Stan med jennypenny

Vart som sagt en sväng ut i går, vart först ett stopp hos jenny sen vidare till herr partyboy emil för lite förfest. Sen drog vi ner till san marino, var en hel del folk där men nästan ingen man kännde. Vart tillslut efterfest hemma hos danne där jag, lena och emil tryckte i oss en massa mat som vi hade köpt med oss från maistro.

I dag drog jag ner på stan med jenny och tittade runt i lite affärer. Käkade lite mat och sen vart det in en sväng på lindex där jag handlade lite nya underkläder. Sen när jag kom hem så dog jag i soffan, vakande vid halv 6 och då var det dags att fixa lite käk.

Har varit duktig och rensat och kastat lite i min underklädes låda så nu får det plats med lite nya kläder där. Ska ladda mp3 spelarn med lite skön musik sen funderar jag starkt på att gå och lägga mig snart.

Längtar tills nästa helg :)

Pushej

( )

Är inte riktigt nöjd med allt för tillfället som det ser ut nu. Lyckades ialla fall fixa en tid hos min frissa som om ca 2 veckor ska jag dit och färga håret.

Ska lägga mig i ett bad snart men först blir det till att power nappa efter det så ska jag nog dra över till jenny. Vi ska iallafall dra ner en sväng till krogen och ta en öl, känner att jag behöver det efter den här dagen.

Pusshej

Fan jävla helvete

I dag flöt allt på som vanligt på jobbet och tiden flög åter igen fort fram. Tänkte vara duktig och svänga ner till min hårfrissa efter jobbet och beställa tid hos henne men hade hon öppet nej. Bara för att jag för en gång skull kommer ihåg det så ska det naturligtvis vara stängt.

Har lite andra problem som förmodligen kommer att lösa sig snart men sen har jag tusen tankar i huvudet vilket inte är så bra. För det gör nämligen att jag inte kan sova ordentligt på nätterna utn jag ligger och grubblar istället.

Drass fortfarande med ryggont vilket inte är någon höjdare, hoppa att det går över snart. Nä nu ska jag vara nyttig och äta ett äpple.

Pusshej

Tiden bara flyger fram

I dag så flög tiden fram på jobbet och vipps så var det lunch och sen efter 4 timmar som snarade kändes som 1 timme så var det dags att byta om och åka hem.

Har fortfarande ont i ryggen så jag ska lägga mig i ett varmt bad om en lite stund, hoppas på att ryggen ska kännas lite bättre efter det.

Ska titta på nya knight rider i , visserligen har jag reda sett det avsnittet men det fanns inte så mkt mer roligt att glo på teven i kväll.

Längtar efter helgen då jag bara ska va hemma och ta det lungt, ska passa på och titta på lite film hade jag tänkt mig.

Pusshej

Seg och ont i ryggen

Denna dag gick också rätt så fort sen så är det skönt att det fortfarande är just vid 4 när man ska åka hem. Var ingen hödare förut när det vart mörkt redan vid halv 3 tiden.

Har dock skapligt ont i ryggen och har en stor muskelknuta vid vänster axel och det är ingen höjdare kan jag lova. Det känns ju lagom skönt och böja och ha sig när man jobbar, min rygg känns som om jag vore 75 år gammal.

Kanske dags att börja träna och då speciellt ryggmusklerna så jag inte behöver känna mig som en 75 årig gammal tant. Nä nu ska jag fortsätta att titta på teve och slöa.

Pusshej

Inget slår sibylla

Dagen gick riktigt fort men det känndes i kroppen att man har varit hemma och legat sjuk i 2 veckor. Har grymt ont  i ryggen och har sen svag huvudvärk som förhoppningsvis inte blir starkare.

Orkade inte laga mat i dag så det vart ett super meal på sibylla, igen slår derar hamburgare som är jätte goda. Fast max har också god hamburgare men jag är uppvuxen med sibylla så det kommer alltid vara nr 1 för mig.

Ska fixa matlåda tills i morrn om en liten stund sen blir det att slöa i soffan och se om det finns nått bra att se på teven. Sen hoppas jag att ja kommer somna som en stock i sängen och sova bättre än vad jag gjorde natten som var.

