Update

Torsdag: Fikade med annelie på sultans på dagen, var riktigt trevligt. Gick och la mig och lyssande på musik på kvällen sen ringer mobilen vid 23 tiden och 40 min senare är jag på den östra sidan av stan hemma hos stefan. Han tycke jag skulle komma över och träffa hans bror micke och dricka med dem. Så vi tre samt anders satt och drack mintu under kvällen/natten och snackade skit.

Fredag: Lika pigg som en sengångare gick jag och fikar med li och werran på sultan och lapade i oss sol. Sen vart det ner på bolaget sen fixa middag sen han jag powernappa i 20 minuter innan det var dags att fixa till sig. Drog bort till stefan med emelie för att hämta upp de för att gå till hemgårn men de flesta planera sket sig den kvällen. Slutade med att vi satt rätt så fulla hemma hos stefan sen vart det krogen och bråk efter det vart vi lite mer fulla sen vart det typ efterfest och sen soova.

Lördag: Mörbultat kropp efter fredagsen supande. Gick ner med micke och stefan på stan sen ringde jag och väckte li kvart över 11. Vart en fika på slutan med henne och werran. Efter en stund kom natha och gjorde oss sällskap, drog ner en sväng på stan sen. På kvällen vart det utgång med Li, hamnade på san marino där man träffad knasen. Han bjöd på öl som vi hällde i oss, efter ett tag smakade det faktiskt helt okej.

Söndag: Var totalt död i hela kroppen efter 4 dagars supande då jag var ute på onsdagkvällen också. Låg större delen utav dagen i soffan och försökte bli som människa igen. Var uppe en sväng hos emelie och chrisse på kvällen och tittade på teve och snackade lite.

Måndag: Var nere på stan och fikade med emelie och hennes kusin. Sen gick hon och jag en runda på stan och tittade på bebis saker, sen vart det mjukglass och godis. Var uppe en sväng hos chrisse också sen vart det hemgång då både hon och jag vart som zombies. Har tagit det lungt resten utav kvällen nu, sak titta på CSI  sen kl 21.

Ööhh

Jag är trött, seg och hungrig men som tur är så ska jag fika med Li om drygt en timme. Ska se till och trycka i mig en massa mat då så jag blir mät och så ska jag dricka en massa cola så jag piggnar till.

Det kan ju behövas då jag har flera saker som jag ska göra idag samt så sak man ut i kväll men några vänner och då vill man ju vara pigg och glad.

Tror jag sak avlida i soffan en stund till innan det är dags att knata ner till sultan för fika.


Sol

Var ute en sväng på krogen i går och hade jätte trevligt med Li, natha och annelie. Vart först san marino där både jag, natha och annelie var upep och sjöng i omgångar sen vart det bort till bryggan och mingla lite innan det vart hemgång.

Var rikigt pigg när jag vaknade i dag vid halv 9 även fast jag inte kom i säng förens halv 3. Fikade med annelie i dag på sultans, det var rikigt mysigt och trevligt.  Vi fick oss en massa roliga skratt där inne när vi satt och fikade.  Solen har varit framme större delen utav dagen vilket har varit mkt skönt, man mår så himmla bra utav att få se solen.

Resten utav dagen har jag sympatesi slappat i soffan med mammi och bara tagit det lungt för hon har så himmla ont i sin rygg. Vi tittade på en massa teveprogramm och tryckte i oss choklad.

Jag längtar till den 2/5 för då är det skummparty på starlight och jag ska banne mig dit och dansa loss i skummet! Och natha det är klart att du ska hänga med mig och li dit annars blir det pisk unga madam. Först på dagen så ska jag fira mammi som fyller år då, ska försöka komma på nått att köpa i present till henne. Det är ingen idé att jag frågar vad hon önskar sig för hon kommer inte på något så jag får försöka låta fantasin flöda och komma p ånått bra.

Nej nu ska jag banne mig mysan ner mig i soffan och titta lite på dumburken och finns det inget bra på den då blir det till att plugga in mp3 i örona.

