Piffa till värmeljus

Jag har ju haft lite idé torka när det kommer till att pyssla men det börjar släppa nu. Fick en idé tidigare ikväll när jag fick syn på mina värmeljus.

Värmeljusen ser ju rätt så tråkiga ut speciellt ifall de står på ett vanligt fat eller bricka. Så för att göra de lite roligare så plockade jag fram lite tjockt papper med mönster på (brukar ha det prappret när jag gör kort). Tog även fram en svart penna, dubbelhäftande tjep och en sax.

Jag mätte hur höga värmeljusen var och klippte sen till remsor av pappret som räckte runt hela ljuset. Skrev sen små ord på remsorna som hope, faith och love.

Satte sen den dubbelhäftade tejpenbaksidan av pappret, drog bort skyddspappret från tjepen och tryckte fast det runt värmeljusets metalhölje.

Voilá, så har du helt plötsligt lite tjusigare och personliga ljus.
/M



Har fått en idé

Har fått en idé till en pyssel grej, tänker dock inte avslöja än vad det är förnågot. Jag kan ge er en liten ledtråd, det kommer att innefatta en lastpall. Det kommer dock ta ett litet tag innan jag kan börja med detta projekt men det ska bli så kul.
/M


Mmm..curry

Gud så god biffcurry grytan vart som jag lagade till förut. Fick tummen upp utav älskligen oxå :)
/M


Så jävla härligt med balkong

Efter att ha tagit tag i vardagsbestyren här hemma så bytte jag sängkläder och satte igång en masik tvätt. Sen kände jag att det var dags att ta tag i balkongen och ge fräscha upp den efter vintern.

Sopade rent balkonggolvet och ställde iordning stolarna samt plockade bort ljusslingan från i vintras. Sen avslutade jag med att sätta mig där ute och bara njuta utav det underbara vädret.

Jag verkligen känner hur jag/kroppen vaknar till liv mer och mer ju närmar vi närmar oss våren. Det finns ingen härligare än en blå himmel, plusgrader, varma ljumna vindar och en stor sol.

Nu sitter jag för tillfället i soffan coh laddar inför middagen, skall försöka fixa iordning en smarrig biffcurry gryta. Efter som det är plusgrader och fint väder ute så passar jag på att vädra igenom lägenheten, skönt att få in lite frisk luft.

/M




Med solen i ögonen

Efter att älsklingen hade åkt till jobbet i morse låg jag kvar i sängen och läste en bok. Råkade somna efter några timmars läsning och vaknade av att min mor ringde.

Hoppade upp och fixade till mig inna jag sen mötte upp henne vid tunneln. Vi styrde fötterna mot bolaget då min mor skulle hjälpa mig välja ut ett gott vin.

Efter det tog vi en snabb tur runt stan och njöt över att få solen i ögonen. Träffade på evert så vi stod och snackade skit en stund innan jag traskade hem.

Nu har jag fått lite lunch i magen och skall strax ta tag i vardagsbestyren.
/M

Kliar i fingrarna

Det kliar i fingrarna på mig, är sjukt grymt sugen på att pyssla. Men jag vet inte vad jag vill göra, jag har idé torka!

Om det är någon som sitter på en massa roliga pysse idéer man kan göra kan ni väl va snälla och slänga in en kommentar här med de tipsen. Det skulle uppskattas sjukt mkt!

Nej ska krypa ner i sängen nu så man är pigg i morrn och kanske kommit på någon att pyssla med.
/M


Coolstuff

Var inne och kikade runt på coolstuffs hemsida och hittade en fotoskrivaren. Det är en liten, lätt och smidig fotoskrivare som på ett kick skriver ut dina bilder från mobil, dator eller kameran. Det coola med den är att du själv bestämmer om fotot ska täcka hela kortet eller om du vill ha den klassiska Polaroid-ramen. Den kostar 1345 kr och fotopapprena kostar 169 kr för 30st.

Finns det någon där ute som har lust att köpa denna coola pryl åt mig :D Jag får ta och skriva upp den på min önskelista över saker jag önskar mig i födelsedagspresent ;)
/M



Underbart promenadsväder

Tisdag i dag och jag har inte gjort så speciellt mkt i dag. Mötte upp madde vid 13 tiden utanför våra portar, tog en sväng ner på stan. Gjorde ett stopp hos min frissa då madde skulle kolla ifall hon kunde klippa en frisyr hon är intresserad utav.

Sen tog vi en promenad runt stan så charlie skulle somna. Det tog en liten stund innan han slog igen sina små ögon men sen som han som en stock. Det har varit helt underbart promenadsväder ute, soligt och vindstilla.

Medans charlie sov som bäst passade vi på att ta en mysig fika på CL. Efter att ha mummsat i oss cheesecake/hallonpaj och snackat skit en stund tog vi ett varv inne på lindex och hm. Vi hittade dock inget som föll oss i smaken. Vi avslutade med att gå ett varv inne på åhléns innan vi sen gick hem.

Väl hemma tog jag tag i disken, sprang sen ner och flyttade bilen till andra sidan gatan då det är parkeringsförbud i morrn på den gatan jag stod på tidigare under dagen.

Nu ligger hjärtat och jag i soffan och låter middagen sjunka ner, vart rårakor till middag.
/M

Att så lite kan göra så mkt

Efter att jag hade plockat unden och städat av hela lägenheten så vart jag sugen på att köpa lite nya blommor. Åkte upp till ica maxi och hittade 2 st små söta färgglada blommor som fick följa med hem. Bra pris var det på de också, 15 kr st.

När jag kom hem sen vart det till att leta upp en varsin kruka till blommorna. Fick gå upp på vinden och rota fram kartongen med krukor i då vi inte hade några tomma nere i lägenheten. Hittade 2 st svarta som passade kanon.

Tyckte dock att de var lite tråkiga så jag plockade fram ett svart smalt sidenband, dubbelhäftande tejp och genomskinliga rhinestones. Jag vart väldigt nöjd med resultatet, tänk att så lite kan göra så mycket.

Nu ska jag bara slöa, titta på lite serier och mysa med hjärtat när han kommer hem från garaget sen.
/M




 

 

Älskar verkligen färgen på blommorna, en riktig färgklick

 

Krukan efter att jag piffat till den med sidenbandet och stenarna.

 



Lunch paus

Paketet är iväg skickat, mat är inhandlat och disken är klar! Så nu har jag tagit en lite paus och käkat lunch. Det vart hemmagjord pirog, jensens coleslaw och en power king för att hålla energin uppe så jag orkar städa av lägenheten sen.

Hittade jordgubbar uppe på willys som inte var allt för dyra så 2 paket fick följa med hem. Mummsade i mig några nu som efterrätt efter lunchen. De var inte sådär jätte söta men de var helt okej för att vara jordgubbar i februari.

Nej slöa 5 min till innan det är dags att sätta fart igen.
/M





Dags att köra igång

Har varit vaken sen tio i 7 men låg och drog mig en stund i sängen då det var så varmt och skönt där. Frukosten är nu intagen och snart ska jag bege mig till posten och skicka iväg ett paket.

Sen blir det att åka iväg och handla för att sen ta tag i disken. Vi sket i disken i går då vi båda var så trötta och sega.

Nu håller solen på och titta fram ute, hoppas det blir en fin dag.
/M

Dagen efter

Det är dagen efter live and jive och både älskligen och jag är skapligt sega. Hade en trevlig kväll med mkt dricka och trevlig sällskap.