Pusshej

Trött

Jag har sovit som en kratta i natt så nu är jag bra seg och trött och har ingen direkt lust att åka till jobbet. Men det blir säkert bättre när jag kommer dit och man väl börjar jobba, brukar nästan alltid vara så.

Pusshej

Helgen

I fredags hjälpte jag jenny och krille att flytta sen vart det utflyttningsfest hemma hos jenny. Det var trevligt större delen utav kvällen tills några personer började dryga och sen så var det någon lite skitunge som slog sönder portdörren till hennes trappuppgång. Vart efterfest hos danne, kom i säng vid halv 4 tiden.

Lördagen följde jag med werran och handlade pärlor sen vart det upp till willys. Resten utav dagen låg jag i soffan och slappade innan jag och natha begav oss till emil för lite mer party. hade skit kul där uppe, vi larvde oss och tog en massa muppiga kort. Sen vart det krogen efter det vart det mat och sen hem på efterfest hos emil. Var hemma och i säng halv 5 i morse,

I dag söndag åkte jag en sväng till jenny så vi kunde byta halsdukar då vi lycktades ta fel på festen i fredags. Åkte sen ut till werran och kim och snackade lite skit och retade terror (deras katt). Sen vart det hem och fixa mat och lägga upp bilderna från helgen på facebook.

Blir att krypa i säng tidigt i kväll för i morrn är det tillbaks till jobbet. Åh btw, "problemet" jag hade som jag skulle behöva ha mkt tankekraft till är löst nu. Det behövdes inte så jätte mkt tankekraft för att komma fram till lösningen.

Pusshej!

Storhandling och jordgubbar

Var och storhandlade med mamma och farmor på coop samt på willys och det gick rikigt bra. Visst fick jag lite huvudvärk utav min farmor ibland men det är bara att räkna till 10 och ta några djupa andetag så går det bra.

Hittade jordgubbar på coop som jag köpte med mig hem och de var jätte goda. Det är så man längtar till sommaren när man sitter och mummsar på jordgubbar i januari.

Jag är sugen på att måla om mitt rum och jag vet på ett ungefär hur jag vill ha det. Sen har jag ett litet problem eller promblem är det väl igentligen inte men jag vet inte hur jag ska göra med en viss sak. Det kommer krävas en hel del tänkning och det gör ju inte bättre utav att det ligger lååångt fram i tiden heller.



Pusshej!

Flyttkartonger och fika med kusin vitamin

Hjälpte jenny och köra lite flyttkartonger till nya lägenheten förut sen vart jag illamående efter att ha tagit antibiotika tabletten utan att ha ätit något. Det var inte så vidare värst smart , jenny var snäll o bjöd på macka o mjölk sen så åkte jag snabbt ner till bolaget för att handla det jag skulle ha  sen åkte jag hem och la mig på soffan.

Min kusin ringde förut och frågade om hon fick komma över på fika så vi satt och snackade en massa skit här hemma. Satt och kelade lite med rosco som gnydde och hade sig efter som den stackaren har växtvärk, det är inte lätt att vara hund ibland.

Nu sitter jag och slöar i soffan och försöker hämta ork för sen ska jag iväg och storhandla med min farmor.


Rosco


Pusshej!

Moffat och slöat i soffan

Har moffat i mig en massa morötter, chips, dipp och fanta förut och bara slöat i soffan. Så nu är jag proppmätt så jag står mig hela natten och hela dagen i morrn känns det som.

Snart så är den här veckan äntligen över och jag kan få börja jobba igen. Fast jag har endå varit rätt så duktig den här veckan och fått lite saker gjort även fast jag varit sjuk. Har städat större delen utav huset, tagit mig igenom tvättkorgarna samt bakat, det tycker jag inte är illa pinkat för att vara sjuk.

På fredag då smäller det, då blir det på med festklänningen och dra hem till jenny som har utflyttningsfest. Då ska vi partypinglor slå klackarna i taket, längtar jätte mkt.

Pusshej!

Tvätta, baka och handla

Har varit duktig och tvättan en massa i dag samt bakat hallongrottor, det som var mindre roligt vara att vänta på att de skulle bli klara i ugnen.

