Det blir senare

Uppdatering om dagen sker i morrn för nu ska jag bädda ner mig i sängen med min underbara karl och mysa lite. Jobbar bara fram till lunch i morrn sweet as hell sen hundvakt åt de små svarta "kamp" hundarna.

Natti natti allt folk.

/M

Inte rikigt min dag i dag

Ja det har ju då inte vart värdens roligaste dag, det började med att vi inte hade något akutpass på jobbet idag. Det berode på att den tandläkare som skulle ha det passet var på kurs så det hade blivit en liten miss då vi annars brukar se till att någon annan har lite akuttider.

Jaja det är sånt som händer ibland och det är ju inte hela värden. Det som var mindre kul var att de satte in två akuta i våran tidbok då vi änns inte hade några lediga tider. Så med andra ord fick vi jobba arslet utav oss på förmiddagen för att inte halka efter i schemat. Men efter som vi är så jävla bäst så höll vi tidsschemat och var till och med klara 5 min innan lunch.

Efter lunch lugnade det ner sig och allt flöt på bra. Lagom till 14.45 fikat så fick jag huvudvärk så jag proppade i mig en alvedon och lutade mig tillbaka i soffan i fikarummet och vilade ögonen i några minuter. Då utbrister ena kollegan med skyhög röst men unga flicka du kan väl inte redan vara trött. Med en aningen bitter röst svarade jag att jag hade ont i huvudet och tänkte tyst för mig själv att din höga röst gör ju då inte saken bättre.

De två sista timmarna gick bra förutom att jag lyckades klämma ena fingret i en låda så jag trodde jag skulle smälla av. Men det vart ingen direkt skada förutom att fingret dunkade i 5 min. Så med andra ord det har inte riktigt varit min dag i dag.

Fast det vände lite lagom när jag skulle åka hem får då fick jag ett mess där det stod att jag kunde hämta ut mitt hm paket på coop. Så jag svängde förbi efter jobbet och hämtade ut det och det var min jacka som hade kommit. Den sitter perfekt och jag är super nöjd.

Hjärtat och jag åkte och handlade förut och sen fixade vi hemmagjort pizza till middag. Nu sitter vi och jäser i soffan och vi vart proppmätta.

Tror jag ska ta och avnjuta ett litet glas rom/cola, känner att jag är värd det efter den här dagen.

/M

Tråkig tisdag

Har inte hänt något speciellt roligt i dag utan den har mest bara varit tråkig. På friskvården tryckte jag in mp3 i öronen och tog en långpromenad, stundvis var det skönt när man kom i lä men när det blåste så vart det riktigt kyligt.

Sitter i soffan och varvar ner lite har precis diskat undan disken sen i går och sen passade jag även på att raka bena. Orkar inte göra det sen i kväll när jag ska duscha efter som det kommer bli så sent. Ska hem till mor och far sen vid 19 tiden för morsan och jag ska köra iväg lite kläder. Sen när jag kommer hem så hoppas jag på att älsklingen har kommit hem (han skulle vara kvar lite längre på jobbet) samt fixat middag åt oss.




Här kommer lite olika bilder som jag kände för att ladda upp.


Anje och andreas när de var på besök här sist


Kalle när han var på besök här sist samt chrille med en mobil i högsta hugg


Madde med charlie i knät samt chrille som leker medmobilen den lilla nörden


Mitt :love: som posar lite drygt


Så här mörkt och fint vart mitt hår närjag färgade det sist


Sambos på riktigt med :love:

/M


Det viktigaste är ju kaffet

Var en helt okej dag på jobbet, allt flöt på i vanlig ordninge förutom på eftermiddagen. Vid 14.15 tiden drabbades hela flen utav strömavbrott och vi höll på att rensa ut en tand så det var bara för oss att avsluta och lägga på en provisorisk fyllning då vi inte visste hur länge strömavbrotten skulle vara.

