Ett glas vin, svamprisotto och grattis!

Sitter och avnjuter ett glas vitt vin och tittar på sambon som lagar till svamprisotto åt oss. Åh vad gott det ska bli, det är så det vattnas i munnen på mig. Och det doftar så gott, önskar ni kunde känna hur gott det doftar i köket utav maten!
 
Lägenheten är städat så resten utav kvällen blir lungt. Ska köra på lite mini hemma spa och ta hand om mig själv. Titta på lite teve, äta choklad mousse och mysa med min kärlek.
 
Åh ett stort grattis till fina Emma som fick sin lilla bebis flicka idag! Önskar er all lycka och kärlek!

/M
 
 
 

Just nu

 
Nebäddad under en filt i soffa & avnjuter en kopp te samt längtar efter
den goda middagen vi ska äta ikväll :)

Från shoppingen

 
Baseballtröja från Carlings
 
Rosa sömlösa hipster trosor från carlings, köpe även ett par blå
 
Torgvantar från HM, perfekt när man ska köra bil eller blippa på mobilen
 
Två par tights, ljusgår och mörkgrå, läppglans och en hair donut från HM
 
Hittade en hårfirsör salong som sålde hårbomb :)
 
Svarta jeans med högmidja från flash
 
Mörblå jeans med hög midja från Flash
Bilder på hur de ser ut på får ni antingen senare i dag eller i morrn :)

Tog inte så lång stund

 
Phu vilket jävla diskberg vi har skapat :/
 
Men 1 timme senare var det så här fint :D

Hoppsan var klockan så mkt

Oj vilken lång sovmorgon det vart i dag ändå så gick vi och la oss vid halv 12 tiden. Vi gick upp för ca 20 min sen alltså 10.35.
 
Det var länge sen någon ut av oss sov så länge men skönt var det :P I dag har jag ett stort diskberg jag måste ta hand om då ingen utav oss orkade med disken igår.
 
Ska vika lite tvätt, dammsuga av lägneheten och så ska jag lägga upp bilder så ni fårf se vad jag kom hem med för roligt från shoppingen i sthlm.
 
I kväll ska min fina laga till svamprisotto åt oss, åh kan det inte vara middagsdags redan nu för jag är så sugen på det.
 
Men innan jag tar tag i allt jag ska göra så ska jag se till att få lite i magen så man får lite energi :)
Vad ska ni hitta på denna söndag?

Hem till lugnet

Nu har jag kommit hem och landat i soffan under en varm filt efter att ha spendera dagen i sthlm. Bra väder hade vi i dag, det var lagom varmt ute.
 
Morsan och jag kom fram till sthlm vid halv 9 tiden så vi strosade upp för drottninggatan och bestämde oss för att ta en fika. Det vart en varm ciabatta med kalkon, mjukost och tomat på, den mackan höll oss mätta hela dagen.
 
Kollade sen i shock då jag hittat ett par snygga jeans på deras hemsida men de fanns inte i affären :( Så då bestämde jag mig för att de fick bli att beställa hem de.
 
Kjolen och skjortat jag hade lagt ut bilder på fick inte heller följa med hem. Skjortan kändes inte rätt och kjolen var snyggare på bild en i verkligheten.
 
Men jag hängde inte läpp för det för jag hittade en massa andra kläder som fick följa med mig hem. Morsan hittade en affär där de sålde jeans med högmidja. Provade ett par och vart helt kära i de så två par i olika färgen fick följa med hem. Morsan var super snäll som betalade ena paret åt mig.
 
Så nu skiter jag i att beställa hemde från shock då de tydligen skulle vara lite knepiga i storleken och nu har jag ju två par jeans som sitter som ett smäck på mig :)
 
Det var verkligen skönt att komma hem från sthlm och slippa alla stressade människor som sprang till höger och vänster om än samt allt ljud. Kalla mig för en lant-lolla men jag har aldigt haft något sug efter att leva och bo i storstaden. Nej tack vett jag landet eller en mindre stand som katrineholm. Visst vi har inte lika bra shoppingutbud men och andra sidan är det inte så långt att åka till vare sig sthlm, norrköping, eskilstuna eller örebro.
 
Och med det avslutar jag detta inlägg och ska istället slappa framför teve. Bilder på mina shoppingfynd kommer i morrn.
/M
 

Inspiration pinup

 
 
 
 

Gäsp!

Tidig morgon och jag är är knappt vaken. Men om en liten stund sitter morsan och jag på tåget till sthlm för en shoppindag. Ska nog passa på att sova lite på tågen så man orkar springa runt på stan sen.
 
Här är några utav de sakerna jag tänke kolla på och förhoppningsvis komma hem med. Sen lär det säker bli en massa annat :P
 
 

Dagens citat

 
 

Håraccessoarer

Dessa skulle jag inte tacka nej till :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Soffpotatis

Har varit en rikigt slappar fredag men ibland måste man ha sådana dagar också :) Har varit ner till köttaffären i dag så nu är frysen full med köttfärs samt lite kebabkött.
 
Sambon slutade tidigare i dag vilket innebar att det vart en liten tidigare middag men det gjorde inte mig något. Vart amerikans pizza i stekpanna i dag med kebabkött, lök, paprika och parmesanost på. Mumms vad gott det blev.
 
Karl har nu farit ut till garaget för att hålla på mde bilen. Själv ska jag nog ta och pyssla lite samt rensa garderoberna som jag har sagt i flera dagar nu att jag ska göra ^^
 
Annars så blir det en lung kväll för det blir till att gå upp tidigt i morrn då tåget till sthlm går kl 8.19.
/M
 
 
 

Someone is dancing in my head!

När jag vaknade förut i morse så kändes det som om någon dansade runt i huvudet på mig - huvudvärk. Så vart att lägga sig till rätta och vila en stund till för att se om det skulle bli bättre.
 
De där extra 40 min sömn gjorde att huvudvärken försvann vilket jag tackar för. Sovigt lite oroligt i natt, hade konstiga drömmara om bla kapsylöppnare och att älsklingen la i från sig sina mössor överallt ^^
 
Det är grått och blåsigt ute, är man förvånad eller? Nej tyvärr och jag som hade hoppas få vakna till en fin höst morogn men det kunde jag ju bara glömma.
 
Ska ner en sväng på stan sen i dag, måste förbi köttaffären och handla lite köttfärs för det skricker tomt om det i frysen. Sen ska jag bara slöa och göra sånt som faller mig in.
 
/M
 

Svart som natten

Vart ett par skor fattigare men 120 kr rikare vilket jag tycker var en bra deal då jag aldrig använder de skorna. Mamma och jag var iväg och fixade tågbiljetter tills på lördag då vi åker till sthlm för lite shopping :)
 

Åkte sen ut till svärmors lokal i sköldinge för att hämta en hylla som hon hade köpt av henne. Hon köpte även en fin kaffebrika samt en födelsedagspresent till min moster.
 
Vart fika hemma hos mamma och pappa sen, vart gott sultansfika vilket inte satt helt fel i magen. Klockan är 20 och det är redan svart som natten ute. På tal om svart så färgade jag ju håret svart, det var inte länge man stod ut med att va blondin :P Haha nej men jag trivs faktisk mkt bättre i mörkt hår.
 
Ska fixa en kopp tée och titta på lite teve och mysa ner mig under filten då det är lite ruggit här hemma.
/M
 
 
 

Energi trots dåligt väder

Vart en lite promenad i förmiddags med sophia och hennes bushundar. Väl hemma så färgade jag håret så nu är det svart som natten, me like a lot!
 
Har städat av hela lägenheten, vikt tvätten, tagit tag i disken som nästan var obefintlig i dag :P Nu sittera jag och väntar på att masiknen med tvätt ska bli klar.
 
Ska förberada middagen om en lite stund och förhoppningsvis så skulle det komma en tjej nu i eftermiddag och köpa mina skor. Håller tummarna för att hon kan ha de.
 

Åh igår var älsklingen och jag iväg och införskaffade oss ett gymkort på hälsogymet så nu jävlar ska jag bli fit! Var även iväg och köpte träningsbyxor till herrn, tog ett tag innan vi hittade några han var nöjda med. Vi avslutade gårdagen med att storhandla så nu är det kyl & frysen fulla med mat.
 
 
Det där med att resna garderoben skjuter jag på tills i morrn eller så kanske jag gör det ikväll beroende på hur länge jag blir ute i sköldinge.
/M
 

Disney characters with tattoos & piercings

Jag skulle lätt kunna tänka mig att ha någon utav de här bilderna som en tavla för de är så himla snygga.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vilken är eran favorit?

Solen är på besök

Åter igen så vart det en grå trist morgon man vaknade till men nu har solen kommit på besök. Hoppas den stannar hela dagen och förgyller tillvaron.
 
Ska kolla igenom lite bloggar innan det är dags att vika tvätt, städa lägenheten och leta jobb. Ska försöka rensa garderoben i dag också vilket inte vart av igår.
 
Ikväll blir det en sväng ut till sköldinge med morsan. Vi ska hämta hem hennes hylla som hon köpt utav svärmor samt lete efter någon present där nere till sin lillasyster.
/M
 

Dagens citat

 
 

Lutar emot att byta färg

Skulle färga håret ljusare förut men längderna vill inte rikigt vara min vän. De var orange/röd/guldiga vilket inte är hett!  Så nu lutar det emot att håret får blir mörkbrunt för jag orkar inte plåga mitt stackars knepiga hår något mer.
 