Tisadg & onsdag

I går tisdags så hade jag tråkigt så jag roade mig med att städa hela huset så nu är det nästan helt dammfritt här. Gick bort en svän gtill coop sen och köpte en dricka, träffade tt där så vi gick en sväng på stan. Var inne på bolaget för han skulle köpa en present till sin bror sen vart det donkan. Träffade malin och dansken sen vid banken så vi växlade lite ord med de innan jag begav mig hem.

I dag onsdag var jag först nere på arbetsförmedlingen och lyssnade på någon kille som stod och babbalde i 1 jävla timme. Gick sen till ena skoaffären och köpte mig ett par grymt snygga högklackade svarta lackskor. Kännde att jag gott kunde unna mig det för att jag har varit så duktig. Okrar inte lägga upp någon bild här men gå in på
www.maddiierocks.bilddagboken.se och titta under den 16/4 så finns de en bild på dem.

Träffade på stefan och anders när jag var på väg hem från stan, växlade lite ord med de. Sen när jag kom hem så gick mammi och jag upp till mixit och nordiska. Tittade lite i affärerna där, passade på att inhandla några födelsedagspressenter. Sen vart det en sväng in på kvantum och handla lite mat, passade på att ta en korv med bröd där uppe. Sen när vi kom hem var vi helt slut så vi mammi gick och dog en stund i sängen och jag parkerade min kropp i soffan. När pappi kom hem så åkte vi till maistro och köpte kebabtallrik till oss, ingen utav oss orkade laga middag idag.

Ska strax fixa till mig för jag ska gå ut en sväng, kolla läget på san marino och säga hej till micke. Ni får ha en bra kväll/natt allesammans!

Bullshit!

Var lite trött och seg i dag när jag vakande men det berode på att jag har jobbat hela helgen. Var och fikade med stefan nere på hembagarens. Gick hem till honom sen så jag fick träffa elvis som är hans spindel. Är inte så speciellt förtjust i spindlar men han var fin där han satt i sitt terarium. Kollade lite på dum och dummare innan han skulle iväg till jobbet och jag skulle nere till bilskolan och fixa lite saker.

På tal om överskriften så träffade jag en person påvägen hem, en föredetta vän som nu är bekant till mig. Vi hade kommit överens att vi skulle heja på varandra och så när man träffades på stan men tydligen inte. Jag hade tänkt säga hej i dag men personen ifråga tittade surt på mig så jag avstod. Jag tycker att säger man en sak så kan man ju försöka att hålla det eller är jag helt ute och cyklar? Jaja, jag skiter i det, tycker dock bara det var lite tråkigt att man inte kan bete sig vuxet.

Träffade Lii och natha vid sultans sen när jag var påväg hem så jag slog mig ner en stund hos de och snackade lite skit. Vi satt på ute serveringen och njöt utav det halv fina vädret när det helt plötsligt kommer värdens regnskur. Efter en stund vart det uppehåll sen så kom det en hagelskur istället. Skyndade mig hem sen när det var uppehåll efter som jag så smart hade glömt paraplyt hemma.

Har bara tagit det lungt i kväll, legat i soffan och lyssnat på musik. Lyckade somna en stund också, har en tidens till att göra det när jag ligger och lyssnar på musik. Nej jag ska väl bänka mig framför teven snart och se om det finns något roligt att titta på.

Trööööööööööööööött!

Började jobba kl 12 i går och slutade 20.30, jobbade med både kristina och karin. Det var lugnt och flöt på i bra tempo hela dagen. När jag kom hem var jag trött och naturligtvis så ska mitt internet krångla så då vart jag grinig också. Hoppad ein och tog en snabb dusch sen vart det att titta på teven en stun innan det var dags att krama kudden.