Det fanns inte så mkt vi kunde göra på jobbet så vi tänkte att då kan vi ju ta en liten förtidig fika men så kom vi ju på att attans vi har ju inte brygga kaffe! Jag dricker ju inte kaffe så mig gjorde det inte så mkt men för resten utav personalstyrkan är kaffe heligt så det vart lite suckar.

Men efter ca 20 min så kom strömmen tillbaka och vi satta fort som tusan på kaffebryggaren så folk skulle kunna få i sig lite kaffe. Men efter ca 8 minuter så vart det strömavbrott igen men det tog bara 5 min så var strömmen tillbaka igen och folk fick sitt efterlängtade kaffe.

Ja dagen gick ju riktigt fort tack vare detta lilla avbrott och det är ju aldrig fel, speciellt inte första dagen på arbetsveckan. Nu sitter jag i soffan och är fortfarande propp mätt efter middagen. Min kära sambo roar sig med att spela lite xbox medans jag sitter framför datorn och nördar lite. Betalade räkningarna förut och det sa bara svisch så var större delen utav lönen borta men men det är väl det pengar är tillför att stoppa i en massa hål.

/M



Sådär ja..

Har läst ut första boken utav 12 st som jag lånade utav min kusin igår. De är så fruktansvärt roliga att man nästan inte kan lägga ifrån sig boken. Har även hunnit med att läsa igenom en massa bloggar som jag brukar kolla in ibland. Så du ska jag röra mig in i badrummet och ta en varm och skön dusch och sen glo på teve en liten stund innan det blir sängen.

Dagen i dag har bestått utav att shoppat lite korgar på åhléns till badrumms hyllorna, varit ute hos svärföräldrarna samt min kusin och hennes man ute i sköldinge. Vi fick även med oss förvälda kantareller utav de sistnämnda.

När vi kom in till stan åkte vi upp till kims storebror och hans sambo. Där vart vi bjudna på nybakta kanelbullar samt glass. När vi kom hem sen skruvade kim upp hyllorna i badrummet så jag kunde fixa till där inne medans han fixade middag åt oss.

Men som sagt nu blir det duschen för min del. Ni får ha en fortsatt trevlig söndags kväll alla ni som tittar in här.

/M

Min fredag i större delen bilder och lite text


Var hundvakt åt rosco och han hittade sig sin plats i soffan


Och vad ska man säga han gillade verkligen att ligga i soffan


Passade på att baka lite hallongrottor i dag


Rosco vad nöjd över att få vara här i dag så jag fick en stor puss utav honom


Sen var vi tvugna att visa att vi kan posa lite


Madde och charlie kom över på lite fika innan vi tog en långpromenad


Efter nästan 2 timmar ute på promenad så somnade rosco i soffan nöjd och belåten


Men han vart genast pigg sen när kim kom hem och för det är ju så skönt när någon klappar på än


Sen åkte vi hem till min kusin och hennes man i sköldinge för att lämpa av rosco samt äta middag hos de. De bjöd på plankstek vilket smakade förbaskat gott. Sen vart det en massa skit snack, karlarna groggade, min kusin drack vin och jag höll mig till cola samt alkoholfritt vin då jag körde. Hade en jätte trevlig kväll där ute vilket bara måste göras om. Var hemma i stan vid halv tolv tiden, kollade läget ute på krogen men det var ingen hitt så vi åkte hem i stället och bäddade ner oss i sängen. Ja så där såg min fredag ut.

/M

Nej nu ....

Nej nu tar vi en sköldinge speciall grogg på detta och varvar ner. Ska bara gå ut med sopperna först och sen ska jag mysa ner mig i soffan med mitt hjärta.

/M














Igen idé att sträcka ut handen den blir endå bara avhuggen.


Tillbringat större delen utav dagen i bilen

Tog lite sovmorgn till kl 10 i dag men det får man göra när det är lördag. Efter att ha vaknat till liv och fixat till sig så begav vi oss iväg till norrköping. Vart det obligatoriska stoppet vid shell så hjärtat kunde köpa en macka att ha och tugga medans vi åkte till norrköping.