Dessutom så rockar jag det mörka stilen lite bättre än den blonda även fast jag är blondin i grunt och botten :P

Sweet things

Skulle lätt kunna tänka mig dessa fina saker som kommer från MissJuniversum.se
 
Glasunderlägg
 
Lampa
 

Kylskåps magnet
 
Kylskåps magnetset
 
Paraply
 

Just nu

 
 

Here we go again

Så vaknar man upp till ännu en grå trist dag men i dag bjuds det även på regn. Det var så man var sugen på att dra täcket över huvudet förut när man steg upp.
 
Det får bli en inne dag i dag och försöka rensa i garderoberna, färga håret och kanske pyssla lite. Ja just det måste ju skirva en lisa på vad som behöver handlas hem då vi ska storhandla senare i dag.
 
Vad ska ni hitta på i dag? Har ni samma tråkiga väder eller har ni kanske bättre väder än mig?
/M

Så nöjd med mig själv

Har ju klurat ett tag på vad jag ska ge min älskade sambo i 25 årspresent samt i julklapp. Vilket inte har varit lätt då han inte önskar sig något eller jo det var en sak men så kom vi båda på att jag inte precis skiter pengar (tänk om man ändå kunde gör det).
 
Men om jag nu hade gjort det så hade jag lätt köpt ett skräddarsytt avgassystem med dubbla pipor till honom eller rättaresagt till bonnevillen.
 
Nej tillbaks till verkligheten så har jag faktisk lyckats komma på vad jag ska köpa till honom :) Tänke dock inte skriva här vad det är då han brukar kika in och läsa ;)
 
/M
 

Fryser satan

Sitter nerbäddad i soffan och fryser satan, försöker värma mig med en kopp tée. Har vridit på elementen till nästan max men jag börjar misstänka att vår hyresvärd inte satt på värmen än. Dock så är ju elementet på toan varmt..hmm.
 
Ska ner på stan med natha sen kl 14, bäst att pälsa på sig ordenligt så man inte fryser arslet utav sig. Just nu känns det som att det skulle kunna bildas istappar på mina fötter, så jävla kalla är de.
 
Disken är ialla fall klar, räkningarna är betalade, kollat runt hur det ser ut med lediga jobb dock såg det mörkt ut. Bilen är besiktigad och godkänt, filmen vi ville se på bio går inte länge :( så istället får det bli filmkväll här hemma.
 
Ska sammanställa vår matlista sen ikväll, lyckades få ihop maträtter för 3 veckor framåt och denna gång var det inte alls svårt att komma på vad vi ska äta.
/M
 

Julklappslista

 
Fotopapper från coolstuff.se
 
Ring från Deathlycute.se
 
Örhängen från Deathlycute.se
 
Röda pumps från Deichmann.com
 
Kofta M/L från Elbastardo.se
 
Pyjamasbyxor från HM
 
 

Godkänd

Grå trist morgon, ser ut som det skulle kunna börja regna när som helst. Har ialla fall varit på bilbesiktningen här i stan, mkt trevlig personal. Bilen gick igenom nu så det var skönt, älsklingen spände åt handbromsen lite extra igår så det hade varit konstigt ifall den inte hade gott igenom.
 
Fått i mig en shake till frukost och ska snart roa mig med att diska. Sen är det en bunt med räkningar som ska betalas, han känna mig rik i några timmar åtminstonde :P
 
Kanske blir en sväng på stan också, se om man hittar något roligt. Blir dock inte så mkt shopping då jag ska till sthlm på lördag för att shoppa och träffa malin :)
/M
 
 

Dagens citat

 
 
 

Just nu

 
 
 
Ny duschad och myst ner fötterna i raggisar, tatueringen är insmord,
njuter av en kopp vaniljtée, läser bloggar, svarar på kommentarer och
tittar på djurakuten :)

Tävling - Vinn valfritt smycke från Deathly Cute!

Jag är med och tävlar om ett valfritt smycke från Deathly Cute. Vill du vara med och ha chansen att vinna ett snyggt smycke från de ska du gå in på Betty Bones blogg. Där står det hur du ska gå till väga för att ha chans att kunna vinna. 
 
 
De här skulle jag välja om jag vann :)

Veckans mat

 
 

Att det ska va så himla svårt!

Tippen är avklarad,tog med mig mamma också då hon hade lite skit som behövde slängas. Vart en sväng på willys där det vart en korg full med massa gott till middagen ikväll.
 
Tänke nämligen göra honungsglaserader rotfrukter med rostbiff till middag ikväll. Håll tummarna för att det ska smaka bra ^^
 
Sitter och funderar samt kollar runt på nätet efter en bra 25 års present till älsklingen samt någon bra julklapp till honom. Men det är fan mig inte lätt ska ni veta då karln inte önskar sig något!
 
Jag vill ju köpa något som han blir riktigt glad över men min fantasi är för tillfället lika med noll. Någon som har några bra tips på födelsedag/julklapp?
 
Annars så ska jag fixa lite lunch och sen ska jag skrubba rent duschen som har lite ljusrosa fläckar här och där efter att jag var rödhårg ^^
/M
 

Trött mössa

Det var svårt att komma upp skaplig tid i morse men efter att ha snoozat 2 gånger så gick det bra. Har suttit i soffan sen 8 tiden i morse, tittat på teve och käkat frukost.
 
Solen lyser ute men det känns riktigt ruggit här inne. Blir nog till att skruva upp elementen nu för det lär ju bara bli kallare utomhus.
 
Ska samla ihop alla glasflaskor här hemma och packa in i bilen samt våran gamla fritös och kasta allt på tippen. Måste handla lite saker som vi ska ha till middagen i dag, ja det är väl på ett ungefär det jag ska roa mig med haha ^^
 
/M
 

Planer

 
 

Städa, soffa & tée

Städningen gick fort så fort vi tog tag i den, det var ju så förbaskat skönt att sitta i soffan och mysa. Älsklingen lagade till en god chili con carne som vi sen glufsade i oss. Mätta som bara den vart vi.
 
Nu sitter jag ner bäddat i soffan, har läst alla bloggar jag brukar läsa samt svarat på en massa kommentarer. Kikat runt och kollat vad det finns för bostadsrätter ute på marknaden. Hittade dock ingen som är speciellt tilltalande för tillfället.
 
Avnjuter en kopp vaniljtée och väntar på att Rizzoli & isles ska börja. En jätte bra deckar serie som går på kanal 9.
/M
 

Borta bra med hemma bäst

Nu har vi kommit hem efter en trevlig helg i laxå. Kom värsta regnskuren lagom som vi kom in i stan ^^
 
Det blir till att slöa en lite stund innan det är dags att röja lite här hemma. Har lite tvätt som ska vikas, en diskhög som älsklingen får ta tag i :P Medans han gör det så ska jag ta ett varv med dammsugaren och ladda en maskin med tvätt.
 
Sen blir det att mysa ner sig i soffan och titta på teve i kväll. Ladda batterierna inför en ny vecka :)
 
Hoppas ni har haft en bra helg :)
/M

Regn och film tittande

Sovit som en prinssesa i den sköna bäddsoffan hos anje & andreas.

Käkat god frukost, lekt med elias och nu tittar vi på film.

Snar blir det lunch på BK så fort grabbarna kan slita sig från sitt xbox :D

Nail inspirations

 
 
 
 
 
 
 

Dagens citat

 
 



Laxå

Nu har vi varit i Laxå i några timmar. Vi har hunnit med att luncha, fika och handla en massa gott till kvällen.

Nu tittar vi på film och slappar. Ska fixa lite tacos till middag sen.

Iron Fist

 
 
 
 
 
 
 
 

Fina ting från fridasgarden.se

 


Den här brevlådan skulle jag kunna tänka mig ha den dagen vi bor i hus
 
 
Fina muggar
 
Fina skålar & fat
 
Perfekt låda för ex kryddor
 
Servetter
 
 
 
 
Härliga skyltar
 
Alla dessa fina saker finns på Fridas Gård
 
 

Pannkaks frukost

Har varit duktig i dag och fixat Amerikanska pannkakor. Det gick rikigt bra vilket jag inte trodde då grädda pannkakor inte riktigt är min grej.
 
Nu ska vi bara smälta maten, packa ihop lite saker och sen beger vi oss till Laxå för att träffa våra fina vänner. Blir till att sova över där i kväll också.
 
Hoppas ni får en fin lördag :)
 
 

New tattoo

Här har ni en bild på den nya tatueringen. Ska försöka ta en bättre bild på den senare ikväll :)
 
 
 
 
 
 
 

Från shoppingen i går

Här får ni några bilder på vad jag handalde i går. Köpte ju som sagt en prickig mintgrön blus som passade mig super bra. Har aldrig trott eller tyckt att jag skulle passa i den färgen men det gör jag tydligen :P
 
Hittade den på cubus för 199 kr, den kommer bli en ny favorit i garderoben. Den passar perfekt till jeans eller en snygg svart kjol.
 
Hittade även ett par svarta leggings och träningsbyxor från gina som fick följa med hem. Så här ser träningsbyxora ut.
 