Efter att ha vaknat skapligt till liv gick vi bort till pizzeria norr och köpte mat. Gick hem i det fina soliga med dock kyliga vädret. Bänkade oss i soffan och moffade i oss maten som smakade så där extra gott dagen efter en utekväll.

Sen har vi bara legat i soffan, jäst och tittat på teve. Vi ska väl ta ett lite ryck om en stund och städa bort gårkvällen, ta tag i disken samt fixa lite middag. Det blir ingen avanserat ikväll, makaroner och köttbullar som går enkelt och smidigt att laga till :P

Hoppas att ni haft en bra dag o kommer ha en trevlig söndagskväll.
/M


Skapligt seg och en pytte smula bakis


Klänning

Här har ni två bilder på klänningen jag köpte på live and jive i går. Jag verkligen älskar mönstret med rosor och döskallar. Det kommer att användas flitigt i sommar.
/M




Live and jive #20

I går så var det dags för utgång igen då stora live and jive festen var. Efter att vi fått i oss lite käk och fixat till oss kom TT över. Drack lite öl/grogg och sen kom även svärföräldrarna över och gjorde oss sällskap. Vid 22 tiden åkte hjärtat, jag och svärisarna ner till safiren där det var fullt med bilar och folk.

Det var en hel del snygga jänkare som hade fått kommit ut och luftat sig. Väl inne på safiren styrde vi färden mot baren för att sen gå och lyssna på banden som spelade. Det var bra drag på dansgolvet och det fanns en del par som var ruskigt duktiga på att dansa bugg.

Vi minglade även runt och träffade en hel hög med människor vi kände. Kollade in tatuerarna som fanns på plats, det fanns oxå en hel del klädstånd. Älsklingen köpte en snygg t-shirt och jag hittade en underbar rockabilly klänning som självklart fick följa med hem.

Det var mkt folk uppe på safiren och stämningen var fantastisk. Folk var fulla, glada, trevliga och råkade man gå in i någon så vart det inget bråk utan man ursäktade sig, skålade och önskade varandra en trevlig kväll. Vi alla som var där hade ju kommit dit för att ha en trevlig kväll och umgås med likasinnade. Man önskar att det kunde va lika dant när man går på vanliga krogen, tyvärr så är det ju inte så.

Vi gav upp lagom innan stängningstid, fick skjus hem av svärföräldrarna vilket var guld värt då jag var grymt kissnödig och så blåste det jävligt kallt ute. Väl hemma så vart det toan på en gång innan blåsan höll på att spricka, sen käkade vi en varsin pirog innan vi kröp ner i sängen.

Hade en kanon trevlig kväll men o andra sidan kan det inte gå fel när det är rockabilly ;)
/M






Lever

Vaken, uppe och känner mig någorlunda levande. Kvällen i går var helt jävla underbar, skriver mer om det senare i dag. Nu ska jag och karln ta oss bort till pizzerian för lite bakis mat samt frisk luft.
/M

Nu kör vi igen

Nu kör vi igen, är fixade och klar för kvällens bravader. Sitter nu i soffan och dricker grogg samt snackar skit med hjärtat o tt. Är laddad till max och hoppas det kommer bli en awesome kväll på safiren men det kan ju inte gå fel när det är live and jive :P

Önskar er alla en trevlig lördagskväll :)
/M




Det pirrar i kroppen

Det riktigt pirrar i kroppen då det känns som att våren har kommit hit. Ännu bättre mår man när man får höra mullret av motorcyklar och jänkare med V8 motorer. Det är som ljuv musik för mina öronen och ett teckan på våren.

Gårdagen var kanon, det var bra drag på statt med en massa bra live band. Dock så var både älskligen och jag lite små sega så vid gick hem vid tolv tiden. Stora festen är ju ikväll så vi vill vara riktigt pigga och laddade då.

Vi startade den här dagen med mys och sen frukost/lunch på sultans. Jag tog en sväng på stan och det var fullt med folk där nere vilket är kul, brukar ju inte vara så mkt liv och rörelser här annars. Körde ut mitt hjärta till garaget för en stund sen och nu sitter jag här och bara slappar.

Ska snart ta tag och plocka iordningn i lägenheten och sen fixa till mig lite.
/M


Bilder från i går (klicka på bilden för att den ska bli större)





Snart dags

Så då var vi färdig fixade, sitter nu och dricker lite öl/grogg och lyssnar på skönt musik. Snart så är det dags att bege sig till statt där live and jive har sin förfest. Vi är sådär lagom taggade, stora festen går ju av staplen i morrn och då jävlar kommer vi va ännu mer taggade. Men ha en trevlig fredagskväll allesammans o grattis min älskade lily till dina fin fina valpar <3

/M





Laddar upp

Laddar upp för i kväll med lite bra musik, här kommer lite utav det som kommer ur högtalarna.


 

 

 

 


Härlig promenad

Har hunnit med en sväng ner på stan och handlat öl åt älsklingen så han har nått att dricka i helgen. Efter det gick jag hem till sophia och hälsade på tjockis lilly som ska ha valpar när som helst. Tog med mig zelma ut på en härlig långpromenad i solen så lilly skulle få lite lugn och ro.

Zelma och jag var ute och traskade runt i 1 timme innan vi gick hem, innan dess så han jag med att ta lite kort på skrutten. Nu sitter jag i soffan och har precis moffat i mig lite lassangetter till lunch. Ska roa mig med disken och sen hoppa in i duschen.

Sen när mitt hjärta kommer hem ska jag åka iväg och köpa lite käk åt oss. Efter det är det dags att fixa till sig, knäppa en öl och lyssna på lite bra musik innan vi beger oss till statt för live and jives förfest. Har en känsla av att det kommer bli en awesome kväll!

/M

Lite bilder på Zelma (klicka på bilderna för att de ska bli större)




Avskyr och hatar

Min sambo står för tillfället inte högt i kurs hos mig då han sitter och tittar på snakes on a plane. Jag verkligen avskyr och hatar ormar. Jag har inga problem att se en bild på en orm men att se en massa äckliga ormar på teve löpa amok på ett plan det ger mig rysningar samt att det kryper i hela kroppen på mig!

Risken är stor att jag kommer att ha mardrömmar om ormar i natt och då vet jag precis vems fel det är!
/M

Nya frillan

Älsklingen vart skit snygg i sin nya frillan, det vart en Elvis Presley inspirerad frilla. Vi hade skit kul nere hos våran frissa. Hennes ena kollega var jätte rolig när hon skulle fråga oss ifall vi var rockabilly människor. Men istället för att använde det ordet så sa hon; ni ser ut som såna därna live and jivare, är ni det? Vi tycke det var skit roligt så dagens ord är; live and jivare.

Tänkte slänga upp två bilder på älskligen så ni får se hur snygg han vart i nya frillan :)
/M




Makeover

Har gjort en liten lätt make over här på bloggen som ni kanske ser. Har nämligen bytt bakgrundsbilden, kör dock på samma tema; körsbär. Denna bakgrund känndes mer ljus än den förra och det passar väl bra nu när vi går mot ljusare tider :)

På tal om make over så skall vi strax bege oss ner till frissan så hjärtat skall fixa till sig så han blir lite extra snygg till helgen ;)

/M



Teé paus

Har tagit en liten paus, satt mig ner i soffan med en god kopp teé och lyssnar på lite musik. Förtillfället är det horrorpops med låten kiss kiss kill kill som kommer ur högtalarna. Ska nu ta och leta reda på någon snygg hårfrilla till älsklingen.
/M


Har våren kommit..?