Var en sväng ner till bolaget sen och handlade öl åt min far sen körde jag natha till lidh samt willys så hon kunde storhandla lite.

Sen vart det hem och fixa lite mat och nu sitter jag här och slö surfar lite. Ska ta och lägga mig i ett varmt bad snart och sen ska jag dippa morötter, chips och dricka fanta och bara gotta mig.

 
som sagt så här tråkigt hade jag iväntat på att hallongrottorna skulle bli klara



 


resultatet utav mina hallongrottor



Pusshej!


Städat & slöat i soffan

Har inte gjort så speciellt mkt i dag förutom att legat i soffan och slöat. Fick ett litet ryck förut och städade av övervåningen så det är rent och fint nu. Ska ta och städa av undervåningen i morrn och kanske baka lite.

Nu ska jag ialla fall ner och ta en titt i kylskåpet och se om man hittar nått gott att tugga på.

Pusshej!


Sjukskrivning och antibiotika

Åkte upp till läkaren och det gick snabbt och smidigt för en gång skull. Fick en kur antibiotika utskrivet samt en ny hostmedicin så nu jävlar är det tänkt att jag ska bli frisk. För det är jävligt dyrt att vara sjuk, hela kalaset i dag gick på 350 kr. 

Jag vart sjukskriven veckan ut, ännu en veckan! Kommer att gå under, kommer ju börja klättra på väggarna eller få städmani. Städmani är iallafall bra för då kommer ju huset att vara skinande rent.

Nä nu tänker jag bädda ner mig i soffan och lyssna på lite skön musik.

Pusshej

1½ timmes sömn och snart upp till vårdcentralen

Lyckades få 1½ timmes sömn i natt men huvudsaken är att min mor har fått åtminstonde några timmars sömn så hon kunde gå i väg till jobbet någorlunda pigg och utvilad.

Ringde upp till vårdcentralen förut och ska inbefinna mig där kl 10, hoppas verkligen de kan skriva ut nått som kan hjälpa mig bli av med hostan eller dämpa den tillräkligt mkt så jag och mina föräldrar kan sova om nätterna.

Pappa är så snäll så han kör mig upp så slipper jag köra själv, känner mig inte i form för att köra bil i dag. Ska tvinga honom att köra mig ner till stan sen så jag kan köpa mig thai mat till lunch.

Pusshej

Ja då sitter man här igen

Har lyckats väckt min mor 4 gånger nu i kväll, den stackaren börjar jobba kl 7 i morrn. Varje gång hon precis är på väg till att somna så börjar jag hosta som en tok.Hade jag varit hon så hade jag slagit ihjäl mig vid det här laget nu.

Ska ialla fall åka upp till vårdcentalen i morgon ihopp om att kunna få någon hjälp så jag kan få sova på nätterna samt slippa väcka mina föräldrar med mina hostningar.

Tänkt tvinga mig att vara vaken 1 timme till så min mor får några timmars sömn, för jag hostar inte lika mkt när jag sitter uppe framför teven eller datorn.

Pusshej!

Döda mig någon..jag pröjsar för det

Fick lite Cocillana utav jenny i dag som jag kan ta på kvällarna innan jag går och lägger mig så jag kan få sova så jag orkar upp till jobbet på mornarna. Tänkte att det här blir ju skit bra men nädå sådan tur sak inte madda ha.

Hostar fortfarande lika mkt, så istället för att ligga i sängen och sova så sitter jag nu här med en kopp te. Jag börjar snart seriöst överväga be någon att döda mig för orkar hålla på så här.

Ska ialla fall tvinga mig att försöka sova efter att jag druckit upp mitt te. Till er alla som kan sova gott på natten, gå och dö era jävlar! Och nä jag är inte bitter alls, absolut inte!

Pusshej!

Chokladglass och miami ink

Drog till emil igår efter middagen och festade lite med han, tuba, my och sen drog vi ner på krogen med kim, danne och hans lilla syster. Vart efterfest hos danne, satt och lyssnade på musik och snackade skit. Kom hem vid 4 och somnade inte förens kl 6 pga hostan.

I dag har jag mest bara slöat, åkte över en snabbis till jenny för att få lite dunder hostmedicin så  jag kan sova om nätterna. Var dukigt och laddad upp bilderna på bdb från festen i fredags.