Måste bara ta och visa bilder på den fina blånboksväskan jag fick av mina föräldrar som de hade köpt åt mig när de var på semester. Jag bara ääälskar den!
 
 

Askungen i dag

Sovit som en prinsessa i natt men i dag blir det till att leka askungen. Det vill säga städa, diska & tvätta men ska klämma in en fika samt en sväng på stan.
 
Första maskinen tvätt är i gång så nu ska jag bara hitta motivationen till att ta tag i disken. Måste erkänna att det tar emot lite men man får tänka på hur skönt det känns när det är gjort.
 
Ska bort till pressbyrån sen och hämta ut ett paket med lite smått och gott. Ser ut att var rikigt härligt väder ute också. Himlen är blå och solen lyser, hoppas det blir så hela helg.
 
Nej få arslet ut vagnen och börja diska. 
/M
 
 

Dagens citat

 
 


 

Kom hem med lite snyggt

Vart inte så super mkt shopping i dag men lite snyggt kom jag hem med. Jag hittade en prickig genomskinlig blus o typ mintgrönt som fick följa med hem. Och jag som sagt att jag inte passar i mintgrönt men denna passade mig perfekt.
 
Var ju även en sväng hos roger och gaddade mig i dag. 2 timmar tog det men nu pryds överarmen av snygg tattoo. Lägg upp bild på den i morrn då jag inte tagit av plasten än.
 
 
Har hunnit med att vara ute en sväng hos min kusin. Överraskade henne med en påse med doftljus och lite annat smått och gott. Vi drack lite tée och snackade skit innan hon skulle iväg och jag åke bort till garaget.
 
Hängde där en stund innan jag gick ner till svärmors lokal och tjattrade lite med henne. Vi åkte hem till henne sen och tittade på teve medans våra gubbar höll på i garagte.
 
Nu har vi landat här hemma och ska bara varva ner. Kommer sova som en prinsessa i natt efter en hel dag i norrköping.
 
Hoppas ni har haft en lika fin torsdag som jag har haft :)
/M
 
 

time for some ink

Sitter hos Roger och väntar på att han ska rita upp min gadd så vi kan köra i gång :)

Snygga skor

Har hittat en hel del snygga högklackade skor från nelly och deichmann som lätt skulle få flytta in hos mig.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Roadtrip!

Snart bär det av på en liten roadtrip till norrköping med bästa grannen och hennes gangster unge :) I dag ska det shoppas, shoppas och shoppas lite till.
 
Vädret ser ut att vara med oss också, det tycker vi om. Hoppas bara det är lika fint väder i norrköping som det är här.
 
Sovit som en kratta i natt, drömde om munkar med rosa frosting och strössel. Det är inte bra att äta innan man ska gå och lägga sig. Det fuckar upp hjärnan!
 
Ha en bra dag allesammans för det tänker då jag ha! :)
/M
 

Sugen på..

Fan vad sugen jag vart på thai mat, friterade räkor, sushi, ris och bea sås. Chicken nuggets, kebabtallrik och pasta med kantarell sås. Okej kanske inte allt på samma gång men jag skulle ju inte tacka nej till någon utav dessa maträtter.
 
Och nej jag är inte med barn, jag vart bara jävligt sugen på mat ^^

Tävling - vinn presentkort hos RetroRocket

 
 
Jag är med och tävlar om ett fint presentkort från RetroRocket.
Om du vill ha chans att vinna presentkortet så gå in och tävla på 
Retrolovers blogg <<<< HÄR >>>>  
 
 
 
 
 
 
 

Nu tänker jag slå ner arlset en stund

Det har varit full fart hittills i dag så nu tänker jag slå ner arslet i soffan en stund och läsa en skvallerblaska.
 
Har varit runt på stan med min mor på jakt efter ett par höst skor åt henne. Efter mkt letande så hittade vi tillslut ett par :)
 
Åkte till coop sen och handlade lite innan jag följde med henne hem. Provade klänningen så hon vet vilka ställen det är hon ska ta in den på. Tittade lite på hem till gården innan jag åke hem.
 
Kastade i mig lite lunch på stående fot innan det var dags att åka ner till af. Det gick snabbt, smidigt och bra där nere. Åkte sen iväg och hämtade ut mitt paket på pressbyrån, det var mina påslakan från hm som hade kommit :D
 
Har en liten överraskning till en viss person, det är inget stort men jag hoppas det kommer att uppskattas.
/M
 



Borta med vinden

Usch vaknade upp med huvudvärk förut så stallde in morgonpromenaden för att vila en lite stund till. Skönt nog så hade huvudvärken försvunnit när jag vaknade en stund senare.
 
I dag ska jag roa mig med att ta en sväng hem till min mor för att lämna en klänning som hon ska ta in i sidorna åt mig. Måste åka en sväng och rasta bilen då pärlan vart lagad och glad i går.
 
Så fick order om att åka och mjuka upp de nya bromsbackarna samt använda handbromsen så vi får se ifall den behöver spännas till.
 
Ska även ner en sväng till arbetsförmedlingen och se vad de har för roligt att säga ^^  Ja det är väl tur att det är fint väder ute :P

/M
 
 

Dagens citat

 
 



Recept - Kola kakor

Ingredienser :                                                                        Ugn: 175 grader
 
100g  margaring
1 dl strösocker
1 msk sirap
2½ dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1 msk vaniljsocker
 
1. Lägg alla ingredienser i en bunke och blanda samman de till en smidig deg.
 
2. Rulla ut degen till 3 st fingertjocka längder, nästan lika långa som plåten du ska lägga de på.
 Lägg de sen på en plåt med bakplåtspapper och platta till de något med fingrarna.
 
3. Grädda i mitten av ugnen i 175 grader i ca 12 minuter.
 
4. Skär längderna i bitar med en kniv medans de är varma. Plocka isär kakorna när de har svalnat sen.
 



Tävling hos Sweet Sandy

Nu är det tävlingsdags på Sweet Sandy och det är väl klart att du ska va med!
Du har chansen att vinna en valfri fin klänning från Hell Bunny.
 
Läs med om tvälingen HÄR!
Och gilla deras facebooksida HÄR!
 
 
Den här fina klänningen vill jag gärna vinna

By the way

En super härlig låt från Red Hot Chili Peppers
 
 
 

Mjukis kläder på

Tvätten är vikt och ligger på sin plats. Hunnit med att ta en varm och skönt dusch och hoppat i mjukis kläder. Sitter nu ihopkurad i soffan med en skönt filt om mig.
 
Det regnar utomhus, inte så mkt men tillräckligt för att man ska bli ruggig och frusen av sig. Funderar på ifall man ska göra iordning en kopp tée eller kanske varm choklad att värma sig med.
 
Sätta på lite skön musik och sen baka lite mer kola kakor ska jag ialla fall roa mig med. Tänkte lägga ut receptet på kakorna sen ifall det kan va utav intresse. De är super lätta att göra och det blri många kakor på en sats :)
/M
 



Nu var det segt

Hade ingen större lust att gå upp förut när klockan ringde. Jag hade ju precis somnat så där gott när klockan ringde varför blir det alltid så?!
 
Träningskläderna är på för snart är det dag att ta en morgonpromenad med grannen. Sen bilr det att fixa till en god frukost för magen lär kurra ordentligt när jag kommer hem sen.
 
 
I dag ska det vikas lite tvätt och baka lite fler kola kakor. Hjärtat fick ju med sig 50 st till jobbet i går och de var tydligen nästan slut redan. Fan de äter som hästar de där karlarna ^^  men jag tar det som ett tecken på att mina kakor är goda :)
 
Ska ni hitta på något roligt i dag?
 
 

En tommare plånbok och en mätt mage

Det vart en blåsig biltur till linköping men vi kom fram hela även fast det svajade lite. Vi fick med oss allt som stod på våran shoppinglista och min plånbok vart lite tommare men ack vilken glad bil jag kommer att ha sen.
 
Stannade till på max påvägen hem för lite käk så magen vart mätt och belåten. Både hjärtat och jag var helt slut när vi kom hem efter våran lilla road trip. Huvudet känns typ som en disksvamp ^^
 
Blir soffhäng framför teven resten utav kväll då vi inte har någon direkt ork till att göra något vettigt. Måste dock fixa matlådor men det är en baggis då jag var smart och fixade lasagnen tidigare i dag.
/M
 



Blåser storm

Ska strax röra mig upp mot sambons jobb för att sen åka vidare mot Linköping och biltema. Det blåser dock halv storm ute så jag kommer ju inte njuta utav promenaden så mkt dock ^^

Katten gustaf

Lasagnen står i ugnen och det doftar så gått i hela lägenheten. Det är så det kurrar lite extra i magen när man känner doften ^^
 
Ute blåser det halv storm och jag måste ju erkänna att jag är inte så jätte pepp på promenade upp till älsklingen jobb sen. Men man kan ju hoppas att det har avtagit lite tills dess.
 
Var nere en sväng på stan för att köpa ett par träningsbyxor men hittade inga som föll mig i smaken. Så högst upp på shoppinglistan när jag ska till norrköping på torsdag står ett par träningsbyxor.
 
/M
 



Nu vart jag genast mycket gladare

Svårt att komma upp ur sängen i morse även fast jag sovit som en prinsessa. Det där med självdisciplin är inte allt så lätt.
 