Gick en sväng på stan förut med min mor och det var riktigt härligt väder ute. Solen lyste och det var plusgrader, känns nästan som att våren har kommit. Dock vi ska nog inte hoppas på för mkt för oftast burkar det sluta med att man bli besviken när bakslaget kommer. Men tills dess så är det lika bra att njut av det fina vädret.

Efter stan tog jag en fika hemma hos mina föräldrar sen körde jag upp min mor till willys så hon kunde storhandla. Nu har jag kommit hem och skall strax ta tag i vardagssysslorna. Skall även leta upp en bild på någon snygg frisyr till älsklingen då han ska till frissan och klippa i sig i dag.

Nä dags att lyfta på arslet och få lite gjort. Ni får ha en trevlig torsdag :)

/M

Rycka upp sig

Nä nu är det fan mig dags att rycka upp sig! Oki det var inte mkt pengar jag fick ut i a-kassa denna månad men jag sitter ju inte på bar backe. Har ju som sagt lite sparpengar som täcker upp för räkningarna denna månad.

Sen får jag inte glömma att jag har en fantastisk underbar sambo som alltid stöttar mig och som han sa i går det löser sig. Och när han säger det jag då vet jag att det kommer göra det för han skulle aldrig ljuga för mig.

Så nu ska jag rycka upp mig, försöka bli lite positiv och ta tag i vardagssysslorna. Det är dags att se peppa till sig för helgen som kommer för på fredag då går live and jive av stapeln :)

/M


Jävla skit väder, jävla skit alltihop

Pissigt jävla väder ute som dessutom har gjort så det har blixthalkan ut. Det är så illa att bussbolaget här i stan har ställt in alla sina turer, både stads -och landsortstrafiken. De har gjort det för att 2 bussar redan har glidigt av vägen och vill inte riskera att fler gör det samt att någon resenär blir skadad.

Annars så är mitt humör pissigt  pga av att denna månad får jag bara ut 800 kr från a-kassan. Jippi för de pengarna räcker ju verkligen till att betala mina räkningar eller inte! Ja det är väl en jävla tur att man har hamstrat lite pengar på ett sparkonto.

Pissigt väder, pissigt humör, det ser ut blir en pissig dag så därför tänker jag hålla mig hemma och för mig själv!

/M

Så underbart

Hoppas hoppas det här håller i sig så vi inte får mer snö utan att marken torkar upp och att vi kan få välkomna våren.

Cakepops

Denna soliga tisdag har jag spenderat genom att städa, tvätta och bakat cakepops. Hittade receptet på en utav bloggarna jag läste igår. Receptet lät så gott så jag kände att jag bara var tvungen att prova det.

Cakepops är krossade ballerina kladdkakor och philadelphiaost som man sen rullar till små bollar och trycker i en grillpinne som hållare. Sen så doppar man de i smällt choklad och häller på lite strössel. Receptet finns på
kelly blogg (klicka på namnet så kommer ni till hennes blogg).

Nu har jag tagit en liten paus och väntar på att andra masiken tvätt skall bli klar så jag kan hänga upp den samt ladda en ny maskin.
/M





NomNom


Svängde ihop en enkel liten fruktsallad på banan & nektarin som jag smällde i mig.

Bambi på hal is

Fy fan vad halt det är ute, var som bambi på hal is när jag skulle föröska ta mig till min bil. Jag hoppas verkligen inte att detta fryser på, hoppas att det milda vädret håller i sig så vi blir av med all is istället.

Har varit och handlat lite i dag, skickat iväg mitt a-kasse kort och tagit hand om disken. Fick även ett ryck och putsade älsklingens dr martens skor så nu är de rena o fina ifall han ska ha det till helgens bravader. Sen när jag ändå var igågn så impregnerade ett par av mina högklackade skor som är i något mocka material.

Roligare än så här har min måndag inte varit. Funderar på ifall jag ska köra på lite hemma spa kväll i kväll, lägga en ansiktsmask, ta en varm dusch, smörja in kroppen från topp till tå, måla naglarna och kanske färga ögonbrynen.

Men innan dess så ska jag slänga ihop lite kök tills karln har kommit hem, blir klyftpotatis med lövbiff och beasås.
/M


Ugnen har gått varm

I dag har jag spenderat större delen utav denna söndag hemma hos mina föräldrar. Mamma och jag har bakat en massa gott i dag. Först så gjorde vi köttfärspiroger, sen fick hon ett infall och svängde ihop lite negerbollar. Vi avslutade det hela med att göra en satts kanelbullar.

Tiden flög fram medans vi snackade skit och bakade, men som de brukar säga har man kul går tiden fort. Väl hemma så packade jag ner det mesta av sakerna vi hade bakat i frysen. Diskade och plockade i ordning lite, hjärtat kom hem från garaget.

Efter att ha smällt i oss en varsin pirog (det var super bra) så åkte vi ut till johan, linda och theo för lite kvällsfika. Det bjöds på bullar, kakor, skit snacka och en jätte sprallig theo.

När vi kom hem efter fikat fixade älskligen middag medans jag hoppade in i duschen. Nu sitter vi båda i soffan och slöar, ska titta på discovery lite senare. De har en serie som heter curiosity, varje söndag har de ett nytt ämne och denna gången handlade det om hur börjar livet?

/M


Piroger


Negerbollar


Kanelbullar

Fika dag ute i sköldinge

Följde med älsklingen ut till sköldinge i dag då han skulle ut till garaget. Jag gick ner till svärmors lokal och var social där nere medans karl pysslade med bilen.

Skissade på idéer till nya kort samt snackade skit med svärmor och alexandra som var där nere. De höll på och klädde om alexandras soffor till hennes bil.

Tog turen förbi hemma hos min kusin innan vi skulle åka hem, skulle hämta en bok som jag skulle få låna utav henne. Det slutade med att vi tog en fika och pratade bort nästan 3 timmar innan vi åkte hem sen.

Svängde förbi Ica maxi då jag behöve jäst och mjöl då jag ska hem till min mor i morrn, vi skall baka piroger. Väl hemma sen så svängde älsklingen ihop lite käk, hamburgare, pommes och coleslaw.

Det satt verkligen fint i kistan, så nu är vi båda mätta och belåtna. Skall låta maten smälta lite innan jag kastar mig över boken jag fick låna. Det är en bok av Janet Evanovich, hon skriver om Stephanie Plum som jobbar som prisjägare. Det går inte alltid så bra för denna tjej, hon har en förmåga att få alla sina bilar upp sprängda. Böckerna är sjukt roliga, rekommenderar er verkligen att läsa de.

/M


Grr..

Har kollat på en massa snygga klänningar på googel och drömmer mig bort. Nu tittar jag på X-Men origins: Wolwerine. Skulle då inte tacka nej till honom ifall han hade funnits i verkligeheten.

Men o andra sidan så har jag ju nästan min egen wolwerine minus de vassa bladen från händerna. Karln min börjar ju nästan få liknande frisyr som honom sen så har han lite mer skägg än den rollkaraktären. Men mitt hjärta klär så bra i skägg, får hoppas att han inte rakar av sig det sen när han är klar med bilen.

/M


Grrr..