Var himmla mkt folk ute vid ingelsta men så var det ju också löning i går men det gick riktigt smidigt endå. Vart en vända inne på bauhaus, jula, rusta, bolagret och mediamarket innan vi begav och tillbaks till k-town. Vi kom hem med med nästan allt vi skulle ha vilket var hyllplan till toaletten samt sovrummet samt beslag till hyllorna.

När vi kom hem till stan så vart det lunch/middag på sibylla sen åkte vi ut till sköldinge och min kusin. Vi skulle göra ett snabbt stopp för att hämta lite böcker men vi "fasnade" där i över 1 timme. Kim hjälpte danne lite som höll på att tapetsera trappen medans jag och sandra gullade med lilla dorothea som hon var barnvakt till. Kollade även på lite gammla kort från att vi kusin väntade sin äldsta son och så var det en massa kort på deras gammla djur.

Åkte hem till kims föräldrar sen för en kopp kaffe och för att låna deras skruvdragare. Vi "fasnade" även där i lite mer än 1 timme men va tusan har man de trevligt så går tiden fort.

Nu har vi ialla fall äntligen landat här hemma vilket är skönt. Ikväll ska vi inte göra något annat än att bara ta det lungt och mysa i soffan.

Ha en trevlig lördagskväll allesammans.

/M


Nyfiken

Rosco har kommit och jäklar vad nifiken han är, han går runt och inspekterar lägenheten nogrannt. Ska strax tralla ut och få oss en liten morgon promenix innan vi lägger oss och slöar en liten stund i soffan innan vi tar tag i dagens alla bestyr.

/M

Mmm kött

I går så hade vi vårbokslut på jobbet vilket innebär att vi gick igenom en massa siffror och kollade hur vi lågt till gent emot målen vi hade uppsatta för det första halvåret.

Åkte iväg och käkade lunch och ja det var väl helt okej men inte mer än så. När vi kom tillbaks sen så hade vi lite gruppövningar innan vi avslutade våran dag vid 16 tiden.

Kim och chrille hade killkväll i går och nördade xbox medans jag gick över till madde och charlie. Vi satt och skvallrade lite samt kollade på S.W.A.T som gick på teve.

I dag så har det rullat på ordentligt på jobbet, vi hade mest bara en massa lagningar men det är rätt så skoj. Trycket in hörlurarna till mobilen under lunchen och lyssande på lite musik samt tog en liten power nap. Eftermiddagen flöt på utan några som helst problem.

Vi fick våran lista på hur sechemat ser ut en när vi ska åka på klinikresan om drygt 2 veckor. Vi ska bl.a frossa i en räkbod, skjuta lerduvor, ha skatt jakt, åka på hummersafari. Ja just det nämde jag att allt det här ska vi göra i smögen, pretty nice :D

Nu sitter jag i soffan och bara slappar efter den varma duschen jag tog förut. Hjärtat fixade middagen ikväll och det vart lövbiff med klyftpotatis. Fy tusan vad gott det var, har blivit riktigt tokig i kött nu och det är nog hjärtats fel :P

I morrn kommer danne förbi med mys/sov/mat monstret rosco (hund) som jag ska passa under dagen. Tänkte även passa på att baka lite hallongrottor och sen ska vi promenixa med madde och charlie. På kvällen blir det ut till sköldinge och lämpa av rosco till min kusin och danne. Sen blir det även middag hos de vilket ska bli trevligt och det bjud

Tisdag

Ligger i soffan med hjärtat och glor på 2½ män och utanför börjar det bli riktigt mörkt. Shit klockan är ju inte mer än 19.30, suck vi går mot mörkare tider.

I dag var jag hos naprapaten så han fick knåda och knäcka till min rygg så nu känns det mkt bättre. Ska tillbaka om 4 veckor för en kontroll. Annars så har det flytit på på jobbet, mummsat i oss smörgåstårta i dag så vi nästan vart fyrkantiga.