Ringde ialla fall till Biltema förut för att lägga undan lite saker till min bil. Killen som svarade var så glad och sa att det kunade han visst fixa åt mig.
 
Han gjorde även min morgon när han sa att jag bara behövde en ask ut av det jag trodde jag behövde två av för de såldes nämligen i par. Det innebär att det blir några hundralappar billigare och det säger man ju inte nej till :P
 

Så nu sitter jag med ett glatt humör, inte änns det grå trista vädret kan få ner det. Ska traska ner en sväng på stan sen och köpa ett par träningsbyxor. Dags att hitta motivationen och självdisciplinen, skippa godiset och dra ner ordentligt på läsken.
 
Godisen kommer det nog gå bra med då jag insåg i helgen att jag inte tycker om nötkräm längre som var mitt favvo godis. Lite tråkigt men ack så mkt bättre för min kropp :P
 
Blir biltema sen efter att sambon slutat jobbet så ska ta och fixa till middagn så det bara är att värma på ikväll.
 
Hur ska ni spendera eran dag?
/M
 



Dagens citat

 
 



En smula...

irriterad och frustrerad skulle jag vilja säga att jag känner mig för tillfället. Frustrerade över att när man för engång skull har gott om pengar på kontot så man skulle kunna lägga undan lite så dyker det genas upp ett stort hål som man måste lägga pengarna i.
 
I detta fall så är hålet min bil men o andra sidan så är det relativt billigt tack vara att jag har en underbara sambo samt svärfar som hjälper mig laga bilen. Så i morrn eftermiddag blir det en tur till linköping och biltema så för att handla saker så vi kan laga bilen.
 
Irriterad blir jag på grannen jävla hund eller ja det är väl inte hunden fel utan ägarna! Vi fick för drygt 2 veckor sen en lapp i brevlådan från våran hyresvärd där de skrev att det var tvungan att städa våran port flera gånger i veckan då någon hund eller kanske katt har pissat på väggen precis vid portdörren.
 
De skrev att vi som bor här gärna får ha hund eller att de som besöker oss gärna får ta med sig sina hundar hit men att man då ser till att de inte pissar precis vid portdörren. Det är ju inte kul för någon, varken vi som bor här eller de stackarna som städar våran port.
 
Nu vet jag mkt väl vems hund det är som pissar där för att jag har sett det hända ett antal gånger. Ja men visst man skulle ju kunna säga till de men problemet är att varje gång det har hänt så har deras barn varit ute med hunden. Och många föräldrar brukar kunna bli grymt otrevliga när man påpekar att deras barn har gjort fel.
 
Efter att vi fick lappen så har det inte inträffat igen förens i dag. Funderar på att ifall det händer igen så kommer jag knalla ner till våran hyresvärd och säga vem det är så får de ta tag i problemet.
 
Åh känns lite bättre nu efter att jag har fått gnällt av mig lite ^^
 



Doften av nybakat

Har fixat och donat lite här hemma i dag. Tog tag i diskberget så det försvann, tog en sväng med snabeldraken i lägenheten så det är rent och fint.
 
När jag ändå var igång så bytte jag sängkläder och körde igång några maskiner tvätt. Finns ju inget skönare än att gå och lägga sig ny duschad i en renbäddad säng :)
 
Bakade en dubbel sats av kola kakor, dels så sambon har med sig lite gott till kaffet på jobbet i veckan och sen vet jag att anje vart himla sugen på sådana. Så jag tänke va snäll och ta med lite åt henne då vi ska hem till henne i helgen som kommer.
 
Vart även en sväng upp till Ica maxi där jag köpte en jätte fin burk som jag kan ha mitt vaniljtée i. Vart inspirerad utav en tjej vars blogg jag läser. 30 kr för burken var inte alls farlig och den är himla söt.
 
Sitter nu och avnjuter en god mango/hallon smoothie samt tittar på teve. Ska fixa lite middag sen när hjärtat kommer hem från garaget.
/M
 




Svar på frågestunden

Har du haft någon annan stil innan rockabillyn?

Nej det kan jag inte påstå att jag har haft. Utan jag hade nog en rätt så alldaglig stil innan jag fastnade för rockabilly stilen.
 
 
Har du någon stilikon?
 
Det har jag inte direkt men jag har blivit väldigt inspirerad utav Betty Page och Dita von Teese.
 



Vilket är ditt favoritband?
 
Det är nog Horrorpops för deras skiva går varm i bilen utan att jag har ledsnat på den ^^
 



Vart shoppar du de flesta utav dina kläder?
 
De flesta kläderna jag har kommer från HM, Sweet Poison, Gina Tricot och Carlings.
 
 

Vill du fortsätta jobba inom den utbildningskategorin du har eller vad är drömyrket?
 
Oj det var en svår fråga men jag vill nog fortsätta jobba som tandsköterska som jag är utbildad till. Funderar på att kanske utbilda mig till apotekare då det inte ligger så långt ifrån vårdyrket. Mitt drömyrket vet jag inte riktigt vad det är men att jobba som sekreterare/receptionist skulle vara roligt att testa :)
 
 
 

En grå höst dag

I går kväll efter att vi hade kört hem mina föräldrar så fixade vi mat sen vart det att titta på film. Det vart Dark shadows som var helt okej. Till filmen vart det lite godis samt en glas med rom&cola.
 
Orkade inte skriva ihop ett inlägg med frågorna från utmaningen men ska fixa det i dag :)  Nu har vi precis avslutat en mysig frukost framför teven.
 
Ska köra igång en maskin tvätt om en liten stund och så ska jag ta hand om diskberget vi har skapat ^^  Det blir även en sväng med snabeldraken och så sak jag baka lite kola kakor. De vart riktigt uppskattade på sambons jobb vilket var kul :)
 
Sambon försvinner ut till garaget då han ska kolla på min bil. Det hanns inte med i går då han var ute då de var en annan bil som behövde hjälp.
 
Ska ni hitta på något speciellt i dag? :)
/M
 


 

Drömma kan man

Har diskat och plockat undan lite i lägenheten. Hunnit med att köra en maskin tvätt. Funderar på ifall jag ska ta ett varv med dammsugaren i dag eller om det får bli i morrn.
 
Hjärtat är ute i garaget och kolla handbromsen på min bil, fick ju nedslag på den på besiktningen. När han kommer hem sen vid 14 tiden så ska vi åka ner till norrköping. Nämnde ju förut att vi ska kolla på en ny fritös och så ska vi köra hem mina föräldrar.
 
De kommer ju hem från en veckas semester på rhodos där det bara har varit runt 29-30 grader hela veckan. Man har ju inte varit lite avis på de :P
 
I väntan på att hjärtat ska komma hem så har jag hunnit med lite dröm shopping för drömma får man ju ;)
Finns ju så mkt snygg som man skulle vilja förnya garderoben med.
/M
 


 

 

 

 

 

 
 

Lite saker att se fram emot

Har en hel del roliga saker att se fram emot de närmaste veckorna :)
 
* Nästa torsdag är det norrköping och shopping med madde
 
* Sen bär det av till Laxå på lördagen för att träffa härliga vänner
 
* Ska boka in en filmdate med älsklingen
 
* Åka till sthlm den 29/9 för att shoppa samt träffa malin&tobbe :)
 
* Den 20/10 så ska kusin och jag ut och slå klackarna i taket
 
* Helgen efter blir det fest i goda vänners sällskap
 

           
 
Btw glöm inte frågestunden jag har här på bloggen! Ni hittar den HÄR! 

Leka chaffis i dag

Lördag och jag är rätt så pigg men så vart det ju ändå sovmorgon. Har dock ont i ena handleden, knäckte till den på något vänster i går innan jag skulle gå och lägga mig.
 
Jätte bra timat då vi ska åka till norrköping och hämta mina föräldrar idag som komer hem från rhodos. Men det får nog bli så att älsklingen får köra så får jag sitta brevid ^^
 
Ska ta svängen förbi media market och kolla på en ny fritös då den vi har är klumpig och grymt svår att göra rent. Nej vi vill ha en liten smidigare, gärna avlång.
 
Nej sluta babla och få något i magen kanske innan det blir allt för upprörd :P
/M
 
 

Älskade körsbär

Var inne och kikade runt på HM:s sida, hittade inte så mkt som föll mig i smaken. Innan jag klickade ner sidan så gick jag in och kollade ifall det fanns något kul på rean.
 
Och vilken tur jag hade för på rean fanns de här jätte fina påslakana med körsbär på!! Så naturligtvis var jag ju tvungen att klicka hem 2 st set och 99 kr st är kanon pris. Mitt älskade hjärta bara skakade på huvudet när jag visade honom vad vi kommer att sova i hihi ^^

/M
 


 
 

Resultat

Så här vart håret efter att Vera blekt det två gånger, lagt i en mellan blond färg samt fick lägga i en neutraliserande toning i håret.
 


Som ni ser så är det ask/mörk blont för tillfället men om några veckor när håret har återhämtat sig så ska jag kasta i en färg så det ska bli guld/honungsblond är tanken. Men jag tycker resultatet vart himla bra med tanke på att håret var ill rött innan vi startade.

Mellan landat

Har mellan landat här hemma en lite stund efter att ha varit hos frissan. Håret vart kanon nu och alla dåliga toppar är bortklippta.
 