Thank god for pizzeria norr

Skulle prova ett nytt matrecept i dag som jag hade hittat på recept ICA. Det var ett recept på Pad Thai, en sorts kycklingwok. Det såg gott ut på bilden och lät väldigt gott men resultatet vart ingen höjdare.

Både älsklingen och jag provsmakade det, kollade på varandra och så åkte vi iväg till pizzeria norr som fick stå för fredagsmiddagen.

Lite tråkigt att maten inte vart något bra men man måste ju testa för annars så vet man ju inte. Men som sagt det gick ingen större nöd på oss. Nu sitter vi båda mättas och belåtna i soffan :)

/M

Friday and i´m in love with you

Redan fredag, jisses vad fort denna vecka har gott. Man kan summera denna vecka med ett ord, SNÖ!

Det har kommit för mkt snö för att jag ska gilla det. Fast nu är solen framme och tempen börjar stiga uppåt så jag hoppas att alla snö smällter bort fort.

Från det ena till det andra så luktar det snus i hela lägenheten, det luktar inte illa men tycker bättre om doften av rengöringsmedel :P Älsklingen håller nämligen på att göra en dubbelsatts med snus, det skall tydligen stå i ugnen i 36 h har jag för mig.

Så för att skingra doften av snus så har jag vädrat hela lägenheten och så fick jag ett sug efter att städa så dammtrasan kom fram. Dammade av alla prydnadssaker samt möblerat om de lite. Tänk att så lite som att flytta runt på lite prydnadssaker kan göra så mkt.

Nej ta ett varv med snabeldraken innan mitt hjärta kommer hem. Ska kolla min bil i dag då vi inte orkade göra det i går.

/M

Dag 45

En bild som väcker starka känslor



Jag saknar denna underbara, fantastiska kvinna som gick bort allt för tidigt, min
älskade älskade mormor. Varje gång jag ser en bild på dig känner jag en sådan
enorm stor saknade efter dig, hur varm och go du var och vilken sjukt
god hemmagjorda leverpastej du gjorde.


Roligt

Skall gå och lägga mig om en stund, ska bara se klart serien som går på teven för tillfället. Men jag tänke bara skriva och berätta att jag tycker det är roligt att det är så många som kikar in och läser min blogg. Ni får jätte gärna lämna kommentarer för då blir jag jätte glad :) Länka gärna till era bloggar, tycker alltid det är roligt att läsa nya :)

Annars var det inte så mkt mer jag hade på hjärtat. Jo btw det må hända att jag ändrar om i mina inlägg ibland, lägger till eller tar bort men jag tar åtminstonde inte bort hela inlägg ;) Får se ifall det blir ett herrans liv över detta men så är jag ju tydligen patetisk oxå. Tycker bara det är underhållande att man kan reagera så mkt på mina patetiska ord, något måste det ju ändå betyda.




Dag 44

Min fritid

Nu har jag ju typ hur mkt fritid som helst efter som jag är arbetslös men det ser i stort sett lika dan ut som när jag jobbade.

Ialla fall på min fritid brukar jag umgås med min underbara karl, vänner och familj, ta en fika och catcha up. Jag brukar pyssla en hel del oxå, måla om gammla ramar. Skapa nya saker som kan piffa upp och ge lägenheten ännu mera liv och personlighet. Tycker om att göra fina personliga kort som man kan ge bort när folk fyller år osv.

Försöker få in mer träning över lag i mitt liv, är dock ingen träningsmänniska men jag vet att det är bra för kroppen. Som jag nämt tidigare så levde och andades jag häst när jag var yngre och tanke på att ta upp det igen har väckts till liv. Så nu spånar jag runt på vad det finns för bra allternativ, ridskola eller bli medryttare men det återstår att se vad det blir med det.

Annars på min fritid tycker jag om att städa, ja jag vet att det låter helsjukt att tycka om det. Men för mig är det väldigt rogivande att gå runt i lägenheten och städa.




Gottar mig

Har bäddad ner mig i soffan men min fina karl och ska nu kolla på grimm. Till det ska jag gotta mig med ett glas cola och kryptoniter.

Trevlig torsdagskväll på er alla :)
/M


Lite shopping

Var nere en sväng på stan förut och tog en tur inne på åhléns. Där inne hittade jag de här fina sakerna (bilder kommer längre ner) som fick följa med mig hem. Fick ju ett presentkort inne på åhléns på 500 kr utav mina kollegor när jag slutade så det kom till användning.



När jag kom hem sen vart det lite lunch och sen skrubbade jag ren badrummet. Den nya tvålpumpen passade in jätte bra på toan. Efter det tog jag tag i disken och nu ska jag gå ut och skotta fram min bil som är täckt med hur mkt snö som helst.

Älsklingen ska kolla om det är mina brommsskivor som behöver bytas för när man kör o brommsar så låter det som att man stryper en katt. Det är verkligen kul med bilar eller inte men tur att jag åtminstonde har en händig karl som kan byta sakerna åt mig <3

/M

Trotsa vädret

Har suttit inne och myst med en massa koppar té nu på förmiddagen. Men nu tänkte jag trotsa detta väder och gå en sväng på stan.

Det skall bli skönt att få lite frisk luft i sig även fast det förmodligen är bra kallt ute men det är bara på med varma kläder så får det funka :D

/M

Drömmer mig bort

Sitter nerbäddad i soffan och drömmer mig bort till sommaren. Tyvärr känns det väldigt avlägset då det ligger en massa snö ute på marken.

Har spanat på en massa bikinis, hittade 3 st som jag verkligen fasnade för. Frågan är ju bara vilken man skall ta och klicka hem. Får ju inte heller glömma att vi är ju bara i mitten av februari vilket innebär att alla affärer ännu inte har fått in badkläderna för somamren 2012.

Blir nog till att avvakta ett tag till men tänkte att jag lägger ut bilderna på de bikinisarna jag har fasnat för så kan ni ju ifall ni vill lämna en kommentar om vilken ni tycker är snyggast samt som jag borde klicka hem :)
/M






Gårkvällens efterrätt

Gårkvällens efterrätt bestod utav hallonmousse med lite riven choklad på toppen samt en chokladbit. Den rosa färgen passade ju perfekt då det vara alla hjärtans dag i går.


En pyssel dag

Tog en lång sovmorgon då jag verkligen inte ville gå upp och se hur mkt snö det hade kommit. Men man kan ju inte ligga i sängen hela dagen utan klev upp vid halv 11 tiden.

Det inte allt för roliga vädret har fått mig att stanna inne hela dag. Men bara för att jag har varit inne hela tiden så har jag inte legat på latsidan utan jag plockade fram min pyssel sida.

Efter att ha fixat disken så trokade jag ur kylskåpet vilket man tyvärr inte gör allt för ofta. Ska nog banne mig se till att få in en rutin på att göra det oftare än vad jag gör nu.

När jag ändå var igång med disktrasan i högsta hugg så tog jag och diska samt torkade ur alla ljuskoppar vi har samt prynads glas. Ljuskopparna var ju allt annat än fräscha, var ju ett bra tag sen de hade blivit diskade. Sen brukar ju sånna saker dra till sig sjukt mkt damm på noll tid. Men nu så är det rena och fina igen.

Sitter för tillfället i soffan och tar en liten paus innan det är dags att fixa till lite middag. Sen blir det nog att pyssla lite till samt klurar ut hur jag ska ha håret till nästa helg.