Nu sitter jag i soffan och äter chokladglass och tittar på miami ink, ska kolla på bones sen blir det att krypa ner i sängen och sova så jag orkar upp till jobbet i morrn.

Pusshej!

Dog i soffan

Kravlade mig upp ur sängen vid 10 i morse för att få i mig medicinen sen vart det tevesoffan och datorn. Efter att jag hade surfat klar så sappade jag lite på teven och hittade ett och annat program att titta på.

Tänkte bara ta en liten tupplur vid tolvtiden och när vaknar jag jo för 30 min sen (16.15). Ska ner och äta middag nu och se om man vaknar till liv.

Pusshej!

Roliga bilder & frusna fötter

Var en kanon kväll med mkt skratt och många roliga bilder. Var uppe hos emil och förfestade och det var fullt till både höger och vänster med folk men det var bara trevligt. Vart som sagt en hel del roliga bilder som kommer upp på bilddagboken i morrn.

Sen vart det krogen och till slut maistro innan jag avslutade kvällen. Sitter nu i soffan och väntar på att mina stackars små fötter ska tina upp lite innan jag ska bädda ner mig i sängen. Hoppas på att jag kommer somna på en gång och slippa börja hosta som en tok.

Pusshej!

Lager 157

Jag fick ett infall efter att jag hade fikat med barbro och jenny så vi drog till lager 157 för att kolla in om det var något att ha. Det var pissigt skyltat dit eller nu ljuger jag, det fanns inte en enda jävla skylt alls som visade till lager 157.

Vi gick där inne men hittade inte ett piss typ, med andra ord det sög. Hittade dock en basic hoodtröja för 100 kr så den fick följa med hem. Kommer då aldrig mer att åka dit, det är till och med så factory i vingåker är bättre.

Nä sak fixa till mig och tralla bort till emil där det vankas fest, herrn ringde när jag satt och körde bil och tjatade på att vi skulle komma tidigare. Blir nada alkohol ikväll för min del, det blir till att hinka fanta och moffa choklad istället.

Pusshej!


Fika time

Ska ner på stan strax och träffa jenny och ta en fika. Ska hör hur hon hade det i stöten på sin skidsemester, hon lyckades faktisk komma hem hel. Det är ju mer än vad jag skulle ha gjort om jag hade åkt på skidsemester.

Blir förmodligen hem till emil i kväll med natha o joanna, det vankas nämligen party där. Det blir dock nyktert för mig då jag knaprar pencillin. Fast det gör inte så mkt, har inga problem att festa nykter.

Pusshej!

Pigg som en lärka

Ja vad gör man om man är pigg som en lärka och inte kan sova jo man lägger sig i sängen med den bärbara datorn och surfar lite ihop om att ögonen ska blir fyrkantiga och trötta. Men jag får skylla mig själv efter som jag har sovit större delen utav dagen. Hjärnan går på högvar men det är inga vettiga tankar som surrar i hjärnan på mig.


Det är fredag i morrn eller det är reda fredag då kl är 01.34 men men, sak ut en sväng med natha i morrn kväll och träffa lite  människor. Ska bli skönt att komma ut och vara lite social, går ju ingen vidare att vara det när man är sjuk och måste hålla sig inomhus inprensip hela tiden.
 
Nu ska jag surfa vidare. Pusshej!

Ice road truckers

Tittar på det på teve just nu och det är jävligt intressant, jag skulle då aldrig våga köra p icen med de tunga lasterna som de har. Snackar lite skit med chrille på msn, ska försöka planera in en pizza kväll någon helg. Kan vara trevligt och mugås, moffa pizza och bara snacka skit.

Tänk vad glad man kan bli för en liten blikande ruta. Nä fixa en kopp vaniljte nu tror jag så halsen blir lite bättre.

Pusshej


Städ mani och te

Fick något städ ryck när jag stod och lagade mat förut så jag städade ut kylen och ena skåpet med ovanför diskbänken medans jag väntade på att maten skulle bli klar.

Åkte upp till willys sen med werran och det vart faktisk inga onyttigheter för min del, kom hem med vaniljte istället. För te som jag drack sist jag skrev ett blogginlägg var inte vaniljte utan någon annan smak, upptäcket inte det förens jag skulle dricka de och då hade jag redan postat inlägget.