Tänkte ta och uträtta mina ärenden sen då magen började kurra så var det lika bra att gå hem och fixa lite käk. Vart ingen avanserat utan det blev varma koppen med svampsmak, tycke det passade bra denna regninga dag.
 
Ska väl roa mig med att ta tag i disken innan jag tar en till sväng ner på stan. Ja juste det får inte glöma bort att skriva listan på allt vi ska handla sen.
/M
 
 

Utmaning: Frågestund!

Jag tänke ha en utmaning i in blogg att alla som läser den ställer minst en fråga till mig i en kommentar. Så kommer jag svara på alla frågor i ett inlägg i morgon.
 
Gör gärna samma sak i den blogg så lovar jag att ställa någon fråga tillbaka :)
/M
 



Inne på 3:e koppen te för dagen

Är som sagt inne på 3:e koppen te för dagen. Körde på frukost framför teve nermyst i en filt då det är riktigt höst ruskväder ute. Ser inte fram emot att behöva gå ut i detta regnväder men det är bara att leta upp monster paraplyt så blir det nog bra. Det är typ lika stort som ett mindre parasoll ^^
 
Ska tillbaka till frissan i dag och fixa längderna i håret och så ska det klippas. Det kommer även bli en sväng förbi köttaffären och bolaget sen blir det raka vägen hem.
 
Dona lite här hemma och ta tag i disken samt skriva en matshoppinlista då vi ska åka och storhandela senare i dag.
 
Vad ska ni hitta på i dag och har ni bättre väder än mig? :)
/M
 



Skit snack och katt mys

Har varit ute i sköldinge i kväll hos min fina kusin och fått gått huse syn i hennes nya hus. Super mysig rött hus ute på landet.
 
Vi drack te/kaffe, käkade melon och snackade lite skit. Älsklingen kom och gjorde oss sällskap sen. Har mys massa med morrison som är en söt lite katt herre med mycket ös i sig.
 
Bokat in en utekväll i oktober med kusin vitamin då blir det att dra på sig höga klackar och ett snyggt fodral ;)
 
Nu blir det att titta på lite teve innan det är dags att krypa ner i sängen.
/M
 
 

Rumpan är trött efter allt sittande

Har spenderat typ större delen utav dagen i frisör stolen. Gav min kära frissa Vera en riktigt utmaning då jag vill gå från rött hår till mellan/guld blont. Japp ni hörde rätt, dags att bli blond nu!
 
Det var riktigt spännande att se resultatet efter första blekninge. Botten vart ljus, längdera aprikos/röda och luggen neon orang/röd. Blekning två och längderna vart lite ljusare så kastade hon i två olika blonda färger sen.
 
Nästan hela håret vart mellan/ask blont men lite utav längderna är lite guld oranga. Det han vi inte fixa i dag då de där 4½ timmen gick super fort :P Men vi ska fixa till längderna i morrn genom att lägga i en neutraliserande toning och sen så ska håret klippas.
 
Bild på håret får ni i morrn när det är helt klar. Kan säga att det känns himla ovant att vara ljus efter att ha varit mörkhårig i 3 år.
 
Nu ska jag ta tag i disken och sen börja med middagen då magen börjar skrika efter mat.
/M

Vad är ett måste i eran kyl/frys

Ett måste som jag alltid har hemma i min kyl/frys  är köttfärs, mjölk, vaniljyoghurt och frysta hallon här hemma.
 
Köttfärs för att man kan göra så himla mkt goda matträtter med det. Hallon, mjölk och yoghurten använder jag oftast ihop för att göra en god smoothie.
 
 
Så vad är ett måste hemma hos er i eran kyl/frys?
 


 
 
 

Känns som det kommer bli en bra dag

I går fick jag ett ryck och bakade kola kakor så hjärtat skulle få med sig något gått att ha till kaffet på jobbet. Kan säga att det vart mkt uppskattat av honom när han såg bunken med kakor i går. 
 
Var ju självklart tvungen att provsmaka både 1 och 3 kakor då det vart så jävla goda. Nästan så jag ångrar att han ska ta med de till jobbet men det är ju inte så ansträngande att svänga ihop flera så.
 
I dag är det torsdag, solen lyser här utanför fönstret och blåste har fått tag i trädtopparna som vajar för fullt. Ska om en lite stund bege mig upp till Ica där jag ska mixa ihop en egen sallad. Får bli en tidigt lunch idag då jag är upptagen med en grej mellan 11-14 och inte har någon chans att få i mig mat då.
 
 
Sen ikväll ska jag hem till min fina kusin som har flyttat in i sitt nya hus. Ska bli roligt att se hur hon bor nu, lite extra roligt spännande ska de bli då jag ett tag var sugen på det huset som hon nu bor i. Älsklingen och jag "dissade" det huset då det inte finns något garage till det.
 
Bor ju ihop med en bil tokig karl som gärna skulle vilja ha ett stort garag med tillhörande hus ifall han fick välja ^^ Inte realistiskt för fem öre haha men vi har ialla fall sagt att den dagen vi skaffar hus så vill vi ha ett dubbelgarag. Måste nog dock bli ett i XL modellen då bonnevillen vi har tar rätt så bra plats med sina 5,7 meter.
 
Nej nu ska jag sluta pladdra och fixa till mig istället. Men ni får ta en bra torsdag!
/M



Dagens citat

 
 



Drömmar

Hade super skumma drömmar in natt. Första drömen jag hade så vart stan invaderade av zombies och att jag hög huvudet utav två stycka med hjälp av en utav mancheterna som hänger på väggen hos mina föräldrar. De är super slöa så för att göra den vass så putsade jag upp den med stålull. Hur fan tänkte jag där?!
 


 
 
Andra drömen handlade om att jag gick på stora vägen till sköldinge med en fluffig hundvalp i koppel. Lagom som jag kom till stora valla korset hoppade det fram en stor ilsken brunbjörn. Så för att komma undan björnen så lyfte jag upp den fluffiga valpen och sprang ut på vägen några meter framför en långtradare som sen körde på björnen som hade följt efter mig.
 


 
Tredje drömen handalde om att jag varit irriterade på en person som inte kunde låta bli att lägga sig i mitt/vårat liv. Sa till flera gånger att ge fan i oss men med noll respons. Till slut ran bägaren över och jag spöade skiten ur personen, fan vad skönt det kändes. Vaknade upp och kände mig super harmonisk och nöjd med mig själv ^^
 


 
Fjärde drömen så var jag in ett varuhus där de hade provsmakning på gurkor. Det fanns typ 30 olika sorter utav gurka och då pratar jag om den hedliga gröna gurkan som vi brukar ha i sallade osv. Men i drömen så smakade vissa aromat, cheddarost, cayennepeppar och massa andra skit konstiga smaker.
 


 
 
Jag fattar inte hur man lyckas få ihop sådana skumma drömmar och så många på en och samma natt. Det är ju nästan så man skulle vilja veta vad de betyder men ändå inte :P
/M
 
 

Skulle inte säga nej till

 


 
 
 
 

Sunny day

Onsdag och vi skippade morgonpromenaden då madde inte kände sig kry. Så jag passade på att ta en liten sovmorgon innan jag körde igång och tränade armar och ben.
 
Ska träna lite till sen idag då fika träffen jag hade vart inställt så istället för att bara sitta i soffan kan man ju träna ;)
 
Dagen i går bestod utav morgon promenad, städade och tvättade farsans bil så nu ser man vad det är för färg på den haha. Snacka om att det var ett mindre träningspass då solen låg på så man vart super svettig.
 
Annars så händer det inte så mkt denna onsdag. Ska förbi mina föräldrar och ta in deras post, de är ju på varmare breddgrader. Pratade med de för någon dag sen och de hade bara 29 grader varmt och så blåste det ljumna vindar. Det är ju inte så man blir något avundsjuk inte ^^
/M
 



Training inspiration

 


 
 
 
 

11 september ett datum värden aldrig kommer att glömma

Den 11 september är ett datum världen sent kommer att glömma. För 11 år sen kablade de ut bilder på teven som visade hur 2 plan flög in i tvilling tornen i New York. Man kunde se små miniatyr människor som föll från tornen flera meter ner till marken.
 
En hel värld vart chockad av den grymhet mänskligheten hade sjunkit till och många förstod inte rikigt vad som hände. Många förlorade nära och kära som fanns i planen, tornen och de räddningsmän/poliser som försökte hjälpa sårade/skadade människor.
 
11 år har gått men ingen har glömt vad som har hänt och ingen har gömt de hjältar som förlorade sina liv för att hjälpa de skadade.
/M
 
 


 

Snygga blondiner

Man blir ju inte mindre pepp att färga håret blont när man ser de här snygga blondinerna!
 
Vampire diaries Caroline
 
Vampire diaries Rebekha
 
Bloggaren Retrolover
 
Bloggare Trustmedarling
 
och självklar Marilyn Monroe
 
 

Varning för zombie

Är allt annat än pigg i dag, känner mig som en zombie. Hade planer på att gå upp när sambon åkte iväg till jobbet med det vart till att sova 45 min till.
 
Ska strax bege mig ut på en promenad med grannen, känner mig dock inte så jätte pigg. Men vi kör endå för det är ju sä jävla skönt när man har fått det gjort sen. Hade jag inte haft promenad sällskap hade jag med all säkerhet banga morgon promenaden i dag haha.
 