/M




De plus 11 ljuskoppar till roade jag mig med att diska ren i dag

Presenter

Det här fick babe utav mig i alla hjärtansdag present; en LP skiva med Horrorpops. Han var jätte glad för skiva och han funderar på att skaffa en LP spelare så fort som möjlig.






Min alla hjärtansdag present jag fick utav min babe var att jag ska få gå på fiskpedikyr och så ska han bjuda ut mig på restaurang. Det skall bli riktigt spännande och roligt att få prova på fiskpedikyren. Vart jätte glad över min annorlunda alla hjärtansdag present.



/M


Dag 43

Bästa citatet



Räkor och hallon

Har varit nere en snabb sväng på stan och handlat kött i köttaffären så nu är frysen ordentligt fylld. Ska strax börja med efterrätten tills i kväll som kommer bestå utav hallonmousse. Sen skall det skalas räkor som vi skall ha till middagen, pasta med räksås.

Det enda minuset i dag är att älsklingen tydligen var tvungen att jobba över ikväll då de hade fått in ett panik jobb. Han trodde han skulle vara hemma till 7 tiden ikväll, jippi eller inte. Jag som hade sett fram emot en mysig middag ikväll men men shit happens.

Jag skall även roa mig med att vika lite mer tvätt samt städa av lägenheten. Så mkt roligare än så blir nog inte min tisdag. Btw så fick jag hem älsklingen alla hjärtans dag pressen, var lite orolig att det inte skulle komma hem i tid. Vad det är för något visar jag er senare ikväll efter att han har fått den :)

/M

Glad alla hjärtans dag på er alla!



True love <3

En liten dagstripp

Kom ju upp tidigt ur sängen i morse så jag han med en hel del på förmiddagen. Bl.a. att ta tag i disken, vika tvätt och åka iväg och handla räkor.

Mitt hjärta kom hem vid luchtid och sen tog vi en dagstripp till E-tuna då vi skulle till sjukan där. Det var hjärtat som hade tid där, det är inte fel på honom så ingen behöver vara orolig.

Det gick snabbt och smidigt vilket var skönt, annars är man ju van att det tar en jävla tid när man är på sjukan. Påvägen hem bestämde vi oss för att pizzeria norr skulle stå för middagen ikväll. Det vart kebabtallrik till herrn och jag själv tog en kyckling sallad.

Nu ska jag ta och vila en lite stund då jag känner att jag vart himmla seg utav körandet fram och tillbaka till e-tuna. Efter min power nap så blir det duschen och sen pyssla en lite stud.

/M


Dag 42

Ett foto jag är nöjd med

Jag har två foton på mig själv som jag är nöjd med, det är de här två:







Jag lyckades

Är faktisk lite stolt över mig själv som tog mig ur sängen samtidigt som karln åkte iväg till jobbet i dag. Annars så brukar jag ju ligga kvar och sova till minst kl 9.

Men som sagt i dag kom jag upp ur sängen tidigt och har precis ätit frukost i form av havregrynsgröt. Det smakade jag inte speciellt mkt men med lite sylt så funkar det. Till det var det en stor kopp te och nu kollar jag på Rachael Ray.

/M

Teé och bloggar

Åkte och storhandlade när mitt hjärta kom hem från garaget, handlade för nästan 900 kr. Men då har vi mat för 3 veckor, behöver bara kompletteringshandla lite. Så i runda slag kommer väl det landa totalt på ca 1100 kr för all mat totalt på 3 veckor och det gott folk tycker jag inte är illa pinkat speciellt inte när man har en karl som äter som en häst.

Kvällen har spenderats i soffan med min fina karl, han har spelat tevespel samt tittat på teve. Själv har jag druckit teé och läs en hel uppsjö utav diverse bloggar. Vissa mer intressanta än andra, fastar mest för bloggar som handlar om mode, hår, smink och inredning.

Men nu gott folk ska jag stänga ner mig lilla dator och bädda ner mig i sängen för en god natts sömn. Tänkte slå på stort och försöka gå upp samtidigt som karln i morrn, wish me luck!

/M


Nytillskott i garderoben

Hittade ju en skit snygg topp inne på sweet poison som gick följa med hem och här kommer en bild på hur den ser ut. Det kommer garanterat att användas flitigt i sommar till shorts, kjolar och jeans.

/M


Dag 41

Favorit skor

Jag har två par favorit skor, de första är ett par converse skor. De är röda, har även ett par svarta och det bästa med de skorna är att de passa till det mesta.

Sen så älskar jag verkligen högklackade skor så mina nästa favorit skor är självklar ett par högklackade. De är svarta och har en 11 cm klack och platå framtill som gör att de är lätta och sköna att gå till. Det bästa med högklackade skor är att det får bena att se riktigt långa och smala ut.

/M




Lycka <3


Lycka för mig är att få somna och vakna upp brevid mitt älskade hjärta <3

Solig söndag

Söndag och solen lyser härligt utanför, synd bara att en annan måste hålla sig inomhus. Är fortfarande snorrig och halsen börjar kärva lite. Så för att inte bli sjukare håller jag mig inomhus i dag och kurerar mig med te och halstabletter.

Fick ett sjukt begär utav att städa så det tänke jag roa mig med idag. Första tvättmaskinen är redan igång, blir nog två masiner till skulle jag tippa på. Ska ta tag i disken som vi har ignorerat under hela helgen och så ska en mat shoppinglista skrivas.

Men nu ska jag ta tag i disken så jag kan stryka det från listan med saker att göra.

/M

Shopping

Som jag skrev i går så började vi dagen med en frukost fika på sultans. Det vart mackor med kaffe/te innan vi sen styrde bilen mot marieberg.

Äsklingen körde dig och jag satt och halv slumrade i bilen då jag inte kännde mig så jätte kry. Vart bättre sen när vi kom fram och skulle gå i affärer. Först gick vi in på sweet poison då älsklingen skulle ha pomada till håret. Själv hittade jag en skit snygg topp som fick följa med hem.

Vart clas ohlssons sen för locktång samt lite saker till garaget. Köpte en ny stekpanna inne på cervera då våran andra har sagt upp sig. Tog ett varv i lite andra affärer inna vi sen åkte till max för lite mat.

Mätta och belåtna sen så satte jag mig framför ratten och så åkte vi hem till stan. Stannade till på willys för att handla lite gott till kvällen och sen svängde vi förbi pressbyrån då hjärtat skulle hämta ut snuset han hade beställt.

När vi kom hem förut så var vi båda trötta och sega så vi har legat i soffan och vilat i omgångar men nu är vi vakna. Men speciellt pigga är vi inte, blir kanske bättre med lite mat i magen.

/M


Inspiration till rockabilly

Jag fick en kommentar från en rar tjej som fråga mig ifall jag inte kunde skriva ett inlägg om vilka rockabilly personer som jag inspireras utav och vad den stilen är för mig.

Så därför tänke jag försöka knåpa ihop ett inlägg som besvarar hennes frågor :)



De rockabilly/pinup personer jag inspireras utav är Bettie Page som var en bland de första pinuporna. Sen har vi Marilyn Monroe, hon har lite mer glamour stilen men som ändå är lite influerad av lite pinup stilen. Tillsist så inspireras jag av burlesque modellen Dita Von Teese.

Alla dessa 3 damer har en sexig och fenimin stil utan att bära kort korta kjolar och super ur ringade linne/toppar. Visst det har åtsittande klänningar, toppar och kjolar men som ändå lämnar något åt fantasin. Sen så behöver man inte vara smal som en sticka för att se bra ut i den här stilen.

