett besök.
 
Idag plågade jag mig 20 min på crosstrainern och det resulterade i att jag var genom svettig. Bena var som stumma klubbor men jäklar så skönt det kändes.
 
Har slöat i soffan en stund men ska nu ta mig i kragen och plocka lite i lägenheten. Det ser ut som en mindre orkan har dragit fram här. Ska se ifall jag kan sätta sambon på att ta disken och ev göra middagen ikväll.
 
Blir en sväng ut till sköldinge, släppa av sambon vid garaget och själv ska jag fika med min kusin. Snacka lite skit och planera lite inför norrköping på tisdag.
/M
Nya tränings strumpor samt linne från gina tricot som fick följa med hem igår

Dagens citat


He know how to push me

Har varit en sväng på gymmet nu i kväll och svettats lite. Körde armar och så avrundade jag med bålstyrka i form av planka.
 
Det är en utav mina hat övningar just för att den är så sjukt tråkigt och jobbig. Men sambon vet verkligen hur han ska pusha mig för att jag ska kämpa. Han kan konsten till att reta upp mig så jag blir så arg att jag bara måste prestera lite till haha.
 
Körde plankan för andra gången och lyckades hålla ut 1 min 5 sek vilket inte är illa pinkat ifall jag får säga det själv. Men jävlar vad jobbigt det var, låg helt död på mattan sen. Ska försöka köra den övningen minst 2 gånger i veckan och sakta men säkert utmana mig själv att hålla ut längre och längre.
 
Nu ska vi gotta oss med lite fullkornsmackor innan det är dags att krypa ner i sängen.
/M
 
 

No fucking housewife

Sambon hittade allt han skulle ha på biltema. Turen in på ikanohuset vart kort, vi orkade inte gå i affärer pga den tryckande åskvärmen som fick våra små huvudet att vilja själv dö.
 
Men jag hittade ialla fall sport linnet och strumporna som jag bloggade om för någon dag sen. Det får bli mer lång dragen shopping på tisdag då jag ska till norrköping med min kusin.
 
Väl hemma så dog vi en stund i soffan, men inte vart jag piggare för det. Släpade mig iväg till affären medans sambon fixade disken. Nu står han vid spisen och fixar middag, I´m no fucking housewife i dag.
 
Det är ändå en utav hans parad rätter vi ska äta till middag i dag, risotto med rödspätta mums.
/M

1 juni

Mitt 24 timmars arbetspass gick kanon och jag gick av kl 8 i morse. svängde förbi pressbyrån påvägen hem och hämtade ut mitt paket från hm.
 
Äntligen har min prickiga tubtopp kommit som jag har längtat efter det. Älsklingen och jag drog till gymmet så fort jag hade kommit hem och kastat av mig jobbväskan.
 
Vart ett kort men effektivt pass där vi båda tränade armar och bröstmuskler. Vart ett litet stopp på sultans för att köpa goda mackor till frukost.
 
Ska strax hoppa in i duschen för sen bär det iväg till linköping för attta en sväng på biltema och så klart ikanohuset :D
/M