Har inte sovit så jätte bra i natt men det är sånt som händer, börjar jobba om 45 minuter  så jag ska gå om en halvtimme så jag hinner byta om och så. Känner verkligen inte för att jobba, vill hellre ligga i sängen och sova för jag är trött som tusan. Det är skönt att jag bara jobbar till halv 4 och till dess ska jag nog överleva. Klara jag mig bara igenom först frukosten och sen lunchen så tickar kl på bra och utan att man vet ordet utav så får man gå hem.

Fredag

Gick upp för 20 minuter sen, kännde att jag behövde lite sovmorgon för jag ska börja jobba kl 14 sen.
Hinner inte med att göra så mkt i dag förutom att ta det lungt och titta lite på teve. Ska bort till coop en snabb sväng och köpa en sallad och dricka till lunch, orkar inte laga något att äta. Jobbar som sagt i kväll till kl 20.30 sen jobbar jag i morrn kväll och sen söndag morgon. Det blir ett fint tillskott i kassan. Nä om man skulle fixa till sig och sen titta på teve innan jag ska traska bort till coop. Ni får ha en trevlig fredag allihoppa.

Lugn dag

I dag har det varit en riktig lugn dag, hade möte på arbetsförmedlingen kl 11. Var ett möte på 1  timme om utlandsjobb, känner dock inte att det är så intressant för mig för tillfället. Gick en sväng på stan och provade skor, hittade ett par skit snygga svara högklackade i lack. Dock så är det en 10 cm klack som jag inet är så himmla säker på att jag skulle orka gå i en hel dag på stan eller ute kväll och så kostar de 500 kr. Det tåls att tänka på om jag sk aköpa de eller inte, tiden får utvisa. Om jag köper de så blir det nog efter att jag har varit i köpenhamn.

Var hemma hos madde sen och fikade och kollade in hur lägenheten så ut nu när de har fått in alla möbler och möblerat klart. Det var jätte mysigt i lägehneten, vart riktigt sugen på att flytta hemifrån nu till eget men det som stoppar mig är ju att jag inte har någon inkomst så jag får vackert vänta.

Kvällen har varit lugn, fixade middag sen har jag bara legat i soffan och halv sovit. Har lyckats moffa i mig lite godis som pappa köpte med sig hem från jobbet. I morrn händer det inte så mkt, sak mest bara ta det lungt för jag börjar jobba kl 14.

Onsdag - Norrköping - Teoriprov

I dag så åkte jag till norrköping och lunchade med victor vilket var super trevligt :) Var ett bra tag sen jag träffade honom sist. Käkade sallad till lunch som vanligt, jag får aldrig nog utav salladen vi brukar äta på fiket som ligger mitt i domino. Snackade lite skit och uppdaterade honom om vad som händer i kattne och så.
 
Sen vart det en snabb runda på stan innan jag begav mig ner till tågstationen där min far skulle hämta mig. Han skjusade mig till SMHI:s parkering för en bit där ifrån låg lokalen där jag skulle skriva mitt teori prov. Jag var lite nervös när jag satt i vänterummet och ännu värre vart det när vi fick sätta oss vid datorera. När jag satt vid datorn trodde jag att jag skulle dö utav nervositet innan vi väl fick börja klicka på datorn.

Efter 30 min så hade jag besvarat de 70 frågorna och var ett musklick ifrån att få min dom, trodde nästan jag skulle dö utav nervositet men till min stora lycka och förvånad så fick jag 54 poäng vilket innebär att jag var godkänt med 2 poängs marginal!!! Snacka om vilken lättnat för jag tycket provet gick uruselt med tydligen så gjorde det inte det.

Pappa kom och hämta mig vid tågstationen sen så åkte vi hem, gjorde ett  stop vid sultans och köpte fika bröd för att fira mig. Mamma vart helt överlycklig när jag berättade att jag klarade det och kramade om mig som en tok. Tryckte i oss en massa lasagne till middag så vi nästan trodde vi skulle bli fyrkantiga.

Har tittat på teve resten utav kvällen, finns inte så jätte mkt skoj att titta på för det är en massa ishocky på teve. Ska iallafall  titta på teve en stund till och sen vid elva ska jag ner en sväng till san marino och kolla läget och fira det godkända teoriprovet med en cider tror jag.