Om det fortsätter vara uppehåll i dag så ska jag tvätta och städa farsans bil då det verkligen behövs. Annars så ser det ut att bli en lugn och behaglig tisdag.
/M
 



Dagens citat

 
 



Innan kvällen lider mot sitt slut

Sitter nyduschad i soffan och snart lider denna kvällen mot sitt slut. Men innan det är dags att krypa ner i sängen så ska jag titta på CSI NY.
 
Var i väg förut i dag och tittade på en lägenhet på öster. Den var ljus och fin men den föll oss inte i smaken då vi inte gillade köket. Det var för smalt och avlångt för våran smak , vi skulle inte ha fått in vårat barbord som jag älskar. Nej vi vill ha ett rätt så rymligt kök med bra arbetsytor efter som man spenderar en hel del tid där.
 
Men vi har ingen brådska utan vi tar tid på oss, det ska ju kännas helt rätt vilket man brukar känna efter ca 2-3 min i en lägenhet. Bättre att kolla på många olika lägenheter för att veta vad man vill ha och inte ha.
 
/M
 

Vatten är bra för kroppen

Vi alla eller åtminstonde de flesta utav oss vet att vatten är bra för vår kropp och att vi i snitt ska dricka 1,5 liter vatten om dagen.
 
Själv tycker jag det är svårt att få i mig så mycket vatten, inte för att jag inte tycker om vatten utan för att jag helt enkelt glömmer bort det. Sen tycker jag det är jobbigt att dricka vattern ur glas för de känns som man måste få i sig så himla mkt.
 
Så istället brukar jag fylla på en sport flaska eller en vanlig 50 cl pet flaska med vatten som jag kan ka med mig över allt och på så sätt se till att jag kommer ihåg att dricka.
 
Ett tips på hur man kan göra det liter roligare att dricka vatten samt få det att smaka lite bättre är genom att antingen lägga i några skivor med färsk gurka. Man kan lägga i några skivor citron eller lime eller varför inte frysta hallon.
 
Själv har jag fastnat för att ha frysta hallon i mitt vatten, det blir som en lite efterrätt efter att man druckit upp vattnet. Rekomenderar dock inte att ha hallon i vattnet ifall du använder en sporflaska att dricka ur då de med all säkerhet kommer bli mos av de i "korken".
 
Och inget släcker ju törst bättre samt återställer vätske nivån i kroppän än vatten hur gått det än är med ett glas kall läsk.
/M
 


 

Nu känner jag mig redo för denna måndag

Morgon promenad med madde är avklarad. Har suttit i soffan en stud och varvat ner med ett glas vatten. Blir hallon smoothie till frukost sen.
 
Ska ner en sväng på stan sen och lämna in papper till F-kassan sen ska jag förbi min frissa en sväng. Måste dammsuga av lägenheten då jag inte orkade det i går.
 
Komma på något att äta till lunch, förbereda middagen och sen ska vi iväg och titta på en lägenhet ikväll för skoj skull. Bra att kolla på många olika lägenheter så man vet vad man inte vill ha :P
 
Ja det är väl på ett ungefär så min måndag kommer att se ut.
Vad har ni för planer för dagen?
/M
 



Dagens citat

 



Ny vecka nya möjligheter

Vaken och tränings kläderna är på för snart är det dags för promenad med madde.

Vädret ser inte så jätte roligt ut, kallt och grå trist. Men det stoppar inte oss för nu jävlar är det dags att bli fit.
/M

Och fråga än...

Är sugen på en förändrig, funderar på ifall man skulle färga håret blont. Vad tror ni, ska jag behålla det röda eller bli blondin igen?!
 





 

Inspiration tattoo

 
 
 
 
 
 

9 september

Söndag och solen lyser in genom fönstret. Det och att man tog sovmorgon gör att man känner sig lite extra pigg. Vilket kan behövas då lägenheten ska storstädas i dag.
 
Kanske inte värdens roligaste söndags nöje men fan så skönt det känns när det är gjort ;)
 
Ska ni hitta på något skoj i dag?
/M
 



Dagens citat

 
 
 
 

Så vart det slut

Så nu var det slut, vad ska jag nu göra? Det är ju as länge kvar innan säsong 4 av vampire diaries drar igång. Okej kanske inte jätte länge men jag vill ju veta nu vad som kommer att hända!
 
Annars så har kvällen varit lugn, legat och vilat i soffan så nu börjar jag känna mig som människa igen lagom som det typ är dags att gå och lägga sig. Har tittade klart på de sista 3 avsnitten av VP och nu slänger jag ett öga på saturday night live.
 
Älsklingen gjorde en grymt god svamp risotto med grillade kyckling till middag. Kan ju säga att det var ju inte sista gången han tillagar det åt mig.
 
Nej ta med sig karln och krypa ner i sängen så vi kommer upp skapligt i morrn.
Natti natti!
/M
 



Känner mig nästan bakfull

Det är nästan så jag känner mig lite bakfull, huvudet är liksom inte med. Det beror nog på att jag gick upp as tidigt och sen när vi kom hem så sov vi några timmar till.
 
Var ialla fall skönt att komma ut till sköldinge en sväng och få lite frisk luft. Hjärtat byta lampa på min bil så nu är det bara handbromsen som ska få sig en omgång.
 
Kollade in deras nya leksaker i garaget som de fick i torsdags. De provade det engelska hjulet som böjer/skålar plåten så man kan göra skärmar till bilar och hoj tankar. Svärfar var roligt, han tyckte att de skulle skicka iväg mig på en 2 dagars kurs så jag kan lära mig maskinerna efter som jag förtillfället är arbetslös.
 
Nu är jag hemma och ska bara slappa hade jag tänkt mig. Kört igång en masin tvätt och ska nu lägga mig och läsa en bok. Ska öppna upp balkongdörren så man får in lite frisk härlig luft i lägenheten.
/M
 


 


Våran fina bonneville eller ja den kommer bli
super fin när renoveringen är klar till våren
 

En utav den nya leksakerna i garaget, det engelska hjulet

Nu har man kommit upp igen

Sådär nu var man vaken och uppe ur sängen igen. Men jag måste erkänna att det var segare att komma upp nu än vad det var när klockan ringde i morse.
 
Kvart i 11 orkade jag ta mig ur sängen i dag, vart duchen på en gång för att jag skulle vakna till. Har fått i mig en pirog också så magen inte ska skrika på mig.
 
Vi ska åka ut till sköldinge sen, måste kolla hur handbromsvajern går på min bil så man beställer rätt. Blir nog lite fika där ute och så skulle älsklingen packa upp ena paketet de fick i torsdags med verktyg till bilarna.
 
Om orken finns sen ska jag städa lite annars så kommer det ju alltid en dag i morrn för det haha.
 
Vad ska ni hitta på i dag?
/M
 


 

Huvudet känns som mos

Det var ingen höjdare när klockan ringde 4 i morse. Men vi kom upp och iväg. Nu är mina föräldrar snart iväg till varmare bräddgrader.

Själv tänker jag krypa ner i sängen och sova några timmar till. Men först måste jag ha något i magen. Den har kurrat hela vägen till och från norrköping.

Nu säger jag god natt!

Nej nu är det dags att säga god natt och krypa ner i sängen så man får några timmars sömn. Klockan ringer prick 4 i morgon för halv 5 ska jag hämta mina föräldrar och köra de till norrköping.
 
Jag är inte alls avis på att de ska åka till värmen och solen, jag upprepar jag är inte det minsta avundsjuk på de! Vem vill ha värme och sol när man kan ligga nerbäddad i soffan under en filt med raggisar på fötterna :P
 
Hoppas ni haft en bra fredag. Natti natti!
/M

Aj aj

Sitter i soffan och har ont i sidorna typ där revbenen slutar. Tror det är mina gallgångar som knorrar gå jag har fått i mig en hel del ägg både i går och i dag. Det är ju nämlige ägg i pannkakor och har ju tryckt i mig rätt många så att säga.
 
Opererade ju bort min gallblåsa pga att jag hade gallstenar och att blåsan var irriterad och ägg var en bidragande orsak till smärtan. Gallgångarna går ju inte att operera bort så de reagerar fortfarande ifall jag får i mig för mkt ägg eller äpplen.
 
Så i dag får jag lida för min glupskhet ^^  men förhoppningsvis så går det över rätt snabbt. Får helt enkelt lägga mig i soffan och vila bort det haha :P
/M
 



I´m in love

Kanske inte den bästa bilden men det var den här pärlan (klänningen) som gömde sig i mitt paket. Ska fixa en bättre bild lite senare åt er :)
 



Fått paket

Har precis kommit hem efter att ha uträttat alla ärenden jag hade inbokat idag. Fikade med madde på sultans och det var fullt med folk där på morgone. Men vi hittade oss en bra bord där man kunde spana på folk.
 
Snackade lite skit, planerade våran shopping tripp till norrköping och så spånade vi på att dra ihop en fest någon gång nästa månad.
 
Gick hem till mina föräldrar sen, kom fram till en tid då vi ska hämta de ikväll då vi ska köra de till norrköping. Vid halv 5 i natt bär det av så det blir att lägga sig tidigt så man får några timmars sömn i kroppen.
 