Tog tag i disken och dammsög förut när jag kom hem från jobbet sen började jag med maten då hjärtat jobbade över i dag. Han trillade in vid 18 tiden och sen vart det middaga och nu så ligger vi i soffan som två klubbade sälar.

I morrn är det vårbokslut på jobbet, ska gå igenom en massa siffror och statestik på förmiddagen och eftermidagen skulle vi ha grupparbeten. Kommer bli en rätt så soft dag med andra ord.

/M

Plocka och städa

Hjärtat och jag har varit duktiga och plockat i ordning en massa i lägenheten och städat lite. Har hunnit med att sätta upp lite tavlor också. Var även över en sväng till mina föräldrar och gick igenom lite prylar och hämtade hem det allra sista nu.

Resten utav dagen blir det till att bara ta det lungt, läsa en bok och bara vara. Efter middagen ikväll ska vi glo på lite film och sen är det säsongs premiär för scrubs och det kan man ju bara inte missa. Får hoppas att jag orkar hålla mina blå ögon öppna tills dess.

Veckan som kommer består utav jobbe måndag-torsdag.
Hjödpunkten under jobbveckan är att det blir smörgåstårta på tisdag :D
Onsdag = Grabbkväll så då trallar jag över till madde och charlie för lite skvaller.
Fredag hundvakt åt rosco, då blir det mys samt promenad med madde och charlie.
Lördag blir det norrköping och lite heminrednings shopping.
Söndag tar vi dagen som den kommer :)

/M




In med det nya och ut med det gammla

Flyttade över restrerande grejer till lägenheten i dag men det blir en svänga till i morrn. Fick inte med mig allt och orken tog slut också då det har varit tråkväder ute i dag.

Var ialla fall en sväng ner på stan på förmiddagen, kollade jacka på hm. Hittade en snygg med det fanns inte i min storlek så jag beställde den från nätet istället. Sen åkte hjärtat och jag hem till hans bror för han skulle kolla på kameran som han bror skulle sälja. Hem följer med en sen vid löning, vart lite fika där också samt att vi fick se lite bilder på huset de har köpt.

Vart lunch på sväng in och sen en tur upp till willys för att handla lite. När vi kom hem sen så åkte jag hem till mina föräldrar för att hämta mina saker. Efter att ha gått några vänder upp i trappen till lägenheten så återstod det bara att packa upp allt på sin plats.

Fick stuva om lite i köksskåpen och plocka bort sånt som inte används för att få plats med alla saker. Stuvade även om i garderoberna med handduka roch sängkläder och vart riktigt nöjd med resultatet.

Hjärtat rensade svamp förut för jag pallade inte med det då det kröp en massa äckliga spindlar och jag tål de verkligen inte. Så jag roade mig med att plocka lite i lägenheten. Sväföräldrarna kom över sen och hämtade lite svamp då vi inte ville ha allt. När de hade åkt så vart det middag och nu sitter vi i soffan och nördar.

Vi ska röra oss ut på krogen senare ikväll och se ifall det är något roligt folk ute men det kanske är för mkt att hoppas på.

/M

Uppbokad

Fredag som kommer och sen fredagen efter det så är jag uppbokad med att vara hundvakt. Fredagen som kommer ska jag vara hundvakt åt denna "mördar" hund som min kusin har. En sprallig americans staffe som gillar att springa runt som en tok, sova, sova, mysa och att äta.

Fredagen efter ska jag vara hundvakt åt sophias "mördar" hundar som är av rasen engelsk staffordshire bullterrier. Den här två sötnosarna gillar att busa, sova, mysa och att äta.



Det finns inget ont i de här hundarna och jag tycker det är synd att de här hundraserna har fått stämpeln "mördar" hund utav många. Det är helt fel för vilken hundras som helst skulle kunna bli en "mördar" hund det beror helt på vem det är som håller i änden utav kopplet och uppfostrar de. De här hundarna är uppfostrade utav sina ägare till att vara kärleksfulla hundar mot alla människor, barn som vuxna.