Har fått lite städmani så nu har jag städat rent i en massa skåp jag har i rummet så nu ser det någorlunda bättre ut. Börjar bli hungrig efter allt städande och det blir ju inte bättre utav att det är matprogram på teven heller. Det blir nog till att koka en skål med mackroner, snabbt och gott.

Pusshej!

Helt utslagen

Ligger utslagen som en död sill i soffan och orkar knappt röra en muskel. Hostar som en gris gör jag oxå och hostmedicinen hjälper inte så värst mkt, den enda den gör är att smaka vider. Den har någon äcklig efter smak utav viol eller nått liknande och det är så det vänder sig i magen bara att tänka på det.

Ska palla mig ur soffa sen och följa med werran till willys, kan nog vara bra för kroppen att röra lite på sig. Man kan ju alltid passa på att handla lite onyttigheter där uppe och unna sig när man är sjuk.

Pusshej!

Tattoos

Har hunnit skapat mig en liten samling av tatueringar som pryder min kropp. 



Bikini

Fick som sagt hem paketen från hm i dag med min bikini och enligt mig så är den grymt snygg. Lägger upp lite bilder så ni får se hur den ser ut.

Köpte två olika överdelar så man kan byta lite när man känner för det. Så nu jävlar är jag sporrad till max att börja träna så jag kommer kunna se jävligt bra ut i bikinin. Beach 09 här kommer jag. Så fort jag blir frisk så jävlar ska det sättas fart med att komma i form.



Pusshej!

Tvätt och HM paket

Har tagit mig igenom större delen utav tvätthögen nu och har även hunnit fixa köttfärsåsen till lasangen. Väntar på att min mor ska komma hem från coop med HM paketet så jag kan prova och se om bikining som jag beställt passar.

Har även varit lite teknisk och fixat till min bloggsida så nu tycker jag den är lite snyggare än den var förut. Visst det är säkert jätte lätt att fixa och trixa med designen på bloggsidan men för mig som inte är så vidare värst tekning så känns det som en vinst att jag klarade det själv.

Pusshej!

Ork

Har ingen större ork till nått, klev upp ur sängen halv 10 för att ta min medicin och sen gå och lägga mig igen. Det var ju totalt bomkört då jag började hosta som en galning och fortfarande gör det.

Så nu sitter jag i tevesoffan trött efter bara 5½ timmes sömn (somnade inte förens kl 4), hostar som en gris och är hungrig. Är grymt sugen på en kebabpizza från olympos men de har inte öppet nu och om de hade skulle jag inte orka ta mig dit. Är för trött för att fixa till något annat att äta så jag ska mysa ner mig i soffan och försöka vila en stund.

Sen sak jag ta tag i tvätthögen jag har skapat, fixa köttfärsås till lasangen (nu var jag 10 gånger hungrigare) och sen kanske fixa till mig o ta lite egokort om det finns någon ork kvar.

Pusshej!

Fuck!

Det här tycker jag om att vara sjuk, hosta som en jävla gris och vara uttråkad!

 



Puss hej!





Vaniljte o bilder

Var och fikade på hembagarens med madde, chrille och werran förut. Satt och snackade om allt mellan himmel och jord o helt plötsligt hade 1 timme gott och det var dags att bege sig hemmåt. Följde först med werran till willys för att hadla lite små saker.

Har precis laddat upp en massa bilder som jag hittade i min kamera på bilddagboken, är bilder från en massa fester. Har inte rikigt haft ork till att ladda upp de förens nu, men bättre sen en aldrig lixom.

Sitter nu och dricker vanlijte och försöker komma på lite bra musik jag kan ladder ner och sen fylla min mp3 med, har nämligen börjat ledsna på musiken jag har inlagg på den nu då jag nästan kan varje låt utan till.

Puss hej!

Nudlar & underworld

Sitter nerbäddad i soffan och det kurrar lite väl mkt i magen för att jag ska kunna ignorera det. Ska gå ner och fixa till lite nudlar och så ska jag plocka med mig lite frukt upp. Tänkte nämligen titta på film och mumsa mat, valet på film landade på underworld för att den är grymt bra sen är kate beckinsale jävligt snygg i sina kläder.