Kaaaaaaaaaaaaallt!

Det var svinigt kallt ute när jag gick till bilskolan i dag för att plugga teori. Satt framför datorn där nere i 2 timmar och sög in så mkt fakta som möjlig i mitt lilla huvud. Efter teorin så gick jag ner på stan och möte natha vid åhlens. Vi gick några varv inne på åhlens och så köpte vi dricka och snackade skit en stund.

Passade på att handla tågbiljetten som jag ska ha i morrn när jag åker till norrköping, sen vart det ett stop på coop och köpa en sallad som jag tryckte i mig när jag kom hem.

Sappade på teven efter något roligt att titta på men hittade inget roligt så jag tog en power napp istället innan jag började med maten.

I morrn blir det norrköping och träffa victor, ska luncha med honom. Sen så ska jag iväg på äventyr som kräver min fulla hjärnkapacitet men det ska nog gå.

Måndag den 7/4

I går söndags hoppade jag in nere på norrgläntan och jobabde mellan 14-20.30. Känndes skönt att få jobba lite och tjäna lite pengar vilket alltid är bra att ha. Ska jobba hela helgen som kommer där nere också.

I dag så var jag nere på bilskolan och pluggade teori i 2 timmar, var helt slut i huvudet efter allt läsande. Tog en snabb runda på stan för att kolla om det var något roligt folk ute men det var det inte. Tittade på våra bästa år en liten stund, har inte sett det på säkert 2½ vecka och det var ju inte mkt som hade hänt precis.

Jag och min mor var dukitga och putsade en massa silverbestick samt kommar formar på eftermiddagen. Det tog oss 2½ att putsa klart allt. Tror vi han med att spela 3 skivor under den tiden vi satt och putsade som galningar. Har skickat in en jobbansökan idag till ett jobb vingåker, håller tummarna för att man ska få det.

I morrn ska jag plugga ännu mer teori sen ska jag träffa natha på stan och lämna igen hennes nyckel och så ska vi passa på att snacka lite skit.

Some Of My Lovely Friends

m1
Madde =)
chrille
Chrille =)
emelie
Emelie =)
chrisse
Chrisse =)
victor
Victor =)
annelie
Annelie =)
käxmaddiie
Natha =) & Jag
stefan
Stefan
=)
TT
TT =)

Blogg uppehåll

Har inte riktigt orkat blogga på ett tag, men det har inte hänt så jätte sen sista inlägget.
Var hos min frissa i måndags och färgade håret blont och det vart riktigt snyggt, lägger upp bild sen i slutet utav inlägget på hur håret vart. Var med madde och emelie i tisdags, var uppe i madde och chrilles lägenhet och tittade hur den såg ut. Kommer att blir skit bra sen när de har fått in alla sina möbler och instalerat sig.

Var och kollade synen i onsdag och den var oförändrar tack och lov. Behöver bara ha mina glasögon när jag kör bil, läser, sitter vid datorn samt titta rpå teve.  Fikade med Li och weronica i torsdags på sultans, satt ute och njöt i solen och pratade skit. I går hade jag körlektion sen var det en sväng ut på krogen med chrisse och emelie. Var först på san marino och sen hamnade vi på lilla. Pratade lite skit med stefan som stod i dörren, påminde honom lite snyggt om att han fyller 30 snart om 2½ månad och att jag nog allt skulle sätta ut ett fint kort i tidningen då.

I dag har jag varit dukigt och städat mitt rum, tagit en cykletur vilket känns i låret. Otränad som tusan, nejdå inte alls inte. Tittade på the hills förut, älskar verkligen den serien. Nu så sitter jag här och trycker i mig chips och skriver flitigt, ska snart hoppa ner i soffan och titta på teve.

innan färgning

Så här så jag ut innan jag färgade håret hos frissan


efter färgning

Och så här vart resultatet., jag vart hel nöjd.