/M

Nästan klar

Såg att jag inte har skrivit något sen i tisdags men det är inte så mkt som har hänt. Veckan har bestått utav jobb och i dag så var jag ledig. Gick upp i skaplig tid endå för att hinna med allt jag skulle göra i dag.

Åkte hem (gamla hemmet) och packade ihop mina saker och rensade ut en massa skit som skulle till tippen. Tog ett avbrott och gick bort till min frissa då hon skulle färga håret i dag på mig. Passade även på att toppa det samt färga ögonbrynen, resultatet vart kalas bra. Så nu är man ordentligt mörkhårig igen.

Sen vart det hem och kasta i sig lite lunch innan jag åkte ner på stan för jag hade möte på banken och när det var klart gick jag iväg och röstade. Sen vart det tillbaks "hem" och fortsätta packa och rensa bort en massa skit.

Mamma var så snäll och hjälpte mig bära upp kartongerna till lägenheten, vart några vändor upp och ner för trappen. Sen när allt var uppe så var det bara att ställa iordning och lägga in allt på sin plats. Min skosamling har krymp från 28 par skor till 20 styckna och det är inte illa för att vara mig. Är nästan klar med flytten, ska kolla igenom vad det är för saker som står på vinden.

Kim fixade middagen medans jag plockade i lägenheten, vart fläskytterfilé med pommes. Sen efter middagen kom kristian förbi en sväng och lämpade av lite svart trumpetsvamp som han hade plockat. Bjöd på kaffe och snackade lite skit en stund innan han skulle bege sig hem.

Nu står hjärtat i duschen och jag passar på att nörda lite. Ska kolla in ikeas hemsida och se ifall de har några snygga bokhyllor som faller oss i smaken.

/M




Full fart

I går var första dagen på jobbet efter semstern och det rullade på bra. Var dock fruktansvärt trött när jag kom hem så när kl var 21.30 gav jag upp och bäddade ner mig i sängen.

Trodde jag skulle vara riktigt pigg och utvilad i dag på jobbet då jag gick och la mig tidigt i går men ack så fel man kan ha. Höll nästan på att somna sittandes flera gånger medans vi jobbade men lyckades hålla ögonen öppna.

Sen när vi hade friskvård knatade jag upp till ica och köpte lite energidryck för att vakna till liv. När jag endå var på stan så fixade jag en tid till naprapaten så min rygg kan bli bra igen. Så nästa tisdag ska jag dit och bli knådad.

Under lunchen så passade jag även på att boka en tid för besiktning så jag får det gjort, första tiden vart i mitten utav oktober. Men det var för att jag valde flens besiktning istället för de i  stan för de ska tydligen vara rätt så otrevliga. Passade även på att ringa till badhuset och kolla vilken dag samt tid de kör vattengympa då jag är sugen på att börja med det.

Eftermidagen gick undan måste ha varit tack vare energidrycken. Sen när jag kom hem till hjärtat så hade kontrakten på lägenheten kommit så nu står vi båda på lägenheten och är med andra ord sambos. Mitt namn på dörren har ydewalls redan hunnit sätta upp också så nu ska jag bara adressända.

Sen så fick jag ett ryck och började städa samt tvätta medans kim fixade maten och nu sitter vi och nördar lite. Men strax blir det lite teve tittande, får se ifall det finns något bra att glo på.

/M

Turkiet

Ska berätta lite om hur min semster i turkiet var. Tog tåget upp med min mor (hon följde med på resan) till sthlm och sen vidare ut till arlanda så vi var där till 14 tiden. Vi chekade in och sen käkade vi lunch innan vi gick till våran gate för att vänta på att stiga på planet.