För på 50-60 talet då denna stil "upp kom" så var det inne med att ha kurvor all timglas formad kropp. Det känns som denna stil är mer anpassad och ser bra ut på alla vare sig man är jätte smal eller är väldigt kurvig.

För mig betyder den här stilen att man kan klä sig i vida klänningar eller åtsittande kländer och känna sig sexig men ändå lämna lite åt fantasin. Att man kan se otroligt sexig och fenimin ut även fast man har kurvor och kanske ett och annat extra kilo.

Sen älskar jag alla dessa underbara rockabilly frisyrer. Det finns en frisyr för alla vare sig man har långt, kort, lockigt eller rakt hår. Det ändå som sätter stopp för en är änns egen fantasi. Och sminkningen älskar jag med de röda läpparna och eyelinern på ögonen som kan skapa en illusion av att man har "kattögon".

Jag hopps det här kan duga som ett svar :)








Sängdags

Tittat på film i kväll och bara myst med min fina sambo. Nu är det dags att krypa ner i sängen så vi är pigga i morrn. Vi tänke starta lördagsmorgonen med en mysig frukost på sultans innan vi sen åker till marieberg för lite shopping.

Men nu säger jag natti natti och hoppas ni alla har haft en trevlig fredagskväll!
/M

Ett besök på sjukhuset & frisören

Vart en tidigt morgon för mig i dag jag skulle till sjukhuset på morgonen. Pratade md en läkare på kirurgmotagningen angående mina gallstena. Hon tycket det var bäst att plocka bort stenarna så nu är jag uppsatt på en väntelista för operation.

En planerings sköterska ska ta kontakt med mig i veckan som kommer så skall vi disskutera lite angående operationen. Jag var helt inställde på när jag åkte dit att jag skulle behöva tjata och försöka övertala läkaren till att plocka bort stenarna men det behövdes inte. Skönt att ha med en läkare som är på samma våglängd som än själv.

Stannade till en sväng hemma hos mina föräldrar sen för att informera om hur det hade gått på sjukhuset. Sen åkte jag ner på stan då jag hade en till hos min hårfrisör. Vi färgade hela håret så nu är det riktigt korpsvart, klippte bort de kluvna topparna. Sen satte vi in rött löshår baktill så det ser ut som att jag har rött underhår. Man får ta till alla knep när det inte funkar att färga med hårfärg.

Vart super nökd med resultatet men det brukar jag ju alltid bli när jag går där ifrån. Väl ute så höll jag på att frysa ihjäl, fick till och med ha vantarna på mig när jag skulle köra hem.

En väldigt sen lunch är intagen och snart ska jag ta tag i disken, efter det blir det till att ta det lugnt och vänta på att hjärtat ska komma hem från jobbet.

/M



Bollen är i rullning

Även i dag har jag tagit det lungt, bara legat nerbäddad i soffan och tittat på teve. Var över en liten sväng hemma hos mina föräldrar det det bjöds på fika.

Lånade datorn och skrivaren så jag kunde skriva ut lite div papper. Snackade lite skit med mamma och så fick de ett telefonsamtal som var till mig. Det var från kirurgmotagningen som undrade ifall jag kunde komma på ett möte hos de i morrn angående mina gallstenar. Yes jag tackade jag till tiden, äntligen är bollen i rullning.

Hoppas hoppas att läkaren vill operera bort stenarna för det är inget kul att behöva gå och oroa sig över när nästan gallstensanfall kan komma. Sen vill jag kunna gå till min kiropraktor och trycka ut mina knutor i ryggen utan att vara rädd för att hon kommer sätta igång ett nytt anfall.

Den smärtan jag kände när jag fick mitt anfall önskar jag inte änns mig värsta fiende eller jo lite kanske men ändå. Du vet inte vart du ska ta vägen när du får ett sånt anfall, du kan varken stå, ligga eller sitta utan att det gör förbannat ont. Men jag hoppas läkaren och jag ska kunna komma överens i morrn.

Nu så väntar jag på att mitt hjärta ska komma hem då vi skall åka ner till länsförsäkring och fixa med lite försäkringar. Sen ska vi hem och fixa pizza till middag innan jag sen beger mig iväg på ljusparty med madde.

/M

Dag 40

Hur en helg ser ut för mig

En typisk helg för mig ser ut som så att det blir en hel del mys med min sambo. Vi brukar ta sovmorgon både lördag och söndag. Sen brukar han oftas åka ut till garaget och fixa med bilen. Själv brukar jag antingen städa, träffa vänner eller åka ut till min svärmor och pyssla i hennes lokal. På kvällarna brukar vi titta på teve/film och bara ta det lungt.




Hur mkt...

Hur mkt snor kan det igentligen komma ur än näsa?? Det känns som rena niagarafallet och det tar ju aldrig slut. Bara idag så har jag redan förbrukat 5 packet med näsdukar och vad som känns som en halv hushålls rulle.

Har ialla fall legat på soffan hela dagen och glott på teven, duckit te och snytit mig stup i kvarten. Näsan börjar bli öm och snart ser jag väl ut som rudolf med röda mulen.

Kvällen fortsätter i samma anda som under dagen, med andra ord soffa och teve. Ska gotta till mig med lite choklad och glass för det är jag banne mig värd med denna snoriga näsa.

Hoppas ni får en trevlig onsdagskväll!
/M



Tak dropp

Eftermiddagen i går spenderade jag med att torka rent alla skåp i köket. Det tog sin lilla tid men fan vad nöjd jag var med mig själv efteråt.

Fixade biffcurry med ris till middag och sen vart det duschen. La en skön ansiktsmask så huden vart len och fin. Lagom som jag kom ut från duschen så började näsan rinna och sen så kom febern.

Så där har det hållt på hela natten och idag känner jag mig som om jag har blivit överkörd av en ångvält. Har bunkrat upp med en massa näsduktar, måste dock ner till coop för vi har inte en ända halstablett hemma :(

Resten utav dagen kommer spenderar i soffan med te, c vitaminer och massor utav vila. Sa till älsklingen att jag inte har tid med att vara sjuk och han sa att men det är ju nu du har tid. Det har han ju iof rätt i efter som att jag är arbetslös så har jag all tid i värden att vara sjuk men jag vill inte!

Nej vila så jag är fit for fight tills i morrn kväll då det är ljusparty.
/M

Dag 39

Mina syskon

Jag har ingen syskon utan jag är ett ensambarn, det finns ju för och nackdelar med det som det gör ifall man skulle ha haft syskon. Det som kommer närmast i hand och som nästan kan räknas som syskon är min fina kusin.

Även fast det är 6 års ålders skillnad mellan henne och mig så är vi ändå på samma vågläng, åtminstonde i dagens läge. Vi är rätt så tajta med det beror nog för att vi alltid har bott rätt så nära varandra och att våra mammor umgås och har en nära syskonrelation.

Vi är rätt så lika, vi har båda en passion för högklackade skor och tatueringar. Och även hon har nu fått upp ögonen och intresset med hästar.


Mat tips

Här hemma så brukar vi alltid skriva matlista för en ca 3 veckor framåt. Vi gör det dels för matkostnaderna blir mindre och man behöver aldrig stå samma dag och funderar på vad man ska fixa till middag.

Men efter ett tag så börjar ju fantasin på maträtter att tryta och det slutar med att man äter samma sak typ var tredje vecka. Inte så skoj så då tänke jag tipsa om att gå in på www.ica.se/Recept-Mat/ , där kan man hitta mkt insperation till nya maträtter.