Var nere på stan och handlat kött samt vin som vi ska ha till risotton i morrn. Tog även svängen upp till willys och sen avslutade jag shopping turen inne på bil och fritid där jag hämtade ut tändstift till sambons bil.
 
Nu har precis tryckt i mig kalla pannkakor med socker på till lunch, kanske inte så nyttig men gud så gott det var. Fick hem ett paket precis och om jag inte gissar fel så tror jag det är min klänning som har kommit!
 
Ska strax slita upp paketet och se ifall jag har rättt ;)
/M
 



Tidig morgon

Var uppe redan tjugo över 6 i morse för jag hade besiktningstid kl 7 i flen. Inga blanka papper på forden utan det blir ombesiktning då handbromsen inte tog och att ena positionslampan på vänste lykta inte funkade. Det är kul med bilar eller vad säger ni haha
 
Det ironiska i det hela är att min pansarvagn till volvo jag hade förut som jag bävade för att besikta gick igenom med blanka papper. Åh det är vid sådana här tillfällen jag saknar den ^^
 
Ska strax träffa madde och ta en morognfika på sultans. Ska bli mysig, sitta och skvallra och titta på folk. Blir en sväng hem till mina föräldrar sen och fixa lite.
 
Måste åka och handla lite då det fattas diverse ingredienser till helgens maträtter och så ska jag hämta ut tändstift till älsklingens bil.
 
Vad ska ni roa er med denna fina fredag?
/M

Dagens citat

 
 
 



Nöjd & glad tjej

Det har varit en omväxladen dag idag, på ett bra sätt. Har varit ute i sköldinge för att ta emot verktyg till bilarna och bråkat med en garagedörr som vägrade att gå igen. Kent kom ialla fall över och hjälpt mig med den bångstyriga dörren.
 
Mötte upp älsklingen nere på stan sen då vi hade möte på baken och fixade lite med ekonomi. Det är viktigt att kolla över sånt ofta så man har koll på läget med pension och sparkonton. Var lunch på Hot Basilka där vi käkade 3 friterade rätter, alltså friterader räkor, kyckling och vårrullar med ris.
 
Vart nästan fyrkantig så mätt vart jag efter lunchen. Slöade en stund framför teven när jag kom hem sen tog jag tag i disken. Kom halvvägs sen ringde franken och undrade ifall jag ville hänga med ut i skogen och plocka svamp. Så det var bara att byta om och leta upp gummistövlarna.
 
Det var skönt att komma ut i skogen och trava runt lite bland mossa och träd. Hittade en hel del svamp under den lilla stunden vi var ute på ca 1 timme. Älsklingen höll på med middagen när jag kom hem, pannkakor blev det i dag :)
 
Nu är han ute i garadet och jag sitter framför dator och söker jobb. Ska strax bege mig ut i köket och rensa svamp, får nog bli några svamp mackor ikväll. Hoppas även att nedladdningen av Vampire diaries blir klar i kväll eller i morrn för då ska det nördas i helgen :D
/M
 



Livet är skört

Läste i dag en bekants blogg där hen beskrev om hur hen förtillfället lever i en dimma där dagarna smälter ihop. Hens mor gick bort för drygt 1 vecka sedan efter en tids sjukdom, hennes kropp orkade tillslut inte att kämpa emot.
 
Det går nog inte att beskriva hur det måste kännas att förlora en person som alltid har funnit där för en från dag ett då man föddes. Den person som man oftast ringer för att få råd om allt möjligt.
 
Livet är inte rättvist på en fläck, det är inte meningen att man ska behöva förlora något förtidigt. Man vill ju kvar sina nära och kära så länge det bara går.
 
Döden är tyvärr inte oundviklig. Vi alla kommer någon gång förlora de vi älskar och de kommer någon gång förlora oss. Men fram tills att det inträffar, ta hand om varandra! Livet är skört man vet aldrig hur länge man får ha det.
 



Klara färdiga gå

Segt att komma upp ur sängen i dag. Hjärtat kom hem en snabbis och undrade varför jag inte svarade i telefonen för. Kollade förvånat på honom och sa att min mobil har inte ringt, det tycke med andra ord att jag inte skulle ha kontakt med omvärden. Får se ifall de kanske är dags för ett nytt simkort.
 
Men nu är jag ialla fall uppe och har fixat till mig. Ska strax åka ut till sköldinge och låsa upp garaget då karlarna skulle få hem sina varor i dag. De skulle komma mellan 10-11 och lämna sakerna, när det är gjort är det bara att brumma hem till stan.
 
Sammla ihop lite saker och sen ska jag möta hjärtat nere på stan för kl 12 har vi bankmöte. Sen avrundar vi med lite lunch på stan :) Tror det lutar emot att det blir thai mat till lunch.
 
Vad ska ni hitta på i dag?
/M

♥ ♥ ♥

 
Mitt underbara ♥ tänk att i dag har vi spenderat 27 månader tillsammans.
Tänk vad fort tiden går när man har det underbart ♥

Today

 

Fotledsvikter inhandlades, de har börjat måla om i trappuppgången,
dagens outfit och himlen såg ut att bjuda på regn men ångrade sig.

Träklubbor till ben

Det vart en skön promenad på 40 min och det kändes i bena när jag kom hem. De var som träklubbor men då vet man ju att promenaden har gjort lite nytta.
 
Det blåste halv storm på vägen hem, trodde nästan jag skulle blåsa bort. Vilket motsånd det vart att gå i motvind och ögonen rann utav blåsten.
 
Väl hemma var det lika bra att ta tag i disken och sen fixa lite ordning i hörnskåpet. Efter att ha rensat i det skåpet insåg jag att vi har bläck/blyerts för ett helt fotbollslag, det är ju sjukt. Och batterier har vi även gott om vilket vi alltid glömmer bort och köper nya ^^l
 
Nu ska jag fixa lite lunch sen ska jag iväg och handla hand & fotledsvikter efter att malin rekomenderade det :) Behöver även fylla på förådet med shampoooch balsam, tänke prova på ett nytt märke nämligen Aussie.
/M
 



Snart kommer den här finnas i min garderob

Klickade ju he en klänning i går från Miss Retro. Kunde ju inte låta bli då de nu kör med fri frakt och ingen fakturakostand för alla kunder som gillar de på Facebook.
 
Detta kanon erbjudande gäller tills på söndag 9/9, så är du sugen på en ny klänning eller kjol från de så passa på nu. Bara att gå in på deras sida Missretro  och shoppa loss!
 
Denna pärla kommer snart finnas i min garderob :)
 


 

Blåst halv storm

Det har låtit som det har blåst halv storm under natten. Men jag somnade rätt snabbt till det, det var lite sövande. Det blåser i dag också men solen är framme och det säger man ju inte nej till.
 
Blir nog till att snöra på sig skorna och ta en promenad när det ändå är så fint väder ute. Funderar på ifall man kanske skulle köpa hand och fotledsvikter. Är det någon som har provat sådana, ger de någon effekt??
 
Annars så ska jag ta det lugnt i dag, halsen krånglar lite till och från så jag tänke försöka få pli på den. Måste ta och städa vårat hörnskåp då det är en ända röra så man inte hittar något.
 
Ja roligare än så ser inte min dag ut :P Ska ni hitta på något roligt i dag?
/M
 
 

Dagens citat

 
 



Oops..

Råkade precis klicka hem en klänning från miss retro utav märket hell bunny. Men berättar mer om det i morrn, nu är det sängen som gäller för min del ;)
/M
 



Min dag i bilder

 


Italiensk glass, nytt duschdraperi, hallon smoothie,
nya skorna från hm, teé i mängder


Halv seg dag

Det har varit en halv seg dag med tråkigt väder ute. Vart en sväng ner på stan och beställt klipptid åt både mig och karln. Han börjar bli långhårt och jag behöver toppa mitt hår så det kan växa sig längre och starkare.
 

Hängde upp det nya duschdrapperiet jag köpte i dag, fick blir ett grått då det är flott haha. Annars så har jag tagit det lungt, spanat efter jobb och tittat på teve.
 
Fixade till en super god middag som idag bestod utav lasagne som jag krydda med lite cayennepeppar, paprikapulver och stark chilisås.
 
Var hemma hos mina föräldrar en sväng då mamma hade hämtat ut vårat paket från hm där mina nya fina skor låg. De var grymt snygga och sköna, kommer bli en favorit att traska runt i nu i höst. Beställde även en tröja som också kommer att bli en favorit.
 
Karln är ute i garaget så jag har lite egentid, så jag ska slänga mig i soffan men en bra bok. Sak även kolla på djurakuten kl halv 8 som går på kanal 3. Blir även några koppar teé då halsen börjar bli lite öm, hoppas några koppar med teé med honung ska göra susen :)
/M
 



Hår tips

Om du vill få snyggt långt hår så gäller det att han hand om det ordentligt.
 
* Gör regelbundna hårinpackningar
 
* Välj shampoo & balsam så är anpassat efter ditt hår, ifall det är färgat, torrt osv
 
* Kamma aldrig ett blött hår då det är skört. Red ut håret med fingrarna
 
* Om du ska torka håret med hårfön använd värmespray för att skydda håret från att brännas
 
* Skaffa en bra utredningsporste, de kostar en liten slant med de är väldigt skonsamma mot håret.
 