Planet lyfte vid 19 tiden och det var inget litet plan heller, vi var runt 300 pers som skulle flyga till turkiet. Landade turkisk tid kl 00.00 och hämtade vårat bagag innan vi gick till bussen som skulle ta och till hotellet. Bussresan dit tog ca 2 timmar inkluderat lite små stop på andra hotell innan vi kom till vårat. Vi checkade in och sen vart det sängen på en gång.

Lördagen vart det frukost och sen ner på stranden för att sola och bada. Upp 12.30 till hotellet för lite lunch och sen ner till stranden igen. Snack time kl 15 och sen ner till stranden igen för lite mer sol och bad. Gick upp till hotellrummet vid 17 tiden för lite power nap och sen fixa till sig innan vi gick ner ocj käkade middag runt 19 tiden.

Sådär såg nästan varja dag ut för oss då vi är några riktiga soldyrkare :P Fast på söndagen åkte vi på turkiskt bad som heter haman. Man fick först sitta i en bastu sen lägga sig på ett varmt stenbord där man vart skrubbad och tvättad. Sen fick man skölja av sig i kallvatten och sen inlindan i handdukar för att torka och efter det fick man masage.

Vi åkte till det turkiska badet vid 10 tiden och kom tillbaks till hotellet vid lunchtid och då var man helt avslappnad och mjuk i kroppen. Eftermiddagen spenderades på stranden.

Onsdagen gick vi på marknad som de brukar ha 1 gång i veckan, vi shoppade lite tröjor och bälten. Sen vart det åter igen stranden.

Ja våran semester bestod till 90% utav att sola, bada, äta god mat och bara ta det lungt så som det ska vara.

Vi åkte hem på fredagskvällen och landade på arlanda 05.30 och sen fick vi vänta ett bra jävla tag på våra väskor. 06.45 traskade vi ut från arlanda med väskorna och mötte upp hjärtat och hans som som var så snälla och körde hem oss så vi skulle slippa behöva vänta på ett passande tåg hem.



/M

Söndag

Vart en lång och skön sovmorgon då det var behövligt efter att ha varit vaken i drygt 1½ dygn :P

Min kusin kom över sen på fika så hon kunde få sin sjal som jagköpte åt henne i turkiet. Vi satt och snackade skit och kollde i stjärntecken bok innan hon åkte hem.

Kim och jag åkte hem till mig och hämtade en massa prylar och sen vart det iväg till willys för att handla lite. Träffade på åsa och köning utanför så vi stod där och snackade i 10 min. Känns som att vi sammlade på oss lite vuxen poäng när man börja träffa polarna utanför mataffärerna och snacka skit istället för ute på krogen :P

Fixade middag sen och kollade på avatar och den var helt okej. Känndes dock inte som en film jag skulle tänka mig att se om men den var himmla bra gjord.

Nu blir det strax sängen då det är jobb i morrn, ska bli skönt att komma tillbas efter 1 veckas semester.

/M

Besök från laxåborna

I går eftermiddag så kom laxåborna till stan på besök vilket alltid är lika trevligt :) Vi sammlades alla hemma hos madde och chrille då de ville kolla in deras ny tillskott till familjen, charlie.

Efter en massa snack så åkte vi i väg till kastrullhäxorna där det vart middag. Kim och jag delade på en räkmacka då vi hade ätit hamburgare på sibyllas några timmar tidigare. Mätta och belåtna som tusan vart vi.

Sen sen frågade madde och chrille mig ifall jag ville bli gudmor åt charlie. Jisses vad paff jag vart och självklart så vart svaret ja. Och blödig som jag är så började tårarna naturligtvis rinna ner för kinderna men va fan jag skyllde på att det till stor del berode på att jag var så trött efter flygningen :P

Sen innan vi åkte hem till madde, chrille och charlie igen så gjorde vi ett stop på coop för lite läsk, chips och godis. Väl hemma hos de vart det sen film, skit snack och killarna passade på att dricka lite öl. Och så vi inte glömma allt mobil nördande killarna roade sig med oxå :P

Vid tolvtiden gav vi alla upp och andreas, anje och kalle begav sig hem mot laxå igen. Ska försöka planera in när vi ska träffas nästa gång och då har anje och andreas lilla knodd förmodligen kommot då :)

Tack all för en kalas trevlig kväll i går. Som alltid så måste vi bara göra om det :D

/M

Back home

Sådär nu har man kommit hem igen efter 1 härlig veckan i turkiet. Det vart mkt sol och bad samt lite shopping. Men det var himmla skönt att komme hem igen till hjärtat som jag har saknat grymt mkt under denna vecka. Det var så skönt att se honom igen när han mötte upp mig på flygplatsen i morse.