Puss hej!

Pencilin o hostmedicin

Var uppe hos läkaren och fick pencilin för jag hade lätt halsfluss samt hostmedicin för min hosta. Måste vara hemma hela veckan vilket är tråkigt då jag gillar mitt jobb.

Tog lite hostmedicin förut och den hjälper bra, dessutom så blir man dåsig i huvudet så man ska ej köra bil när man har tagit det. Har dock inga planer på att köra någon stanns de närmaste dagarna.

Ska försöka fixa till mat  sen och efter det ska jag bädda ner mig i soffan mer orkar jag inte i dag. Ska se om man hittar nått bra på dumburken att se sen.

Puss hej!

1½ timmes sömn o läkarbesök

Fick bara 1½ timmes sömn under natten då jag har hostat så förskräckligt. Ringde till vårdcentralen i morse och fick en tid hos en läkare som konstaterade att jag behövde en pencilinkur samt hostmedicin. Har nämligen åkt på en lättare släng utav halsfluss, så roligt eller inte.

Blir hemma från jobbet hela veckan vilket jag tycker är tråkigt då jag gillar mitt jobb men bättre att vara hemma och bli ordentligt frisk. Ska ta lite hostmedicin nu och se om den gör någon skillnad sen ska jag banne mig sova några timmar.

Puss hej!

Döda mig någon!

Det där med att sova det kan jag ju glömma för det kommer då inte att hända. Min hosta har inte gett med sig nått alls, så istället för att rulla runt i sängen ex antal varv i ren desperation över att försöka sova så sitter jag nu framför teven. Jag hoppas att jag av ren utmattning kommer somna i tevesoffan inom en halvtimme eller så, det vore ju inte helt fel.

Känner mig ynklig, lungorna känns sönder trasade av all hostning och på köpet så är jag hungrig. Det är dock ingen större idé att äta då jag bara skulle få upp maten på en gång då jag hostar så häftigt att magen nästan vänder ut och in på sig.

Det är vid sånna här tillfället som jag är glad att jag fortfarnade bor hemma, för det är jävligt skönt att bli lite ompysslad. Jag hoppas att jag inte lyckas väcka min mor något mer den här natten då hon ska jobba i morrn. Visst hon börjar inte förens kl 14 på eftermiddagen men det suger ju endå att få nattsömnen förstörd.

Jag bryr mig dock inte om jag skulle råka väcka grannarna med mina hostningar, speciellt inte hotel gillet. De kan gärna få vakna utav mina hostingar och inte kunna få somna om, vi får ju stå ut med att höra deras jävla hund skälla som en galning när de lämnar den hemma själv titt som tätt.

Puss hej

Illa

Väcket min mor nyss med mina hostningar, har väl hostat nån stopp i ca 2½ timme då. Undra hur många utav grannarna jag har lyckats väcka oxå.

Blir till att åka upp till sjukhuset i morrn istället för jobbet, hopps läkaren är så snäll och skriver ut hostmedicin åt mig så jag kan få sova om nätterna.

Nä ska väl ta och göra ett försök o sova nu inte för att jag tror det funkar men man kan ju alltid hoppas.

Puss hej!

Nybäddat o mat på g

Tog tag  och röjde lite på mitt rum så nu ser det någorlunda bra ut, passade även på att byta sängkläder. Så nu håller jag tummarna för att jag kommer att sova extra gott i kväll, kan ju behövas med min hosta.

Det doftar mat i hela huset och det kurrar lite extra i magen efter som jag dumt nog bara har ätit en halv avakado i dag. Det blir hasselbackspotatis, skinksnitzel med bearnaisesås till middag och det ska bli rikigt mumma att trycka i sig.

Ska hoppa in i duchen efter maten sen ska jag bänka mig framför teven men en massa frukt och titta på miami ink samt boens sen blir det att krypa ner i sängen och försöka sova.

Puss hej!

Snyggt värre

Tänkte vara snäll och bjussa på lite bilder så ni får ser hur snygg jag ser ut på jobbet när jag lackar.