*  Har du långt hår så sov med en fläta så slits inte håret så mkt
 
* Klipp det regelbundet men hitta en frissör som bara klipper det allra nödvändigaste.
Håret växer ca 1 cm i månaden och det kommer aldrig bli långt ifall de klipper bort 3-4 cm varje gång.
Så hitta en frissör som lyssnar på dig.
 
* Om du använder toffs använd toffsar utan metallspännen för de sliter på håret. Försök också
varva hur du sätter upp håret i hårsnodd. Sätter du upp det på samma sätt så kommer håret
att slitas på bara ett ställe. Så varva mellan ex hög, låg hästsvans och flätor.
 
* Ät nyttigt och varierande mat. Se till att få i dig mkt b & e- vitaminer för att få ett friskt hår.
 
 
 

Några tips för att få en bättre sömn

Här kommer lite tips om du har svårt att sova vad du kan göra för att få en bättre sömn.
 
* Ha en skön säng att sova i.
 
* Se till att det är mörkt och svalt i sovrummet.
 
* Om du är lättväckt så prova att sova med öronproppar.
 
* Sängen ska bara användas till för att sova eller ha sex i.
 
* Varva ner 1 timme innan du går och lägger dig, läs en bok eller kolla på lite teve.
Prova dig fram vad som funkar för dig.
 
* Gå inte och lägg dig varken hungrig eller proppmätt. Utan ät något lätt som en banan ifall du är hungrig.
 
* Se till att röra på dig under dagen så kroppen får aktivera sig för att sen lättare kunna varva ner.
 
* Se till att undvika att drycka drycker som är urindrivande minst 2 timmar innan du går och lägger dig.
Blir du törstig innan du ska gå och lägga dig så drick vatten då.
 
* Försök ha regelbundna sovtider så gått det går.
 



Tisdag den 4 september

Solen var framme i morse men nu har de tyvärr gått och gömt sig. Tråkigt då man får så mkt mer energi i kroppen när det är fint väder ute i dag.
 
Frukosten är intagen men funderar på att ta en till kopp teé, det är ju så fruktansvärt gott. Sen ska jag ner på stan, ska fixa klipptid till karln som börjar bli långhårig.
 
Det ska inhandlas ett nytt duschdrapperi då det känns som det vi har har gjort sitt. De blir ju rätt så sunkiga efter ett tag.
 
Vad ska ni hitta på i dag?
/M

Just nu



Mellanmålsdags som i dag får bestå utav en god hallonsmoothie :)

Dagens outfit

 
 



Vad ska man nu hitta på...

Tidrapporten är inlämnad, raggisar köpta och burkar är pantade. Vad ska man nu hitta på? Skulle ju kunna ta tag i disken men är inte alls sugen på det för tillfället ^^
 
Ska se ifall man kan leta upp lite fler jobb som man kan skicka ansökningar till och sen borde jag ju träna armarna. Dagarna tickar ju på så att säga.
 
I eftermidddag så får jag finbesök utav sophias söta prinsessor så då blir det soffhäng och mys. Man kanske skulle börja fila på en ny matlista, den vi har sträcker sig till nästa söndag men man kan ju alltid börja klura lite. Då är det mindre risk att det blir stopp i huvudet när det väl är dags att skriva den sen :P
 
Har ni några bra tips på goda maträtter så tas det gärna emot :)
/M
 


Mina nya raggisar
 
 

Vilken underbar morgon!

Trött som få när klockan ringde i morse men lyckades ta mig ur sängen. Hoppade i träningskläderna och möte upp sophia och hundarna för en morgonpromenad. Vädret har visat sig från sin bästa sida med en stor sol nu på morgonen.
 
Man blir så mkt piggare när man möts utav solen på morgonen, får hoppas den håller i sig minst hela veckan. Tycker vi har fått våran beskärda del utav regn så det räcker nu.
 
Frukosten ligger i magen, ska strax fixa till mig för sen blir det en tur till vingåker. Ska lämna in min tjänstgöringsrapport så jag fårpengar för de dagarna jag har jobbat.
 
Ska ringa lite samtal sen, måste iväg och panta lite burkar och så ska nya raggisar införskaffas. Men först ska jag kika igenom lite bloggar.
 
Vad ska ni göra i dag? Har ni också bra väder hos er?
/M
 
 
 

Dagens citat

 
 



Raggisar

Upptäckte förut i dag att de var ett hål i hälen på mina älskade raggsockor :( Så det vara bara att ta fram nål och tråd och laga de provisoriskt.
 
I morrn ska jag ner till åhléns och köpa ett par nya raggisar då det är skönt att travar runt i här hemma, speciellt för en annan som brukar ha iskalla fötter. Och ännu skönare blir det att stoppa ner fossingara i de nu när höste har kommit.

/M
 



Dags för en lite paus

Har roat mig med att ta hand om disken, byta sängkläder, plockat lite, skrubbat toalette och kört igång en maskin tvätt. Lika bra att tvätta de smuttsiga sängkläderna när man är på hugget så att säga.
 
Men nu är det dags för en lite paus innan det är dags att ta ett varv med snabeldraken i lägenheten. Sambon är fortfarande kvar ute i garadet och härjar. När han kommer hem sen ska vi börja med middagen som i dag består utav portergryta med kokt potatis. Åh det är så jag blir hungrig bara jag tänker på det haha.
 
Måste hoppa in i duschen sen och fräscha till mig lite. Håret måste få sig en omgång då det börjar kännas lite ofräscht. Har inte tvättat det sen i onsdags, men det har hållt sig fräscht hela tiden då jag inte har haft i några stylings produkter som ofta brukar kunna göra så håret blir smuttisgt och fettigt.
 
Nej nu ska jag sluta babbla och slänga ett lite öga på teven innan det är dags att fortsätta med städningn :)
/M
 



Ha begär får carlings

 
 
 
 

Ström lösa

Vi har haft strömavbrott nu på morgonen/förmiddagen fast det har inte gjort så mkt. Har suttit i soffan och slappat samt kört harpan på datorn.
 
Hjärtat håller på med sitt snus som har har tillrätt i helgen, bara det sista som skall tillsättas nu så är det klart. Blir ju så mkt billigare att beställa snuskitt och göra hemma än att köpa i affären.
 
Tror vi räknade ut att en hemmagjord dosa med lössnus kostar 8-9 kr st medans du får betala typ 50 kr i affären för en dosa. Viss ugnen blir okuperad i ca 2 dagar när man gör sunset själv men va fan det kan jag ta.
 
Annars så ska vi bege oss ut till sköldinge en sväng, fika lite och sambon ska hålla på i garaget. Jag blir nog bara kvar där ute en stund. Har lite tvätt och disk här hemma som behöver tas hand om.
 
Vad ska ni hitta på i dag och hoppas ni haft en bra helg.
/M

Nu är det gjorda

Efter promenaden förut så tog jag tag i disken och sen fick jag äntligen arslet ur vagnen och gjorde de där chokladbollarna. Har ju bara pratat om att jag skulle göra de i 2 dagarn men så vart det äntligen av nu :)
 
Var tvungen att smaka en för att se att de var ätbara och det var de. Så ikväll ska sambon och jag smaska på chips, vaniljbullar och chokladbollar :D
 
Men nu ska jag fortsätta läsa ur boken jag började med tidigare i dag. Det är en svensk deckare av Håkan Östlundh som heter Inkräktaren.
/M
 



Skönt att röra på sig

Hängde med sophia och lina ut på en promenad med selda, zelma och lily. Vi traskade runt karsuddenrundan och jisses vad svettiga vi vart. Det är svårt att veta exakt hur mycket kläder man ska sätta på sig, tycker vädret är super knepigt för tillfället.
 
Sitter nu och avnjuter ett glas med kall fanta :) ska strax hänga upp första maskinen tvätt sen ska jag göra de där chokladbollarna jag har pratat om att göra i 2 dagarn nu.
 
Vad hittar ni på för skoj? :)
/M
 



Sjuka drömmar inatt

Har haft sjuka drömmar i natt, kommer dock inte riktigt ihåg de. Det är fan inte bra att äta precis innan man går och lägger sig. Speciellt inte äta kött för då brukar jag alltid drömma skummt haha
 
I dag ska hjärtat och jag neren sväng på stan, bolaget skall besökas då herrn ska köpa hem lite mörk öl att förtära. Sen ska vi till köttaffären och köpa lite fina grytbitar då han ska laga porterstek till middag i morrn, mumms.
 
Skulle ha fikat med en vän i dag men det vart inställt då personen ifråga inte mådde så bra :( Men det kommer fler dagar då man kan fika :)
 
Pratade med franken i går om att jag kanske skulle hänga med honom ut i skogen och plocka svamp men det lockar inte för fem öre. Sen är förmodligen karlskrället bakis i dag så det går ju på ett ut då :D
 
Nej sluta svamla och göra sig iordning så vi kan ta oss ner på stan.
/M

Dagens citat

 

Ute en sväng

Hjärtat och jag tog en sväng ner på krogen. Mötte upp franken på riva, han var så snäll och bjöd på en öl samt rom o cola.

Sätt och snackade lite skit i 1 1/2 timme innan vi kände att det var dags att röra sig hemåt.

Vi köpte med oss hamburgare hem som vi har tryckt i oss. Nu blir det sängen, natti natti.