Nu är jag hemma och varvar ner i soffan. Packa upp väskan får nog banne mig vänta tills i morrn för om några timmar kommer det lite vänner på besök vilket ska bli trevligt :)

Skriver mer någon annan dag om hur min semester var i turkiet och vad jag hittade på där.

/M

Kära underbara kusin

Kom att tänka på min underbara kusin jag har som mer eller mindre känns som en storasyster för mig. Hon finns då alltid där ifall det är något. Ifall man vill beklaga sig, skvallra eller bara få ett godkännande att man gjorde helt rätt som köpte de där skit snygga skorna även fast man nästan har en hel skoaffär redan :P

Grymma kommentaren kommer hon med oxå som när jag köpte ett rött nagelack. Jag äslar verkligen den där horröda färgen på dina naglar, den passar verkligen dig :P Eller ..... har verkligen bytt upp sig utseendemässigt och då menar jag veeeeeeerkliiiiiiigen.

När jag tänker på de kommentarerna och andra sköna kommentarer hon har kommit med kan jag inte sluta le och skratta stort inombords. Hon är bara för härlig min kusin :) Och ifall jag hittar något leopardmönstrat i turklandet så ska jag se till att ha råd att köpa hem det till dig.

/M

Last day

Var sista dagen på jobbet för denna veckan och dagen har flytit på i bra tempo. Vi provade nya jobbkläder och man kan ju undra vad de är för modeller de ha haft när de har gjort storlekarna. De måste fan ha mätt på pygme människor :S

Annars så har jag fixa med det sista inför resan imorrn, kameran och mp3 spelaren är på laddning. Sottå i morrn är det bara att packa ner allt det i handväskan och sen är det bara att bege sig till arlanda.

Ikväll har sötnosen och jag moffat i oss en massa gotte saker som choklad, torkat kött, cola samt öl. Ska förflytta mig in till sängen och försöka få några timmars sömn om en lite stund men först ska det mysas riktigt ordentligt. Kommer ju sakna ihjäl mig lite i veckan efter min snygging och det kommer bli skumt att sova själv för första gången på nästan 2 månader.


Skriver kanske lite i morrn innan jagåker annars hörsvi när jag kommer tillbakas från värmen.

/M

Tisdag & onsdag

I går efter middagen så vart det fika hemma hos madde och chrille gick över till kim. Vi satt och kollade på fångarna på fortet, snackade skit och lyssnade på när charlie skrek. Vilka lungor lillkillen har och jäklar vad röd i ansiktet han blev. Vi snackade väl bort en sisodär 2½ timme vilken kändes som kanppt 1 timme men tiden går fort när man har trevligt.

I dag har det varit en helt okej dag på jobbet, har varit lite halv seg men tack och lov så har alla patienter kommit så vi har haft nått att göra hela tiden.

Var hemma och packade i dag in för turkiet resan på fredag. Kom undan med 8 kg i resväskan så jag har 7 kg till goda som jag kan fylla upp väska med i turkiet. För max vikten är 15 kg och det tror jag nog inte jag kommer att komma upp i även fast jag ska shoppa lite.

Nu glor vi på fångarna på fortet och bara slappar i soffan. I morrn är sista arbetsdagen för denna vecka för min del, så jävla skönt. Ska pussa lite på sötnosen nu då jag kommer sakna honom grymt mkt när jag är borta sen.

/M