Hett värre eller var säger ni =P


Tevesoffa o sönderhostade lungor

Orkade inte gå ut nått i går utan jag bäddade ner mig i tevesoffan och försökte glo på lite teve. Det gick inget vidare då jag hade feber och somnade större delen utav tiden. Lyckades dock titta på en film, det vart sin city som var jätte bra.

Fasnade en stund framför datorn senare på kvällen vilket var trevligt sen när jag väl skulle försöka sova så gick det åt helvete då jag fick en massa hostattacke hela tiden. Har hostat mig igenom hela natten på ett ungeför så nu är lungorna bra ömma och halsen är då inte bättre.

Blir en lugn slappar dag, ska möjligtvis röja lite på rummet men mer tänker jag inte göra. Vill vara någorlunda kry när jag ska iväg till jobbet i morrn. Fattar inte hur snabbt en helg kan gå, känndes som om det var fredag eftrmiddag för bara några timmar sen.

Puss hej!

Seg

Var bra jävla seg i går när jag kom hem så jag orkde inte skriva nått blogginlägg. Vart utgång i går med natha, joanna och jenny. Vart starlightoch det dög sen vart det en sväng till san marino där jag träffade henke. Var skit roligt, har inte träffat  honom sen några dagar innan julafton och innan dess så träffade jag honom 1 maj.

Har varit bra seg i dag då jag fortfarande är förkyld. Får se jag kanske ska över till emil i kväll om han skulle ha fest. Träffa lite folk och vara social, eller så blir det tevesoffan det åter står att se.

Ska försöka lägga upp lite bilder i morrn på bloggen från olika tillfället och så kan jag bjuda på på ett eller två kort så ni får se hur tjusig jag ser ut på jobbet eller inte.

Puss hej!

Hosta

Hatar denna hosta jag måste drass med nu, ingen höjdare kan jag säga. Känns som att lungorna kommer att komma upp viken minut som helst när jag hostar. I dag så är det fredag vilket innebär helg sen när jag kommer hem från jobbet i kväll. Ska även fira min pappa som fyller år i dag, grattis pappa!

Funderar på att power nappa i 15 min innan det är dags att bege sig till jobbet.

Puss hej!

Oboy o skitsnack

Natha kom över förut så vi drack varm oboy och pratade lite skit. Vi har kommit fram till att vissa lever fasiken på att snacka skit om folk. Visst jag sak inte sticka under stolen med att jag gillar att skvallra iblan men vem gör inte det.


Men jag har då faksiken inte ork att gå och snacka en massa skit om folk, kännar att det finns roligare samt vättigare saker att göra. Och om de som snackar skit om mig, varsegod jag bryr mig inte. Jag och de som är mina vänner vet enda vad som är sant och vad som är bull shit!


Nä bädda ner mig i sänge med mp3:n och drömma mig bort till varmare bräddgrader.

Puss hej!


Bra segt

Det var bra jävla segt på jobbet i dag, trodde iband att tiden stog stilla med det gjorde den inte. Den gick bara jävla segt  och på köpte så var det svinigt kallt i verkstan oxå.

Ligger nerbäddad i soffan en stund nu och väntar på att natha ska komma förbi, ska ta en kopp te och skvallra lite. Sen kanske jag ska titta på film i kväll om jag har någon ork.

I morrn så är det äntligen fredag och helg, ska fira pappa i morrn oxå för han fyller år.

Puss hej!


Usch

Har sovit piss i natt, jag längtar eftter helgen så jag kan få sova ut samt hoppas på at förkylningen ger med sig. Om några minuter så kommer mitt hjärtegull hit i form utav en sötsak till hund. Hinner dock bara träffa lilly i några minuter då jag ska åka i väg till jobbet. Hade ju mkt hellre legat kvar i sängen medmin jälva snuva samt halsont.

Puss hej!

...............

jobbat - glad att komma hem -  slöat i soffan -  allmänt död  - dags att bädda ner sig i sänge -  upp kl 5.30 i morrn -  träffa hjärtegullet i morrn bitti.

God morgon

Ja då har man nyss ätit frukost och klockan är 5.55 och jag ska åka iväg till jobbet om en dryg halvtimme. Sov ju inte som en princessa i nattt utan lyckades vakna 3-4 gånger, det är så jävla typisk mig. Känner mig dock pigg men det hinner säkert vända efter några timmar på jobbet.