De har en flik som heter billiga veckan och när jag har bläddrat mellan de olika veckorna så har jag hittat fler goda och intressanta recept som vi ska prova på här hemma.

De har även en hel del goda recept på olika bakverk och så har de en flik med mat med teman. Jag kan nästan lova att det finns minst 1 recept som kommer falla er alla i smaken.

/M



Lugn förmiddag

Har bara tagit det lungt och dragit fötterna efter mig denna förmiddag. Käkade nyss lite lunch och slö tittar på teven. Vad eftermiddagen har att erbjuda vet jag inte. Funderar på ifall jag ska va lite duktig och torka ur alla skåp i köket. Det som lever får se vad som händer.

/M

Dag 38

Drömresa

Jag har 5 st drömresemål och jag hopps kunna genomföra åtminstonde 2 st utav de.

Första drömresemålet är Irland-dublin då jag vill uppleva deras fina natur. Åka på whiskey provning, sitta på mysiga pubar och dricka öl.

Andra resemålet är Hawaii då jag även där vill uppleva deras fina natur och härliga klimat. Jag är en soldyrkare in märgen och sol finns det gott om där.

Tredje resemålet är Skottland och även denna gång är det för den fina naturens skull. Sen skulle det vara roligt att åka runt på whiskey även där.

Fjärde resemålet är island, jag det säger nog lite emot mig då jag inte alls är någon fantast utav snö. Men de ska ha en sådan otroligt vacker natur och tänka att få rida islandshästar i deras rätta natur.

Sista drömresemålet är USA, att få åka route 66 i en jänkare. Det vore så jävla nice och inte att för glömma så måste det ju göras ett stop i Lag Vegas. Det skulle vara så häftigt att få uppleva denna neon stad med casinon till höger och vänster.

Det gott folk är mina drömresor.


Hawaii

Irland/Skottland


Las Vegas


Island

Ny dag, ny vecka

Kickstartade dagen med att träna igenom kroppen liten. Det känns att det var ett bra tag sen jag tränade sist men det ska det bli ändring på.

Tog en promenad ner på stan, köpte hårfärg inne på hm samt postade ett brev. Var jätte fint väder ute idag, solen lyste så när jag ändå var ute så passade jag på att ta en långpromenad.

Väl hemma färgade jag mitt löshår så det nu matchar mitt eget hår, kan vara bra ifall jag känner för att sätta i det någon gång. Tog tag i disken och dammsög lägenheten inna jag fick ett ryck och målade naglarna. Hade först tänkt göra en fransk manikyr med det känns så tråkigt med vita tippar så det fick bli glittra istället.

Det ser lite roligare ut och jag vart jätte nöjd med resultatet. När naglarna var fixade så började jag med middagen så det nästan var klar när älsklingen kom hem.

Jag tittar nu på glee och mitt hjärta är ute i sköldinge då han skulle hämta hem sitt bilbatteri som han har haft på laddning där ute.
/M


Så nöjd med resultatet. Vad tycker ni?

Zelma & lily

Här kommer några bilder från igår då vi busade med zelma & lily i snön.
/M








Dag 37

Favorit måltid?

Om vi menar måltid som frukost, lunch eller middag så väljer jag middagen som min favorit måltid. Varför för att jag och älskligen oftast brukar äta middag ihop. Det är mysig och trevligt, man hinner catcha up om hur dagen har varit och så. Det är trevlig att ha middagskvällar med vänner och familj, äta gott och umgås.

Om vi menar måltid som vad som är favoriten att äta så står det mellan 3 saker. Det är sushi, pastasallad eller en god köttbit med tillbehör.


Bus i snön

Åkte ut en sväng till sköldinge förut i dag och busade med hundarna. De verkligen älskade de och for runt som dårar. När vi kom hem så började vi med middagen och hundarna låg och vilade sig.

Sophia kom förbi vid 17.30 tiden och hämtade hem sina prinsessor. Vi åkte sen till ica för lite små handling sen hoppade jag in i duschen när vi kom hem.

Nu ska vi strax bege oss över till våra underbara grannar för fika och lite skit snack. I morrn tänkte jag lägga upp lite bilder som älsklingen tog när vi var ute och lekte med hundarna.

Nej dags att röra sig till porten brevid.

/M

Tidig morgon

Gick upp tidigt i morse vid en halv 7 då sophia skulle komma över kvart i med sina flickor. Bäddade i ordning i soffan åt zelma och lily som fanns sig till rätta på en gång.

Satt uppe och tittade på scooby doo som visades på teve innan jag kröp ner i sänge brevid hjärtat. Sov en liten stund innan vi båda klev upp vid 10 för att titta till busarna.

Tog ut de båda på en promenad, vart en kortis för lily då det dels är kallt ute och sen så ska hon ha valpar om 3 veckor. Kopplade på en långlina på zelma så hon kunde springa runt som en tok ute på gården, kastade lite frisbeeoch springa sig trött.

Nu ligger vi alla helt utslagna och bara tar det lungt.
/M

Dag 35 och dag 36

Vad jag helst vill ha?

Det känns som jag redan svarat på den fråga men ialla fall. Det jag helst vill ha är ett jobb, hus, sommar och att mina nära och kära ska få må bra.





Mina husdjur

Jag har bara haft ett husdjur om man inte räknar med dammråttorna under sängen då. Men mitt första husdjur var en kanin av rasen dvärgväder, åtminstonde enligt de på djuraffären. Nu är det ju så att de kaninerna inte blir speciellt stora med det vart min lilla fröken så förmodligen var hon ett vanligt vädur.

Jag fick henne lagom till en julafton ifall jag minns rätt. Mina föräldrar hade gett med sig efter att jag nästan hade tjatat håll i ögonen på de. Så till slut fick jag mig en egen kanin och hon fick namnet pandora, kommer dock inte ihåg hur jag kom på det namnet till henne.

Hon var en speciell dam som inte var så förtjust att bli buren och när mamma stod i köket och lagade mat passade hon ibland på att ge min mor små tjuv nyp vid hälsenorna. Hon var en riktigt duktig hoppare när hon ville och kände för det. Vi hade satt en 40 cm hög planka framför köksdörren så hon inte skulle komma ut i hallen och den lyckades hon hoppa över en gång.

Pandora vart ca 7 år tror jag innan vi vart tvugna att avliva henne då hon hade fått en envis astma och vi ville inte att hon skulle lida. Vi begravde henne sen i mina föräldrars trädgård och planterade sen en fin ros som ett minne till henne. Det vart ett stort tomrum efter henne och sen dess så har jag inte haft något mer husdjur. Det har helt enkelt inte funnit någon tid eller intresse för det.


Pandora

Lördag - en enda lång fika

Dagen började med en massa mys i sängen med hjärtat. Sen åkte jag ner på stan en sväng, fick dock skrapa av rutorna på bilen då det hade varit svinkallt ute under natten. Det var precis så bilen var villig att starta men sen så gick hon som en klocka.

Älsklingen åkte med mig ut till sköldinge då hans bil vägrade att starta. Så i morrn ska han skruva bort batteriet och sätta det på laddning så kanske hans bil blir lite gladare. Dumpade ialla fall av honom vid garaget och själv åkte jag hem till min kusin.

Vi tog en fika och tjattrade om allt mellan himmel och jord. Vi har ju inte setts sen innan julas så det fanns en hel del att prata och tycka till om. Hon visade mig ett par skit snygga högklackade skor och jag dog nästan lite. De ska vi nog klicka hem inom en snar framtid.

Tjatade lite på henne och hennes man att de ska med oss på live and jive och det ser lovande ut. De skulle bara försöka få barnvakt först, hoppas hoppas. Lyckas de med det så blir det förfest hemma hos oss innan vi safiren.

4 timmar och jag vet inte hur många vaniljrån senare åkte jag och hämtade upp hjärtat. Åkte sen in till stan och köpte thai mat till middag. Och resten av kvällen har varit lugn, lyssnat på lite musik och nu slänger vi ett öga på teven.
/M


Min älskade underbara kusin :)

Dag 34

Favoritårstid och varför?

Lätt svar det blir sommare och varför det säger väl sig självt! Man slipper bulta på sig en massa kläder utan istället kan man springa runt i klänningar, toppar och kjolar. Hejdå vinterskor och hej ballerinaskor och högklackat!

Ligga på en filt i solen och njuta utav solen, glida runt med nervevade ruter i jänkaren. Höra fåglarna kvittra, äta glass, bada, sitta på uteserveringar och njuta av en kall öl i goda vänners sällskap. Åh sommaren är bara helt jävla underbar och så sjukt efterlängtad.


Dag 33

Hobby

Oj jag har ingen direkt hobby hobby sådär, när jag var yngre så hade jag det. Då levde jag för allt vad hästar hette men la det dock på hyllan under mitten av gymnasietiden pga tidsbrist. Tanken är att jag någon gång i framtiden skall ta upp det igen.

Annars så tycker jag om att inreda rum. Att gå runt i affärer och kolla på gardiner, tapeter, möbler, prydnadsaker och fantisera om hur man kan försöka sätta ihop och kombinera saker. Lika så med kläder hur man kan sätta ihop olika outfits och gärna då med olika basplagg som grunden.

Sen tycker jag om att pyssla, göra egna kort som jul kort och födelsedagskort. Måla om gamla ramar så de får ett nytt liv.
/M

 

 

 


Har mest flängt runt i dag

Som rubriken säger så har jag mest flängt runt i bilen i dag. Åkte och hämtade upp franken vid halv 11 tiden, skulle åka till badhuset och simma lite längder. Först var vi dock tvungna att åka upp till inter sport då herrn behövde nya badshorts.

När det var fixat stannade vi på OKQ8 då han behövde lite mat i magen och sen brummade vi ner till badhuset. Var duktigt och simade 15 längder innan jag hoppade ner i bubbelpoolen. Sen vart det en stund i bastun så kroppen skulle bli riktigt uppmjukad.

Tog en sväng hem till mina föräldrar då jag skulle skriva ut till papper sen körde jag ner franken till bolaget då han behövde öl till kvällen. Träffade marcus där inne, hejade och snackade lite skit innan det var dags att betala och åka vidare upp till öb. Där inhandlade franken en massa snacks som skulle va födelsedagspressent till kjelle som tydligen fyller 26 år i dag.

När han hade prickat av hela sin lista med saker han skulle göra så körde jag ut honom till julita då han dels skulle hmta hem sin bil från sina föräldrar och så skulle dåren ut på isen för att pimpla lake.

När jag kom hem efter att ha farit runt kors och tvärs la jag mig i soffa nför att lyssna på musik en stund. Det slutade med att jag somnade i 2 timmar, hjärtat väcket mig efter att han hade kommit hem och passerat duschen.

När jag hade vaknat till liv åkte vi till willys och öb sen vart det hem och fixa till middagen. I dag vart det plankstek och sen har vi bara legat och myst i soffan <3
/M



Dag 32

Mina framtidsplaner

Mina planer är att skaffa ett jobb som jag trivs med och få en stadig inkomst. Se till att mitt förhållande med min sambo är lika underbart och bra som det är nu. Det gäller att inte ta varandra förgivet samt att överraska varandra ibland.

När jobbet är fixat vill jag skaffa hus som vi kan flytta in i och planera för våran framtid. Sen vill jag självklart ha min familj och vänner runt om kring mig, att de mår bra och är lyckliga. Hinna med att resa och se olika platser tillsammans med min sambo och vänner.

Det är mina framtidsplaner, vad är dina planer?

/M

En torsdag i städandets tecken

Dagen till ära har jag vigt till att städa lägenheten men innan jag drog igång med det åkte jag och handlade lite. Handlade jätte fint kött inne på sköneros butik, vi ska nämligen äta plankstek i morrn. Fick jätte bra tillagnings tips utav de som jobbar där inne.

När jag kom hem så tog jag tag i städandet, laddade en masik tvätt innan jag tog tag i dammningen. Torkade av alla prynadsbilar hjärtat har så nu skiner de igen.

Han med större delen utav disken innan jag fick ett mess från madde angående en fikaträff. Disskuterade först ifall vi skulle ta det i morrn men vi slog till på det redan i dag. Så jag pausade mitt diskande, laddade tvättmaskinen för 3:e gången och gick sen ner och mötte madde vid våra portar.

Vi slog oss till ro vid ett bord inne på slutans och skvallrade. Pratade även om hur svårt vi tycker det är att hitta ett jobb, att vi vrider och vänder på oss för att komma på ställen man kan söka till. Men det är bara att kämpa på och peppa varandra.

Efter fikat tog jag tag i disken som var kvar sen vart det en tur med dammsugaren innan mitt hjärtat kom hem. Vi fixade lite mat och nu så har han lämnat mig för garaget. Men inte gråter jag några tårar för det nejdå själv ska jag måla naglarna, försöka hitta fler jobb att söka samt slänga ett öga på teven.

/M


Unnar mig lite gott i gott

Det har varit en helt okej dag i dag. Varit runt till lite ställen och hört mig för ifall de hade några lediga jobb men fick ett nej från alla. Men ingen idé att haka upp sig på det, bara att hoppa upp i sadeln igen och köra på.

Var även nere på AF och sa till de att jag var helt arbetslös nu så får se ifall min handledare vill ha ett möte eller ifall vi sköter det hela över mailen. Tog en sväng till länsförsäkring och fixade lite med hemförsäkringen så älsklingen kan säga upp sin då han står inskriven på min nu.

Hade lite tråkigt på eftermiddagen så jag städade och sorterade i skafferiet så nu är det ordning och reda där inne. Men hur länge det håller det vette tusan :P

Min snygging är ute i garaget och pysslar. Själv har jag unnat mig själv lite gott i gott i form av kryptoniter, frukt nappar, dricka och en skvallerblaska. Sen tänkte jag överraska hjärtat med lite chockladmousse när han kommer hem sen.

/M


Dag 31

Bloggar jag läser.

Jag läser sjukt många, vissa mer dagligen än andra. Så jag lägger upp ett litet axplock utav de bloggarna jag läser.

www.nathabells.blogg.se

www.shabo.blogg.se

www.lavali.blogg.se

www.tovelundbergs.blogg.se


www.vaniljmunken.blogspot.com

www.soerific.blogspot.com

www.lifeofangeliciouz.blogg.se

www.ladyliine.blogg.se

www.miakeranen.blogspot.com

www.cattanb.wordpress.com

www.novelistas.blogg.se

www.prettypinkflesh.blogg.se

www.victoriabrikho.se

Ja det här var ett litet axplock utav de bloggar jag läser.