Nä ska väl fixa till mig så jag är start klar sen.

Puss hej!

Yes!!

Jag börjar äntligen bli frisk, woho! Visst det har varit jätte skönt att bara legat i soffan och sappap på teven men det ska bli skönt att kunna röra på sig utan att må dåligt.

I morrn så bär det av till jobbet, ska bli skönt att komma tillbaka så man får någon rutin i vardagen. Man tappar ju tidsuppfattningen om vilken dag det är när man är ledig.


Ska ta ett uppfriskande bad om en liten stund så man känner sig som en ny människa sen. Ska bädda rent sängen sen oxå så kommer jag förhoppningsvis sova som en princessa så länge jag inte glömmer att ta ett par panodil ifall att.

Puss hej!

=)

Kvällen gick över förväntan riktigt bra, farmor var så nöjd med allt. Själv var jag på övervångingen större delen utav kvällen då jag mådde och förtfarande mår piss. Har legat nerbäddad i soffan och sappat på teven efter nått roligt att se.

Ska ta och bädda ner mig i sängen med mp3 nu ihop om att kunna sova.

Puss hej!

Grattis!

Grattis på födelsedagen farmor! Damen fyller så mkt som 90 år idag och det ska vi fira med middag för henne här hemma.


Min hals håller på att döda mig lika så kylan som är utanför vilken jag snart ska bege mig ut i. Ska dock ta bilen ner till stan för jag är lat och sjuk. Sen sak jag och min mor upp till lövåsen området och så hurtiga är vi inte i den här kylan att vi går dit upp.


Puss hej!

Snor pelle

Ligger nerbäddad i soffan framför teven med en snorig näsa och en hals som håller på att ta död på mig. Har inte varit så här äckligt sjuk på ett bra ta och det suger verkligen. Jag har ingen ork till att göra något, det är till och med jobbigt att sova.

Det hade ju inte varit helt fel med lite trevligt sällskap nu men det kanske är lika bra att vara själv då jag har en förmåga att vara rikigt bitchig då jag är sjuk. Sen så är det ju inte så snällt att smitta ner andra heller.

Nä ska sappa på teven och se om det finns nått att titta på eller i värsta fall hitta nått som är så tråkigt att man somnar utav det.

Puss hej!

Ingen röst

Vart party hemma hos jenny i går men den massa härligt folk sen begav vi oss till harrys. Det var helt okej, dock så kände jag en otrolig saknad utav biljardcafte som låg där förut. Det var som mitt andra hem förut.

Hade kul större delen utav kvällen sen hände det lite saker jag inte tänker skriva om. De som var där vet vad jag syftar på.

Det var svinigt jävla kallt ute när jag gick hem i morse, tog fan 3 timmar innan min stackars kropp hade tinat upp under pjamasen, raggsockorna och täcket. Vakande i dag och har knappt någon röst kvar, det är ju jävligt nice eller inte.

Är rikigt dyng förkyld och halsen är inte snäll imot mig. Blir att va inomhus hela dagen förutom när jag ska ta en fika sen med vännerna.

Puss hej!


Norrköping

Var där i dag med werran och gjorde stan osäker. Sprang runt i affären och sen vart det ner till roger och gadda sig, vart skit nöjd.

Ska hoppa in i duschen strax och sen bär det av hem till jenny för lite party.

Åh tack för det jätte söta kommentaren som jag fick i ett utav mina inlägg. Åh jag är såååå avundsjuk så jag dör eller inte. Nä det är sant att jag inte har en bil än och...den dagen kommer då jag oxå skaffar bil men jag har ingen bråska, tycker man kanske ska fixa kortet först innan man slänger ut pengarna på en bil men hej det är bara min åsikt. För vad jag vet så ha rman fortfarande yttrande frihet i det här landet.

Btw pratar man skit om andra som får man räkna med att folk gör det tillbaka. Fint att tro att bara för att folk har varit uppe hos barnmorskan så har man blivit på smällen...man kanske har varit där för att ex skaffat preventimedel, du vet sånt som gör att risken minimeras att man blir på tjocken.

Puss hej!